Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 21:24
- Nahlásit

Neessi

hm ale asi po mejlu bo tak

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 21:44
- Nahlásit

sarax
asi po mejlu bo tak

písni jablunce,ať ten mail nedávám furt f plen

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 21:48
- Nahlásit

Neessi
jj sem jí už písla..tak si počkám až se probere

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 21:51 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

sarax

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 22:09
- Nahlásit

sarax
šmarjá,jak dlouho mám tady čekat,pani?Bordžínka obsazuje strategické místo v ložnici,musím si jít kus fleku urvat pro sebe,tak si to přečtu ráno v pět,jo?

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 22:19
- Nahlásit

ahoj lidi prosím vás nemáte někdo zkušenost se sptřebičema Blomberg ??????? chceme si dát udělat kuchyň, a poradili nám tuhle firmu. A co říkáte na indukční vaření a na troubu s pyrolytické čištění - nevím jak se to sklońuje

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 22:48
- Nahlásit

Neessi
jasný v klidu tady to klidně smaž
Petra
sptřebičema Blomberg ??
nevím neznám...si to někde najdu

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:00
- Nahlásit

Petra
nemáte někdo zkušenost se sptřebičema Blomberg ??????? chceme si dát udělat kuchyň, a poradili nám tuhle firmu. A co říkáte na indukční vaření a na troubu s pyrolytické čištění -
šmankote, jsem si myslela, že mluvíš nějak sprostě Jako základku jsem fakt vylezla, ale tohle slyším prvně.

Terri
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:34
- Nahlásit

Afty - díky všem za rady, tu genciánu nám ale poradila doktorka Dnes jedu na velký nákup, tak se do lékárny stavím.
Máme za sebou další bezesnou noc, aft je čím dál větší, už to má na čtvrt rtíku

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:04
- Nahlásit

Terri
už to má na čtvrt rtíku
chuděrka malá, doufej, že to je jen výjimka, že na to nebude trpět při každé teplotě

Terri
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:34
- Nahlásit

Martina
huděrka malá, doufej, že to je jen výjimka, že na to nebude trpět při každé teplotě
Minule to při klasické teplotě neměla, až teď po očkování, tak budu doufat. Já na to trpěla, tak též vím co to je

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:41
- Nahlásit

Co se týče reakce na očkování - tak ségra se nechala nedávno očkovat na žloutenku a taky měla brutální reakci, horečky a umírala nám doma asi tři dny Ale ona je krapánek větší než tu máte vy svá dítka...

abby
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:42
- Nahlásit

Petra

Kuchyň jsem teď zařizovala a tuhle značku opravdu neznám.A že jsem ztoho prolezla hodně.Indukci jsem si pořídila.Zatím je ještě nepoužitá,ale co mám zjištěno,tak to každý vychvaluje.Pyrolýza,katalýza,aquaclean ... to máš asi jedno.Každý chválí něco jiného.Pro mě bylo důležité,aby to alespoň jedno z těch čistění mělo.
U dětí bych doporučila koukat u trouby na to,aby to mělo ochlazování dvířek a nejlépe trojité sklo.

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:13
- Nahlásit

Holky prosím přeptejte se známích a tak, je to docela drahá záležitost a tak chci nějaké rady od vařících žen
Martina
taky sem si ze začátku myslela že na mě mluví cizinci.
abby
mělo ochlazování dvířek to je dobrý to určo chci
a ještě prosím od jaké firmy to máš ty?????

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:26
- Nahlásit

Petra
Blomberg jsem taky v životě neslyšela...
Ale když to tak vezmu kolem a kolem, tak Kuppersbusch jsem před tím, než jsem to dostala, taky neznala A teď si nemůžu vynachválit inteligentní troubu, co peče sama

Jandula
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:27
- Nahlásit

sarax
Mundisal gel.
ha, to je to co jsem myslela...

Petra
Blomberg neznám, já mám skoro celou kuchyni od Whirpoolu a lednici Siemens a jsem maximálně spokojená... Pyrolitický čištění je prý super, já zvolila levnější variantu katalytických desek a je to taky v poho, vypaluje se to při každým pečení nad 200 st.

Jandula
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:32
- Nahlásit

abby
já bych vynechala aquaclean - moc se mi to nezdá, je to stejná patlačka, jako když po každým pečení v troubě musíš vzít hadřík, sprej a čistit...

abby
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:34
- Nahlásit

Petra

Já mám indukci a troubu od Amica.Dost jsem toho načetla,abych to zkusila.Obzvláště za tu cenu.U té desky je to asi úplně jedno,od čeho to máš.U trouby jsem váhala,ale reference jsem dostala výborné a kamarádka ji už nějakou dobu má taky a nemůže si to vynachválit.Jen myčku mám AEG,tam jsem nechtěla šetřit.
Ono je to v podstatě asi jedno,člověk stejně musí mít štěstí na kus.Jen bych rozhodně nešla do Baumatic a Indesit.

Terri
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:04
- Nahlásit

Tak holky, byla jsem v lékárně a vyfasovala Mundisal, JENŽE! Přečetla jsem si teď příbalový leták u toho očkování a nesmí se nic co obsahuje salicyláty! (Což je Mundisal...)
Asi teda zavolám doktorce, jak dlouho po tom očkování se nesmí...
PS: jinak mi řekla (v lékárně), že genciána se stále používá, navíc je levná, ale ty ostatní gely zase obsahují i bolest tlumící a další látky, tak proto se berou více ty.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 15:46
- Nahlásit

Terri
že genciána se stále používá, navíc je levná, ale ty ostatní gely zase obsahují i bolest tlumící a další látky, tak proto se berou více ty.

hmm genciána ale nám fakt zabírala na moučnivku..na afty to mělo lehce fialovej smysl ty gely i tluměj bolest a je to lepčejší
Přečetla jsem si teď příbalový leták u toho očkování a nesmí se nic co obsahuje salicyláty! (
to zavolej doktoírce..páč by mě zajímalo na jak je to dlouho a zda salicyláty vnitřně nebo zevně se nesmí??

Terri
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 11:31
- Nahlásit

sarax
hmm genciána ale nám fakt zabírala na moučnivku..
to jsme neměli (ani nikdy já). Ale zato afty jo a už tehdá jsem měla fialovou hubu, ale je fakt, že stejnou doktorku

to zavolej doktoírce..páč by mě zajímalo na jak je to dlouho a zda salicyláty vnitřně nebo zevně se nesmí??
Taky mně to zajímá, po víkendu zavolám. Malá už je dnes lepší, dokonce si dala sušenku a trošku jogurtu. Bolák už je typu puchýř, tak snad je to na ústupu. Jen noc stala zase zaprd.

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 12:34
- Nahlásit

abby
prosím a pamatuješ si ceny?

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 14:27 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

sarax
Tak jsem doktorce volala. Salicyláty se nesmí dávat dětem (teď nechci kecat jaký vek řekla, snad do 15 let?) vůbec kvůli žaludku. Nejen tedy v rámci kontra očkování.
Tedy jde o tabletky - vnitřní použití. Tu mast prý klidně použít můžu.
Taky mi doporučila heřmánek.

Jo a děláte malým pudink?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 23:02
- Nahlásit

Terri
děláte malým pudink?
Dělám,ale snědí mi ho jen vlažnej,čerstvej,když už je fest ztuhlej,tak ho nechtějí,to je pro ně lákavější ten řídkej kupovanej.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 23:50
- Nahlásit

Terri
já nedělám zatím a budu doufám..jen nevím jestli jde z UM

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 08:43
- Nahlásit

Ahojte,
tak dnes zas rekord, Malá se o půl jedné vzbudila a plakala - a to až do 5ti do rána. Pak spala do 8 hod. a teď nic....
Zdraví vás Zombik Terri

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:07
- Nahlásit

Terri
Malá se o půl jedné vzbudila a plakala - a to až do 5ti do rána
ježíš to je běs....chudinka malá...snad bude už OK
janika
nefim..250??mnoho-li??

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:18
- Nahlásit

janika
D: ale spooolu???

Baileys
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:27
- Nahlásit

Terri
vem jí na cvičák,na pořádný víkend s kynology a bude spát jako zabitááá celou noc

Baileys
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:28
- Nahlásit

Terri
vem jí na cvičák,na pořádný víkend s kynology a bude spát jako zabitááá celou noc

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání