Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 21:07
- Nahlásit

jo ještě, nebydlíte někdo poblíž, ráda bych prodala nějaké věci po Péťovi, ale nechce se mi to posílat poštou, raději bych byla kdyby si to někdo probral-půjčím domů a zaplatil a zbytek vrátil. Do teď jsem měla chlapečka který si to od nás bral, ale nějak nás dorostl a kluci jsou už stejní. Teď máme velikost 86 ale spíš 92. Nejlépe by bylo kdyby nakupující byl o rok mlačí. I já tak nakupuji a jsem mooooc spokojená. Jednou za čas se s maminou navštívíme, dáme kávu a vezu si balík oblečení domů, až to proberu a okouknu tak jedu zase na kávu a zaplatím a nebo jede maminka k nám. Kluci si pohrají a obě jsme spokojené
BYDLÍM KOUSEK OD PODĚBRAD

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 23:14
- Nahlásit

abby
zvláště na tý poslední se tváří děsně rozumně
krásně vyrostl a je moooc pěkný mimčo
jablunka
jůůů taky boží miminko...chci ještě :P
jinak fota dodám až se srovnám...
Martina
Jak to zvládla?
v poho...já hůř,vyndání stehů bomba...strhali strupy skalpelem a vyndali stehy...dneska neusnu vůbec,páč mám Michalu na reoperaci tý nohy..zítra na sál....je mi zle...

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 07:37
- Nahlásit

sarax
Jak to zvládla?
v poho...já hůř,vyndání stehů bomba...strhali strupy skalpelem a vyndali stehy...dneska neusnu vůbec,páč mám Michalu na reoperaci tý nohy..zítra na sál....je mi zle...

Mámy to vždycky zvládaj nejhůř.Mišce držíme všechno co se dá ,aby to konečně bylo v pořádku.Posíláme všichni hubičky a pozdravení.

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 10:52
- Nahlásit

abby
Nádherný fotky. Je to krásnej kluk a je to úžasnej smíšek. Jak si podpírá tu hlavu, tak tam je fakt fantastickej. Taky se mi líbí hrdý vysmátý táta.... Super.

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 10:53
- Nahlásit

jablunka
Nestraš! Na té poslední fotce v porodniční postýlce vypdá Tvůj synovec jak naše malá když jí byly 4 měsíce. Švagrová žije?

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 10:59
- Nahlásit

Garfield
Švagrová žije?
Žije,ale odnesla to sešitím,jak ona říká,od díry k díře.

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:59
- Nahlásit

já zas nevím,jak tady tu fotku dát!

Petra
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 20:36
- Nahlásit

holky prosím poraďte mi ten spacák???????

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 22:30
- Nahlásit

Petra
Určitě typ "mumie", pokud možno úplně bez zipsu. Zipsem uniká hrozně moc tepla, i když jsou tam takové ty kusy látky pod ním co tomu údajně mají zabránit.
V žádném případě ne hadrák, ale duté vlákno. Výrobce tam vždycky uvádí teplotu od-do. Např -1 až -15 . To znamená, že při -1 tam bude mít ještě komfortní teploučko. Při -15 bude klepat kosu, ale přežije a neumrzne. Z vlastní zkušenosti radím cca 10 stupňů přičíst, páč výrobci pěkně kecají Pokud hodlá spacák používat jenom v létě tak -15 nehrozí, ale když chceš, aby vydržel do budoucna tak bych až tak moc nešetřila. Nevíš jestli ti kluk za pár let nezačne jezdit někam pod širák... a to klidně třá i v listopadu
Určitě nekupuj v žádném supermarketu, běž do nějakých sportovních potřeb

abby
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 07:56
- Nahlásit

sarax

Ty s těma dětma vyžereš všechno.Držíme palce,aby to holky dobře zvládly a byly brzo O.K. a tobě hodně psychické síly

jablunka
to dítě i z fotek vypadá,že je velký.Ale mamince se povedlKrasavec.

Garfield

Ruka pod hlavou je jeho nejoblíbenější polohy.Nevím,kde to vyčetl,ale dělá to pořád.Už je profík,tak si u toho stihne i strkat věci do pusy.Smíšek to on je.Usmívá se v podstatě pořád a pak mívá záchvaty smíchu,kdy se ´doslova řechtá a ty jsou nejlepší.Je to takovej pohodář.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:41
- Nahlásit

Petra
výborná je firma Husky, ale pod tisíc spacák neseženeš, já kupovala holce za 1500,- na to její kempování v létě to stačí
mají internetový obchod

Petra
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2009 21:10
- Nahlásit

Jimmi
Biluška
mooooc děkuji za rady, vůbec tomu nerozumím, určo bych pod 1000,- nešla ale chtěla jsem vědět podrobnosti jak píšete vy.
Fakt moooc díky.
Na firmu Husky už jsem koukala a asi i objednám

Jinak Péťa už je s nočníkem 100%, jen na noc ještě dávám plenu, poněvač usíná s flaškou čaje a ta jaksi přes noc vyteče

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 10:53
- Nahlásit

Petra
Mě ještě napadlo, když budeš mít duté vlákno, kamarádi doporučují každé dva-tři měsíce vybalit, aby se vlákna nepřelámala. A značka co se líbila nám - Coleman

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 22:06
- Nahlásit

kachna_
děkuji za značku a radu spacáků

zkoušela jsem dát fotky z hor ale nejde mi to tak se mrkněte na
http://rehis.rajce.idnes.cz/hory/

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 22:08
- Nahlásit

asi někde došlo k chybě, fotky se zobrazují jen když se na ně klikne. Udělali to RAJCE nějaké nové a já ho neumím

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 22:17 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2009 10:00
- Nahlásit

Petra
Tý vado, Péťa je fešák. Ty fotky z hor jsou nádherný. Je vidět, že si to tam malej užíval a úplně tam mezi ty dětičky zapadl, i když byl asi nejmenší. Je na něm vidět, že je to takovej pohodář, teda aspoň tak se mi to jeví. Museli jste si to perfektně užít.
sarax
Doufám, že Vikča i Míša v pohodě. Teda vy si to užíváte a já tu fňukám nad teplotou.

Jinak Dorotka úspěšnost nočníku 90% a to tak přes týden. Přes den je bez plen má je jen na spaní a to když se v noci vzbudí, tak chce i v noci. Neříkáme čííí nebo tak něco, ale chytne se za chcandu a řve: Jojojojojo Jako že to bude. Začala z čista jasna a to jsem myslela, že bude mít plíny do školy. Ale teda cumel ten teď po těch horečkách zase tahá i přes den. Hrůza.

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2009 10:34 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

Martina
ahojky bylo to opravdu super, příště jedu znovu, ale už sebou klukum vemu lyže a P se začne učit
s nočníkem gratuluji, je to šikulka a s dudýnkem si nedělej starosti ono to taky bude dobrý a přejde to stejně jako plíny, měla si strach a podívej už to funguje

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 11:55
- Nahlásit

sarax
Paní Saraxová, prosím Vás, žije ještě michalm, resp. máš o něm či Berušce nějaké informace?

Petra
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 21:18
- Nahlásit

halooo haloooo to tu nikdo není????????
SARAX jak to vypadá s Miškou????????

Cesmina
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 11:22
- Nahlásit

Mě ještě napadlo, když budeš mít duté vlákno, kamarádi doporučují každé dva-tři měsíce vybalit, aby se vlákna nepřelámala. A značka co se líbila nám - Coleman

Ted jsem od teto znacky objednavala stan. Jo a delaji i spacaky pro psy. :=))

Jedinou nevyhodu Colemanu vidim v tom, ze proste v obchode jsem takove stany nevidela. Nastesti si kamarad koupil zrovna ten stan, co se mi pozdaval, takze jsem si mohla v realu vyzkouset a prohlidnout.
Jak je to s jejich spacaky netusim.

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 09:19
- Nahlásit

Tak je ze mě dvojnásobná teta! Viktorie se narodila 17.5.2009 ve 2:55 s váhou 4060g a výškou 51cm. Ona i maminka jsou v pořádku!!!

Petra
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 22:34
- Nahlásit

younglady
tak to moc blahopřeji, Viktorka je teda kus babi

HOLKýýýý kde jste všichni ????????????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 19:45
- Nahlásit

Daruji holčičí plavky. Růžové s takovou modrou jakože sukýnkou. Moc nenošené, páč u nás není moc počasí na koupání . Tak na dva-tři roky. Není tu napsaná velikost Případně to můžu změřit jako postroj - obvod krku, obvod hrudníku a délka zádě
Už jsou mi na nic, díťato do nich fakt nenarvu Jí snad budu muset koupit nový, nebo co

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 23:15
- Nahlásit

Biluška
hele plafky se hodí...myslím že je v čem plavat..pokud není na ně vikina malá

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 06:28
- Nahlásit

sarax
malá určitě ne, spíš velká
Ti je posílám, když jí nebudou tak je pošli dál . Ale písni mi adresu plís, ať ji nemusím hledat, už je bůhvíkde zapadlá.

Meta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 07:16
- Nahlásit

Tak už vím, co bude dělat psovod bez psa. Zírala jsem včera na dvě čárky a myslela, že dostanu infarkt. Mám se utopit, nebo už byly vynalezeny příjemnější metody autodestrukce?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 07:52
- Nahlásit

Meta
Tak vám gratuluju paní . I když si nejsem tak úplně jistá jestli bych vám neměla spíš přát upřímnou soustrast

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 07:52
- Nahlásit

Meta
týjo jako fakt????? jako že ti vyšel pozitivní testík????

Meta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 08:02
- Nahlásit

Jo . Co si počnu...dyť mám naplánovaný štěně a kluka, co jde do tanečních

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání