Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 14:23
- Nahlásit

sarax
Nonééé, Ty máš knírouše?? Tak přeji hodně trpělivosti

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 14:24
- Nahlásit

Jimmi
pro upevnění fstahu mu dala práska z cigára.
marjána??

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 14:31
- Nahlásit

sarax
A to je váš VK???Jako fáááákt???

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 14:36
- Nahlásit

jablunka
Vona saraksová už nevymyslela lepčí způsob sebevraždy, třá i kyselina a drcení lepky zvané budík jí přišlo fádní, tak si pořídila štěně pracovního afghána, no.

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 14:37
- Nahlásit

Gerda
tak si pořídila štěně pracovního afghána

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 14:39 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
Vona saraksová už nevymyslela lepčí způsob sebevraždy, třá i kyselina a drcení lepky zvané budík jí přišlo fádní, tak si pořídila štěně pracovního afghána, no.
Tagže teď uš jí chybí jen to další miminko,lický.

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 14:56
- Nahlásit

jablunka
teď uš jí chybí jen to další miminko,lický
hej, ja myslela, ze uz je tak nak na ceste ..druhej tip byla kocovina, ale vim ja, jak to na tech cezetpesackejch hospach probiha?.. nevim!

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 14:59
- Nahlásit

StaHi
druhej tip byla kocovina
To by sedělo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 15:08
- Nahlásit

jablunka
Tagže teď uš jí chybí jen to další miminko,lický
To přijde, až rezignuje na afghána, pak už jí bude všecko jedno )))

StaHi
vim ja, jak to na tech cezetpesackejch hospach probiha?
sedíme, filozoficky diskutujeme, probíráme metodiky výcviku, připravujem se na vrcholové zkoušky, jíme vybrané delikatesy, promítáme si poslední závody a zjišťujeme, kde udělali soudruzi z ndr chybu, že jim ten pejsek o tři milimetry předbíhá nohu...prostě normální setkání v restauraci....

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 16:20
- Nahlásit

Gerda
.prostě normální setkání v restauraci....

miminko ický počká esli bude vůbec až tenhle Hamital vyroste neb je to demoliční jednotka :
ale je miláček
jablunka
neboj tebe poctíme náfštěvou

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 16:22
- Nahlásit

sarax
neboj tebe poctíme náfštěvou
Tak to už se óóóóóbr těšíme.

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2009 23:09
- Nahlásit

abby
no právě, já taky po prostudování jsem nekoupila žádnou, i když jsem chtěla. fakt se mi to složení nelíbilo a proto vyvařuji a zamražuji.

abby
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:13
- Nahlásit

Verca

Já v obchodě stála a četla a četla a nakonec něco koupila.Včera jsem totiž milostpánovi něco ukuchtila a on to nechtěl (moje blbost,protože jsem se špatně mrkla na hodinky a sekla jsem se o hoďku a on neměl hlad) a můžu ti říct,že vyhodit domácí stravu je daleko horší než vyhodit kupovanou skleničku.Ale nevzdávám to,už jsem si objednala kuchyňského pomocníka.Jo a byla jsem v DM a mají tam super lahvičky od alnatury (pro ty,kdo chtějí něco kupovat).Složení je super,mají to,které jsem jinde neviděla (třeba dýni) a cenově je to ještě lepší (190ml za 24Kč,Hami mě stojí 125ml 16Kč).

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:29
- Nahlásit

pani saraksová, jak se daří vašemu pracovnímu afghánkovi?

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:31
- Nahlásit

Gerda
no zas byl na veterině..to víš to sou ty čoklové s PP furt je to nemocný..gdybych měla vořecha se mi to nestane
až někdy zaléčíme ty průjmy budem OK

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:34
- Nahlásit

sarax
A máte i třeba tu probican pastu? Co ti teda vůbec dali? A kdy pudem ven? Pojedem na výlet se všema kreténama? To bude sranda, musíme jet, dokud se Hanislaf vejde do Knedlíčka ))) Pojedem zas do té Kamenice? To bylo moc pěkný!

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:13
- Nahlásit

Gerda
pojedem až bude zdravej
mám fšecko co můžem tak uvidímeještě necháme nějak doočkovat
to se Maryje poblinká

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:29
- Nahlásit

sarax
to se Maryje poblinká
Tak ti jí dáme pod nohy, poblije ti boty ))) Ne, nejvíc se poblije, když bude muset sedět vedle štěňátka ))) Anebo když jí trinitka přivítá, jako že se zase viděj a že je to super! Tak jí posadíme mezi ně a totálně jí zkazíme celej den )))

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 15:38
- Nahlásit

Gerda
jí zkazíme celej den )))

Verca
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:01
- Nahlásit

abby
alnatura je prý fajn, teda jako kosmetika, prý zcela přírodní, tak na ty skleničky musím mrknout. Manžel, když hlídal malou a já byla na zkoušce, tak jí koupil taky skleničku, jenže to se mnou nekonzultoval (zdržela jsem se víc,než jsem měla) a koupil broskvovou od Hamé. takže se tomu určitě bránit nebudu, ale spíš jen sem tam. Já teda díkybohu nevyhodila žádnou doma uvařenou stravu, spíš trochu nechala a to jsem zdlabala já. Já jsem asi skrblajz, ale mě by více štvalo, kdybych měla vyhodit tu skleničku. Ale ona je jedlík jako hrom. Dneska měla poprvé večer rýžovou kaši a jak si pošmakovala. tu třeba dávám od Nestlé, není tam přidaný cukr a složení mi přišlo fajn.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:39 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Gerda
sarax
Anebo když jí trinitka přivítá, jako že se zase viděj a že je to super! Tak jí posadíme mezi ně a totálně jí zkazíme celej den

ještě tam posadíme krátkovlasou golyji Jima. Budou s Maryjí blinkat spolu a potom se sežerou
pak vytáhneme traverzy a uděláme si hezkej a veselej den MY!

abby
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:36
- Nahlásit

Verca

Mě malej taky krásně papá,to bylo asi vážně jen tím,že neměl hlad.Moji domácí kaši teda nechtěl.Na tu Nestlé mrknu.Ta Alnatura je prý dobrá (už dřív jsem na ni četla pochvalné názory) a musím říct,že to konečně chutnalo jako daná zelenina (včera jsem prubla kukuřici s mrkví).

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 11:33
- Nahlásit

abby
našla jsem odkaz na dusičnany v zelenině, týká se to podávání příkrmů, je tam i zmiňovaný test z idnes. je to fakt zajímavé. http://www.maminkam.cz/dusicnany-v-zeleninovych-pr ikrmech/
Znáš www.kojeni.net ? Vede to moc milá paní, která je i laktační poradkyní a také přes výživu kojenců. Její rady jsou fakt cenné. a v části "zavádění příkrmů" jsou tabulky, co dávat za zeleninku, ovoce, maso...v jednotlivých měsících. Jen mě to tak napadlo, protože ona tam třeba píše, že kukuřice by se měla dávat až od 9 měsíců. Ale nechci mudrovat. Tak jen kdyby jsi si třeba nevěděla rady, co dávat...

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:10
- Nahlásit

Jimmi
Zkazíme jim den fšem, opustíme je v lese, schválně nerozvěsíme fáborky a utečeme pryč!

abby
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:36
- Nahlásit

Verca

To znám a toho se držím,protože u některých potravin je to z rúzných zdrojů různé.Třeba ta kukuřice.Většinou píšou že od 4. měsíce tam až později.I tam ji tuším mají napsanou 2x.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 17:18
- Nahlásit

abby
aha, tak to jo. A můžu se zeptat, jakého kuchyňského pomocníka sis koupila? Já si teda vystačím od počátku s hrncem a vidličkou ale jestli je něco jiného... Co by se mi líbilo, tak je takový ten hrnec, kde všechno děláš v páře...hmmm...

abby
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 19:42
- Nahlásit

Verca

Ne,já chtěla mixér.Je to teda spíš na moje pesto,koktejly,.... ale krycí název je dítě.Manžel přece nepozná,že to dlachním vidličkou I když ty první mu chci mixovat a sekat
Parní hrnec nemám,ale vystačím si s pařákem,kterej dám do hrnce.

Na ten multifunkční jsem slyšela chválu,ale prý se ho vyplatí dovézt z ciziny u nás je nehorázně drahej.

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:04
- Nahlásit

abby
holky já ten zázračnej hrnec mámjmenuje se Thermomix a vůbec se mi to nelíbí, třeba někomu jo ale mě to připadá ůplně na H***ovno za 30 000,- si umím představit doma snad i kuchaře

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:35
- Nahlásit

Petra
za 30 000,- si umím představit doma snad i kuchaře

jo v tom s tebou souhlasím

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 22:06
- Nahlásit

abby
No joooo, pařák!! tak na ten jsem úplně zapomněla!! Tak to ho musím čorknout mamce, ta ho nepoužívá. Díky.
Krásný krycí název. Mňam koktejly. pesto jsem teda nikdy nedělala a snad ani nejedla.

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání