| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:10
- Nahlásit
Tak Miš dostala super kostky, staví pořád
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:15
- Nahlásit
Holky, do jakého maximálního mrazu chodíte s mrňaty ven??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:15
- Nahlásit
Mel
Moje velmi dobrá kamarádka vydyndala pračku se sušičkou na manželovi,páč bydlí bez balkónu a mohli sušit jen na malým sušáku na okně.Měli jedno dítko,teď mají druhý.Zpočátku si to nemohla vynachválit,pak se značně divila účtu za elektriku a nakonec uvažuje o tom,že se jí zbaví,páč jí strašně stárne prádlo.Tož asi tak.
Jo a není "kondenzační" sušička ta,co vypouští ven páry?Já vím že jsou dva druhy,jednu můžeš mít normoš v bytě a druhá buď ven nebo do nějaký dobře větraný prádelny. Jen nevím,která je která.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:34
- Nahlásit
Terri
mno mi chodíme furt ale tak na 20 minut půl hodiny...¨)
jablunka
kondenzační je ta co se vyleje to je v poho...
Mel
ale teda na okraj už se dělaj Ačkový do týhle spotřeby bych stejně nešla nevim kolik máš za elektřinu normálně nebo tak..ale teda mě stačí to co mám doma
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:39
- Nahlásit
Roxana
kdyz po ni tak touzis, tak si kup 2 v 1, delaj se pracky se susickou
jj, ale zatím to neřeším, protože na ní stejně nemám a jsou zrovna jiné věci v pořadí a jak to točí hodinama to je zase další věc.
tak si s ekzemem asi budu uzivat dal
to je fakt blblý, já to měla někdy v pubertě, na ekzemy netrpím, ale vždycky se mi po mytí nádobí oloupaly čečulky prstů a popraskaly až do krve, pak to nějako zmizelo samo.
Tak já ti budu mýt nádobí a ty mě žehlit nééé, to by šlo.
Terri
hezký komín postavila Miška, šikulka. Zatím jsem byla s malou venku každý den. Když je velká zima tak třeba jen na půl hodinky, ale zatím pořád.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:49
- Nahlásit
Martina
jsou zrovna jiné věci v pořadí
tak to znam
to je fakt blblý,
no je me to dela holt jen ten domaci mokrej uklid, tj. kuchyn + koupelna
Tak já ti budu mýt nádobí a ty mě žehlit nééé, to by šlo.
beru
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 12:13
- Nahlásit
Ahoj holky, v prvé řadě všechno nejlepší do Nového roku...
A co se týče žehlení...tak sušičku nemám, suším normoš na rozkládacím sušáku, někdy venku, někdy doma a nežehlím vůůůbec nic! Já už na žehličku nesáhla ani nepamatuju. Nežehlím ani povlečení, prostě fakt nic..já to tak pověsím, že to prostě sežvaný není a můžu to pak rovnou poskládat do skříně..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 16:29
- Nahlásit
Přejeme všem vše nej v novém roce
Mel
O sušičce mi ani nemluv.Já už jí vybírám měsíc a nakonec jsem došla tam,že jsem si objednala časopis D test a přečtu si tam test na sušičky.Zdenda chce,abych vybrala A a ta je na trhu jen jedna.Ale vím,že tehdy ten test vyhrála jiná od AEG,jen nevím jaká.On je ten rozdíl ve spotřebě dost velkej mezi A a B,ale co jsem slyšela,tak když to člověk přepočte a zjistí cenový rozdíl u sušičky se spotřebou A a B (může být i 10 tis.),tak u je to jedno.Až mi ten časopis příjde,tak dám vědět.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 13:24
- Nahlásit
Holky, tak už ji máme objednanou... Nakonec jsme ji našli někde v akci za 12 tisíc a to už se jako sakra vyplatí
Ale přijde mi děsně zajímavý, že někdo na to děsně nadává a já co znám lidi se sušičkou, tak ti si to nemůžou vynachválit.
sarax
jo, to dělaj, ale třeba ty od AEG stojej od dvaceti výš. A když jsme nakonec sehnali tuhle za tak super cenu, tak ten cenový rozdíl je fakt velký A co se týče elektřiny - snad nás to nepoloží... nemáme plyn, teplou vodu, takže platíme jen elektřinu, vodu, kanalizaci, telefon a televizi
abby
tak pak dej vědět, jak tam dopadla ta naše - teda jen pokud dopadne dobře, bo jinak budu akorát naštvaná
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 13:28
- Nahlásit
Mel
nemáme plyn, teplou vodu, takže platíme jen elektřinu, vodu, kanalizaci, telefon a televizi
ahaaaa já myslela že tam kde jseš neplánuješ bejt na furt a taková sušička je na pár let
tak proto ono pak někde kde se platí vsjo je to znát
mno to s tím prádlem sem taky slyšela a moje nadšení to brzdí...tak nevím:/
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 13:45 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
mno a fotky z Vánoce jsem stáhla...dám je malilinko
a ještě ukázka vyřezávání ze zeleniny..mladá-starší byla na kurzu od školy ovoce jsme sežrali..někde máme snad mango
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 13:51
- Nahlásit
jé a našla jsem ovoce tak se ještě pochlubím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:01
- Nahlásit
sarax
Vktorce to moc sluší , zkrátka malá princeznička
A Míše vyřiď, že je šikovná, vypadá to moc hezky
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:01
- Nahlásit
Mel
A ty jdej vědět,jak jsi spokojená.Jen se neděs,když ti to ze začátku moc nepůjde (jakože budeš mít zmačkané prádlo).Člověk to prý musí vychytat.A co jsem četla diskuse,tak každej sušičku chválil a u nás v rodině ji taky všichni chválí.Jen je dobrý,aby jsi měla i dobrou pračku (vysoké otáčky).Šetří to právě tu elektřinu.
Sarax
Krásný fotky a dceru chválím.Já bych na to vyřezávání neměla trpělivost.
Jinak u nás je nového to,že začínáme spát celou noc,ale asi si zvyknul na chování,tak tento týden trochu zlobí,takže jsem najela na tvrdší režim a řeším to dudlíkem a mluvením na něj.Případně ho nechám vyřvat.A už krásně držíme hlavičku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:13
- Nahlásit
abby
Jinak u nás je nového to,že začínáme spát celou noc,ale asi si zvyknul na chování,tak tento týden trochu zlobí,takže jsem najela na tvrdší režim a řeším to dudlíkem a mluvením na něj.Případně ho nechám vyřvat.A už krásně držíme hlavičku
Adámek je šikulka ... dej sem zase nějakou fotečku, prosím ... co Ebča? Už vzala malého na milost?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:19
- Nahlásit
brut
Přidám,přidám.Jsme už pěknej cvalda.A každej den se zlepšuje.Když ho držím,tak krásně sedí a včera jsme už zkoušeli stát.Samo jen na chviličku,ale je to hrozně srandovní.Jen teda neumíme pít z láhve,což je blbý,když potřebuju,aby ho někdo pohlídal.Nemáte na to někdo nějakej fígl?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:33
- Nahlásit
sarax
jééé, to je krása to ovoce a zelenina
Mno, když se budem stěhovat, tak sušička pravděpodobně zůstane tady... kupuje ji totiž má drahá máti. Páč ji zdechla pračka a jelikož já mám pračku, tak řekla, že jí přijde blbost, aby v baráku byly dvě pračky a že radši koupí sušičku - tak to bych byla blbá, kdybych jí zakázala prát v mé pračce
abby
taky mě zajímá, jestli už malýho Abbynka pobrala Jinak se těším na fotečky....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:49
- Nahlásit
abby
Jsme už pěknej cvalda.A každej den se zlepšuje.Když ho držím,tak krásně sedí a včera jsme už zkoušeli stát.
po kom že je tak šikovnej?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:53
- Nahlásit
sarax
vikinka u stromecku naprosto dokonala a to ovoce taky!! jeste by to chtelo popisky co to je za ovoce...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:58
- Nahlásit
Abby na něj pořád kašle.Když ho položím vedle ní,tak ho olíže,aby se neřeklo,ale jinak ji nezajímá.Jeho hračky,to jo,ale on ne.Myslím,že to příjde,až bude malej trochu víc pohyblivej.
Jen je na ni samozřejmě míň času.Ale jak si zvykáme,tak se to naštěstí zlepšuje.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 15:13
- Nahlásit
abby
a bude to jen lepší a lepší a na ty fotky se těšíme
nika00
mango a jablka a zelenina nooo..to vlevo porek a na něm motýl z kedlubny a pak rajčata,cibule,okurka a paprika
jako jsem nasšená je to boží..jen teda sada nožů na další jarní kurz je 2800 a to se mi nelíbí
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 15:20
- Nahlásit
sarax
fakt krasny...se ptam ze bych to jako taky zkusila ale rikas noze za tri litry...tak to tim nasim nozem asi nepujde
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 15:23
- Nahlásit
abby
Abbynka si Adámka bude chránit, ale zatím je pro ní nezajímavý... holt ještě neběhá není s ním žádná legrace
sarax
jen teda sada nožů na další jarní kurz je 2800 a to se mi nelíbí
se ani nedivím, bych pořádně protáčela panenky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 15:34
- Nahlásit
nika00
ale půjde... jako se daj koupit i levnější jen prej nevydržej ale na doma by to stačilo Míša tě to naučí
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 15:48
- Nahlásit
sarax
juu to by bylo super
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 19:20
- Nahlásit
sarax
Viktorka je kráásnááá a jak už je veliká. A Míša šikula.
jen teda sada nožů na další jarní kurz je 2800 a to se mi nelíbí
tak to nezoufej bude hůř Jestli tomu přijde na chuť, tak budou penízky za nářadíčko jen lítat. Známej už v tom má asi 20 tisíc a pořád vykrajuje, vykrajuje a vykrajuje. Pak zjistí, že by jako vykrajoval ještě něco jiného, ale chybí mu ten správný dlabák, tak zase přikoupí.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:17
- Nahlásit
Jeden žhavý, resp. mrazivý dotaz maminky: v těchto mrazivých dnech, dnes dopo -14, se 4měsíčním chlapákem chodit ven, či ne? A na jak dlouho? Názory pediatrů se různí.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:38 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Sylva
No,co jsem slyšela,tak ven s dítětem bys neměla,pokud je miň než -5.Rozpor jsem slyšela jen v tom,pro jak staré děti to platí.Většinou určitě pro min. 6 měsíců staré,ale někdo říká,že do roku.My jsme zatím byli venku skoro vždycky.Pokud svítí sluníčko,tak se u nás to okolo poledního dá.
Jsem zvědavá na ostatní názory a zkušenosti.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:53
- Nahlásit
abby
Sylva
Já se na to ptala +- o stránku dřív Pod - 5 bych nechodila s mimi vůbec. A po roce s krémem na ksichtík, dyk mají tak jemnou kůžičku a taky jak zmínily holky, max 20-30 min.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:57
- Nahlásit
Terri
Přesně tak.Já teda krém s ochranou používám už teď.Fakt je,že mu jde vidět jenom čelo,jak je v tom kočáru zababušenej,ale pod tu pětku jsme ještě nešli.A v -14 by tam nikdo nedostal ani mě
Dneska je teda na teploměru -6,ale ve stínu a krásně svítí sluníčko,takže na chvilku půjdeme.Kdyžtak ho nechám v kočáru a otevřu okno.
|