Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:57
- Nahlásit

fromeli
můj muž dělá v soukromé pekárně, tak bohužel vím, že celozrný není celozrný ale normoš s malým přídavkem celozrné směsky.
jak kde, ono opravdu musíš vědět, kam jít. V téhle pekárně nešidí, sice jsou ceny trochu vyšší, ale zase ten požitek....mňam, mňam

Vždyť to říkám....jaké štěstí, že nejím jogurty
Ale problém je se sýrama....těch mám hroznou spotřebu a je velký rozdíl kde a jaký koupíte

abby
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:57
- Nahlásit

fromeli

To teda nevím.Já kupuju české výrobky,pokud to jde.

abby
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:58 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

brut

Sýra taky miluju.Obzvláště k čerstvé bagentce a vínečku Já mám ráda plísňové

A dávám si hodně pozor na uzeniny.Radši si připlatím.Proto je zásadně nekupuju v supermarketu,ale u nás v takovém malém obchůdku.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 11:04
- Nahlásit

abby
plísňové mám taky ráda , ale já vlastně všechny. To je moje nečastější večeře..... uzeniny moc nemusím ( občas buřtíka na ohni, sem tam drůbeží šunku, ale jinak nic). Vzhledem k tomu, že nejím hovězí a téměř vůbec vepřové ( jestli se dá říct, že ho jm, když ho dělám 2x v roce), tak i ty uzeniny mi moc nechutnají

abby
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 11:19
- Nahlásit

brut

Taky je moc nejíme.Tak jednou do týdne.Zdendova specialita je hamandhermelín

Mel
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 11:51
- Nahlásit

Ty jo, vy jste tu ale rozjely "zdravou" diskuzi.... tak to musím taky přispět... Já kupuju Bio mléko, protože miluju plnotučné mléko a to se dá v současnosti sehnat jenom trvanlivé v krabici... a teď nedávno jsem objevila, že bio mléko je taky vlastně trvanlivé a čerstvé.. doporučuju, je moc mňam

abby
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 11:56
- Nahlásit

Mel

Vy nemáte v Praze plnotučné mléko v láhvi.Styďtě se

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:10
- Nahlásit

Zdravím BIO diskusi
já mám tester na BIO jogurty doma - sním jogurt, pes slintá a čeká až bude moct vylízat kelímek. A pokud je to nebio jogurt (viz. takže třeba nějaký škrobový rádoby jogurty s želatinou a gumou a kdo ví, co tam rvou, to jako mít fakt nemusí), tak k tomu jen čichne, přestane slintat a vyčítavě se na mně podívá.

Takže takto ověřené mám zatím Kunín, Holandiu, Ostraváček a tak ...

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:15
- Nahlásit

Takže takto ověřené mám zatím Kunín, Holandiu, Ostraváček a tak
a myslím, že i ty ve skleničce - jihočeské, tedy ten bílý rozhodně Já to radši s tím ovocem nebo vločkama než ochucené

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:18 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

no a nesmite zapomenout na pramen zdravi z posazavi ten miluji i nasi psi

abby
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:19
- Nahlásit

fromeli

skleničce - jihočeské

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:30
- Nahlásit

Jinak sýry já taky ráda plesnivý, mňam
Když jedu z nákupu, tak má od každýho vždycky kousek, pak si to nakrájím na kostičky, vytáhnem nějaké "jižní" vínko a debužírujem

AOZ
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:32
- Nahlásit

Tak to Ozzy sní Bobíka, ale Smetánka už ne. Z jogurtů jedině jogobella(ty jím já, jako jediné), ale nesmí být light a dobrá máma mu vůbec nechutná. Jinak bio, éčka nijak nezkoumám, ale jsem dost vybíravá co se jídla týče, takže jím v podstatě zdravě.

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:38
- Nahlásit

fromeli
na ty jsem zapomněla - ano, ty ve skleničce jsou též ok
AOZ
přesně, nesmí být "light" a dobrá máma u nás též nejede.... Jogobella mi moc nechutná tak tu nekupuju, tudíš neprošla testem.

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:45 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

No já nejradší asi ty skleničkový a selský od Hollandie a na snídaní jako pojidlo na vločky nebo müsli a ovoce mi postačuje Beskydský od Kunína protože je menší velikosti.

jsem dost vybíravá co se jídla týče..

to já taky Hlavně od doby, co jsem na sebe tak nějak léty nenápadně nabalila skoro 20kg a pak jsem je sundávala dolů, to byl vskutku požitek a od té doby si hlídám co do tlamy strkám

Jinak podle špagety je nejvíc košér cottage

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:53
- Nahlásit

Nazdárek, to já se musím přiznat, že jím samý nezdravý věci, všechno plnotučné, pudingy, jogurty, sýry všeho druhu, ale z uzenin pouze drůbeží šunku, ale dobrýho buřta nad ohněm si velice ráda dám. Snažím se totiž přibrat, ale zase mám strach, abych po tom vyndání ŠZ nezačla nějak rapidně přibírat... Všichni mě teda utěšují, že mně deset kilo navrch jenom prospěje, ale..

AOZ
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:57
- Nahlásit

Syska
Všichni mě teda utěšují, že mně deset kilo navrch jenom prospěje, ale.. tak to mě taky říkají, že jsem strašně hubená, že bych měla přibrat, a tak, většinou mi to ale říkají děvčata, co mají těch 10 kilo navíc, nemyslím to zle, ale tak, že ty rady nemusí být úplně od srdce.

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:00
- Nahlásit

AOZ
No já to o sobě vím, měřím 173 cm a vážila jsem před tou ŠZ 57 a teď jsem se sice dlouho nevážila, ale vím, že ve špitále mě zvážili na 52.. cítila jsem se i blbě, byla jsem hrozně slabá, padaly mi vlasy, blbý nehty a tak. Ale musím říct že po dvou měsících léčby je to strašnej obrat k lepšímu a mám pocit, že jsem i nabrala. Nevim, jestli bych chtěla zrovna deset kilo, ale ňákejch 60 abych vážila by mi myslím neuškodilo..

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:00 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Syska
No já mám 170 a pohybuju se od 56,5-57 kg a tak si to myslím je akorát.
Takže u Tebe by fakt nějakých 58-59kg chtělo.
Ale to taky nejde takhle říct, záleží jakou máš stavbu těla, jak si na tom se svalama atd.

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:04
- Nahlásit

fromeli
No svaly nemám teda žádný fakt...

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:05
- Nahlásit

No svaly nemám teda žádný fakt
a co takhle cvičit?

AOZ
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:07
- Nahlásit

Syska

Já jsem velikáá, 182 cm a váha 65 -7 kg. Nikdo mi to nevěří kolik vážím problém, je že ta váha se rozloží do celého těla a připadám jim hubená. co se jídla týče, řídím se průpovídkou snídej sám, obědvej s přítelem, večeři dej nepříteli.

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:09
- Nahlásit

fromeli
No chtělo by to no... Já jsem se do toho pustila po vánocích, jako né nějaký lítání nebo tak, ale dost mě to bavilo na balonu, pak jsem ale začala bejt strašlivě unavená a přešla mě na to chuť a fakt jsem nic nezvládala, sotva jsem vyšla do schodů, byl pro mě problém fakt i někam vynýst 9kilovýho psa. Ale cejtím na sobě, že už by šlo zase něco dělat, protože se fakt cítím jak znovuzrozená...:-D

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:09
- Nahlásit

co se jídla týče, řídím se průpovídkou snídej sám, obědvej s přítelem, večeři dej nepříteli.

Já zase jím furt Jím asi 6x za den a tak jsem nakonec eliminovala svoje chutě na sladký, salámy, chipsy....

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:12
- Nahlásit

ale dost mě to bavilo na balonu, pak jsem ale začala bejt strašlivě unavená a přešla mě na to chuť a fakt jsem nic nezvládala, sotva jsem vyšla do schodů, byl pro mě problém fakt i někam vynýst 9kilovýho psa.
Syska
Já tu únavu znám, to je hold sviňa štítnica. Já byla jednu dobu ráda, že dojdu do práce.

Začala jsem si doma nakonce cvičit pilates, to mi dost bodlo, sice jen chvilkama, ale i to stačilo. Pak jsem si koupila balon a nakonec na ně začala chodit i do fitka a moc mě to baví. přikoupila jsem ještě overball - malej balon a cvičím si balanční cviky a fakt na sobě cítím, že mi to prospívá

Od února tedy chodím i na spinning, kterej mě dost chytil, ale na ten musí mít člověk už nějakou energii

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:12
- Nahlásit

Vy někdo cvičíte? Jako nemyslím aerobik v kolektivu, ale tak doma třeba před televizí..

AOZ
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:13
- Nahlásit

fromeli
to já v podstatě 2x, ale za to řádně a úplně nejvíc mám ráda to děsné nezdravé přejedení

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:14
- Nahlásit

a úplně nejvíc mám ráda to děsné nezdravé přejedení
hmm, díky, já už ne, mám vzadu v hlavě toho trpaslíčka, co se mi posmívá a křičí "skoro dvacet kilo..."

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:14
- Nahlásit

fromeli
Mně hodně baví kolo, kdybych si každej večer dala kolečko po lesní cestě...ale nevim, jestli už toto můžu, doktor mi říkal že mi nesmí bušit srdce námahou (brala jsem na to i léky)...se budu muset zeptat.

AOZ
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:15
- Nahlásit

Syska
Vy někdo cvičíte?jenom to ne. aktivně nic, ale pěstuju turistiku, denně 2 hodiny

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání