Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:32
- Nahlásit

abby
Adámek je krásnej
A f tý ušatý čepičce vypadá jako mongolskej pastevec!
to já tam vidím jistou podobu s tatínkem, když do nás nalil několik lahví zelené

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:39
- Nahlásit

Mel
podobu s tatínkem, když do nás nalil několik lahví zelené
No a co myslíš, nezní líp ten pastevec? Ten byl 100% střízlivej..... ))))

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:52
- Nahlásit

abby
vidím sice jen tu poslední fotečku, ale Adámek je opravdu krásný, povedený miminko ... hlavně ať jste oba zdravý a taky, aby vydržel být takhle hodný celou dobu

Gerda
nezní líp ten pastevec
ti nevím, si myslím, že bývají hodně opojení svým lektvarem

Martina
Teda, Dorotka už je veliká , moc jí to sluší
Dej pak odkaz na regiony, ať se pokocháme na přímo

Terri
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:55
- Nahlásit

Martina
Máš krásné děti
Teda, Ty ji fakt narveš ještě do kočárku? Miš ani náhodou a to ani golfky

abby
Také vidím jen tu poslední fotku, ale moc hezká! Resp. hezký! A pastevec, to sedí

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:50
- Nahlásit

abby
tak já vidím fotky všechny hééééč a je to fakt kousek chlapa. MÓC krááásnej klučina. Tak ještě jednou hlavně hodně zdravíčka.
Adámek si zatím v noci spokojeně spinká a dokazuje nám svoji existenci jen ve dne.
Tak to ho si užívej, neboť se to může rychle změnit. Ale o tom jak hrozně spí naše Dorotka Ti radši psát nebudu, abych Tě moc nepoplašila.
brutDej pak odkaz na regiony, ať se pokocháme na přímo

no jestli to tam někde bude, tak se pochlubím, to víš.
Terri
Teda, Ty ji fakt narveš ještě do kočárku?
Jj, narvu, tak půl hodinky vydrží. Toto jsou fotky, když jsme dorazily na stadion. To víš, to jak jsem pak za ní lítala úprkem mezi lidma a odháněla od každého kočáru, neb chtěla všechna miminka líbat, tak to už jsem jako foťák odložila, to by byly na fotkách jen žhavý čáry.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:54
- Nahlásit

abby
já vidím fšecky fotky a Adámek je úžasnej

a jak říkám větší děti sou takový pěkně nezmačkaný_tak poej další infa už se těším
Terri
t narveš ještě do kočárku?
máš žirafku???Viktorka jezdí v trojkolce ve fusaku a v golfkách normálně

abby
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:52
- Nahlásit

To je mi líto,že nejdou vidět všechna foto.Vaše chvála mě těší dvojnásob,protože za prvé je to můj syn a za druhé je celá já,když jsem byla mimčo (fotografie mě usvědčila).Zatím má ze Zdendy opravdu jen pindíka.Ale začínají mu tmavnout očíčka,tak uvidíme,co se z toho prcka nakonec vyklube.

Na spaní si zatím stěžovat nemůžeme.Sice je celé odpoledne vzhůru,ale v noci krásně spinká.Je to velkej papkáč a mě se mlíka zatím dělá víc než dost,takže si občas příjdu jako dojná kráva.Pomalu začínám zjišťovat,že co se dětí týká,tak co člověk to jinej názor,obzvláště ohledně toho kojení je to dost sranda.Tak jsem si vytvořila vlastní a jedu podle toho.
Abbynka malýho zdárně ignoruje.Pochopila,že na ni mám bohužel míň času,ale pokud to jde,tak se jí snažím věnovat a každý den se navzájem bereme venJInak už se těším,až s malým výjdeme ven

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:35
- Nahlásit

abby
Vaše chvála mě těší dvojnásob,protože za prvé je to můj syn
ještě aby tě netěšila.... vždyť by to nebylo normální .... na vyklubání je brzy, ale fešák to bude určitě... to je vidět už teď
Doufej, že ti takhle hezky vydrží spinkat co nejdýl, alespoň si odpočineš. Máš pravdu... co se týká dětí, tak co člověk, to jiný názor a jiná zkušenost. Důležitý je udělat si jasno a držet se svého ne kopírovat něco, jen kvůli tomu, že to řekl/a Petr/a
Abby si brzy zvykne a malého si bude nakonec hlídat... počkej, až spolu budou spát v jejím pelíšku nebo v postýlce ... to víš, byla jedináček

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 20:22
- Nahlásit

Martina
ahoooj, Dorinka je kočka, a řekla bych že trošku čertice, to jen tak odhaduji podle kukadel
abby
Adámek je klááášnej takovej macatej drobínek. Užívej klidu a pohody. Okolo kojení je toho spousty hodně dobrý rady jsem hledala na http://www.kojeni.net/databaze.php?mc=97
mrkni. Ale tady je dost dobrých rádkyň tak stačí se jen zeptat
brut
holka kdy přijedeš?????

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 20:55
- Nahlásit

Petra
holka kdy přijedeš?????
vidím to nejdřív po Novém roce... zatím mám stále ještě dodržovat klid a moc se nenamáhat. Snad už budu mít trochu volnější režim a bude to veselejší, takhle jsem akorát znuděná a už pořádně otrávená.

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 21:21
- Nahlásit

Petra
řekla bych že trošku čertice, to jen tak odhaduji podle kukadel
Odhaduješ správně, už jsme v tom stádiu, kterého jsem se děsila, když tu psala sarax, jak Vikča leze po výškách. Tak už je to tu taky. Normálně jsem ji nechávala chodit po bytě, vždycky se někde něčím zabavila, ale teď to prostě nejde. Beru si ji i na hajzlík, protože v tu ránu skáče po gauči, po postelích, plazí se po policích, tuhle si přisunula kbelík s práškem na praní k vaně a lezla se koupat. No fakt děs. Není nad to když to leží v postýlce a chrápe tři hodiny do dalšího kojení. Kde jsou ty časy. Ale zase to breptání, když se naučí novou věc, tak to nemá chybu. Začíná rozvazovat, takže jsme z ní všichni hotový. Nejvíc jí to baví v noci. Pokusím se sem zase hodit nějaké video.

Syska
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:26
- Nahlásit

Holky, nemáte někdo tip, čím se prolít nebo co dělat, když mám nějakej nastuzenej spodek a při "malé" fakt teda jako nezážívám žádný slastný pocity a k doktorce pro antibiotika se mi letět nechce!!

A ještě musím pochválit dětičky, všechny jsou k sežrání...

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:44
- Nahlásit

Syska
Kup si brusinky v lékárně a jez je pravidelně... Možná ti to pomůže, ale stejně tak se může rozjet klasický zánět a to už pak na antibiotika je. Ale brusinky jsou jako prvni pomoc dobrý...

abby
Adámek je úžasnej, já vidím všechny fotky a moc mu to sluší.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:47
- Nahlásit

Syska
brusinky a urologickej čaj... pak jsou ještě nějaký homeopatika, ale bohužel nevím jaký .... pokud nezažíváš slastný pocity dýl než dva tři dny, tak si k tý doktorce dojdi... takhle si kamarádka zavařila zánět v ledvinách, kdy se kroutila bolestí jak červ několik dní a do dneška má neustále se vracející potíže

Syska
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:58
- Nahlásit

Dík holky, tak brusinky říkáte. A koupím je normoš v lékárně? Nebo když lékárnici řeknu, co mě trápí, tak mi asi poradí, že?
Zatím je to jen dnes, co to tak pociťuju.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:02
- Nahlásit

Syska
normálně v lékárně nebo si kup v krámu brusinky v kompotu, zmrazený....

Martina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:20
- Nahlásit

Syska
no podle mne si s tím radši nezahrávej, já to taky vždycky léčila sama, pak už jsem bolestí nemohla vydržet, tak jsem stejně mazala pro nějakej biseptol. No uvidíš, jestli to za dva dny nepovolí, tak to bude chtít přeléčit.

Syska
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:07
- Nahlásit

Hodnej kolega mi jel pro brusinky, tak uvidíííme.

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:23
- Nahlásit

Syska
no, tak ho ještě pošli pro urologickej čaj, ten je nejlepší...

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 08:35
- Nahlásit

Tak holky, dík za rady, kolegáč mi koupil Urinal a taky urologickej čaj, se kterým se prolívám, co mi síly stačí a sice lítám každou chvíli na záchod, ale zdá se to být mnohem lepší. A taky mě včera k tomu bolely ledviny, ale dnes ráno už celkem ok, tak doufám, že je to zažehnaný...

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:25
- Nahlásit

Syska
Cau brusinkova vilo
me ledviny bolej uz tak 14 dni

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:01
- Nahlásit

Syska
hlavně ten čaj pij i pár dní potom, co tě všechno bolet přestane, ať nejsi zase tam, co včera

Mar
me ledviny bolej uz tak 14 dni
s tím není žádná sranda... koukej mazat k doktorovi nebo si zaděláváš na parádní průser

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:13
- Nahlásit

brut
Dobře, ikdyž teda se přiznám, že už mi leze krkem. Ale pomáhá, je to lepší a lepší.

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 11:03
- Nahlásit

brut
ja ale porad nevim, zda to nejsou jenom zada ........ snazim se byt porad v teple, je to blby jenom kdyz sem nekde na "zime"

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:26
- Nahlásit

abby
Tý jo, to je velikánský chlapisko. Ještě jednou moc gratuluji, jste šikovní hrdí rodičové! A jak se Abby tvářila - myslím její první reakce?
První procházku dáte asi brzičko, venku zatím nemrzne, tak už se můžete pomalinku těšit...
Užívej klidu a odpočinku, neboť jak výše uvedené zasloužilé maminky řekly, bude hůř, ale krásně hůř

abby
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 09:34
- Nahlásit

Nazdárek

První procházku jsme absolvovali včera a paráda.Už se těším,až budeme moct chodit na procházky častěji.Už kvůli Abbynce.Abby malýho naprosto ignoruje.Zajímají ji jen jeho hračky.Jinak jsme ji nechali ho očuchat,ale moc jí to nezajímalo.Ze začátku se třeba šla podívat,co se to děje,když se začal vrtět nebo kňukat,ale to jí brzo přešlo.
Hůř bude určitě.Zatím jsem s ním skoro nebyla sama,protože mi jezdila vypomáhat mamka a to jsem se krom kojení k malýmu skoro nedostalaVlastně na delší dobu s ním budu sama až po vánocích.
Jinak pěkně papkáme a porodní váhu jsme nechali dávno za sebou.Si říkám,že za chvilku ho ani neunesu

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 10:40
- Nahlásit

abby
krááásný fotky je to fakt pěkný miminko..Abbynka s tváří malinko mimo,ale to se poddá
a koukej dát nějaký koupací fotky

brut
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:49
- Nahlásit

abby
Adámek je moc krásné miminko...a Abby si zvykne, počkej za pár dní

Mel
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 13:06
- Nahlásit

abby
Krásné fotečky
Ebča si ho určo brzy zamiluje, co po ní chceš hned ze začátku. Prostě je to rozmazlený jedináček, co jste mu domů přivedli něco, co z ní už toho jedináčka nedělá Buď ráda, že malýho ignoruje a nechce ho sežrat jako Garfield Myšmu.
Ta třetí fotka mi přijde pes canisterapeut
A co se týče poslední fotky - to už ho dáváte spát k šachům, aby k nim měl od malička vztah?

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 13:38
- Nahlásit

abby
Tak jsem tu zase po sezóně. Stačí dva vánoční večírky apod. a tady se dějí takové krásné věci. Adámek je kluk jako buk, je to vidět už z fotky, že není žádný drobeček. Přeji mu i tobě hodně zdaví a rodičům hodně radostí ze syna. Vypadá to, že bude hodný, když v noci spinká a připadá mi, že je podobný tobě.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání