Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:19
- Nahlásit

halooooo holky to sem nikdo nechodíte???????

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:52
- Nahlásit

Petra
halooooo holky to sem nikdo nechodíte???????
no strašně málo, pořád nějak nestíhám.
Jinak máte velkou pochvalu, to Dorotka má dudáka, flašku a plínky ve dne v noci. Když ji vysvleču do nahata třeba před koupáním, tak strašně ráda čůrá na koberec, vždycky jinde a chodí nám to ukazovat. Má z toho strašnou srandu. I když minulý týden se snad 4x vyčůrala do nočníku. Ale to byla spíš výjimka.
Ale jinak jak píše Terri víme všechno, chytrá je jak rádio, všemu rozumí, jen tomu, že nočník je opravdu na něco jiného než na ozdobu hlavy, nějak porozumět nechce.

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:53
- Nahlásit

Martina
náhodou, to Miš sloupla na nočníku nálepku! (jako na všem )

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 02:29
- Nahlásit

Petra
teda to je šikulka fakt
Martina
Ale jinak jak píše Terri víme všechno, chytrá je jak rádio, všemu rozumí
s tím souhlasím
jinak klídek my sice nočník máme OK..plena jen počůrání při spaní..ale novinka posledních dní kdy věším ve 2 ráno pračku je po O a v noci servat plenu...suchou odložit z postýlky aby se nezamokřila a pochcat v posteli vše co se dá..nejlépe dvakrát denně
a ted baby radte proč to dělá??
dostala jsem radu jí dát nočník do postýlky a ehm ehm letěl moooc daleko he???? :

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:00
- Nahlásit

sarax
A není to tím, že jsi v noci na PC?

abby
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 14:03
- Nahlásit

Nazdárek,tak nám jsou dneska 4 měsíce a dali jsme si krásnej dáreček,nachlazení.Malej má rýmu a ošklivě kašle,ale naštěstí to na průduškách není.Asi to chůďa chytnul ode mě,protože já ležela s chřipkou celej týden.Jinak máme 7,6kg a 66cm,krásně se přetáčíme ze zad na bříško a na zádíčkách nás to nebaví.

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 14:04
- Nahlásit

abby
Já měla tu čest se seznámit s šestou nemocí. Jinými slovy zcela zdravé dítě, žádné příznaky vyjma malinké únavy, ale k tomu...k tomu..., teploty, kdy 40 C není žádná vyjímka... Hezké to je.

Petra
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:54
- Nahlásit

tak to vypadá že sem nikdo nechodí, je krásně teplo tak všechny maminy s miminama jsou venku

abby
teda to ste teda kus chlapa
Garfield
kam ty na to chodíš, a jak vám je už jste vpořádku??????

abby
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 08:16
- Nahlásit

Garfield

Jé,to je mi vás líto.Šestou nemoc znám,ale naštěstí ne osobně.

My jdeme příští týden na chirurgii s nehtama u nohou

Petra
No,jo,žádnej prďousek nejsme

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:20
- Nahlásit

abby
Fuj a proč Vás chtějí s nehtíkama trápit?

Ináč to nebyla šestá nemoc, ta by měla na konci (po 3 dnech teplot) vyrážku, u nás se vyrážka nekonala. U nás se nakonec konaly antibiotika kvůli nějakému neobjasněnému počínajícímu zánětu. Ale už je to ok.

abby
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:03
- Nahlásit

Garfield

Nevím,co přesně mu budou dělat.Ale jakoby mu zarůstají nehtíky,takže má pořád nateklé palce.A mastičky už moc nepomáhají.

A malá už je zdravá?

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:49
- Nahlásit

abby
Zdravá...

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:01
- Nahlásit

Garfield
A je ti neuvěřitelně podobná.........hezoučká holčička.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:36
- Nahlásit

Garfield
paní to dítě vám děsně rychle roste

abby
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 09:07
- Nahlásit

Garfield

Proč to dítě týrá toho psaJe nádherná.Už je to velká slečna a celá ty (jak řekl můj muž)

Martina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 23:51
- Nahlásit

Tak taky nějakou přidám:

Terri
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 21:46
- Nahlásit

to to letí... tak i já...

Garfield
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 11:11
- Nahlásit

Martina
Terri
To je šílený, jakým fofr se z těch mrňousů stane drobotina a z drobotiny člověčák... Ty jo, ještě že se to pak v našem pokročilém věku trošku zpomalí. Teda doufám...

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:09
- Nahlásit

Pomooooc, udělala jsem si seznam dětský výbavičky, koukla na ceny v obchodech a zjistila, že neexistujou žádný uklidňující prostředky pro těhotný, opít se taky nemůžu.
Nevíte někdo o rozumnejch bazarech internetích bazárech?

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 22:00
- Nahlásit

Garfield
To je šílený, jakým fofr se z těch mrňousů stane drobotina a z drobotiny člověčák
No to mi povídej, zrovna jsem si to říkala, u té fotky, jak jsi sem dávala, jak malá stála u postýlky, jsem žasla, že už to mimi není zas až takové mimi
kachna_
Já sama za sebe jednoznačně doporučuji www.mimibazar.cz Nakoupila jsem tam spoustu super věcí za rozumné prachy, moc jsem tam toho pak zase prodala. Jsem naprosto spokojená s tím, jak je to tam rozčleněné, dobře se tam hledá. Ale jestli pošta bude pořád zdražovat, tak už se na**ru. Teď tu mám 2 obrovský igelitky věcí co je Dorotce malé, ale nějak nemám čas to nafotit, poměřit a hodit to tam. Vždycky si něco roztáhnu na zem, že to jdu fotit, malá přiběhne, čapne a zdrhne mi s tím. Takže nevím kdy se na to dostanu.

Jen tak hlásím, Dorotka dnes večer 39,5 °C, jsem zase na mrtvici co z toho vyleze.

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 23:51
- Nahlásit

no to je krááásnejch dětí
abby
Nevím,co přesně mu budou dělat.Ale jakoby mu zarůstají nehtíky,takže má pořád nateklé palce.A mastičky už moc nepomáhají.
vřele doporučuju najít odborníka na péči o nohy..jsme týden po stržení nehtíků a plastice valů...zítra jdeme na stehy..fotky dodám
a dámy..není to fakt nic moc...mám nerv v kýblu

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 08:28
- Nahlásit

sarax
abby
Holky, poslyšte..., ono je to asi úplně něco jinýho, ale já mám celej život takový nehty na nohách, že se mi kroutí dovnitř, čímž pádem nerostou buď vůbec a nebo rostou dovnitř do prstů. Řešení jsem vynalezla za ty roky 2. První je, nechat nehty co nejdelší tak, aby končily spolu s prstem a jakoby ho objímaly zvenku. Druhý řešení je, před stříháním nehty průběžně podebírat jak palačinku z pánvičky, aby se ta hrana nehtu vykousla z té kůže a mohla poporůst dál. Myšmule to má evidentně po mě. Prostě jí nehty stříhám minimálně a jen jí je jakoby zvedám, aby se nezakusovaly. Nebolí to, je to otázka minuty (všech deset nehtů) a zatím teda žádný otoky ani nic pdoobnýho neeviduji. Ale náš problém je asi jiného řádu, než Váš..., co?

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 08:41
- Nahlásit

Garfield
obávám se že ano..při takovým zarůstání co měla Vikča se na stranách nehtů na palcích nohou tvořily valy kůže které byly zanícené velmi často a tvořil se hnis..dokud byla menší tak jsme to s pomocí dr na chirurgii zvládali,vystříhala ty nehty po jejich délce,nic co bych udělala sama..poslední zákrok tohoto rázu byl na podzim,už to takhle nešlo,je moc velká a její stres taky..
takže jedem na ty stehy..pak dám info

abby
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 08:43
- Nahlásit

sarax

to mi ani neřikej.Já pořád doufám,že odejdeme s mastičkou.Jestli tomu mýmu malýmu pískleti budou dělat něco,co ho bude bolet,tak nevím,kdo z nás dvou z toho bude mít větší trauma.

Garfield

když jemu ty nehty nějak neroustou nad palec.Stříhala jsem je asi tak jednou.Na rukách je můžu stříhat pořád,ale na nohách ne.Jemu se jakoby bok nehtu zasekne v kůži (na jedné straně) a zčervená to a nateče.Nehnisá to nebo tak něco.Vždycky se mu to po ATB mastičce zlepšilo,ale pořád se to vrací.Já mu to na změkčení mažu,aby ten nehet nebyl tvrdej a nezaseklo se to v té kůži,ale nestačí to.Dneska jedeme do dětské.Má dobrou náladu,snad mu to vydrží.

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:45
- Nahlásit

ahoj holky...ja to mela jako mala taky...hnisavy boule po stranach prstu....boty sem musela mit o kus vetsi abych mohla vubec chodit...stacilo se trochu kopnout pres botu a hned krve jak z vola...castecne na to pomahala vodicka tzv visnak....ale spis ne...masticky sem dostavala ale ty nehet opravdu nevyleci...mela sem to od mala az do puberty. nemam tuseni cim to je...ale po puberte se mi to srovnalo...nehty (palce) si musim strihat tak, ze po stranach nehet musim jakoby vic strihnout jakoby hloubs a vyndat ho...na leto staci kdyz necham nehet delsi a striham ho rovne - zadny vystrihovani stran...

jinak co nam kdysi radili, bylo pilnickem ten nehet na te plose trochu opilovat - jeho reakce by mela byt ze se trochu stahne...ale nevim no...

jak to prislo tak to odeslo...
drzim palce!

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:02
- Nahlásit

Tý jo to jsou věci. Taky držím palce
sarax
těšíme se na fotečky.

Jinak Dorotka pořád horečky a zatím nic k tomu, moč v pořádku, takže máme vyčkávat co z toho vyleze. Šestou nemoc už měla, tak nevím.

Martina
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 10:43
- Nahlásit

sarax
Tak co Viktorka? Jak to zvládla?

abby
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:07
- Nahlásit

Nazdárek,tak my jsme dopadli na chirurgii dobře.Prý je to zatím jen počáteční stádium,takže mi jen ukázali,jak se o to starat a za 3 měsíce na kontrolu.

A taky přikládám pár foteček.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:26
- Nahlásit

abby
To je neuvěřitelný,jak je to už velkej kluk.
sarax
Chuďátko Vikinka. Vím čím si procházíte,tak držím palečky.

No a teď se musím pochlubit.Od 16.4.jsem teta. Jakoubek se dral na svět 18 hodin ,ale je to nádhernej kluk.......4,050kg a 53cm.

Petra
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:59
- Nahlásit

Aaaach to jsou krásné děti

holky prosím vás jek a podle čeho vybrat spacák pro Martínka, jede na tábor, bude spát v chatičce. Ráda bych aby mu ten spacák vydržel až vyroste ale nechce se mi moc utrácet. proraďte prosím

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání