Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 16:12
- Nahlásit

jablunka
ja bych tyhle deti kradla...je to naprosto dokonaly

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 16:18
- Nahlásit

nika00
ja bych tyhle deti kradla...je to naprosto dokonaly
Taky miluje k obědu kujátko,večer je tůma a s tátou koukaj na houkej.Jo a strašně rád se kouká na jejvu niňu a pajajena(spiderman).

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 16:21
- Nahlásit

jablunka
kez by v tomhle veku prestali rust

abby
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 17:11
- Nahlásit

sarax

To tvoje dítě je prostě poklad Tohle by pak mohla Adámka naučit

Když jsme u těch kočárů,jaký máš vlastně golfky?

nika00

Hele,já včera uzavřela s malým dohodu,že bude pořád malý,rozkošný děťátko a vyroste,až tady já nebudu.Dali jsme si na uzavření dohody pusu.Ale Zdenda suše poznamenal,že to znamená,že brzo umřu

Mar3
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 17:19
- Nahlásit

sarax
umí sedni,lehni,vstan a místo
tak doufam,ze se ted vrhnete na stopy a obrany a k podzimku vysvihnete naky to IPO

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 17:34
- Nahlásit

sarax
eda holky..máte málo valia a vína
ne fakt jsem zjistila že prostě mě neukecá a je to

Máš prostě spací dítě, každý je jiný. Mě prostřední holka usínala taky snad všude, sama a bez řečí. Dorotka je schopná 2 hodiny se v postýlce válet a stejně neusne. Dneska v poledne už byla tak vyřízená, protože vstávala brzy, tak jsem si říkala, že bude chvilku klid a spala 20 minut. Za celý den to teda není mnoho.

Kairo
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 17:46
- Nahlásit

Tak ja se taky hlasim do klubu maminek. Mam uz skoro triletou slecnu a druhe miminko cekame v lete teda pokud vse dobre dopadne. Uz mam vyhlidnutou klokanku aby jsme mohli vencit hafuse. Preci jen se s kocarem po lese chodi docela blbe a mladsi fena ani nevi jak se u kocaru chovat tak aby ho jeste neprevratila

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 19:29
- Nahlásit

Kairo
No vida, vítej !!! Budou další fotečky a porod v přímém přenosu jako u abby?
I když teď to tady s těma fotka dost vázne. Já už je sem ani nedávám, aby tu nebylo jen to naše zvířátko.

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 19:31
- Nahlásit

No tak ja se taky oficiálně přihlásím... Pokud všechno pujde tak jak má, tak budem mít mimčo cca na přelomu srpen/září....

brut
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 19:43 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Kairo
Eimy
vítejte ... možná už jste zjistily, že tady se rodí v přímém přenosu , tak s tím nezapomeňte počítat
Ještě jsem zapomněla pogratulovat a Kairo poprosit o fotku princezny

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 19:47 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

brut
jojo, to víš, že jsem si všimla... doufam, že to až k tomu přímýmu přenosu dojde a díky za gratulaci

brut
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 19:49
- Nahlásit

Eimy
určitě dojde, neboj

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 20:23
- Nahlásit

Eimy
Tý jo ty tajnůstkářko. Tak proto ten zájem o kočárky. Ssssem si říkala, že to není jen tak.

Jinak oběma maminkám přeji ať to jde vše tak jak má a nejsou žádné komplikace.

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 20:38
- Nahlásit

Martina
Já s tím chtěla vylézt na světlo kdyžtak až po kontrole 4. února, pač jsem měla trošku komplikace, ale tak snad to bude v pohodě...

brut
doufám, že jo, blbě mi je furt stejně, tak snad je všechno v pohodě

brut
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 20:39
- Nahlásit

Eimy
blbě mi je furt stejně, tak snad je všechno v pohodě
určitě

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 20:41
- Nahlásit

brut
sranda je, že vždycky začnu bejt nervní, když mi blbě není A furt mi přijde, že mi je blbě nějak málo (rozhovory s WC se nekonaj...)

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 20:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

To se musí člověk hlásit oficiálně?
cca začátkem července by k tomu mělo dojít u nás

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 20:45
- Nahlásit

Eimy
vždycky začnu bejt nervní, když mi blbě není
To mi povídej. A to tě ještě čeká čekání na výsledky různejch divnejch testů... Už chápu, proč moje mamča předčasně zešedivěla

brut
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 20:46
- Nahlásit

Eimy
rozhovory s WC se nekonaj...)
buď ráda... je ti tím pádem blbě tak akorát snesitelně

kachna_
To se musí člověk hlásit oficiálně
to víš že jo, přece musíme vědět, že se rozšiřují velkokynologické řady

cca začátkem července by k tomu mělo dojít u nás
letí gratulace obrovská

brut
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 20:47
- Nahlásit

kachna_
Už chápu, proč moje mamča předčasně zešedivěla
...asi jste doma zlobili

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 22:01
- Nahlásit

kachna_
týýý jo, ženský už toho nechte nebo mě to zase chytne.

sarax
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 02:07
- Nahlásit

Martina
nebo mě to zase chytne.
aspobn v tom nebudu sama
hele my plány zatím neměníme
ä s tím chytáním to znám..prohlížela jsem na netu svatební alba neb se vdává kamarádka a po hodině jsem měla nutkavou potřebu se vdávat
Kairo
Eimy

kachna_
holky veeeeliká gratulace at je všechno tak jak má a nejsou komplikace..příjemnej porod asi nepopřeju neb nevim nevim

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 08:27
- Nahlásit

Eimy
A co škola? Na tu ses vyprdla, nebo to zmákneš s miminem?

Jinak mě nebylo v jináči blbě nikdy. Bylo to fantastické období, kdy mi bylo krásně a zmákla jsem všechno na co jsem sáhla. Až těsně před porodem začne být to megabřicho trošku otravné (no trošku dost ), ale tak do šestého měsíce to byla fantazie

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 09:40
- Nahlásit

Biluška
No letos doděláme s manželem oba bakaláře a pak se uvidí Na kolejích mají speciální pokoje pro páry s dětma, takže pokud nám to přiklepnou, zkusíme si před začátkem semestru udělat rozvrhy tak, abychom se ve škole střídali a dycky mohl jeden z nás prcka na ty dvě, tři, hoďky hlídat

Pokud se ten "kolejní" pokoj nezadaří, asi si inženýra doděláme později...

kachna_
mě teď nervuje to čekání na kontrolu, doktoři mě strašili na začátku docela... prej mi řeknou, že je to ok až toho 4. unora... tak jsem zvědavá...

sarax
svatební alba neb se vdává kamarádka a po hodině jsem měla nutkavou potřebu se vdávat
já bych se taky vdávala Ale znovu to asi nepůjde
jinak za gratulaci dííky

Martina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 09:43
- Nahlásit

sarax
aspobn v tom nebudu sama
kdybych náááhodou začala mlet o miminku, tak prosím někdo přijeďte a dejte při přes dr*ku, máte dovoleno.
Biluška
ale tak do šestého měsíce to byla fantazie
U mě taky fantazie nad fantazie - u dvou těhotenství ze třech jsem 6 měsíců blila a pak 3 měsíce nespala. Když se mě někdo zeptá jestli bych šla ještě rodit, tak říkám, že rodit jo, i když to je někdy maso, ale za pár hodin je to odbytý, ale že už bych nezvládla to blinkání, to už fakt nééé. Ještě, že jsem taková prostorově výraznější, že na mě nikdy těch 8 kg úbytku ze začátku nebylo moc vidět. Ale mít 45 kg, tak se asi ztratím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 11:00
- Nahlásit

Martina
Já se za celé těhotenství s Álou pozvracela jednou, s Inkou taky jednou, ale to se mi udělalo špatně v autě . Právě že jsem taky prostorově výrazná a v těhotenství jsem konečně nemusela řešit jestli mi tyhle šaty nedělají ještě větší zadek a podobně Těhotenství bych si s klidem zopákla, ale porod už nikdy

Eimy
zkusíme si před začátkem semestru udělat rozvrhy tak, abychom se ve škole střídali a dycky mohl jeden z nás prcka na ty dvě, tři, hoďky hlídat
Ty woe,ty si to představuješ jak Hurvínek válku

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 11:10 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Biluška
proč? s naším "studijním nasazením" během tohohle roku si myslim, že bychom to stíhali celkem v pohodě (ve škole musíme bejt v tejdnu cca 6hodin v lichej tejden a 4 v sudej... je to míň náročný, než třeba dálkový studium, kde ti lidi tráví ve škole celej pátek a sobotu (i když jen jednou za dva tejdny A vzhledem k tomu, že z těch kolejí je to do školy tak 20 metrů, je tam minimální i čas na přesun...
Navíc v nejhorším buď můžu rozvolnit nebo se na to vyprdnout uplně... Každopádně vzhledem k tomu, že na kolejích tu možnost ubytování mají, asi se to zvládat dá...

Kairo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 11:17
- Nahlásit

Dekuju za gratulace a omlouvam se fotky vkladat neumim tak hodim aspon par odkazu na fotky male Kacenky http://foto.petrcbr.com/showimg.php?file=/Ka%E8enk a/100_0778.JPG to je z porodnice http://foto.petrcbr.com/showimg.php?file=/Ka%E8enk a/P5230150.JPG tady se svoji psi chuvou http://foto.petrcbr.com/showimg.php?file=/Ka%E8enk a/PB110389.JPG http://foto.petrcbr.com/showimg.php?file=/KajaAEva /P6271232.JPG to jsme se chystali brachovi na svatbu

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 11:30
- Nahlásit

Eimy
Třebas s ročním děckem se to dá zvládnout levou zadní.To už fakt může hlídat kdokoliv. Ale kojeného novorozence ne. Bohužel. Když si mimino zamane tak budeš kojit třebas 20 hodin denně (věř tomu, že to není zase tak výjimečný stav) a je pak dost nemožné vypadnout někam do školy. Je fakt, že jsem snad nikdy neměla tolik volného času jako když jsem se starala o mimina. Průšvih je, že ten rozvrh ti určuje to mimino, nikoliv ty.

Terri
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 11:43
- Nahlásit

Eimy
Taky jde o to jak a kdy se budeš (budete) učit - tedy jestli se učíte A co SZZ?
Je to hodně stresu, zbytečně. Pokud nemusíte, počkejte...

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání