Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:22
- Nahlásit

abby
tak co????

abby
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 12:03
- Nahlásit

brezen2008

Nic.To dítě se prostě "vyhnat" nedá.

Mar3
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 12:46
- Nahlásit

abby

hele a jakze se teda to dite bude jmenovat? nevim,jestlis to uz psala, sem nechodim, jenom tedko, dyz je to nervak s tim porodem

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 12:55
- Nahlásit

abby
no jo, malej čeká na Mikuláše

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 13:11
- Nahlásit

Mar3
Mám pocit,že Adámek,tak jestli nechce narozeniny a svátek v jeden den.

Mar3
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 13:12
- Nahlásit

jablunka
aha tak asi jo,cece

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 14:05
- Nahlásit

jablunka
Adámek,tak jestli nechce narozeniny a svátek v jeden den.
a Vánoce k tomu

Mladej je narozenej 7.prosince ( narozky a Vánoce pár dní od sebe je na palici i pro mně) ... jméno jsem vybírala úměrně k tomu, aby měl alespoň ten svátek uprostřed roku
Mladá je Jitka... takže taky nic moc, co se týká dárků

Mar3
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 16:05
- Nahlásit

brut
no ja mam narozky 5 dni po vanocich - vim vo cem mluvis

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 17:14
- Nahlásit

abby
Fakt to bude kluk jo?? Já jen, že bych řekla, že holka, vždycky se říká, že když se mimču nechce ven, že se tam holčička načesává.

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 19:02
- Nahlásit

Martina
že když se mimču nechce ven, že se tam holčička načesává.

jo některá si asi dělá trvalou a melír teda
abby
se přiznej že tě jako normálně baví bejt těhotná a je to

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 19:13
- Nahlásit

brut
Mladej je narozenej 7.prosince ( narozky a Vánoce pár dní od sebe je na palici i pro mně) ... jméno jsem vybírala úměrně k tomu, aby měl alespoň ten svátek uprostřed roku
Matěj je 18,prosince a Štěpas má zas hned po Vánocích svátek.

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 19:16
- Nahlásit

sarax
jo některá si asi dělá trvalou a melír teda
jj, jsou i výjimky, které se s česáním nespokojí

Petra
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 21:35
- Nahlásit

Ahoj holky
teda abby tobě je asi opravdu faj když si těhu. Držím ti palce a přeji mnoho sil.

Nestíhám kopeme barák, naši dělají koupelnu a mi kuchyň. fšude bordel jako f tanku a vánoce za dveřma, asi lepos nestihnu vánoční úklid, teda né že by mi to vadilo ale přeci jenom mít všude cihly a maltu i písek máme v postely. Nejvíc to baví Péťu tomu se to moc líbí je tu pořád spostu lidí a to je faj

pigie
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 08:19 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Ked sa tu tak bavite o tych menach, narodeninach a vianociach. Poznam dve Evy narodene 24.12 Chudence deti...

Abby - tak ako? Pozeram, ze uz uz coskoro budeme mat dalsieho czpsaka

abby
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 09:06
- Nahlásit

Zatím jediné narozeniny,které budeme slavit jsou Ebčiny.Dneska má 4 roky.Dneska jdeme k doktorovi,tak doufám,že se domluvíme na té vyvolávačce a nejpozději zítra to bude venku.Asi vám nemusím říkat,že to chci mít už za sebou.

Pokud to bude chlapeček,tak to bude Adámek.A nechci zase vyvolávat diskuse o jménech.Je to jen naše věc.

Mel
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 09:56
- Nahlásit

Já nevím, co tak řešite svátky... já v kalendáři nejsem, tudíž svátek neslavíme a taky žiju

abby
Adam se mi taky děsně líbí

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:56
- Nahlásit

abby
Vidím, že jsem tu za pět dvanáct. Jsem napnutá jako kšandy. No osobně Ti přeju, aby dítě spustilo evakuaci z úkrytu cestou k doktorovi a k žádné vyvolávačce už nedošlo. Pokud k ní dojde, tož přeju, ať je to velmi rychlé...

Mar
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:01
- Nahlásit

abby
pocki,vy nevite, esli to bude holka nebo kluk? a jaky jmeno kdyz to bude holka?

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

abby
A nechci zase vyvolávat diskuse o jménech.
sím tě Adámek je skvělý jméno..Michalka měla být Adam..a na ty svátky tolik nekoukám...fakt,když se Mía narodila(11.10.)zjistila jsem po propuštění z porodnice že svátek má 19.10. a fakt jí to nijak nevadí a vlastně ani nám

abby
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:24
- Nahlásit

Tak jsem zpátky od doktorky.Jsem na dva prsty otevřená a miminko tlačí hlavičkou dolů.Prý všechno nasvědčuje tomu,že to brzo příjde.Udělala mi Hamitnův hmat s tím,že to snad pomůže.Bohužel mě na vyvolávačku objednala až na čtvrtek.Dává se prý jedna po dvou hodinách.A opravdu u podání těch pilulek manžel nebude.Až to příjde,tak ho mám zavolat.Stejně jsme se se Zdendou domluvili,že bude na chodbě a bude tam se mnou.

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:28
- Nahlásit

abby

Ať to bude dnes nebo zítra ,přeji bolesti tak akorát a hlavně zdraví pro tebe a mimčo jedno loudavý...tfuj tfuj

Terri
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:49
- Nahlásit

abby
Udělala mi Hamitnův hmat
to je prosím co?
A opravdu u podání těch pilulek manžel nebu
proč ne..?

Držím palce.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:09
- Nahlásit

abby

držím palce!

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:14
- Nahlásit

Terri
Udělala mi Hamitnův hmat
Hamiltnův hmat je moc príma věc tu mi dělali taky heč...to ti hrdlo děložní protočí sem a tam..celkem to byla lábuž
abby
hpůla po 2 hodinách to je celkem šlupka teda..a určo Zdendu neposílej dom,páč mě taky říkali že je dsot času a jakej byl pak fofr
tak držím palce

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:21
- Nahlásit

abby
Jsem na dva prsty otevřená a miminko tlačí hlavičkou dolů.
tak snad hurááááá. Držíme palce, ať jde prcek sám, dobrovolně a hlavně ať jste oba v pořádku ... jo a Zdendovi pevné nervíky

abby
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:22
- Nahlásit

Terri

hamiltnův hmat se dělá na přirozené vyvolání porodu a 2 prsty ti obtočí děložní hrdlo.Nebo tak něco.Bylo to nepříjemný,ale čekala jsem to horší.Kamarádce to takhle vyvolávali v létě a do 24 hodin porodila,tak snad to zabere.

Proč tam nemůže být to nevím.Asi proto,že tě hospitalizují na oddělení.Ale stejně tam zůstane.Nevím,jak se po těch pilulách může chodit nebo ne,ale radši budu s ním sedět na chodbě než si to někde "prožívat" sama v pokoji.A vzhledem k momentální dopravní situaci v Brně,by taky nemusel dorazit vůbec.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 16:46
- Nahlásit

abby
Teda pani, pěkně to rozjíždíte a úplně krásně to plánujete na víkend, bo dyš porodíte ve čtvrtek, tak to už je jako malej pátek. A eště tim splníte přání brutový, kerá vás vo ten pátek prosila už před dvěma stránkama )) Držim palce, ať vám to jde snadno a rychle!

Terri
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:07
- Nahlásit

abby
hamiltnův hmat se dělá na přirozené vyvolání porodu a 2 prsty ti obtočí děložní hrdlo.
to zní teda hnusně To jsem ještě neslyšela, jen jsem teda doufala, že to není jak se tlačí na břicho..
Proč tam nemůže být to nevím.Asi proto,že tě hospitalizují na oddělení.Ale stejně tam zůstane.
ALe jistě! Jenom se nedejte! Pokud nejsi na operačním, tak proč by tam nemoh být.

Mar3
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:41
- Nahlásit

abby
aco to meno dyz to bude holcickaaaaa? ste to pekne zamluvili jakoo!

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 00:49
- Nahlásit

abby
Bylo to nepříjemný,ale čekala jsem to horší
hmm teda já viděla všechny svatý fakt..mi vhrkly slzy..dělali mi ho ve čtvrtek a rodila jsem z pondělí na úterý...
.Nevím,jak se po těch pilulách může chodit nebo ne,ale radši budu s ním sedět na chodbě než si to někde "prožívat" sama v pokoji.
vzhledem k tomu že si psala že ti je budou dávat po 2 hodinách???tak nevím páč ta tableta nezabírá hnedka a není žádoucí chodit aby neodtekla..já po aplikaci msuela do postele a mjinimálně 2 hodiny ležet..a jestli dodrží slíbenej interval aby ses na chodbu dostala...já myslím že Adámek radši půjde sám snad..hlavně at tam Zdenda počká a ty to vydrža když budeš chtít řvát tak si zařvi at si to užiješ

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání