Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Martina
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:04
- Nahlásit

Jinak holky, dneska jsem byla na ultrazvuku. Mimčo je v pořádku, hlavička dole jak má být, váží cca 2200 g. Sice jsem toho moc neviděla, ale hlavně, že je všechno Ok.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:05
- Nahlásit

Martina
v kolikátým že jseš???

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:06 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Martina
tak to gratulujem
my jdem ve čtvrtek - a myslím, že se mimčo (oproti poslední kontrole před 10ti dny) neotočilo - furt je příčně... Ale taky jsem nic neviděla... jen jak se dochtor usmíval že má hlavu u pupku
Ale přes den furt rajtuje - se mi zdá.

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:09
- Nahlásit

sarax
32. týden, podle ultrazvuku o týden víc. čoveče už se to taky nějak přiblížilo. To bylo fuuuurt času a za chvilku je to tady.

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:10
- Nahlásit

Martina
čoveče už se to taky nějak přiblížilo.
no že jo já jsem 34...

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:13
- Nahlásit

Martina
a 2200???já měla kolem 2000g abys taky neměla obříka...
i když máme konečně 5200g..za víc jak 4 měsíce to není ani kilo...
Terri
no sem zvědavá jak se ti mimčo otočí nebo neotočí..určo napiš

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:14
- Nahlásit

Terri
Minulý týden jsem byla u sestřenky a ona na mě, tak kolikátý týden seš. Já říkám budu teď začínat 32. a ona říká: ty vole, to je za chvilku ja v 37. rodila, takže představa, že už to může být za 5 týdnů mě trošku vyděsila. Doufám, že to bude aspoň o týden nebo dva před termínem, jak jsem to měla s holkama, to čekání je nejhorší.

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:15
- Nahlásit

sarax
no sem zvědavá jak se ti mimčo otočí nebo neotočí..určo napiš
napíšu
na váhu Mrněte jsem se neptala, říkal mi jen jakési číslo hlavičky, která je prý ok, tj. jak má být.

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:15
- Nahlásit

sarax
abys taky neměla obříka
toho jsem se taky zděsila. Když jsem odcházela, tak říkám, už nežeru, ať nemá mimčo 5 kg. No dlouho mi to nevydrželo, večer jsem byla s manželem v pizzerii, tak jsem se tak narvala, že je mi ještě teď špatně.

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:19
- Nahlásit

Martina
že už to může být za 5 týdnů mě trošku vyděsila
taky jsem trochu v děsu Na druhou stranu už bych chtěla, aby Mrňato bylo venku a vše bylo za námi... i to čekání teď. Ale ještě ať chvilinku vydrží...
už nežeru, ať nemá mimčo 5 kg. No dlouho mi to nevydrželo
ani nemluv...

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:23
- Nahlásit

i když máme konečně 5200g..za víc jak 4 měsíce to není ani kilo...
pořád Ti to dělá starosti? co na to doktorka? Dle fotek neznám spokojenější Mrňato

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:32
- Nahlásit

Martina
to čekání je nejhorší.
fakt?
sem těch 15 dní přes nepostřehla
hele váhu neovlivníš moc...já nepila džusy a nejedla vitamíny s tejně
Terri
váhu zjisti

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:34
- Nahlásit

Terri
pořád Ti to dělá starosti?
no ani moc ne....doktorka pokaždé hlásí že teda něco přidáme..a já že ještě vydržíme do příště takže má jen mléko a v těch vedrech ten čajík přidávám....prostě na prso holt někdy chut nemá..ale čaj si dá

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:38
- Nahlásit

sarax
hele váhu neovlivníš moc
to je jasný, a to jsem si ještě myslela, že když jsem 4 měsíce zvracela (teda já doslova blila), tak že mimčo velký být nemůže. A jak jsem to pěkně dohnala.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:46
- Nahlásit

Martina

hele kdy jindy si to užiješ...jako třeba já tedka moc ne...kojením nějak nehubnu a myslela jsem že budu...prostě sem skoro jak těhotná furt snad to půjde pak

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:55
- Nahlásit

sarax
já jsem normálně od přírody prostorově výraznější, ba ne normálně jsem tlustá noo, při žádném kojení jsem nezhubla, ještě jsem přibírala, protože holka pořád nespala, tak jsem se cpala i v noci. Teď je konečně vidět, že to že jsem tak přibrala, je fakt těhotenské břicho, ne že mám zase období žravé

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 05:56
- Nahlásit

sarax
Ako to robis, ze sa ti furt tak usmieva? Ona je fakt kuzelna

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 06:42
- Nahlásit

pigie
já myslím spíš že je vyčůraná na fotografy se směje a v noci mi tam probulelaale po příjezdu domů,zas spí do 6:30

fromeli
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 06:52
- Nahlásit

jednotázovky vyjdou kolem 400-500 na měsíc
Opravdu? A to i ty Fixies (Huggies) nebo Pampers? Jsem myslela, že dráž...
Já šetřit právě nechci...

Naschval jsem se ptala ségry, která měla látkovek asi 20 a používala je je na blinkání apod. Jinak jela v jednorázovkách - kupovala obr balení, vždy byla někde nějaká akce, což jsem hlavně odnášela já, protože hodila zvon - Hypernova Huggies - Makro Pamers a já frčela a koupila několik balíků Takže dle ní to měsíčně vyšlo na 700-1000Kč - těch 1000 bylo když už dítě bylo větší.
Ty prašulky byla taky trochu motivace, takže kluk lítal bez plen v roce a holka asi v 15 měsících, pak už je měli jen jako pojistku na noc

Já osobně bych se s látkovkama nepárala - prát, věšet, žehlit, to je ztráta času

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 07:02 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

mno 1000 je celkem dost myslím...a u nás to teda fungovalo že čím větší tím byla spotřeba menší.... a jako můj odhad fakt trvá na cca 500 korun..je možný že se akce vylepšily a ceny taky....jako u dětí sem je kolem půl roka,jak seděly dávala na na nočník a vždy se zadařilo aspon jednou za den,takže jsme jako "ušetřili" plenu

fromeli
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 07:09
- Nahlásit

..je možný že se akce vylepšily a ceny taky....
tak bych to viděla, ono už kluk chodí do školy a holka do školky
Jinak na množství říkala tak 5-7 plen na den, podle toho jak kadili

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 07:14
- Nahlásit

tak 5-7 plen na den, podle toho jak kadili
jj u minimiminka to bylo víc tedka pohoda
konkrétně Huggies teda asi 550 akce..na měsíc...takže to poupravím že 500-600

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 07:18
- Nahlásit

pigie
jo a myslíš jako že nebulí???hlady i šílí..koukni

Martina
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 07:43
- Nahlásit

ahoj holky, neustále mi vrtá hlavou v čem pojede mimi z porodnice, teda nemyslím oblečení, ale jestli v autosedačce nebo v té tašce z kočárku. Říkali mi, že by mělo v autosedačce, ale máme to z porodnice necelou hodinku a autosedačku mám takovou docela hlubokou, tak nevím jestli tam to mimčo mám dát. Už tam vidím to ubožátko takové zkroucené. Poraďte, díky

Martina
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 07:44
- Nahlásit

sarax
taky to umí jo? už jsem myslela, že se Viktorka jen směje.

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 07:45
- Nahlásit

Martina
když jedeš dál tak sedačku..já měla tašku,ale jeli jsme jen po Praze....pohodlný to asi mít nebude ale pokud by vás stavěli je to drahý..

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 07:47
- Nahlásit

Martina
už jsem myslela, že se Viktorka jen směje.
ale naprosto objektivně musím říct že si zabulí jen hlady a denně je její příděl tak 5-10 minut to je celkem únosný

Martina
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 07:49
- Nahlásit

sarax
to si říkám taky, narazíme na blba a nevysvětlíš nic. No uvidíme

janča
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:27
- Nahlásit

Martina
Ahooooj mamino. Se ti to blíží viď? Co jít někdy k nám na diskuzi a říct nám novinky
Jen mě napadlo, když to čtu, že dělají ještě takovou vystýlku do autosedaček pro úplný mrňata, zkus se zeptat. Lépe se do toho uloží a nebimbá jim hlavička. Měla jsem mrňouse - 2,5 kg a nelíbilo se mi, jak právě byla v té sedačce zkroucená, tak jsem zjištovala víš?

Terri
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:43
- Nahlásit

Díky za plínkové shrnutí - tak když max. do 1000 měsíčně, tak to ještě teda ujde - jsem asi zbytečně manžela postrašila, že to bude víc a tak možná, že mi teď "odpustí" tu nechuť žehlit
Mrknu se do Makra nejspíš.

Martina
ta věta "jsem prostorově výraznější" se ti teda povedla

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání