Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:17
- Nahlásit

Mar
Pozor, Smečka si ke svému nicku zařadila odkaz na svůj web, tak tam je toho hafo mega moc a nutno dodat, že super!

Smečka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:26
- Nahlásit

Garfield
Ten odkaz už je tam hodně dávno

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:58
- Nahlásit

Smečka
Mě ty vobrázky fungujou jen tak, že pravym myšítkem kliknu na odkaz, dám uložit cíl jako, uloží se mi to na plochu kompu, odtama otevřu jpeg a už to vidim.

Smečka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:00
- Nahlásit

Gerda
Hm, nevím proč. Všechny ukádám stejným způsobem. Jirous je třeba normálně vidět ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:04
- Nahlásit

Smečka
Ten jo, ten jedinej z těch tří obrázku je vidět normálka.

Smečka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:10
- Nahlásit

Gerda
Asi tu mám limit. Jednou a dost

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:02
- Nahlásit

Terri
Jé čauky, co novýho? Co malá chodí na nočník. Dorka ne, ale když ho zblejskne, tak si ho dává na hlavu, ale sluší jí no.

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:05
- Nahlásit

Smečka
Odpoledne byly vidět všechny fotky, teď už zase jen ta jedna. Jak ty to děláš?

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:07
- Nahlásit

Martina
Tak já vidim všechny teď

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:08
- Nahlásit

Martina
Ty hele, aby si ho pak nedávala na hlavu i až ho bude používat

Terri
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:17 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Martina
Jé čauky, co novýho? Co malá chodí na nočník. Dorka ne, ale když ho zblejskne, tak si ho dává na hlavu, ale sluší jí no.
Malá naprosto odmítá Řekne v "tom" okamžiku "nekakáš" a utíká se schovat a "nechce" přebalit. Nebo řekne "Michalka prdla" a hrozný hihňanec. Nočník slouží jako úložiště balonků a prostředek pro jejich transport

Tak jsem ráda, že nejsem sama

A jinak je šílená, velký vzestup slovní zásoby, pohybu a zlobení....

Petra
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 21:20
- Nahlásit

Terri
a utíká se schovat a "nechce" přebalit. Nebo řekne "Michalka prdla" a hrozný hihňanec. Nočník slouží jako úložiště balonků a prostředek pro jejich transport tak u nás to funguje úúplně stejně. Miška moc a moc vyrostla to to strašně letí už nemáme ty miminka viď.
Peťa taky začal hodně brebentit už ti ani nestíhám počítat a zaznamenávat kolik novinek přibylo.

Petra
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 21:25
- Nahlásit

Garfield
týýý vogo ta vaše Mišma vyrostla a hodně zdospěláckověla, z očí ji kouká lumpárna, je krásná,
jako ostatně tady všecky dětičky
Smečka
taky nic nevidím
sarax
děkuji za pochvalu

Smečka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 22:02
- Nahlásit

taky nic nevidímPetra
Přišla jsi hold ve špatnou dobu
Já fakt nevím proč. Spíš se zeptej moderátora nejakého.

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 01:33
- Nahlásit

Smečka
já teda vidím voba kluky tak nevím??
Garfield
Myšmě roste do krásy
mooc jí to sluší...
Teri

hele teda tebe i Martinu uklidním zlom nastal kolem 1 a 3/4 roku to se začlo čůrat...momentálně 25 měsíců necelých že a dokonce na nočník tvoříme vše
ofšem obsah eminentně zajímá čokla'

jina\k slovní zásoba neuvěřitelná...fakt nechápu....máme teda dost slov kde se domýšlíme..ale je tzo bezva..božsky mele když telefonuje..každé dopoledne voláme tátoiiii mám 15 minut klid..tatínek je asi v práci za pako neb hovory jsou príma...zvláště když se musí opakovat

abby
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 08:13
- Nahlásit

Garfield

Ty jo,ta už je velká.Kolik vlastně už měří?Hele a fotku GarfieldxMyšma nemáš

Terri

ALe hrady staví malá krásný

Holky,koukám,že máte cestovní postýlky.My jedeme příští týden na hory a ta matrace do postýlky se mi moc nezdá.Vypoložujete to něčím.Objednala jsem spešl 6cm cestovní matraci,ale asi nestihne přijít.A co ty chůvičky,jaké máte?

Smecka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 08:18
- Nahlásit

já teda vidím voba kluky tak nevím??sarax
To je prostě záhada.

Martina
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 18:32
- Nahlásit

Terri
A jinak je šílená, velký vzestup slovní zásoby, pohybu a zlobení...
tak s tím naprosto souhlasím, ještě bych přidala KRAMAŘENÍ
Normálně mě to ale přestává bavit to uklízet pořád dokola. Šuplíky máme zalepený, police do třetích pater vyklizené a pořád někde něco hledá a vytahuje. To mě točí, asi už jsem starší nervní matka.

Smečka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 19:40
- Nahlásit

Martina
Na šuplíky existuje zabezpečení. Je to takoké udělátko zevnitř, na které musíš po pootevření šuplíku (skříňky) mechanicky zatlačit a ono tě to pustí dovnitř. Děti to nezvládnou. Je to úplně jednoduchý mechanismus ale já to nedokážu popsat
Ještě dnes máme pozůstatky na některých kusech nábytku. Jinak ty vyklizené poličky mám stále v živé paměti.

Martina
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 20:28
- Nahlásit

Smečka
vím co myslíš, známá to má. Když ja jako pořád věřím, že si dá brzy říct nééé?

Smečka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 21:01
- Nahlásit

MartinaKdyž ja jako pořád věřím, že si dá brzy říct nééé?
To jsem takhle jednou přišla do kuchyně, Jirous tam byl sám pár minut. Za tu dobu vytvořil "pískoviště" z mouky, curku, instantních lívanců a já nevím čeho ještě a drandil v tom autíčkama

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:35
- Nahlásit

Smečka
Martina
Ty jo, já se toho úplně děsím. Měla jsem ještě minulý týden Myšmajznu za "bezpečné" dítě, které se jen plazí a už je všechno jinak. Naučila se stoupat (s oporou) a tak se dostane už na kdejaké místo. Naposledy jsem ji zasypala hračkama, ty úplně ignorovala a dolezla si za pomoci korby kočárku na poličku, odkud stáhla celou lékárničku... Už to začíná. Včera při večeři čmajzla ze stolu nůž, pak půllitr se šťávou, sebrala mi z ruky Ledové kaštánky..., no potěš koště.

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:15
- Nahlásit

DEFÍÍÍN:

brut
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:32
- Nahlásit

Garfield
krásné podvodní fotky

Jinak se šmejděním, vyhazováním věcí z poliček a šuplíků máme taky spoustu zážitků ... hlavně holka kramařila, synek se soustředil na jiné věci... tomu se líbilo kolo, lednice zezadu atd.

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:50
- Nahlásit

Garfield
Tyyy jo ty jsou parádní Malá je fakt úplně skvělá...

Mně se dneska zdál ujetej sen - jela jsem z porodnice koupit kočár na mimčo a musela jsem hned po porodu na písemku do školy, ale nestíhali jsme to A než jsme si dojeli pro věci na tu písemku, prcek už uměl mluvit By mě zajímalo, kde se ve mně ty zmatky berou

brut
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:01
- Nahlásit

Eimy
hormony jsou potvory

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:01
- Nahlásit

Garfield
Tak malá Myšma pod vodou nemá chybu!
Martina
Terri
Jak je to možný,že ty miminka už nejsou miminka?
Eimy
Mně se dneska zdál ujetej sen
Tý jo a to si teprve na začátku,počkej ty šílenosti co se ti budou zdát před porodem.

Jinak,my už nočník nepoužíváme,Štěpánek chodí na záchod,ovšem plínu na noc ještě pořád máme. A taky flašku mlíka na noc a mazlilku,bez toho ani ránu.
A taky už nechodíme přez poledne spát,ale občas vytuhne sám.

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:10
- Nahlásit

Eimy
Jo a to přijdou ještě výrazně šílenější sny... )

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:12
- Nahlásit

jablunka
Tomu říkám šlofíček.

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:37
- Nahlásit

Garfield
jablunka
brut
tak to jsem zvědavá Protože normální kočárek s kovovejma kolečkama do tvaru čtyřlístku mi přišel ujetej už dost... o to víc, že ty kolečka se normálně otáčely

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání