Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:18
- Nahlásit

jira_hera
jak píše Martina fakt to uteklo
moc gratulujeme
přejem malýmu fšecko co je třeba..jooo a to jméno teda by bylo fajn

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:46
- Nahlásit

jira_hera
Kníračová, moc moc gratuluji!!!!

sarax
njo, tak možná ten tataráček... (třeba Ti spadl kámen ze žlučníku, že to nebyl propečný řízek ) Njo, ale sranda to není, jak je Ti teď?

jira_hera
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 00:47
- Nahlásit

Holky dík moc. Jmenuje se František, nějak mi uniklo, že jsem to nenapsala.

Jinak zkoukla jsem fotky a děvčata chválím, všem to moc sluší. Akorát Péťu jsem nějak neobjevila, snad to mamina napraví a dá aspoň fotky z narozenin. Takže Péťovi dodatečně přeju všechno nej k ročku a hlavně hodně zdraví.

Terri
Původně jsem chtěla teď na podzim taky bonitovat, no nakonec to dopadlo trochu jinak a holt to budeme muset zfouknout na jaře, až obrazíme nějaké výstavy ve třídě dospělých.

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 11:13
- Nahlásit

jira_hera
mno tak se uvidíme na jařemožná tam proběhnu
Franta je pěkný jméno konečně něco jinýho nmež Samuel a Cameron
Terri
no už je to olepší..ale měla jsem pěkný křeče v nohách tak sem usoudila že se možná ozvaly ledviny..málo pitiva

abby
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:32
- Nahlásit

brut

Díky za optání,je mi dobře.Dneska jsem byla na kontrole a malej je hlavičkou dolů,tak jsem ráda.Jen to podle všeho vypadá,že bude velkej,tak jsem zvědavá,co vyleze za chlapisko

brut
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:22
- Nahlásit

abby
no, kluk musí být jak buk, jinak to nejde

Bratránkovi se narodila holčička Verunka.... 50cm/3,35kg, ale i přes upozornění rodičů, že se teta léčí s trombocytopénií se nikdo neobtěžoval udělat krevní vyšetření. Když je měli pouštět domů, tak na honem vše chtěli dohnat a malou nabrali.... pak udělali hroznou scénu, jak je těžce nemocná, že jí nemůžou pustit domů, co kdyby tam umřela... prostě příšerný. Máma se zhroutila, bratránek je na prášky a teta neustále brečí.... naštěstí se našel rozumnej doktor a pustil je domů s tím, že se druhý den musí hlásit v Motole na hemato-onkologii.
Malá je v pohodě, žádné potíže od začátku neměla, naštěstí ...

Petra
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:51 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

jira_hera
ahooooooj moc blahopřeji, a moc se omlouvám že jsem ti jaksi nic neposlala. Pošli mi adresu-domů a napravím to
Fanouškovi přeji do života hodně štěstí a zdraví. A co bylo a je všechno v poho. Napiš toho víc
ahooooj

Petra
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 21:23
- Nahlásit

takle pěkně spinkáme u maminky

tohle dostal k narozeninám

a takle pěkně vozil svého bratrance Štěpánka

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 22:03
- Nahlásit

Petra
teda z Péti je boží blonďák
a ten jeep jen závidímmoc mu to sluší

Petra
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 18:50
- Nahlásit

sarax
děkujin za pochvalu, vždyť Viki a všecky holčičky jsou tady moc Krásný a kluci fešáci
byli jsme na roční kontrole máme 12kg a 75cm, alt ty cm nevímnevím měřili ho u futra tak je třeby o trošku víc

brut
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 19:51
- Nahlásit

Petra
teda Péťa už je pořádný chlapák....a ty blonďaté vlásky ... krásný kluk

Tak před chvílí mi přišla smska od kamarádky... dneska brzy ráno se jí narodila holčička Janička 50cm/ 3,350kg ... obě jsou zdravé a porod proběhl sice císařem, ale to vůbec nevadí, protože tohle je "vymodlené" dítko

Martina
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:24
- Nahlásit

Petra
Krásneej klučina, týýý jo a ty vlasy, to jsem snad ještě ani neviděla takhle blonďatý, jestli se tomu dá říct blonďatý.
A právě jsem dostala chuť na dort.
brut
ohle je "vymodlené" dítko
přejeme Janičce hodně zdravíčka

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 22:02
- Nahlásit

sarax
Ahoj, je mi dost líto Vikči, co jí to proboha dělají? sem si to přečetla vedle u davídkojc, tak jí ode mně dej aspoň pusu, že je taková statečná

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:34
- Nahlásit

sarax, Jimmi
co se děje?

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:23
- Nahlásit

Zdar zkušené matky,
co říkáte na Baby vak, Baby Björn a podobná nosítka. Všude se uvádí, že mohou být užívána od narození, tedy i v čase, než se dítě naučí samo sedět.

Z babyvaku už mě bolela záda (používám jen na venčení a cvičení psa), ale i tak se to za těch 40 min sakra pronese na tom rameni. No a včera jsem si pořídila Baby Björn, jsem nesmírně nadšená, ovšem furt si to nemohu srovnat, zda takto svislá poloha nemůže škodit páteři dítka?!

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 12:35
- Nahlásit

Garfield
Já mám klasickou klokanku a začala jsem ji používat až Malá držela hlavičku, a měla pevnější páteř. Neriskovala bych "to".

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:56
- Nahlásit

Terri
čauky..Viktorce zas vystříhávali zarostlé nehty a musím říct že je to výživné..prostě na to nemám a další termín proběhne nejspíš v narkoze a s plastikou obou palců
Garfield
Terri
mám obdobu toho co Gárfíldová a nosila jsem v tom Vikinku celkem brzo..od 3-4 neděl??je to vlastně klokanka..jen to má vystužený záda a hlavička tam dítku nepadala
Garfield
kolik že je myšmě??zas tak malá nejni..jen jí v tom noc..ale na třeba denodenní nošení po celej den bych to nedala..at si rovná zádo v kočáru
stejně to za chvíli zahodíš páč bude těžká a bude se vzpírat

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:15
- Nahlásit

sarax
další termín proběhne nejspíš v narkoze a s plastikou obou palců
na tu plastiku sem se tě ptala ještě ten den u Davídkový...asi jsi to přehlídla.Fakt jí to nech udělat a budete mít klid,vy i miláček Vikinka.

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:58
- Nahlásit

jablunka
aha přehlídla..no nechám..se mi nechtělo do tý narkozy...ale může se to prejh vrátit i po 5 letech..kamarádky holka to má dělaný 3 krát...ale jí bolí už i oblíkání ponožek

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 17:38
- Nahlásit

sarax
.ale může se to prejh vrátit i po 5 letech..kamarádky holka to má dělaný 3 krát...
Maťulovi to dělali v půl roce a od té doby máme klid.Tak snad to u vás bude stejné.

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 18:04
- Nahlásit

jablunka
to doufám ale Majdě to dělali od 3 do 16 a 3 krát..jenže s tím nic nenadělám ..tohle je běs...

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 20:58 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

Ahoj holky,
Vikince posílám pusinku a pohalzení chudinka malá.

Blonďaté vlásky no teda bílé měl i Martínek a stmavnul a Péťa už taky tmavne, u hlavičky už jsou tmavší

jira_hera
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 18:42
- Nahlásit

Ahoj holky,

chválím fotky Peťulky, je to fakt krásnej blonďáček.
Viktorky je mi moc líto, má vážně smůlu na ty zdravotní problémy. Ale doufám, že už si to vybrala a po té plastice už budete mít nadobro od všeho pokoj.

Dám sem pár fotek naseho Františka, ještě jste ho neviděli.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 20:19
- Nahlásit

jira_hera
díky snad to bude ok

František je moooc krásný miminko..a úplně voní..to cejtím i z fotek fakt moc velkej fešák,tak at ti dělá radost

jinak dámy mám dotaz...jak donutím to malý zvíře víc pít:?dneska pije nějak málo,až je cejtit acetonem..celkem mě to netěší..tak nevim no

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 02:16 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

sarax
Nenuť jí pít...................cpi jí třá jablíčko,mandarinku a iný hovadiy,pití měj pořád po ruce a tak jako nenápadně nabízej....................chápej,jako mezi řečí,ona si dá říct. jira_hera
Krásnej,vlasatej,úúúúúúúúúúúúúžasnej klučík!!!!!!
Moc gratuluju a přeju aspoň ještě jednoho.

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 08:16
- Nahlásit

Ahoj maminy,třeba tu zase rozpoutám kontroverzní debatu,ale zajímá mne názor od "normálních bab" stejně postižených ,jako jsem já-tedy jak říká moje dcera-psích bab
Koupila jsem pro vnučku chodítko.Žádný laciný drek to teda nebyl,trvala jsem na všech možných bezpečnostních parametrech,včetně brzdiček.Dokonce to má pod nožičkama plátěnou snímací folii,když v tom dítě jen sedí,aby se zrovna neodstrkovalo a fungovalo to v danou chvíli jen jako uzavřené sedátko na hraní.Výztuha zad a sedátko jsou kvalitně udělané,vepředu je něco jako "mixážní pult na hudbu"-světýlka,hudba....Spodní lyžiny jdou přestavět na kolíbání...(jako třeba kohoutí houpačka)....
Vnučce je 10 měsíců a jak si možná pamatujete,tak jsem psala,že se narodila ve 37.týdnu jako hypotrofická(1680 g),teď má 70 cm a 6,8 kg.Zádíčka má už pevnější,ale je stále nošená v náručí.Na zemi už začala plazit.
Snacha se řídí "internetovými radami" a usoudila,že chodítko není vhodné,ba naopak škodlivé .I když jsem jí vysvětlila,že se do chodítka dítě dává jen na chvilku,aby se pokoušelo o vlastní možnost přesunu z místa na místo a chvíli si samostatně hrálo,tak usoudila,že je nebezpečné.Z medicínského hlediska na této pomůcce nevidím žádné nebezpečí(teda pokud je v tom dítě chvíli a pod dozorem ,že),naopak si myslím,že trochu přispěje k nácviku rovnováhy a prostorové představě.
Co vy na to?

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:19
- Nahlásit

Neessi
měla jsem chodítko u obou kluků, když se to nijak nebude přehánět jan tak na chvilku deně, odpočine si mamina a i mimino. Já jsem pro i když tady holky moc né

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:22
- Nahlásit

jira_hera
to je krásnej hošíček, moooc se vám povedl. Ještě jednou ti přeji spokojený mimi a hodně zdraví.
Napiš víc podrobností

Baileys
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 16:26
- Nahlásit

Neessi
dobrý den
mému dítěti taky diagnostikovali hypotrofii,taky byl velmi slabý,hlavně nožičky a zádíčka,moc nepřibíral,kamarádka mě docela přesvědčila a vnukla chodítko,tehdy mu bylo cca 10 měs a vážil taky tak 6-7kg,maximálně seděl podepřený,a otáčel se na bříšku a zpět.
Takže měl chodítko,papučky,ze začátku dokonce vystlaný polštáři,ale VELMI se tehdy posunul dopředu,začal používat nožky,zpevňovat zádíčka,měl možnost se více pohybovat po bytě a to samé venku.
Na rehabilitaci sice zcela nejásali,a vše mi sestřička "musela" objasnit,proč nepoužívat,ale přitom sama uznala,než stát na místě a pokud bude pod dozorem a v rámci přijatelné doby,tak ať ho klidně používám,že se jim stává,že si s dítětem neví rady a tak ho použují taky.....
Takže já se toho nebojím, a mně to docela pomohlo.
Dnes se malý už snaží chodit po svých, dojdeme i na poštu apod.

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 16:32
- Nahlásit

Baileys
Petra

holky díky za názory,už jsem o sobě začala pochybovat

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání