Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:11
- Nahlásit

A takhle tam bylo veselo:

abby
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:16
- Nahlásit

brut
Syska

Ona je v tomhle psycho.Stačila jedna operace slepáku a už jsem podle ní neplodná.Naštěstí se to teď trochu uklidnilo.Na podzim jsem přestoupila k jiné doktorce,která mi udělala opravdu důkladnou prohlídku a podle ní jsem úplně v pořádku.Mám jen jeden línější vaječník (nevém,co to je) a na to beru nějaké kapičky (i když prý i tak by v tom neměl být problém).

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:18
- Nahlásit

abby
línější vaječnk má hodně holek a ani nemusí být po slepáku......je dobré dopředu vědět, jestli jsi v pořádku. Takže buď v klidu a mamku neposlouchej, ať se neděsíš dopředu

abby
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:19 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Mel

Já si tě nějak v klasických šatech nedovedu představit.Takže až to příjde,hoď sem fotku

brut

Po slepáku nebo podobné operaci jsou srůsty.Ten línej vaječním mě moc neznepokojuje.Ten druhej je plně funkční a doktorka říkala,že užíváním těch kapek by se měl spravit i ten dtuhej

Syska
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit

abby
Ta mudr je z Brna? Já chci taky změnit gynekologa, tak se ptám..

abby
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:22
- Nahlásit

Syska

Jo,je.Dohodil mi ji Zdenda,protože operoval její dceru.Klidně ti na ni dám kontakt.Ale počítej s dlouhou objednací lhůtou (pokud ti nic není).Podle mě se na ní vyplatí počkat.Tak,jak ona,mě nikdo neprohlížel.A je strašně příjemná.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:23
- Nahlásit

abby
já vím. ...vždyť jsem dost dlouho ve špitále dělala, sice trochu někde jinde, ale výsledek to nemění

abby
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:24
- Nahlásit

brut

A co je to ten línej vaječník?

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:25
- Nahlásit

A co je to ten línej vaječník
a jak se to projevuje?

Syska
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:30
- Nahlásit

abby
Tak mi kontakt na ni prosím písni na sylva.stouracova@seznam.cz a já to zkusím prubnout.. akutně mi nic není, takže si ráda počkám..

abby
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:30
- Nahlásit

fromeli

To se neprojevuje,to se zjistí vnitřním ultrazvukem

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:37
- Nahlásit

To se neprojevuje,to se zjistí vnitřním ultrazvukem
aha, sem si myslela, že se to projevu třeba tak, že jeden cyklus je delší než ten druhej

abby
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:38
- Nahlásit

fromeli

To ne Já bych na to sama nepřišla.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:44
- Nahlásit

fromeli
líné vaječníky jsou tzv. utlumené.... většinou se projevují při dlohodobém užívání antikoncepce

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:44
- Nahlásit

abby
Po slepáku nebo podobné operaci jsou srůsty.Ten línej vaječním mě moc neznepokojuje.Ten druhej je plně funkční a doktorka říkala,že užíváním těch kapek by se měl spravit i ten dtuhej

hele já mám pravej v háji ouplně..chronickej slepák a přirostlej k vaječníku a vcelku v pohodě dle tvojí mamky sem si asi děti koupila ne?

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:46
- Nahlásit

abby
oni se ale projevují, jen zjištění je ultrazvukem a dalšíma vyšetřeníma ...jeden z projevů je nechuť nebo snížená chuť na sex

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:51
- Nahlásit

brut
..jeden z projevů je nechuť nebo snížená chuť na sex
tak to nemám teda mám když brečí dítě se mi pak asi loudá
ale už jsem zapomněla jak se člověk změní při malým dítěti

MaggieM
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:57
- Nahlásit

sarax
Už se nám to krátí. Strašně se na vás těším

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:58 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

MaggieM
budeš se mnou držet basu a posedávat venku??????
páč my daleko nepůjdeme...koupíme si asi zásobu pitiva sami
ale se taky mooooooooooooooooc těšíííím

MaggieM
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:04
- Nahlásit

sarax
To víš, že jo. Vínečko si taky nakoupím. Minulá útrata stála teda za to. To už riskovat nebudu, bo by jsme se museli celý měsíc pást.

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:07
- Nahlásit

MaggieM
Minulá útrata stála teda za to.
no já zatím v poho počkej na podzim..to se rozjedu
my přijedeme kolem 13 hodiny

MaggieM
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:18
- Nahlásit

sarax
Mi tam dojedem v těch 10hod. Snad. Já už zase pádím do práce. Mám odpolední, ale za to v pátek dovolená a po víkendovce mám dovolenou celej týden. Si ju zasloužím

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:20
- Nahlásit

MaggieM
mno my bysme museli vyjet snad v 5 jen mě bolí ucho...tak sem votrávená ale stejně se těším

abby
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:28
- Nahlásit

brut

Tak u mě se to může projevovat leda zkráceným cyklem,ale jinak ne

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:07
- Nahlásit

většinou se projevují při dlohodobém užívání antikoncepce
áha, tak to u mě nehrozí

HAK jsem za svůj život brala ve zkušebním období tak maximálně rok při nasčítání měsíců Pokaždý jsem se nafoukla zadrženou vodou do obr rozměrů. Tak jsem to přestala pokoušet.

abby
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit

brut

líné vaječníky jsou tzv. utlumené.... většinou se projevují při dlohodobém užívání antikoncepce

Dlouhodobé užívání antikoncepce na mě sedíCo to prakticky znamená,že jsou utlumené.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 19:06
- Nahlásit

abby
zkrácený cyklus by mohl být jeden z příznaků.....ale nejsem odborník, tohle jsou jen vyčtené info z knih a od doktorů. Utlumené znamená, že neprodukují správné množství hormonů

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:08
- Nahlásit

sarax
Tak jak se dnes prcek vyspal?
Představ si, že sestře mojí kamarádky (teda spíše její tříleté holčicce) našli v krvi cukr, má ji prý okamžitě přestat cpát sladkým. Tak jsem se jí ptala, co vlastně jí a ta kamarádka mi řekla, že denně má tak 3x bonbon, čokoládu, lízátko apod...že prej se furt vzteká, když jde ke skříňce, kde maj sladkosti a když hned nedostane...mazec co...

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:21
- Nahlásit

Syska
ty jo....to já sice dětem sladký dávala...ale asi až nějak pozdějš...a rozhodně nebyla u nás skřínka se sladkým se něco koupilo a když snědli čekali docela dlouho než zas koupím
malá se dneska směje..tak třeba jí včera bolely ty ušiopět se nám válí v posteli a je spokojená
..že prej se furt vzteká, když jde ke skříňce, kde maj sladkosti a když hned nedostane...mazec co...
a k tomuhle....mě se Míša vztekla kvůli sladkýmu jen párkrát a vždy sem jí akorát naložila ještě a hotovo..pokud ustupují 3 letý holce co budou dělat až jí bude 15????

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:25
- Nahlásit

sarax
Hmm no právě, je docela rozmazlená, jak se jí něco nelíbí, hned piští. Jako kamoš je na ni docela tvrdej, ale víc času tráví s kamoškou, že jo, a ta s sebou fakt nechá vorat.
Jo a strašně špatně mluví, jakože nakecá toho dost, ale není jí vůbec rozumět..to by už ve třech letech měla umět něco říct ne?

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání