Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 10:19
- Nahlásit

Martina
Tož tož, jak je?

abby
Téda, přibude fotek... Ať to hlavně dobře dopadne!

abby
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 13:41
- Nahlásit

jablunka

Tak klidnej spánek bych si přála taky,ale to by si malej nesměl dělat v noci diskoškuAle chápu,jak to myslíš a díky

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 13:50
- Nahlásit

abby
to by si malej nesměl dělat v noci diskošku
tak hlavně,aby ti ty diskošky nepořádal i po porodu.

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 19:26
- Nahlásit

Terri
Tož tož, jak je?
Po třech dnech teplot se z toho vyklubala viróza a samozřejmě ouška. Kapeme kapky, naštěstí je to bez píchání. No a viróza úspěšně pokládá celou rodinu.

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 21:00
- Nahlásit

Martina
Ahoj moc a moc malou pozdravuj a pohlaď ji po čelíčku.
Nás celou rodinu zlobí střevní potíže. Peťka i zvracel a moc se mu nechce papat, ale jinak je docela veselej. Jen spaní je horor, nebo spíš usínání pak spinka celou noc. Jinak přes den chodí jen jednou a i to je asi hodně. Zítra skusíme nejít vůbec a uvidíme usíná se strašným cirkusem, naučil se i nadávat a křičí na mě blbá blbá, mlátí do polštáře a vidrží křičet i hodinu.
abby
až to propukne tek dej vědět. Držím palečky a drž se

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 23:39
- Nahlásit

abby
fakt držím palce a myslím na Vás
Petra
Jen spaní je horor, nebo spíš usínání pak spinka celou noc. Jinak přes den chodí jen jednou a i to je asi hodně. Zítra skusíme nejít vůbec a
teeda si šiješ bič na sebe...Vikinka taky tedka beza usíná potřebuje 5* na nočník,pak chce mámu,tátu a Michi a Pepu a tak..ale okud povolím a nedám jí po O nebude spát po O už nikdy..a na to je malá oni maj takový období

Baileys
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 11:22
- Nahlásit

Ahojte,
co víte o dětské šelesti??Jak se tyto děti projevují? např do 3 let?

Terri
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:52
- Nahlásit

Martina
Petra
Tož to nic moc Tak ať to brzo přejde

Baileys
co víte o dětské šelesti??Jak se tyto děti projevují? např do 3 let?
Myslíš srdeční šelest? Záleží o co jde, protože 50-70% děcek má zachytitelný šelest který nic neznamená. Ten patologický, to už je něco jiného.

Baileys
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 16:37
- Nahlásit

Terri
taky doufááám....

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 17:59
- Nahlásit

tka sem to nevydržela a dala P spinkat po o a sem velmi zvědavá na to jak se mu bude usínat.
Martínek po o nespal už v roce poněvač nešel spát dřív než v jednu v noci, tak to sem nevydržela

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 19:22
- Nahlásit

Petra
To s tím spaním to je těžký, to musíš vychytat sama co je lepší, ale já si nedovedu zatím představit, že by nešla malá spát vůbec. Chodí spát jen jednou, jen teď pár dní, kdy měla ty teploty, tak chodila dvakrát. Dneska vstávala v půl druhý a v půl šestý už je pěkně kláplá. Podle mě jsou děcka pak přetažený a spí ještě hůř, to je moje zkušenost. Kolikrát jsem si myslela, že když mi usnula v kočáru odpoledne, že půjde spát pozdě, ale v tu svojí hodinku začne hledat dudlík a chce jít spát. Teď má období, že ji položím, párkrát se přetočí a spí a to jak v poledne tak večer. Ale taky bylo jeden čas peklo. A jak psala sarax, že si na sebe ušiješ bič, tak to bych řekla, že je výstižný, protože jak já se těšííííím na tu hodinku někdy dvě klidu. Jo a pak půjde do školky a to polední spaní pro něj bude utrpení, když už ho nebudeš od teďka dávat po obídku schrupnout. Ale zase když si vzpomenu na nejstarší dítě. To kolem dvou let tak hodinu usínalo, pak půl hodinky spala a vstávala se řvaním a hodinu vydržela ječet. Takže to jsem pak spaní odbourala, protože to nebyl oddych to byla polední muka.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 23:08
- Nahlásit

Martina
protože jak já se těšííííím na tu hodinku někdy dvě klidu
to mi povídej
jako já myslím že vydržet je nejlepší prostě má smolíka někdy ječí ale spíš zpívá

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 15:04
- Nahlásit

Martina
sarax
ahoj tak to včera bylo docela v poho, mylsím to večerní usínání.

Takže to jsem pak spaní odbourala, protože to nebyl oddych to byla polední muka.
tak to přesně bylo u
Martínka prostě musel přestat chodit spát po o a ve školce mu to nevadilo lehnul a jen tak ležel a nebo si maloval

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 15:17
- Nahlásit

holky vyděly jste včera zprávy ne Primě???? ta hnuska která týrala holčičku je od nás.
Přistěhovali se sem v létě a já je nikdy neviděla, a to je malilinkatá obec

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 21:23
- Nahlásit

no tak konečně dávám nějaký fotky...je to náročný

Petra
a já je nikdy neviděla, a to je malilinkatá obec
mno hajzlové se vždy schovaj asi..ch jo

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:37
- Nahlásit

Tak jsem zase po pár dnech v nemocnici tady a koukám, že žádné nové fotky mimo Vikči tu nejsou .... já chci vidět drobečky, jak rostou, koukejte fotit maminy

sarax
teda Viktorka je pěkná vlasatice a už je hrozně veliká .... až budu smět cestovat, tak se domluvíme a přijedu za váma si jí pomuchlat a užít si blbnutí

abby
hlavně, že jste v pořádku

Petra
moje mladá taky od roka a půl přes den nespala ....a to vstávala ráno před šestou a chodila spát v osm večer. Pokud vím, tak to samé jsem byla já.
Synek pro změnu usnul kdykoliv a kdekoliv, takže ten si spaní přes den reguloval a vybíral sám

abby
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 11:26
- Nahlásit

sarax

Tak tu třetí fotku vidět moji kamarádi,kteří dostávají už záchvaty z Abby,tak je asi klepne

brut

Děkujeme

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 11:52
- Nahlásit

abby
tak je asi klepne

tak jim to ukaž..budou rádi za Abbynku.) ale víš jak je fajn zařvat místo a jdou obě
brut
to je fajn že jsi zpět jsem ti chtěla psát smsku a zapomněla jsem
a to spaní je stejně o tom kdo s koho..a tentokrát vyhraju já...doufám

abby
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 12:18
- Nahlásit

sarax

Kdepak.Abby se na jejich malýho nesmí ani podívat.Chudák jejich kočka,která byla vyexpedovaná z domu na zahradu a do baráku už nesmí

ale víš jak je fajn zařvat místo a jdou obě
Tak na to se taky těším.A všichni tři by tam jít nemohli

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 12:58
- Nahlásit

abby
A všichni tři by tam jít nemohli

u vás půjdou všichni 3 se neboj
a jak ti je??už se těšííííš??

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 13:10
- Nahlásit

brut
Péťa i včera usnul docela v normě, hlavně už strašně nekřičí a nenadává. Spinká celou noc až do půl deváte tak to je v poho. Po o spí třeba i dvě hoďky, tak už se to třeba srovnalo. Aspoň doufám.
Jinak je to zlatíčko, včera jsem s ním byla u zubaře, teda jen já on tam se mnou čekal, byle jsem objednaná na 9h a na řadu jsem přišla o půl11 tak to byl pocuc, péťa si tam pěkně hrál obešel všechny semnou čekající s každým chvilku poseděla a pěkně si to užil, s martínkem to někdy nejde ani dneska a to je klacek velkej

abby
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 13:10
- Nahlásit

sarax

No,pravda je,že občas načapám Zdendu s Abby v jejím pelíšku,jak si "vykládají"

Jo,už se těším.Jen se musíme trefit Zdendovi do dovolené

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 13:12
- Nahlásit

Tak jsem zase po pár dnech v nemocnici
brut a co se ti přihodilo???????

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 14:44
- Nahlásit

abby
občas načapám Zdendu s Abby v jejím pelíšku,jak si "vykládají
si tam za chvíli vezmou i malýho

sarax
to je fajn že jsi zpět jsem ti chtěla psát smsku a zapomněla jsem
naštěstí jsem tam nebyla zase až tak dlouho, ale už jsem měla i po těch pár dnech psí absťák ..... ono s malou uličnicí moc času nezbývá a pak, kdo si má všechno pamatovat
Blbý je, že nic nesmím... včetně delšího sezení a tak začínám trpět klasickým pocitem nevyužitelnosti

Petra
sem byla na plánované operaci

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 16:20
- Nahlásit

sarax
Hééééézkýýýý, Vikča má dlouhý vlasy, to je fešanda.
brut
sem byla na plánované operaci
Sice nevím o co jde, to není tak důležitý, ale hlavně, že už to máš za sebou a seš v pořádku.
Jinak teda na přání taky pár fotek, sice teď nějak moc nefotíme, ale něco jsem vyštrachala.

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 16:26
- Nahlásit

abby
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 19:33
- Nahlásit

brut
Zatím si tam bere skleničku vína

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 20:31
- Nahlásit

jééééé tosou krásný fotky
Martino máš moc pěkně Dorinku oblečenou

Garfe Myšma pěkně vyrostla, je to čertice

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 14:24
- Nahlásit

abby
Tak co, těšíš se? Předpokládám, že touhle podivnou úchylkou trpí většina prvomaminek...

Víš, kam to namíříte, až přijde den D? A máš nějakou představu, jak to chceš (myslím tedy konkrétně jak se stavíš k Epiduralu)?

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:26
- Nahlásit

Garfield
úžo fotky, mi spravily na dnešek náladu...

zejména ta druhá... ("Jééé, já mám narozeniny! A už to můžu snííííst?" )

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání