| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:01
- Nahlásit
Biluška
Vodítko přinde až časem, ona zatím jen stojí (přičemž potřebuje dost festovní oporu) a sem tam capkne či poskočí, ale co platí teď, u ní neplatí za hodinu. Evoluce je evoluce.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:41
- Nahlásit
sarax
no čas od čsu sundám dítě z výšek..vysvětlím m,u že kldyž odpadky nežere pes ona taky a jdem dál...nic neřeším a užívám si..udělá binec za 10 vteřin všude ale"bordel v bytě,štastný dítě"
jak já tomu rozumím, teď jsi mě uklidnila, dnes jsem myla nádobí tímto stylem: ruce do dřezu, umytá jedna věc, kouknu .. dítě na lavici, zařvu .. nic .. dítě na stole, ruce ze dřezu, sundám dítě, plesku po zadku, vrazím ruce do dřezu, dítě na lavici .. zařvu .. dítě na stole, vyndám ruce apod...........fakt už mě to ale nebavilo. Asi si tu myčku koupím a postavím doprostřed obýváku, tohle se fakt nedá.
Jo a další obelíbená věc - stát na točící židli u pc, jsem fakt klubíčko nervů a čekám kdy se přihodí něco ošklivého. chjo
Petra
zapomněla jsem pogratulovat k tomu nočníku, protože i když jsme starší než Péťa, tak nočník teda silně ignorujeme jak už jsem psala. Nejneže do něj nic neudělá ale teď už jsme v tom stádiu, že si na něj odmítá sednout, na záchodě vydrží 2 vteřiny a dělá NE NE jako že to nejde a jde dolů, takže to vidím na dlouho.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:43
- Nahlásit
Garfield
, čímž je okamžítě přibouchne a nebýt urychleného zásahu, přibouchla by to i s prstama
Zvýšit úrazové pojištění
Martina
stát na točící židli u pc, jsem fakt klubíčko nervů a čekám kdy se přihodí něco ošklivého. chjo
Zvýšit úrazové pojištění
jako ono to nepomůže, to děcko bude řvát stejně, ale aspoň za to dostanete zaplacený
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:45
- Nahlásit
Biluška
Zvýšit úrazové pojištění
...když bych - co by matka - přivřela oči a dělala, že některý ty situace nevidím, mohla bych být v balíku!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:39
- Nahlásit
Garfield
...když bych - co by matka - přivřela oči a dělala, že některý ty situace nevidím, mohla bych být v balík
Je krize, nauč se nekoukat
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 18:33
- Nahlásit
Garfield
Je prostě šikovně nešikovná Krom úrazovýho pojištění si pořiď i ochranu na zásuvky,...
My se zase chceme plazit a nejde nám to.Takže leží na bříšku,hýbá ručičkama a nožičkama a ono samozřejmě nic.Spíš u toho vypadá,že plave.V sobotu jdem na plavčo,tak pokud to zkusí i tam,tak ten bazén určitě přeplave
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 18:45
- Nahlásit
Ahojky všichni, tak sem dávám taky jednu fotečku Naši prvnííí Prcek je v pohodě a termín porodu nakonec stanovenej na 18. 9.
(snad to bude vidět)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 19:03
- Nahlásit
Eimy
snad to bude vidět
I páteř a ouška sou vidět. tak na sebe dávejte pozor a těš se.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 19:51
- Nahlásit
Eimy
super, je to krásně vidět. Užívej si každej den, hrozně to letí. Za chvilku budeš drndat.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 21:15
- Nahlásit
Garfield
naklusej do Ikéi a nakup všechny pomůcky, které mají dětem zabránit v sebezničení , jestli to pomůže nevim, v době, kdy vyrůstaly moje holky nic takovýho nebylo, ale dneska to mají docela vychytaný...vono taková oslintaná zásuvka je taky žůžo, co si budem povídat ne?
jinak samo gratuluju, máš doma stojáčka - padáčka, ještě je sedáček, couváček a plaváček
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 21:56
- Nahlásit
Eimy
jéééé to je krásný, moc ti závidím. Ty naše draci-co holky. Todle je tak krásný.
Jinak všem moc děkuji za gratulace k nočníku, Dneska jsme jeli i na nákup v autě bez plíny a nic se nepřihodilo, za týden jedu s klukama na školu v přírodě na Friesovy boudy. moc se těším ale mám i docela obavy jak to zvládnu P ještě nikde jinde nespal jen doma tak sem moc zvědavá, a hlavně ještě stále pije vnoci sunar tak už pomalu balím a nevím nevím jestli nás sebou vemou
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 11:26
- Nahlásit
Martina
myčku mám jsem v klidu..ty a ta židle je taky faj na tu jsem zapomněla..ona na to leze ono to ujíždí a točí se a já jsem optencionální alkoholik
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 19:35 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Eimy
Tak na první fotečku je to úplně super, všechno je krásně vidět, ještě pár ultrazvuků a budeš mít tu čest pozrovat vesmírné tance ve stavu beztíže.
abby
Tak pak o plavání poreferuj, co a jak a kde. Je to super. My už v příští hodině máme mít (rodiče) plavecký brýle, protože budeme s dětmi trávit čas pod vodou
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 09:08
- Nahlásit
Nazdárek,tak poslušně hlásím,že jsme byli na plavču a super.Jen nevím,jestli byl víc strhanej on nebo já Mile mě to překvapilo.Kamarádka,co tam taky chodila říkala,že se ze začátku hodně plave na zádíčkách,z čehož jsem měla strach,protože Adámek je radši ve vaně na bříšku,ale protože tam chodí starší děti (5-6 měsíců),tak jsme na zádíčkách neplavali skoro vůbec.Takže jsem ke konci zase měla strach,jestli to na něj nebude už moc.Ale zvládl to,je šikula
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:02
- Nahlásit
abby
No vidíš jaký je Adámek šikulka. Tohle plavání s dětma jsem vždycky všem záviděla.
Já zase poslušné hlásím, že se nejstarší dceruška dostala na gympl, i když s průměrem 1,00 jsme to trošku čekali, i když dokud to člověk nevidí na vlastní oči, tak není nic jisté. Takže zase jedna starost z krku. Uf
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:54
- Nahlásit
Martina
i když s průměrem 1,00 jsme to trošku čekali,
no paráááda to opravdu závidím takový klídek... je šikulka
abby
no teda Adámek je taky šikula
takže další potápka to je bezva
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:13
- Nahlásit
To jsou tady krásné novinky
Martina
Taky berete nočník stále jako bojový úkol alá "hrníček na více způsobů jen ne na...?" Miš mi prohlásí že kakala a chce vidět "hovňo" a šlus, na nočníku 2 sekundy...
Zato ví, že "kosmounaut" se jmenuje "Gagarin" a jak vypadá "sputnik"
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:20
- Nahlásit
abby
pokud si dobře pamatuju, chtěla jsi poreferovat o té sušičce
Tak já jsem z ní naprosto nadšená, jen je trošku třeba naplánovat praní. Bo mě praní trvá cca 2 hoďky a sušení pak také. Sice i po skončení sušení sušička pořád jede - přehazuje to prádlo, aby se nezmačkalo, ale přes noc bych to asi běžet nenechala. Taky je to celkem hlučný. Ale jinak naprosto bomba věc, dokonce jsem do toho narvala psí pelechy z pravé ovčí vlny a pelíšky byly krásně měkkoučké a nadýchané. Prádlo to vůbec neničí, je krásně voňavé, měkkoučké a BEZ CHLUPŮ! Jen po každém sušení je třeba vyčistit filtry a vylít vodu - ale pořád žádná práce oproti věšení prádla
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:44
- Nahlásit
Ahoj holky, tak jsme prodělali šílenou střevní chřipku nebo vyroozu nebo co to bylo. Celá rodina i babi a děda. Martínek to přinesl ze školy. Sra....li jsme a blili kde se dalo. Chudák Péťa to odnesl nejvíc, chudinka je jako s kozy duch, strašně zhubnula a teĎ SE BOJÍ něco sníst. Všechno papá strašně opatrně i pití se bojí. Tak doufám že se dá trošku dohromady, v sobotu jedeme na ty hory tak bych byla ráda kdyby byl trochu fit.
Jinak nočník stále funguje, jen když bylo nwjhůř tak měl plínu
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:12
- Nahlásit
Mel
Moc děkuju A jaký to vlastně nakonec máš model?
eimy
všechno jde moc krásně vidět.Gratulujeme
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:37
- Nahlásit
abby
AEG lavatherm, myslím 58840 (to je taky nápad, dávat tomu čísla, kdo si to má pamatovat )
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:26
- Nahlásit
sarax
no paráááda to opravdu závidím takový klídek...je šikulka
Zato druhá mi to velice vynahrazuje. Úplně se bojím domýšlet co bude z té třetí, doufám, že ne ještě větší flegmouš než prostřední. To už bych jakožto "starší matka" nemusela psychicky zvládnout. I když si nestěžuju, jedna se dobře učí, ale doma je docela nepoužitelná, bylo mi řečeno, že se "dobře vdá", bude chodit do hospod, domů bude kupovat polotovary a na úklid bude mít hospodyni. To druhá tohle všechno zvládá v pohodě jen se prostě nebude učit. A pak co je lepší néé?
Terri
Taky berete nočník stále jako bojový úkol
Nočník neřeším, za celý týden jednou čurala do nočníku. Hraje si s ním a když ji řeknu, že půjde čůrat, tak mi řekne: "mimi čííí" a posadí tam panenku, takže je vyřešíno.
Jinak jak píšeš všechno ví, všechno zná, jen to co po ní chci zrovna já, tak na to nějak kašle. A vyloženě provokuje, což mě vytáčí nejvíc. Dneska venku prostě horor, v kočáru se vzteká, když ji vyndám tak mi nedá ruku, takže jsem dneska venku použila, ač nerada, fyzický trest.
Ale jak pravila moje BEZDĚTNÁ sestřenice: "Když jsi to chtěla, tak se starej a kmitej." Takže se starám a kmitám a sestřenici přeji zdravá krásná trojčátka. Ale je fakt ze všech tří dětí nejzlobivější. Tak jsem si postěžovala, je mi to sice prd platné, ale jinak si to opravdu užívám.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:18
- Nahlásit
halooo holky kde jste ?????
Martina
Ale je fakt ze všech tří dětí nejzlobivější ty třetí jsou prý nejlepší, i já jsem třetí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:20
- Nahlásit
janika
Víš vo tom, žencká, že se mi s tebou dobře povídá??
Možná proto,že vždycky mluví jen saraxová,je strašne ukecaná.
Ale né,si dělám prču,taky se mi s ní dobře povídá a hlavně mi chybí,že si nemám s kým společně zanadávat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:25
- Nahlásit
jablunka
saraxová,je strašne ukecaná
To je pravda, saraksová je strááášně ukecaná, proto se s ní dobře povídá ))
Jo a děfčata, kamarádka koupila pro svojí dcéru, co začíná trošku chodit, helmičku. Takovou, jak nosí Petr Čech, aby si nerozmlátila kebuli, až bude padat. A kamarádka je teď taková ňáká klidnější, když se jde vyčůrat, nebo se na chvíli někam otočí a harantíka nemá pod dohledem. Jinak ta helma je dost srandovní a Laurinka v ní vypadá dost směšně .-)))
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:31
- Nahlásit
janika
hoiky, kdyz uz te tu vidim tak se optam...jedete v ne s isdpch do kralup?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:40 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
janika
jasne a uz zavodite? ja jen abych vedela jak moc jimmouse namasirovat
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:47
- Nahlásit
janika
no tak to sme v kouri nam kondice zustala pouze v tom rvani
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:51
- Nahlásit
nika00
nam kondice zustala pouze v tom rvani
Můžeš Jimmíčka poslat s Maryjí, tu předběhne každej ))
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 19:01
- Nahlásit
Ahoj holky tak jsme doma, bylo to krásné moc se nám tam líbylo. Byla šílená zima -10, 2,5m sněhu ale bylo to super. Děti byli moc hodní (i ty moje)
Peťulka už sedá i na záchod, jen na noc mu dávám plínu ale i tak je hodně často suchá, jo a jsme bez dudáku, flašku ještě máme v noci na mlíčko. Je to velkej chlap, už nemáme mimi
|