| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:12
- Nahlásit
...a aby to nevypadalo, že žije jen ve vodě...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:19
- Nahlásit
Garfield
Myšma je naprosto dokonalý kuliok
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:23
- Nahlásit
brut
Občas mám problém ju nesežrat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:25
- Nahlásit
Garfield
Jako kdyby mamince z oka vypadla ..........je krásná.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:28
- Nahlásit
Garfield
bomba fotešky...
a jako ty voči jsou mi taky nějako povědomý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:29
- Nahlásit
Garfield
Občas mám problém ju nesežrat.
to nechej na Gafovi ... v sobotu bych měla být v Brně, tak se budu rozhlížet, jestli vás neuvidím .... budu mít s sebou Alušku, tak snad se bude Gafíkovi líbit, piraňa jedna
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:31
- Nahlásit
brut
No pokud se budeš srážet na předdefinovaným místu srazů, tak se určo potkáme. Nás asi poznáš, že?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:32
- Nahlásit
Mel
Meluško, vyčkej času, Ty je sem budeš s tím svým fotodělem, lepit jednu za druhou a Saudek bude tiše závidět.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:38
- Nahlásit
Garfield
pokusím se srážet ...a že bych vás nepoznala nehrozí, spíš vás neuvidím, sem zjistila, že lidi nějako nevnímám
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:22
- Nahlásit
Garfield
hele, a kde máte ty srazy? My budem čirou náhodou v Brně taky....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:24
- Nahlásit
Garfield
Ty je sem budeš s tím svým fotodělem, lepit jednu za druhou a Saudek bude tiše závidět.
mno, jestli nebudu mít nějakou příšerku, tak asi jo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 22:27
- Nahlásit
Garfield
Myšma je prostě boží
z každýho si vybrala co se jí hodí
já nacpu fotky z narozek a tak
ještě jedny pak dodám,až se k tomu dostanu
bobování
??
narozky
a Michala před plesem
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 23:09
- Nahlásit
Garfield
sarax
obě jsou nádhernýýý
Garfield
Hele, kdy ses byla zapisovat do porodnice? Já jsem ted docela rozdesena, abych to vubec nekam stihla Když prukajdu dostanu až na začátku 13 tt... ale zas doufam, že doktorka ví,co dělá
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:51 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Garfield
Myšma je prostě boží Jak psala Sarax,od každýho něco.Mě to na UTZ připomínalo mravence
sarax
Mám ti ještě psát,jak je ta tvoje princezna kouzelná nebo tě to už omrzelo :
Eimy
Nevyšiluj.Každýmu dávaj průkazku takhle pozdě.První týdny jsou prostě rizikový.
V Brně se registrovat nemusíš,ani to nejde.Asi 2 týdny před porodem si vybereš nějakou porodnici,kam budeš chodit na monitoring a i tak to neznamená,že tam musíš rodit.Když budou mít plno,tak tě pošlou jinam.
Jak psala Garfieldová,utečeto strašně rychle.Za chvilku si zahekáš a pak se budeš jen dojímat,jak jste něco tak nádhernýho mohli zplodit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:58
- Nahlásit
Eimy
Z Prahy nejsi, že ne? Nevím, jak to je třeba v Brně. V Praze se registruje ve 12. týdnu, ale co vím, tak zbytek republiky je v pohodě (mělník registruje 36. týden)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:54
- Nahlásit
sarax
Teda Viktorka je už veliká .... a jako vždy jí to moc sluší
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:06
- Nahlásit
Mel
No ředitelka Biluška tvrdí, že sraz je každou sudou hodinu u pavilonu, ježíšmarjá, teď zas nevím, ale myslím, že u hlavního vchodu pavilonu F, přičemž není zřejmé, kterej je hlavní. My tam dorazíme tak někdy kolem desáté. Podrobnosti jsou přmo na tom fóru.
Eimy
Tady nejsi v Praze. Do porodnice se registrovat nemusíš, prostě až to přijde, tak to přijde a pojedeš do té, do které zrovna budeš mít náladu. Obvykle se ale jezdí do té, kam chodíš poslední měsíc každý týden na monitory. Já ale chodila na monitory na Obilní trh a přitom jsem jela trpět do Bohunic. Jen je dobrý zavolat, jestli můžete dorazit. Jen málokdy to bývá nějaká rychlovka, mně začal porod a ještě jsem odvezla psa mamce, zajela si do lékárny, zajeli jsme koupit pro budoucího tatínka něco k snědku a pak teprvá do porodnice. Ale to teda není univerzální, kamoška teď porodila do dvou hodin od první kontrakce, ta by asi nakupovat nechtěla...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:10
- Nahlásit
abby
Eimy
...a až teď jsem si všimla, že už Tě abby dostatečně vyčerpávajícím způsobem informovala...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:11
- Nahlásit
abby
se budeš jen dojímat,jak jste něco tak nádhernýho mohli zplodit
Vidím, že je to všude stejný!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:42
- Nahlásit
abby
děkuju... já si připadám jak blb, že šecko řeším, ale mám strach, abych něco neprošvihla a tak Včera jsem měla milion otázek na doktorku a na 90% z nich jsem zapomněla v momentě, kdy mi řekla, že je mimčo v pohodě
Jinak já si pamatuju, připad, že holka porodila v autě pod lampou, když jeli do porodnice TAtínek to zvládl úúplně sám
|
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:12 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
pak se budeš jen dojímat,jak jste něco tak nádhernýho mohli zplodit
jj, jsem byla včera dojatá doslova k slzám, když mi ten můj zplozenec (20 let) oznámil, že má zřejmě alergii na psy a co jako budu dělat. Tak jsem mu řekla, že já nic, ale on at se klidně odstěhuje. Prej by se mu to nevyplatilo si spočítal a tak probere s doktorem léky. Že se mu debilovi zhorší exém po každé chlast akci mu jaksi nejde do palice namlátit, to s tím prý nemá nic společného.
Ten mladší (18) mi řekl, že s ním jednáme jako by někoho zabil, protože je ve třetáku, letos končí a má totálního zaracha až do doby, kdy mi na stole bude ležet výuční list. Debil zjistil, že nic neumí a není to problém. To se nějak udělá.
No a mladá chodí do první třídy a je to vopruz, páč vydržet sedět a nemluvit je teda fakt děs. Družina je ale super.
Takže si holky užívejte té sladkosti, toho, že to nechodí, že to nemluví a hlavně, že to až tak moc nepřemýšlí jiným směrem než chcete.
sarax
jinak mladej vzkazuje, že dcera je "dobrá kůže". Myslel tím určitě tu starší a já přeju té malinké všechno nej, je fakt sladká.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:13
- Nahlásit
monika
že dcera je "dobrá kůže".
vyřídím
a za malou děkujem
abby
jak je ta tvoje princezna kouzelná nebo tě to už omrzelo :
jistěže mě to neomrzelo...čekám na to hltám to protože ten pocit ak jste něco tak nádhernýho mohli zplodit
mě neopouští..přidává se k tomu ještě něco chytrého a bystrého že
jo a ještě vtipnýho páč s nikym jinym se tak nenasměju tedka
brut
dík
no snad jí uvidíš brzo i live
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:16
- Nahlásit
monika
a hlavně, že to až tak moc nepřemýšlí jiným směrem než chcete.
plně souhlasím...při kritikách návštěv plesu v době kdy máme neklasko ze 4 předmětů mám bejt ráda že nejsem babička pravil kámoš
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:18
- Nahlásit
sarax
Na fázi rozumbrady se strašně těším.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:27
- Nahlásit
sarax
Garfield
budou chvíle, kdy i tobě dojde fantazie a hlavně řeč
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:34
- Nahlásit
Garfield
Na fázi rozumbrady se strašně těším.
jako je to fakt zábava...Vikina vymyslí věci že se můžu potrhat smíchy..ale pro můj zdravej rozum to snesu půl den pak tááátynek
|
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:39
- Nahlásit
sarax
no u nás se tatínek po hodince strávené doma zase těšil do práce.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:52
- Nahlásit
sarax
My jsme teď ve fázi,že se směje na podněty,takže se na něj při kojení nesmím dívat,jinak se okamžitě odpojuje a směje se na mě taky.Takže fáze rozumbrady je pro nás momentálně dost vzdálená.Ale taky se na ni těšíme
Eimy
A bude hů.Dobrý je,si všechny otázky napsat a pak jedeš podle papírku.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:53
- Nahlásit
abby
asi to budu muset příště udělat
Achjo, jsem to měla krásně se školou vymylšený, že státnice zvládnu a teď mi došlo, že možná nebudu moc do laboratoří na měření skoro ve všech předmětech, co mám Takže si asi studium Bc. budu muset protáhnout o rok... I když kdo ví... Třeba to u garantů těch předmětů projde...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:38
- Nahlásit
Ahoj holky, všem vám tady moc a moc chválím dětičky, vůbec nestíhám. Kluci byli nemocní a netekla nám voda no prostě super.
Zkusím sem dát pár fotek
|