Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 09:56
- Nahlásit

abby
Ten malej stejně do vánoc nevyleze.
neboj, tak dlouho "slonicí" nebudeš ...ale ještě pár dní a svátek má holka pak hned kluk narozky... tak třeba

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:10
- Nahlásit

abby
Hele,18.prosince se narodil Matěj(taky vyvolávanej),tak nechceš počkat???

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 13:31
- Nahlásit

jablunka
tak nechceš počkat???
To ne, tim by vyvrátila teorii o šampaňckym...Abby - pokud eště nerodíš, tak další kolo, nebo si ten neúspěch budu muset zatajit před dalšíma rodivejma kámoškama - to je strašný, taky musíš zkazit takovou pěknou povedenou řadu rozroděnejch ženckejch po šáňu ))))))

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 13:56
- Nahlásit

abby
hele nejlepší by to bylo po tom šampusu fakt...prostě malej je hotovej a možná mu to ten chlast zprotiví :

abby
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 14:35
- Nahlásit

Gerda

No,včerejší kolo se šampáněm nedopadlo valně.Nějak se mi z něho udělalo špatně,takže na další nedošlo.Skončila jsem sice v posteli,ale sama.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 14:39
- Nahlásit

abby
To je děs, pani, vy ste taky prt pokusnej materyjál, fakt ))))) Takže teď už jen ta práce. Myslim, že 100% pomůže drhnout schody .-)))) tak a to máte za to šáňo.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 14:42
- Nahlásit

abby
Skončila jsem sice v posteli,ale sama.
sama néééé

abby
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:20
- Nahlásit

Gerda

Schody nemáme

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:21
- Nahlásit

abby
Děláš všechno proto, abys neporodila ))))

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:26
- Nahlásit

abby
holak se obávám že pomůže jen klika
páč šampus byl i bezpečnej...na ostaní fyzickou námahu dej bacha
tže dneska obrat pořadí nejdřív sex a pak šampus

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:36
- Nahlásit

sarax
tže dneska obrat pořadí nejdřív sex a pak šampus
Anebo Abby může drhnout ty schody a šáňo za ní vypijem my, dyš jí nefunguje. Stanem se teoretickýma porodníma asistentkama. Až dopiješ sklenku, jako asistentka ti doleju, pak zas ty mě, mezitim budem kontrolovat, jestli abby drhne dobře podlahu, a až to přijde, zavoláme sanitku. Co ty na to?

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 15:42
- Nahlásit

Gerda
esli zvládneš cestu do Brna můžem asistentit

abby
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:00
- Nahlásit

Už přeci jste online porodní asistentky Ještě bych mohla pořád chodit do kopce.Protože včera jsem při jeho vyjítí rodila asi 3x,ale jak jsem došla nahoru,tak zase skutek utek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:03
- Nahlásit

sarax
můžem asistentit
Ale abysme si na takovýhle upejpavý rodičce nevylámaly zuby...hned na začátku....)))

abby
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:06
- Nahlásit

Gerda

Já se neupejpám.Šáňo bych klidně pila pořád,ale ten včerejšek se prostě nepovedl.Takhle zmrzlina třeba porod nevyvolává.Ta mi dělá dobře kdykoli a v jakémkoliv množství

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:13
- Nahlásit

abby
Dneska je nov, tak by se ti to mohlo povést, ale lepší by to bylo až na víkend, aby měl maža čas se vzpamatovat z opice. Slušná matka rodí vždy na víkend, aby pak chudáci zapíječi mohli jít bez kocoviny do práce. A jak už řekl cimrmann, zodpovědný rodič vybírá datum narození svého potomka tak, aby až se o něm budou generace nových dětí učit, si snadno datum jeho narození zapamatovaly!

abby
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 16:29
- Nahlásit

Gerda

Copak já,to spíš zodpovědné dítko Klidně by to mohlo být dneska v noci a zítra si může chlastat,jak chce.
Ale je pravda,že máme známou,které manžel řekl,že se to musí narodit v určité datum a narodilo se to.Jen v tom měl prsty doktor,s kterým se domluvili na vyvolávačce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:14
- Nahlásit

abby
No dobře dobře, napoprvý nemusí bejt nikdo hned úpa přesnej. Pro druhý dítko už to ale musí klapnout hned ))

abby
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 17:59
- Nahlásit

Gerda

Tak mi teď konečně došlo,proč Zdendovi poslední 2 dny volají jeho kámoši,jak to se mnou vypadá.Ono jim jde jen o ten chlast

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:03
- Nahlásit

abby
Víš, jakou bys jim udělala radost, kdybys zarodila na víkend? ))

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:11
- Nahlásit

abby
Tak mi teď konečně došlo,proč Zdendovi poslední 2 dny volají jeho kámoši,jak to se mnou vypadá.Ono jim jde jen o ten chlast
Je vidět,že si prvorodička.Já eště navíc odmítala náftěvy kamarádů slavících s tatínkem a návštěvu tatínka ,druhej den do porodnice,páč ty alkoholový výpary bych asi nedala a navíc by tím přiotrávili dítě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 18:19
- Nahlásit

jablunka
no jo, no, tak abby je eště amatérka, to dožene hnedle, jak bude čekat dvojčata. Kamarádka byla amatérka taky jen do dvojčat. Teď je to žena ocelových nervů, obrovské trpělivosti, i veliké síly - neb dvojčata se narodila, zrovínka když první harantek začínal chodit. Takže to na kočáru tahá všechno + i nákup. Museli vyměnit kromě auta i byt a ten hledali podle toho, jestli se dá do baráku a do výtahu najet kočárem pro dvojčata.

abby
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 21:30
- Nahlásit

jablunka
Gerda

No jo,já jsem ještě naivní

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2008 22:26
- Nahlásit

abby
ještě nic?
já z práce nakukuji každou chvíli do tohoto ématu,jestli jako se mohu radovat.......

abby
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:38
- Nahlásit

Ještě nic.Má čas do úterý,pak ho vyžene doktor

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:40 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

abby
Tý jo,tak to seš držák.Škoda,že už není teplo,mě naposled pomohlo sekání trávy a ve finále mi praskla voda,když sem se nezřízeně rozesmála.Jo a taky sem dřepovala.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:47
- Nahlásit

abby
nemohlo by vydržet do pátku pátýho? Bo to má holka svátek... popř. do sedmýho, kdy má synek narozky? By se mi líp pamatovalo datum

abby
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 08:18
- Nahlásit

brut

A 13. mám svátek já
Včera jsem si už myslela,že by mohlo,ale zase jen falešné kontrakce.Zítra jdeme do města na vánoční advent,kterej jsem myslela,že už letos nezažiju a ono nejspíš jo.Vidím to na ten úterek,jemu se prostě nechce.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 08:22
- Nahlásit

abby
no a já myslela že už jste rodila )

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 09:46
- Nahlásit

abby
Zítra jdeme do města na vánoční advent,kterej jsem myslela,že už letos nezažiju a ono nejspíš jo.Vidím to na ten úterek,jemu se prostě nechce.
možná malému adventní procházka bude stačit na pořádný šok a půjde večer ven

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání