Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:07
- Nahlásit

janika
dvou my dvě nebo přibalíme muský??
Klidně je nechte doma, já je využiju a pohlídám vám je, aby ponechaný o samotě třá nedevastovali byt - Honzu na ty dvířka vot lednice, jak řikal, že to umí, což mu teda věřim, dědu třá na velkokoupelnistu, co mi umazal dlaždičky ňákym lepidlem, tak aby mu vynadal za mě, bo já nejsem dostatečně strašlivá, ani dyš se naštvu.

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:36
- Nahlásit

Baileys
vem jí na cvičák,na pořádný víkend s kynology a bude spát jako zabitááá celou noc
to tak, ožratá být nemusí

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:43
- Nahlásit

Petra

co říkáte na indukční vaření a na troubu s pyrolytické čištění - nevím jak se to sklońuje
Indukcne varenie je super, ale veeelky pozor pri vybere hrncov! Mame dva typy liatinove - tazke a podobne antikoru - lahke. Kym v tych "antikorovych" je varenie uplne uzasne, x krat mi vykypela polievka, kym som si zvykla, ze od tejto platnicky sa neodchadza Tie tazke, liatinove zase naopak, strasne pomaly trva, kym sa v nich zacne nieco varit (nastastie mame take len panvice) - cas ktory potrebuju na zohriate sa rovna casu ako pri elektrike. Ale zase maju dost dlhy dohrev - co u mna je skor nevyhoda ako vyhoda... Takze indukcia je fakt super, nemenila by som za nic ine, ale pozor na vyber toho riadu!
Znacku nepoznam a nekupovala by som - davam prednost znamym znackam.

Baileys
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 17:15
- Nahlásit

Terri
ožralááá, tak to néé!!§to je blbý cvičák,špatná akce!tam,kde je více takových vypuštěných dvounohýh štěňat

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:03
- Nahlásit

Baileys
kde je více takových vypuštěných dvounohýh štěňat
jo tak to by byl ideál Jenže mi Malá nespí, protože měla větší reakci na očkování...

Petra
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 20:33
- Nahlásit

pigie
jé díky každá rada je fajn

Terri
neboj Mišku to určitě přejde, teď jsme měli s Peťulou taky trápení, přes den už spinká jen jednou ale večer se mu nechtělo do ložnice, brečel až nedýchal skoro zvracel. Trvalo to asi týden, měli jsme ho v obýváku dokavaď nepadnul, zkoušeli jsme snad všechno a teď už je zase v poho. V noci se budí jednou na mlíčko a spinkám i do půl deváté, zrovna dneska do půl osmé a večer usne na osmou.
Pudink nevařím ale uvařila jsem klasickou krupicovou kaši, trošku kakaa, cukr a máslíčko a pochutnal si. Dr mi říkala že se nemám ničeho bát když se to nebude přehánět. Klíďo ho skus a uvidíš. Vždyť to nemají každý den a změnu potřebujou.

Terri
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 21:48
- Nahlásit

Petra
teď jsme měli s Peťulou taky trápení, přes den už spinká jen jednou ale večer se mu nechtělo do ložnice, brečel až nedýchal skoro zvracel. [i]Trvalo to asi týden
[/i]
Tak to bude asi úplněk Člověk fakt neví co a jak, dokud to neřeknou, co?
Miška moc teď nejí kvůli tomu aftu ale dnes od babičky dostala výbornou hustou polévku, tak to si i lžičkou pomalinku dala. Tak snad to bude už lepší a skončíme u řízku

PS: k svátku jsem jí koupila to auto-odstrkovadlo dle zdejšího návodu

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 09:25 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Petra
Inak, co sa znacky tyka, odporucam Elektrolux a tie, co nemaju definovane varne zony. Ja keby som mala peniaze naviac a mala sirsie miesto na osadenie, tak beriem teraz uz tuto (lobovala som za vymenenie, ale nepreslo po pol roku, co mame novu ) Je super, ze nema ohranicene zony. Este poviem, ze my mame kombinovanu - predne platnicky indukcia, zadne elektrika. Varime v podstate na dvojplatnicke, lebo elektrika oproti indukcii je ako starenka oproti deve v plnej krase

Inak, nasa kuchyna sa postupne prerabala takto (nespominam, ci som to sem vkladala alebo nie :rolleyes

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 09:55
- Nahlásit

Terri
Terezko, vse nej k svatku!

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:26
- Nahlásit

Fifi
Děkuji...

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:37
- Nahlásit

Terri
Mě nějak podle nicku nedošlo,že seš Tereza..............divný!
Tak taky přeju fšecičko nejlepčí.

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:53
- Nahlásit

Terri
Taky se připojuji:
Všechno nej, hlavně zdravé a "spavé" miminko.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:42
- Nahlásit

Terri

taky přejem všecko nejlepší hlavně to spavý mimčo jak Martina

Petra
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 14:31
- Nahlásit

Terri
týýý joooo Ty seš Terezkááááá. Tak to ti přeji vše nejjjjj

brut
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 14:56
- Nahlásit

Terri
taky se přidávám ke gratulacím a přeji mimo všeho nej, nej hlavně konečně spící Mišku

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 15:00
- Nahlásit

Téda, díky moc všem

Miška má v pátek, též jí to řeknu

Sarax
Prosímtě, jak Ti to dopadlo s pitím, už Malá pije?? Miš totiž už dva dny nechce! Jen deci mlíka ráno a deci večer a toť vše. Naštěstí už jí polévku, tak je voda tam ale to je málo. Flašu nechce, ovoce se šťávou kvůli aftu taky ne...

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 15:23
- Nahlásit

Terri
už Malá pije??
ne nechce:/ dáváme jablíčka,hroznový víno.džusíky a bůhví co ale není to žádná sláva...polévky dávám taky naše dr řekla že až někdo najde recept jak dvouletý donutit pít bude to na nobelovkumnoa zkusilas ten Mundisal nebo ho fakt nesmí???My to tím zahojili rychle

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 16:16
- Nahlásit

sarax
došel recept?

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 20:52
- Nahlásit

sarax
zkusilas ten Mundisal nebo ho fakt nesmí???My to tím zahojili rychle
jo jo! Dr. řekla, že s lokálními salicyláty není problém Nesmí se jen ty vnitřní (snad do 5ti let?).
A už to má skoro zahojené, fakt to zabralo (takže díky za tip .

No mně napadlo, že je prostě mlíka přepitá (jak měla ten aft, tak nejedla, takže jsme jí dali více mlíka). Dnes večer už si lahvičku zase dala, tak doufám, že zítra už to bude zas lepší. Ovoce ještě nechce, protože jí to pálí.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 23:47
- Nahlásit

Neessi
jj dík mmoc
jen nemůžu najít odkaz na toho Hoffmana??sem blpka asi
Terri
třeba to bylo chvilkový..to my budem bojovat zajímavě...

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 05:36
- Nahlásit

sarax
jen nemůžu najít odkaz na toho Hoffmana??sem blpka asi

máš to na ajsíkjů

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 05:44 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

sarax
i když to klidně můžu dát sem,třá se to bude hodit i jiným
Náplast louskající oříšky (kód 600)

je novým produktem v našem sortimentu fy TCM Herbs. Vhodná je především pro ženy s vazivovými bulkami či cystami v prsou, cystami ve vaječnících, děložních myomech, zvětšených lymfatických žláz apod.

Více naleznete na www.patentnimedicina.cz či ZDE.

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 07:20
- Nahlásit

Neessi
dík tak to někde nakoupíme..teda objednáme po netu

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 08:18
- Nahlásit

Ahoj holky, teda koukám, že kamarádčina holčička byla ve dvou letech vyjímka! Neexistovalo, aby kamoška se někam hnula bez půllitrový flaštičky s takovým tím "cucátkem" uzávěrem, malá chlastala od rána do večera, vždycky řekla ča čáááj a zůstalo jí to pití dodneška, kdy má tři roky, tak čím to je?

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 08:34
- Nahlásit

Syska
jo to je prostě bůhvíčím..my donedávna bez čaje taky nikam..čaj je všechno tekutý včetně mlíka...já doufám že je to jen dočasný a že to zas přejde..potřebuju zjistit minumj tekutin co musí mít abych byla víc v klidu
jinak my byli včera v cirkuse..sice teda nebudu komentovat svůj názor na zvížata tam..litovala jsem je..ale Malá byla nadšená..má fotku s vembloudem a lvíčetem..zkusím naskenovat a vložita svezla se na poníkovi...

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 09:57
- Nahlásit

Tak jsme byly včera na kontrole. Mělo se konat 3. přeočkování hexavakcíny - nekonalo se, bo máme kašel a rýmu. Chtěla jsem píchnout naušničky - nepíchly se bo nemáme třetí přeočkování a kupodivu máme kašel a rýmu.

Navíc už podruhé nebyl přírustek váhy takový, jaký MUDr. očekávala (z tabulkového měsíčního přírustku jsme nabyly jen půlku), takže jsme dostali UM a k doposavadnímu plnému kojení (které pokračuje i nadále) ještě přikrmujeme 30 ml po každém kojení. Používáme stříkačku a je to boj nad boj, Myšma ten hnus bílej umělej nechce ani vidět. Za 14 dní by měla začít s normálníma zaleninovýma příkrmama, tak jsem doufala, že to bez UM ještě přežije, ale MUDr. to vidí jinak. Kupodivu hlady nikdy neplakala, kakala a čůrala bohatě, jen je to střízlíček a nevydrží bez kojení dýl jak 3 hoďky.

Chjo

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 10:04
- Nahlásit

abby

Asi už je pozdě, bo jsi předpokládám ve výbavičkovém finiši, ale z vlastní zkušenosti považuji za vyhozené peníze (resp. koupit to, až to bude jistojistě nutné - není problém kdykoliv vyrazit do obchodu a rovnou to sbalit):
- odsávačka (nikdy jsem neměla žádný nadbytek mléka, takže nebylo co a proč odsávat a to co jsem měla, odsát stejně nešlo, musela to vycucnout jedině Myšmica)

- lahvičky AVENT tisíce velikostí (neboť jsme půl roku pořád jen a jen kojili, nikdy jsem lahvičky nepoužila a teď už jsou mi ty malé k ničemu)

- sterilizátor do mikrovlnky (jeho neužití souvisí s výše uvedenými body a obyčejné dudlíky jsem opravdu vyvařovala v malém hrnečku - nač tahat mega velký sterilizátor)

- prsní vložky (viz. výše)

Jinak jsem využila úplně všechno, jen ty oblečky první tři měsíce jsou fakt jen na pár vyprání a sotva to vyžehlíš, dítě z toho opravdu před očima vyroste.

Jo a zavinovačka, ať se na mě nikdo nezlobí, není nad tu šněrovací, suché zipy jsou naprd, pokud novorozeňátko potřebuje být fakt zafixované a zakulíškované v pevném objetí.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 10:10
- Nahlásit

Garfield
myslím, že něco podobného s nepřibíráním měla sarax u Vikči ... někde to tu bude

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 10:12
- Nahlásit

brut
Ale ta to měla úplně na začátku ne? Když byla Vikinka ještě úplné malé prdítko. My už bychom měli pomali golemovatět a vono nic.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 10:21
- Nahlásit

Garfield
jestli se nepletu, tak po celou dobu ...ale já bych malé to UM nedávala, když je hodná a nebrečí ti hlady. Ne každé dítko je tabulkové a některému stačí míň než druhým

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání