| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 14:16
- Nahlásit
Tý jo, že není možný přežít ve zdraví novorozence a čerstvě dvouleté dítě?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 14:18
- Nahlásit
Garfield
Ne není. Jsem zásadně proti. Výjimku bych udělala, kdybychom strávili červenec na Novém Zélandě.
Odložila jsem to fakt napřesrok, nechci na psychinu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 14:19
- Nahlásit
Garfield
Tý jo, že není možný přežít ve zdraví novorozence a čerstvě dvouleté dítě?
Pokud jde o fyzické zdraví,jsem jasným důkazem,že to je možné.Ofšem u duševna si jistá nejsem,páč sem do toho šla pak eště po 10 a 14 letetech znova.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 14:26
- Nahlásit
Garfield
ve zdraví novorozence a čerstvě dvouleté dítě?
mno měla jsem to doma...další je naplánováno na Vikčiný 4 narozky cca
to už jde udejchat
mac1
a další je zatím v plánu , chlapeček nebo holčička ?
hele nechápu smajly::vaděj ti nějak specielně moje děti nebo co???
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 14:41
- Nahlásit
U nás proběhla před 14 dny nějaká střevní viróza
To řádilo snad všude. U nás to měla kompletně celá rodina a střídali jsme se po dvou dnech. Jednodenní blití a střevní problémy, hnus hnus.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 15:01
- Nahlásit
sarax
hele nechápu smajly::vaděj ti nějak specielně moje děti nebo co??? nééééé , jen že jsem někde četla , že další už ne a najednou je další v plánu , tak jsme myslela, že už víš co to je
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 15:28
- Nahlásit
Garfield
to plavání vypadá parádně až na tu cenu naše mimi si bude muset zvyknout, že má rodiče chudý studenty
Jinak nevíte, co by mohlo pomoct proti nevolnosti? Je mi dneska od rana blbe, suchej rohlik nepomohl a mně už z toho hrabe... Jo a ještě, taky jste na začátku těhotenství hubly? Já dneska zkusmo vlezla na váuhu, měla jsem strach z toho co uvidim a měla jsem o skoro dvě kila míň než o vánocích...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 15:34 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Eimy
nevíte, co by mohlo pomoct proti nevolnosti? Je mi dneska od rana blbe, suchej rohlik nepomohl a mně už z toho hrabe... Jo a ještě, taky jste na začátku těhotenství hubly? Já dneska zkusmo vlezla na váuhu, měla jsem strach z toho co uvidim a měla jsem o skoro dvě kila míň než o vánocích...
jediný co mě pomáhalo aspoň trošku,byly slaný sušeny a zázvorovej čaj.Při posledním sem blila do konce a ze začátku sem zhubla vosum kílek a pak sem nabrala jen dvě.Ofšem při kojení sem zdárně nabrala zase na víc.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 16:04
- Nahlásit
Eimy
mně už z toho hrabe.
to brzy. Já v chytrých knihách četla, že nevolnosti ustupují okolo 16. týdne. Já jela 20. 25. týden a pořád blila, sice ne celej den, ale dopoledne jo. A pořád jsem musela něco málo jíst, protože nejhorší je prázdnej žaludek. Nesmí se prostě nechat pracovat ty žaludeční šťávy.
jablunka
Při posledním sem blila do konce
No jo, ono si to asi říkalo, když je to naposledy, tak ať si to matka užije.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 16:07
- Nahlásit
Eimy
Jinak u nás ve zdravé výživě mi byl doporučen sušený zázvor. Jenže to já prostě nepozřela, prej nalačno, než vylezu z postele plátek rozžvýkat. Jsem myslela, že si vydávím střeva.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 16:09
- Nahlásit
Martina
No jo, ono si to asi říkalo, když je to naposledy, tak ať si to matka užije.
Jo a to se vším všudy,i porod byl děs a hrůza.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 17:24
- Nahlásit
mac1
já teda tvrdím že další joo od začátku... takže fakt nevím co
Martina
když je to naposledy, tak ať si to matka užije.
takže se to nesmí říkat nahlas
Eimy
mně už z toho hrabe.
taky mě napadlo to brzo..neboj bude hůř
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 18:22
- Nahlásit
Eimy
me hodne pomohly zazvorove lizatka maji je v kazde lekarne a nejsou ani moc drahe. Ja zvracela i po caji. Ted mi je uz par tydnu dobre
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 19:28
- Nahlásit
Eimy
Za celý těhotenství jsem nepřišla na nic,co by mi pomohlo.Mě to přešlo až běkdy v šestým měsíci.
Garfield
Já jsem na plavání přihlášená do Filie na Lesné.Sestřenka tam dělá instruktorku a slyšela jsem na ně jen chváli.A tam stojí 8-9 lekcí 2000.
A kdo z vás s malou plave?Střídáte se nebo tam můžou oba?
Mi druhý plánujeme až po třech letech,dřív ani omylem.Nebo leda omylem
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 22:48
- Nahlásit
Martina
sarax
Kairo
abby
Já ještě nezvracela, i když dneska jsem měla na mále ale manža stihnul donýst rohlíky,t ak jsem to zajedla a bylo to dobrý... Ale blbě mi bejvá fest... Tak asi budu zatím ráda, že se mi zvracení vyhnulo a je mi jen blbě od žaludku
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 07:56
- Nahlásit
Holky poraďte. Jdu opět na návštěvu ke kamošce a dvojčatům, holky mají skoro rok a půl a pokaždé jim něco přinesu, ale zatím to byly jen hračky nebo třeba čepičky a tak a protože už mají přehračkováno, tak jsem přemýšlela něco na mňamku, ale vůbec nevím, co takhle malým dětem na tu mňamku donést!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 09:15
- Nahlásit
abby
No my jsme trochu jak Hujerovi. Oba jsme toho plavání lační tak, že půlku hodiny plavu s malou já a druhou půlku Pavel, do hodiny tam mohou oba rodiče.
Eimy
Já nezapomenu, jak jsem stála na Hradecké na křižovatce v autě na červenou, v obou pruzích kolem mě auta, řidiči na mě koukali a já na ně a najednou jsem přímo před jejich zrakem hodila takovou šavlu, že jsem nahodila okýnko, volant, sebe úplně komplet a protože to pokračovalo dál a já nic neměla, tak jsem otevřela dveře a blila ven. Pak blikla zelená a mně nezbylo, než zavřít dveře a rozjet se minimálně někam stranou za tu křižovatku. Blila jsem celou cestu a do toho jsem se smála, protože to bylo neskutečně absurdní a hlavně s tím nešlo nic dělat. Zrovna jsem jela pro Pavla do práce a když přišel do auta, nevěřil vlastním očím. Sehnal pytlík a pak řídil on a já blila celou cestu až dom.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 09:19
- Nahlásit
Syska
vykašli se na ňamky. Řečeno slovy klasika...."žádnou ženu by neurazil šperk ňákej"
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 09:51
- Nahlásit
Garfield
My se asi budeme střídat.Je to na půl hoďky,tak jednou půjde jeden a pak druhej.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 09:54
- Nahlásit
Garfield
To je zajímavá představa
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 09:56
- Nahlásit
abby
No o Filii jsem původně uvažovala a měla jsem ji v plánu, ale pak se objevil ten gen. Píka a tam mi imponovalo, že to není normální bazén pro veřejnost a že se tam voda čistí ionizací. Ale co jsem četla hodnocení maminek, tak s Fílií byly maximálně spokojeny.
Já se jen držela pravidla - plavání až po přeočkování Prevenarem. Dřív jsem plavat na doporučení doktorky nechtěla.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 10:05
- Nahlásit
Garfield
Filie taky není určená na plavání pro veřejnost.Hm,my jdeme po prvním očkování Hexou.Prý to stačí.Na Prevenar chci jít až v roce.Snažila jsem se zvážit pro a proti a ten rok mi vyšel nejlíp.Ale co člověk,to jinej názor.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:24
- Nahlásit
Ahoj maminy, tak mám pro vás taky nějakou novinku:
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:38
- Nahlásit
Mel
... tak dopředu držíme palce, ať vše vychází jen a jen dle vašich představ
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:44
- Nahlásit
Mel
Hlavně ať jsi šťastná děvčico!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:18
- Nahlásit
Mel
teeeda
hodne stesti, at to klapne a at si stastna!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:27
- Nahlásit
Mel
Strašně moc gratulujeme a moc Ti přejeme, aby jsi konečně byla šťastná a abys v Sašovi našla vše, co ve své polovičce hledáš. No a taky doufám, že brzičko rozrosteš řady přispěvatelek tohoto tématu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:33
- Nahlásit
Mel
Paní, říkám to všem a řeknu to i tobě. Rozmysli si to Víš co dneska stojí rozvod?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:36
- Nahlásit
Holky díky
Biluška
hele, a víš, co dneska stojí svatba??? Asi budem chodit žebrat... takže rozvod už prostě z ekonomického hlediska absolutně nehrozí
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:44
- Nahlásit
Biluška
Mel
Děvčata, náhodou, rozvod může být zatraceně výdělečná akce. Třeba takovej Václav Noid Bárta, kdyby nebyl blbej, líp hrál divadýlko a měl dobrýho právníka, jak se mohl mít kluk ušatá.
|