Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Sylva
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:01
- Nahlásit

Ale chudák muj malej! Já ho vozím v korbě kočáru na saních denně. Dyž on je ten les teď tak nádhernej.. Jasně, že chodíme kolem poledne a používáme ochranný krém. Obličejíček mu víceméně zakreju.

abby
A vy jste větší, teda starší, ne? Nemám přehled, páč sem skočím jen občas a obdivuju vás, kde berete tolik času.

Terri
Že jste to už probíraly sem si myslela, jen není čas to hledat.

abby
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:20
- Nahlásit

Sylva

Ne,my jsme teprve měsíční

Sylva
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:15
- Nahlásit

abby
A jó, teď si vybavuju nějakej, letmo čtenej, přímej přenos z porodnice. Ten byl od vás? Už jsme z prochajdy zpět. Byla to cca ta půl/třičtvrtě hodina, díky níž Sebišek usnul snad trochu na dýl. Pošuci, myslím Aren a Cvoka, teda po prochajdě spí dobře ) I já bych tak s chutí... haůů Padám makat

abby
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:44
- Nahlásit

Sylva

My se taky zrovna vrátiliOna asi většina dětí dobře venku spí.Já ho pak ještě šupnu do pokoje k oknu a to mi ještě vydrží spátProto doufám,že mrazy nepotrvají.

Sylva
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:15
- Nahlásit

abby
Jasně, že venku chrní. Mimochodem nechápu význam hraček pověšených na korbě kočáru. V teplejších dnech se ale po návratu za chvíli budí. V těchto mrazivých chrní minimálně ještě hodinu doma. I bez okna, v chladnější místnosti. Pro pošuky je lítačka a šaškování ve sněhu taky namáhavější, takže hromadný, hluboký spánek. Já chcu být kojenec, nebo aspoň moje psisko!

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 01:20
- Nahlásit

Sylva
Mimochodem nechápu význam hraček pověšených na korbě kočáru
mno já to celkem chápu..u větších dětí je to pro ně zábava mi to dali na kočár tak kolem půl roka jedna stahovací žirafa a byla to pro Vikču velká zábava

Sylva
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 22:37
- Nahlásit

sarax
Aha, tak uvidíme. Zatím malému stačí okolí, nebo chrní. Čili by mi pověšená hračka spíš zavazela.

abby
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 14:34
- Nahlásit

Sylva

Taky to chápu.My dostali jednu na vánoce,tak ji taky vozíme.Kamarádčin syn o to jevil zájem už od 3 měsců,takže záleží na dítěti.

Chtěla jsem se zeptat,nenechal jste někdo svoje dítko očkovat proti rotavirům?

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 00:06 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

abby
neočkuju nic víc než je nutno na radu dětský...jen jsem si připlatila za tu trojkombinaci bo co to je..Priorix...jinak zatím ne..prej je i Vikča malá..tak ti nevíma kdepak jsou fotky??

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 19:04
- Nahlásit

zdravim vás všechny, chtěla bych se zeptat, jakej kočárek je podle vás tady ten nej? Zatím jen tak po očku pokukuju, ale chtěla bych mít přehled Co máte za kočárky vy doma? Myslite, že je lepší trojkombinace nebo kupovat všechno zvlášť?

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 19:17
- Nahlásit

Eimy
ahojka..já koupila trokombinaci a pak trojkolku a pak golfky
trojkombinace od Taka jsou dost těžký,hyper moderní kombinace mají dle mýho malou korbu tže jsem koupila Tako,pak trojkolku Jané a golfky od Chicca

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 19:23 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

sarax
aha takže jsem tam, kde na začátku

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:17
- Nahlásit

Eimy

mno jako já chtěla hlubokej velkej.) a pak na takový to ježdění venku byla lepší trojkolka a golfky mám vesměs na nákupyx do krámů

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:25
- Nahlásit

Eimy
My měli kombinovaný, ale Miš v něm odmítá jezdit a golfky nepřipadají v úvahu, tak jsem ráda, že jsme nekoupili nic navíc

Petra
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:29
- Nahlásit

Eimy
ahojda
no já taky chtěla hlubokej velkej, tak jsem koupila Roan Marita-prodala jsem ho když začal Peťka sedět, a do teď mám trojkolku, ale název nevím poněvač na něm napsaný není. A do teď mám hloubku starej kočár na spaní po Martínkovi, též bez názvu ale je korba velká. Péťa má teď 13kg a i s fusakem se tam vejde a chrupe i teď venku

Teď ty super moderní jsou moc malí

Petra
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:31
- Nahlásit

holky už mám kuchyň. Je to super udělám fotky a pošlu.

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 01:27
- Nahlásit

Petra
jj vyfot jsem zvědavá..a taky vyfot Péťu ne??
Terri
ale Miš v něm odmítá jezdit
no Vikča neodmítá neb nemá šanci...když někam jdem cíleně po měste bez kočáru,je to běstakže stále klidně jede v kočáru,spí do 10-11 a odpoledne svý 3 hodiny jsem v šoku že je tak hodná

abby
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 09:02 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Eimy

No,já jsem teprve čerstvá mamina,ale trojkombinaci bych si už asi nekoupila.Hodně záleží,na jaké období se ti mimi narodí,ale nám už je autosedačka skoro malá.Mám Jané (trojkolka) a s kočárem jsem spokojená,ale sedačku bych koupila zvlášť.Stejně,co mi říkaly kámošky,tak skoro žádná nevyužila nasazení sedačky na podvozek (my zatím taky ne).Taky bych už u korbičky nekoukala jen na délku,ale i šířku.Nám sice korbička na délku ještě stačí,ale na šířku je to horší a co jsem vypozorovala u kamarádek,tak to každá měla stejně.Nejdřív se jim dítě nevešlo do kočáru na šířku.
Kamarádka má šestikolku od Camu a max. spokojenost.Musím říct,že jsme byli o víkendu v lese,kde jsem si kočár od ní půjčila a opravdu se vezl dobře.
Mě ještě vyhovuje,že mám ruční brzdu.Bydlíme na kopci a opravdu ji využiju.

A za co jsem max. vděčná,že mám,je polohovací lehátko.Adámek nechce moc ležet a když ho dám do polosedu,aby na mě viděl,tak je spokojenej.A když zlobí,tak ho houpáním uklidním

JInak nám kontrola po šestinedělí dopadla dobře.Máme už skoro 60 cm a vážíme 5,6kg (i když dneska už asi víc).Kyčle taky v poho

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:23
- Nahlásit

abby
JInak nám kontrola po šestinedělí dopadla dobře.Máme už skoro 60 cm a vážíme 5,6kg (i když dneska už asi víc).Kyčle taky v poho
teda Adámek je pořádný kus chlapa

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 12:16
- Nahlásit

sarax
když někam jdem cíleně po měste bez kočáru,je to běs
no to teda! přesně. Nikam pak nedojdem...
Miš nechce ani na saních jezdit, ale chce je táhnout...
stále klidně jede v kočáru,spí do 10-11 a odpoledne svý 3 hodiny
Ty se máš, to my nezažili ani jednou. U nás noční stále přerušovaně a výjimečně celou noc, vstávačka kolem 6 hod a spí po obědě hodinu.

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 12:41
- Nahlásit

abby
no Adámek je kus chlapa
a přesně jak píšeš..ty korbičky jsou fakt malý...jako to by muselo bejt dítko kolem 2 kil aby to užilo...
Terri
jako Vikča měla období kdy taky jako myslela že to bude jinak..ale já to tejden vydržela a pohoda

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 12:54
- Nahlásit

Tak teď jsem z toho celá zmatená, každopádně díky všem za názory, naštěstí je ještě spoooousta času, tak zkusim obkouknout i nějaký bazary a tak a nějak to vykoumat... VZhledem k tomu, že s manžou nejsme žádní drobečci, tak prcek se asi taky trochu vytáhne... Ale tak tu kombinaci asi kupovat nebudem po tom, co tu tak čtu...

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 13:20
- Nahlásit

stále klidně jede v kočáru,spí do 10-11 a odpoledne svý 3 hodiny jsem v šoku že je tak hodná
saraxkde se kupujou takto hodne deti??

jinak nika mi vypravela jako ma Vikinka skvelou "psi poslusnost"

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 08:41
- Nahlásit

sarax
no jak Ty to děláš? My jsme teď všichni nachlazení

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 14:29
- Nahlásit

Terri
buď v klidu, Dorotka je na tom se spaním nějak podobně. Ráno vstává v 7 kolem poledne ji stačí hodinka někdy ani to ne, večer padá za vlast v 7 ale pak se třeba ve 2 hodiny vzbudí a do 5 nespí. Nebrečí, ale prostě nespí a v noci tři hodiny - ty jsou ale sa*ra dlouhý.

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 14:33
- Nahlásit

holkyyy co naky novy fotecky? ja se tak rada divam na ty deticky

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 14:35
- Nahlásit

Martina
Terri
teda holky..máte málo valia a vína
ne fakt jsem zjistila že prostě mě neukecá a je to
Orry
jako ma Vikinka skvelou "psi poslusnost"

a nejhůř že jí to baví..umí sedni,lehni,vstan a místo

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 14:39
- Nahlásit

sarax
no jooo a je u toho uuplneee bajecnaaaa...sem v praci musela vypravet o jedny sikovny holcicce kera krasne rika dinos-sááááurus

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 15:49
- Nahlásit

nika00
kera krasne rika dinos-sááááurus
jde jí to moc dobře

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 16:09 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

nika00
dinos-sááááurus
Tak Štěpán říká načalaulus a načalaulus lex.

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání