| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:51
- Nahlásit
Uvidíme.Představa,že tam někde kňučím sama se mi moc nelíbí.Jen ať hezky vidí,že to nevyleze stejně snadno jako to tam vlezlo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:52
- Nahlásit
jablunka
hele no jo..sem to probrala s Honzou a vzpomněl si že první sice byla večer ale pak byla jedna ráno a jedna večer..ale stejně dle mýho víc dát nemůžou..ono at se nikdo nezlobí si myslím že je to stejně na pendrek..někomu to pomůže a já sem přesvědčená že díky dopování po 3 dny těma tabletama mi prasklo co nemělo a co mělo neprasklo doporučuju abby pravidelný se*uální hrátky aspon 3 krát denně a dlouhý prochajdy a tak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:56
- Nahlásit
abby
Jen ať hezky vidí,že to nevyleze stejně snadno jako to tam vlezlo
Čoveče pro mě je představa chlapa u porodu zase dost nepředstavitelná, ale já nerodim a ani nehodlam, takže nic
Dej si skleničku šampaňskýho. To už pár ženckejm zabralo. Znám tři, co jim to rozjelo porod. Normální, nevyvolanej.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 17:00
- Nahlásit
sarax
doporučuju abby pravidelný se*uální hrátky aspon 3 krát denně a dlouhý prochajdy a tak
Sem se to bála tak syrově napsat,ale obě děcka sem přenášela tři týdny, a jen pořádný štouch s kvalitním koncem dělohu rozpohyboval.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 17:22
- Nahlásit
sarax
Nebojte,to děláme.Na radu doktora,že to je jediný způsob,jak tomu pomoci Hlenová zátka odešla v neděli a už několik dnů mám tzv. poslíčky (teda myslím,že to je ono),takže snad to brzo příjde.I když vím,že nemusí.
Šáňo hnedka dneska zkusím.Stejně máme jedno v lednici
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 17:44
- Nahlásit
abby
Držím moc palce... Kamarádka taky přenášela a taky jí bylo doporučeno sexovat, ale až do finále... prý to co je obsaženo ve spermiích porod urychluje a ne samotnej styk...
Gerda
Já dřív taky přítomnost chlapa u porodu nechápala, nechtěla jsem, aby tam se mnou byl a viděl jak trpím... sice ještě odrozeno nemám a ani zatím náběh na těhotenství, ale se současným partnerem jsem hodně změnila názor - je to o důvěře, i když se bojím, že když mě uvidí tak jak mě uvidí, tak ho to třeba poznamená, ale ono je to asi jedno - zažili jsme spolu nejen to dobrý, tak by to mělo přežít i případný porod... Ona taková oboustranná otrava jídlem s tím, že člověk za sebou nestihne zavřít ani dveře - to taky vztah posílí..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 17:48
- Nahlásit
Jandula
Já dřív taky přítomnost chlapa u porodu nechápala, nechtěla jsem, aby tam se mnou byl a viděl jak trpím
Ani tak mi nejde o to, že by viděl, jak trpim, ale že je to taková docela osobní věc, notabene takový trošku jatka, že bych nikoho nenutila, aby na to koukal, sama bych to vidět nechtěla...nevim, přijde mi, že nemusí vidět všechno...ale třeba taky změnim názor. V každym případě s tou oboustrannou otravou máš recht, jak si prožijete tohle, už vás máloco rozhodí )))
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 18:11
- Nahlásit
Jandula
Jo,já si původně myslela,že jde o akt,ale doktor mi vysvětlil,že je dobrý právě to sperma.Ale co přesně tam je,to nevím.
No,my o přítomnosti měli jasno hnedka.Zdenda chtěl a já taky.Ale nezávidím mu to.Představa,že je to opačně a já vidím,jak trpí .....O důstojnost mi nejde,to je mi jedno.Každopádně mi každej říkal,že mu přítomnost partnera hodně pomohla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 18:16
- Nahlásit
abby
Každopádně mi každej říkal,že mu přítomnost partnera hodně pomohla.
To je pravda, kamarádky to taky řikaly, že bylo fajné, že ty chlapíky měly s sebou.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 18:53
- Nahlásit
abby
Tý jo, tady se rodí. Já u prvních dvou dětí chlapa u porodu neměla, tenkrát to nebylo tak v módě, a hlavně o to nějak nestál a já taky ne. Ale pořád mi říkal, že jestli bude jednou třetí, takže teda jde. Já mu pořád říkala, jako že jestli nechce, tak ať nechodí, že dvě jsem odrodila bez něj, takže to třetí taky nějak zvládnu. Ale nakonec jsem byla ráda, že tam byl, protože jsem měla hrozný křížový bolesti, který jsem u prvních porodů neměla, při každé kontrakci mi masíroval záda a kdyby mi je nemasíroval, tak se třetí holčička ani nenarodila, velký holky by byly možná sirotci, protože bych skočila z okna, bylo to fakt šílený.
Ale fuj to jsem nechtěla, takhle odbočit. Hlavně jsem ti chtěla popřát co nejrychlejší porod, bezbolestný psát nebudu, protože to nějak nejde, a hlavně zdravé krásné miminko. A uričtě nás informuj. Držíme moc palečky.
sarax
jsem asi poslední, ale přesto: Všechno nejlepšííííí !!!!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 19:58
- Nahlásit
abby
Já jsem si vždycky říkala, že bych chlapa u porodu nechtěla - až se současným přítelem měním názor (není to žádnej hrdina, odebírání krve je děs a hrůza, ale když slyšel kámoše, jak říká, že u porodu byl a že se dolů nedíval, tak hrdě prohlásil, že takhle by to taky zvládnul)... u bývalých jsem si doopravdu na tu důstojnost hrála, ale teď je mi to taky jedno.
Gerda
Taky bych nenutila, máme s partnerem dohodu, že až to přijde (přijde-li to), tak nebudeme jeden na druhýho naštvanej, když by si to nakonec rozmyslel - já můžu říct, at jde pryč, stejně tak on může říct, hele, nezvládám to, jdu...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 20:06
- Nahlásit
sarax
všechno nejlepší
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 20:24
- Nahlásit
jsem asi poslední
Ještě já Vše nej
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 20:45
- Nahlásit
abby
.Každopádně mi každej říkal,že mu přítomnost partnera hodně pomohla.
no to je jasný..hlavně v týhle době je lepší když je tam někdo kdo na ně zařve třeba že jo a pohlídá dítko aby ho nevyměnili žeáno
jinak fšem děkuji za přání
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:19
- Nahlásit
Už rodí abby?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:58
- Nahlásit
Gerda
no, každopádně už nepíše, tak určitá šance tu je
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 15:11
- Nahlásit
Mel
ti řikám, že to šáňo je bezva věc ))))))
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 15:30
- Nahlásit
Mel
Gerda
mno jako moc bych jí to přála...ale že by konečně někdo na termín'??
jináč to že nepíše může klidně znamenat že jen spí
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 16:50
- Nahlásit
Tak šáňo ani sex nepomohli.Sice se mi pěkně rozjeli poslíčci,ale jinak nic.Dneska jdeme na další kolo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 16:52
- Nahlásit
abby
Tak šáňo ani sex nepomohli
Dneska jdeme na další kolo
To už musí vyjít ))))
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 16:53
- Nahlásit
abby
Tak šáňo ani sex nepomohli
tak umej okna, poskakuj po schodech a začni cvičit .... za zkoušku to stojí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 17:05
- Nahlásit
brut
tak umej okna, poskakuj po schodech a začni cvičit
Neni příjemnější zkusit druhý kolo toho sexu se šampaňskym? ))
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 17:11
- Nahlásit
Gerda
příjemnější jo, ale možná neúčinný
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 18:08
- Nahlásit
brut
Okna umývat radši nebudu,abych mrňouskovi neomotala pupeční šňůru a byt je už komplet vysmejčenej.Zítra je úplněk,tak uvidíme,jak to "pomůže"
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 18:53
- Nahlásit
abby
Okna umývat radši nebudu
jj to je pohyb kterej se zakazuje
hele si pamatuju úplněj je to skoro dva roky..rodilo se fšude v ZOO a já nic
šáňo a sex druhý kolo bude fajn
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 19:10
- Nahlásit
abby
Zítra je úplněk
ze se vam, maminy, pletu do vlakna ..ale zitra je Nov. Nejblizsi uplnek nastane v podvecer 12.12.
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 19:13
- Nahlásit
abby
prý ještě funguje maliníkový čaj.... jen z doslechu (dověděla jsem se až po ) doporučuje se 1 šálek denně cca 14 dní před termínem porodu .
V každém případě přeju ať to máš (-te) rychle za sebou a oběma hodně zdravíčka.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 07:55
- Nahlásit
zavrelka
Maliník jsem už nestihla a vzhledem k tomu,že v těhu ze vššech bylinek zvracím,tak jsem to ani nezkoušela.
StaHi
To je jedno,co je.Ten malej stejně do vánoc nevyleze.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 08:00
- Nahlásit
abby
To je jedno,co je.Ten malej stejně do vánoc nevyleze.
Se tváříš, jako bys chtěla porodit rovnou školáka
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 08:57
- Nahlásit
Jandula
To ne,ale on si mě asi plete se slonicí
|