Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Martina
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:57
- Nahlásit

abby
Ten je kráááásnej, hneb bych si ho pomuchlovala, počmuchala, poňuňala.

Jinak tohle vytvořila holčina do soutěže, kam měla poslat fotku zvtárňující atmosféru vánoc:

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:09
- Nahlásit

Martina
Krásná PFka
abby
jste šikovní, jak to zvládáte

abby
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 19:46 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Mel

Jasně,Zdenda se už těší,jak mu bude předčítat šachovou literaturuJen po stěhování doma žádnou nemá,tak musí počkat na JežíškaUž když byl v bříšku,tak prý někopal,ale tahal figurkama

No,jsem vlastně ráda,že o něj Ebča nejeví zájem.Zažila jsem to teď se psem od našich a byl to mazec.POřád ho chtěl lízat

Dneska jsme byli v poradně a už máme 4600 a 53,5 cm

Martina
Ty jo,holka je šikulaMooc pěkný

Martina
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:45
- Nahlásit

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:52
- Nahlásit

Martina
no teda...!!
jaká ostuda..nám dudlík taky zachutnal tedka....
a na kobouku teda čepice je taky ulítlá no hrůůůza
jinak to Dorotce mooc sluší jako vždycky..i když se mračí je krásná

Martina
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:13
- Nahlásit

sarax
děkujeme za pochvalu, ale jako nechci nic říkat, ale Viktorka už tady taky pěkně dlouho nebyla. Coooo, budou fotečky???
Už budou slečně brzy dva, už pacujete na dalším dítku nebo se spíš chystáš do práce? Když mě někdo zastaví a říká mi, že už je Dorotka veliká, že mi to za chvilku zase začne, tak jen říkám, jako že co mi začne, prej práce, tak na to vždycky odpovím, že práce nebude, že bude kluk. Bys měla vidět ty vytřeštěný oči. No nechávám je při tom, hlavně takový ty babky z baráku, ať maj důchodkyně o čem přemýšlet néé?

Martina
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 20:39
- Nahlásit

Tak jako vůbec mi to teda nevadí, že si tady diskutuju sama jo.
Jen jsem zmenšovala pár fotek pro příbuzenstvo, tak můžete kouknout, jestli chcete. A už se těším na vaše fotky. Dávám jen odkaz, jsem tak přežraná , že jsem i líná vkládat fotky jednotlivě.
http://martina21.rajce.idnes.cz/Vanoce_2008/

brut
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 20:44
- Nahlásit

jablunka
vše nejlepší Štěpánkovi přejeme

Martina
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 20:58
- Nahlásit

brut
no vida, tak už nediskutuju sama

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 21:36
- Nahlásit

brut
Děkujeme,taky vyřídím zítra.

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 22:07
- Nahlásit

brut
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 23:07 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Martina
já se tu občas objevím

Petra
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 18:22
- Nahlásit

Ahoj holky
všem vám přeju všechno nejlapší a hoooodně zdraví v novém roce

jsme pořád dokola nemocný, Péťa měl vysoké horečka, Martínek strašný kašel a rýmu jako trám, mě bolelo v kraku a moje mamka má angínu. Mi jsme ATB nedostali poněvač je to viroooza a stou se musíma vypořádat sami. CElí svátky jsme měli opravdu super

brut
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 18:59
- Nahlásit

Petra
taktéž přejeme všechno nej, nej, nej..... hlavně hodně zdraví

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 19:06
- Nahlásit

Martina
Dlouho jsem tu nebyla a vidím, jaký jste už velký holky. A kočky!

Petra
Ahoj, neptám se, jak se vám daří, ale přeji rychlé uzdravení. Máš nějaké fotky?

Mel
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 10:47
- Nahlásit

Ahojda holky,
mám takový dotázek. Hodláme koupit sušičku na prádlo, nemáte někdo nějaký tip na co se soustředit? Co se týká značky, s největší pravděpodobností to bude AEG.
Pračku mám malou, jen na 4 kg prádla, tak asi je zbytečné brát nějakou sušišku na 8 kg prádla, což?

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 11:15
- Nahlásit

Mel
mno otázka zda nekoupíš pračku větší???
a určo sušička má bejt o kilo dvě větší obsahem jak pračka
ti budu tiše i nahlas závidět...sušičku chci dlouho jen řeším kam s ní

Terri
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:51
- Nahlásit

sarax
Mel
Fakt je to tak dobrý?
Před 10 lety jsem si tímto docela vyšisovala spoustu prádla - na kolejích - nebylo kde sušit a měli je tam. Vždy po sušení zbylo spoustu smotků z prádla - něco jak když vyperete papírový kapesníček...

Tož a co Vánoce, mimča? Co dostali, jak to prožívali, no kde jsou fotky

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:58
- Nahlásit

Terri
mno já to viděla in ekšn a dobrý to je..žádný žehlení a tak..jenže zas lidi co jí maj mi říkaj že nesušej už všechno neb teda elektřinu to papá velmitak nevím a stejně to nemám kam dát asi..ale líbilo by se mi to ne že ne,

Vánoce byly fajn...fotky dodám brzo
jen jsem v půll devátý bouchla a dárky dostala Vikinka sama ..pak šla psát a pak jsme si to rozdali my ostatbní..protože ona usoudila že všechny dárky jsou "moje" nebo "táty"..bylo to náročný

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 13:04 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

jsem zas nahlidla ..a pridam zkusenost. mam gorenje se susickou a nesusim vubec, pac suseny pradlo desne rychle 'starne'. je teda fakt, ze jde uz o starsi stroj, tak treba je dneska suseni k pradlu nejak setrnejsi.

Martina
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 13:39
- Nahlásit

Terri
no kde jsou fotky
No že se ptáš zrovna ty, tak nechci jako šťourat, ale to jako ta jedna fotka to je všechno co jsi nám sem z vánoc dala jo?

Mel
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:14
- Nahlásit

Tak to nevím, já co teda koukala na různý diskuze,tak si to lidi děsně chválí, jak je prádlo načechraný a "nažehlený".
Jediný, co se musí zkontrolovat, je etiketa oblečení, jestli se o sušit může... prý je celkem dost věcí, co do sušičky nee

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 17:56
- Nahlásit

Mel
prý je celkem dost věcí, co do sušičky nee
to je fakt. a jo prádlo je načechraný..ale zas na druhou stranu když ho člověk umí pověsit tak toho tolik nežehlí

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 18:16
- Nahlásit

No jestli můžu k té sušičce, když jsem byla nějakou dobu v Portugalsku na škole, sušila jsem tam prakticky všechno, jelikož nemají ústřední topení (není potřeba) a při té vlkosti a "zimních teplotách" - kolem 15-20C prádlo pořádně neschlo a když už po delší době uschlo, tak zase "moc nevonělo". Bohužel jsem po pár měsících mohla půlku věcí vyhodit...samý žmolek a prádlo bylo opravdu zničený a bez "barev"... a lepší žehlení...to taky zrovna ne, možná spíš naopak, prádlo bylo opravdu dost suché a žehlení šlo hůř Spotřeba mě tenkrát "žíly netrhala", ale taky to pěkně pohne hodinama . Takže ačkoliv jsem ze začátku byla nadšena že ráno vyperu a odpoledne už to mám na sobě, nakonec jsem byla ráda, že po čase se salo prádlo už sušit venku. Doma bych to nechtěla...

Martina
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:00
- Nahlásit

Ještě k té sušičce: Já nemám kam dát ani myčku.
Jo a v sušičce jsem jednou ve služebním bytě seškvařila záclonu, ale nikde to neříkejte, že jsem tak šikovná.

Petra
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 08:26
- Nahlásit

tak já sušičku nemám ale moje kamarádka jo a ta suší jen něco málo třeba oteplovačky, nebo zimní bundy ale jinak nic. Hodně se prádlo, podle ní ničí
Martina
mě by se i vešla ale ještě nemám ani tu kuchyň, už mě s toho asi hrábne. Včera jsem pánovi co mě tu kuchyň dělá volala a nebral mi telefon, tak doufám že si aspoň za ty naše prachy udělal pěknýho jéžíška

Mel
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 09:20
- Nahlásit

Tak nevím, dost to tu pomlouváte ty sušičky, ale co jsem četla na fórech, tak si to lidi nemůžou dost vynachválit...
Nemůže to být tím, že teď už jsou trošku jinde než byvaly dřív? Nebo vy, co nedoporučujete, máte zkušenosti nebo info o nových strojích?
Mně se líbí asi tahle:
http://www.bilezbozi.cz/kondenzacni-susicky/aeg-el ectrolux-lavatherm-58840

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 09:39
- Nahlásit

Mel
Určitě je to už někde jinde, jako všechno, než před 15ti lety. Já na ní mít prachy a místo, tak ji chci taky. Hlavně uvidíš co ti bude vyhovovat sušit a co prostě ne, to se všechno dá vychytat. Největší výhodu vidím v tom, že se z toho 80% prádla jen složí a nemusí se žehlit, (teda tak to bylo u té, ve které jsem sušila před x lety), třeba se teď nežehlí vůbec nic. A kvůli tomu bych ji chtěla, protože žehlení nesnáááááááááááááááším. To bych radši myla hrnce po třech zabíjačkách.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 09:46
- Nahlásit

Mel
Ségra má sušičku dva roky..... a nadává kudy chodí. Vlastně jí používá jen na sušení ručníků, povlečení a psích hadrů. Prádlo vybledlo a tak nějak se začalo postupně "drolit"

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 09:47
- Nahlásit

Mel
hele, asi zalezi na tobe, ja to fakt nechci, v zahranici jsem bydlela v pomerne luxusne vybavenym pronajmu, ale proste obleceni, co mi v poho vydrzi tri roky, bylo po roce nepouzitelny .. a fakt zadnej smejd to urco nebyl, ani to neni 15let stara zkusenost, ale dva roky ..
Martina
kdyz po ni tak touzis, tak si kup 2 v 1, delaj se pracky se susickou ..
žehlení nesnáááááááááááááááším. To bych radši myla hrnce po třech zabíjačkách.
to mame presne vobracene, nesnasim nadobi, bohuzel mycku nikam nenarvu, tak si s ekzemem asi budu uzivat dal

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání