Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 23:50
- Nahlásit

abby
moc moc gratulujem, už se těším na fotky
Jen mě tak napadá, že ona teď došla v celym Brně zelená?

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 05:47
- Nahlásit

abby
no..je to priznani (bo ja SEM! vubec nechodim)... a navic se vubec nezname ..alee gratulujeme moc, moc, moc! a prejeme hodne zdravicka, stesticka a sourozenecku v brzke dobe.. taky moc!

AOZ
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 06:01
- Nahlásit

Gratulace

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 07:53
- Nahlásit

abby

moc moc gratuluju!!! Adámkovi a tobě přeju hodně zdraví!

suri
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 08:24
- Nahlásit

týýýýýjooooo, on se narodil ve stejnej den jako já !!!! O to větší gratulace!!!

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:57
- Nahlásit

...úplně žasnu, jak nám to Myšmule roste před očima, člověk by to láskou sežral...

(takhle ji běžně nacházím...)

abby
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:09 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Nadárek,tak se poslušně hlásíme ještě z porodnice.Děkujeme za gratulceAdámek přišel na svět sám a vzal to pěkně hopem.Ve čtyři odpoledne mi začali kontrakce,kterým jsem po předchozí noci moc nevěřila.Asi v šest večer je Zdenda začal měřit a v osm jsme byli už na 4 minutách,tak jsme vyrazili do porodnice,kde už jsem je měla po 2-3 minutách.Oba jsme věřili,že porod začal a konečně porodíme.Paní doktorka nás prohlídla,poslala na monitor a následně poslala zpátky s tím,že jsme otevření stejně jako včera,že to můžou být jen poslíčci,ať si dám doma vanu a uvidím,co to udělá.Píchli mi něco proti bolesti a jeli jsme směr domů.Doma to samozřejmě nepovolilo,kontrakce po vaně jen zesílily,že jsem už myslela,že se to nedá vydržet (fakt jsem se mýlila),takže jsme asi po hodině byli zpátky ve špitálu.Tam nás už naštěstí porodní asistentka ujistila,že rodíme,protože jsem otevřená na 4 cm,branka byla zaniklá,…. A protože to jde rychle,tak bysme dali nálev,sprchu a píchli plodovku.Na utišující prostředky už nebyl čas,takže epidural jsem nevyzkoušela.Bohužel po natočení monitoru zjistili,že malej na tom není moc dobře,takže jsme šli okamžitě na sál,kde se píchla voda a jelo se.Po píchnutí plodovky byl za půl hoďky na světě.Ke konci už mu slábly srdeční ozvy, já jsem nestačila s dechem a kontrakce byly moc kráké,tak mi píchli oxytocin,dali kyslík a po břiše mi skákali 2 lidi,ale nakonec se to povedlo.Byl sice celej modrej,ale živej a zdravej.Ten konec byl tak rychlej,že jsem ani nedokázala zareagovat,když mi ho dali na břicho.Jen jsem měla strach,aby mi nespadnul a radovala se z toho,když zaplakal.Pak jsem jen slyšela doktorku,že někde vevnitř krvácím a nemůže přijít na to kde.Takže nastala další fáze,která trvala déle než samotný porod a to šití,kdy mě dávali dokupy asi hodinu.Mezitím jsem koukala na Zdendu,jak si tam pyšně vykračuje s naším synem a když mi řekl,kolik váží,tak jsem si myslela,že si ze mě dělá srandu.
Malej je samozřejmě krasavec (fotky dodám,až je Zdenda stáhne do PC) a pěkně vlasatej.Prý je celá já,když jsem se narodila,tak uvidíme,kam se to vyvinePořád by jen pil,takže mě docela dost zaměstnává.Naštěstí je tu se mnou přes den Zdenda,takže mi může pomoct.Je o náš miláček a člověk by nevěřil,že to bylo ještě před chvilkou v němTeď jen doufáme,že nedostane žloutenku,protože první odběry nedopadly dobře.Tak mi kdyžtak napiště,na co se mám připravit,kdyby se to potvrdilo a jak dlouho to vlastně může trvat.

Garfield

Díky za smsky a podporu.Fakt to mooc potěšilo.Z malýho jsme nadšení a někdy bych ho samou láskou snědla.Vzhledem k tomu,že jsem po porodu musela zůstat ještě celou noc na sále,kdy mě hlídali kvůli krvácení a velké ztrátě krve,tak byl malej na novorezeneckým a dovezli mi ho druhej den.Ale první noc už máme za sebou.
Dojatá jsem v první chvíli nebyla,protože to šlo strašně rychle.Vůbec jsem nestihla reagovat.Najednou mi něco přistálo na břiše a já měla strach,že to spadne.Jen jsem si přála,ať zapláče a pak jsem byla určitě dojatá,když jsem viděla,jak ho Zdenda chová a vykládá si s ním.Měla jsem ještě dost práce sama se sebou,protože na šití mě nemohli umrtvit,takže to dost bolelo,ale pomáholo mi,že tam ty dva svoje chlapy spolu vidím.

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:22
- Nahlásit

abby
tyjo, tak tos to chudero mela dost narocny tak jeste ,ze uz jste vsichni v poho!

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:24
- Nahlásit

abby
Ještě jednou gratulace
To sis teda užila...hlavně že jste už v pořádku.

Kdyby měl žloutenku, tak neboj, půjde "pod světlo" a bude to ok Možná zůstaneš v porodnici o den dva dýl, než by se to spravilo ale mívá to hodně dětí.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:27
- Nahlásit

abby
koukám, že si taky musíš vybírat kde co ... ale hlavně, že jste oba v pořádku. Pokud vím, tak novorozeneckou žloutenkou trpí hodně dětí a pokud moc nepřekročí hranici, tak odezní sama ( abych nekecala, ale myslím do 14 dní), jinak se používá fototerapie.
Zkusím sem poslat Neessi, aby se vyjádřila a uklidnila tě.
Adámkovi posíláme pusinku, tobě přání rychlého uzdravení a Zdendovi dostatek zelené

abby
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:45
- Nahlásit

brut

Díky.Já jen,abych věděla,co čekat.Upřímně,ráda bych šla brzo domů,tak i proto doufám,že to nic nebude.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:47
- Nahlásit

abby
ahojka..žloutenky se neboj..dneska se to hlídá a pod UV světlem je mimčo za 2-4 dny OK..Viktorka byla na světle taky a šly jsme dom v neděli..rodila jsem z pondělí na úterý...s tím prasknutím si myslím žes na tom fakt jak já..prasklo mi hrdlo však vikina měla 4380g...šití teda trvalo fakt hodně dlouho přes 2 hodky a taky neumrtvili páč v "nepřehledném terénu"to nelze..takže sis myslím užila co šlo..seš statečná a věřím že další porod bude už fakt hračka
pozdravuj svoje chlapy a pusu Adámkovi

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:49
- Nahlásit

abby
hele fakt se neboj..vikina měla vysoký protilátky z pupečníkový krve a žloutenici taky vyšší a byly jsme doma celkem rychle hele užívej si a relaxuj doma tě to bude nutit něco dělat
před 16 rokama jsme s hooodně vysokou žloutenkou..obdoba vikinčiný šly dom s míšou za 14 dní a s vikčou ani ne týden

brut
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 14:55
- Nahlásit

abby
Upřímně,ráda bych šla brzo domů,tak i proto doufám,že to nic nebude.
jak píše sarax, užívej si klídku, doma ho mít tolik nebudeš

Jandula
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 15:09
- Nahlásit

abby
Luci, moc a moc gratuluju, Adamek je kluk jak buk.

Ten porod ti fakt nezavidim, ale verim, ze ted uz to bude jen a jen lepsi...

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:41
- Nahlásit

abby
Ahojky, moc a moc gratuluji a přeji hodně štěstíčka a zdravíčka. žloutenky se neboj a využívej toho že svítí sluníčko, jestli máte v porodnici teplo tak se neboj malého dost odhalit a strčít pěkně pod okno aby na něj svítilo sluníčko a na foto léčbu ani nebudete muset uvidíš. Mám dva kluky a u obou jsme měli žloutenku a v poho, mají to opravdu skoro fšichni
Ještě jednou blahopřeji

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:44
- Nahlásit

To by člověk nevěřil kolik sem nakukuje lidí co.

Hafina
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 09:22
- Nahlásit

abby
Moc na vás myslíme, užila sis to teda pěkně, ale snad už teď bude všechno v pořádku. Adámkovi pohlazení a Zdendovi silný játra

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:03
- Nahlásit

abby
Jsi moc statečná, teď si budeš jenom užívat, žloutenka Adámkovi zmizne uvidíš, třeba ho na pár dnů budou dávat pod světlo, ale spíš si ohlídej sebe, abys byla v pořádku ty, doma už budeš na Adámka sama(samo se Zdendou). Tak hodně zdravíčka pro tebe a prcka malinkýho

abby
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:30 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

NazdárekTak žloutenka se zatím nepotvrdilaPokud výjde i zítra měření dobře,tak nás pustí domů.Už kojíme

Já se cítím celkem dobře.Jsem prý ještě zelená,ale to se dožene časem.

Jinak musím malýho pochválit,protože pořád spinká.

sarax
Ty sis to opravdu vyžrala se vším všudy.Máš můj obdiv,že jsi to takhle zvládla

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 16:29
- Nahlásit

abby
mno holka myslím že seš na tom podobně a napoprvé
klobouk dolů..prostě Adam je kusanec těším se na fotky
dneska se mnou jela v bude paní s chlapečkem 2 měsíce a vážil 4 kila...přišel mi děěěěěsněěě malej

Dines
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 16:35
- Nahlásit

abby
Taky obr gratulace, hodně zdravíčka, štěstíčka a smekám před tebou ..... mě to teprve čeká, a doufám že za hoooodně dlouho

abby
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 18:54
- Nahlásit

sarax

člověče,mě to ani nepřišlo tak hrozný.Teda ne,že by to byla procházka růžovým sadem,ale určitě mě to neodradilo od dalšího porodu.Musím přece vyzkoušet ještě ten epiduralsarax

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 20:51
- Nahlásit

abby
.Musím přece vyzkoušet ještě ten epiduralsarax

jj na ten se taky těším...jen bych radši spinál

jira_hera
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 10:58
- Nahlásit

abby
Obrovská gratulace šťastným rodičům a Adámkovi do života jen to nejlepší.

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:39
- Nahlásit

Foto z dnešní akce: Vypouštění balónků s přáním Ježíškovi. Pokus o zápis do Guinessovy knihy rekordů (nevím jak se to píše a hledat to nehodlám, takže promiňte pokud je to blbě . Na fotkách jsou všechny tři moje holčičky. Jo a normálně tu nejmladší natáčela kamera, možná nějaké regiony či co to bylo, já zdrhala od kočáru seč mi síly stačily.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 00:48
- Nahlásit

Martina
ty jo vy budete slavný a ještě rekorsmanky
Dorotce to sluší jako vždy moc a moc...a holky máš hrooozně velký..to seš na tom jak já..taky sem si je asi vzala 5 letý
páč tak velký nemůžu mít že jo

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 07:24
- Nahlásit

sarax
e asi vzala 5 letý
Tak já 6ti letý, měly aktovky na zádech a byly připravený do první třídy.

abby
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:24
- Nahlásit

Nazdárek,tak se vám hlásíme z "poklidu" domova.POmalu si zvykáme jeden na druhého a učíme se spolu žít.Adámek si zatím v noci spokojeně spinká a dokazuje nám svoji existenci jen ve dne.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:27
- Nahlásit

abby
Pani, ještě jednou gratulace! Vy máte ale pěkný miminko! A f tý ušatý čepičce vypadá jako mongolskej pastevec! Moc pěkně se vám to povedlo, hlavně že už to máte za sebou a ste v pořátku. Příště ty přetporodní stavy musíme líp vychytat, to už bude naše přetporodnická onlajn asistence Pij a tlač, s. r. o., zaběhnutá, nebojte ))).

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání