| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 07:36
- Nahlásit
sarax
paní, vítejte v rodině kníračů a pinčů!!!!!!!!!
Zdravím i chrty a fšechny krásné dětičky, co fšechno papají, co maminky uvaří.
Zdravím i ostatní, co blijou.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 07:53
- Nahlásit
abby
moji chlapečkové zcela odmítali cokoliv, co mělo kašovitou konzistenci, takže jsme ke kojení přidávali zeleninku v kousíčkách a to ještě velmi brzy ze zeleninky milovali hlavně maso, kdepak mixér, ten se neužil
Je zajímavé, že jenomu to zůstalo dodneška, kaše, pudinky, pyré a jiné kašoidní produky prostě nejí...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:30
- Nahlásit
Verca
Jé,to je škoda,my pesto milujeme.Jsou to vlastně jen bylinky s česnekem,olivovým olejem,..... Hodíš to na těstoviny a je.Člověk to může udělat do zásoby,takže je to rychlá véča.Protože je manžel masožravec,tak mu tam musím udělat ještě třeba pršut nebo tak něco.
Meta
Mě zatím pyré jí,ale stejně ho budu muset zvykat na kousky a tenhle mazlík dovede udělat i pyré i kousky.A hlavně je relativně malej.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 10:17
- Nahlásit
ahojky všichni, koukněte kdo chcete na video. Starší holčičky chodí na hip hop, teď měly první vystoupení a Verunka z toho udělala video. Kvalita videa je trošku horší, nahrávali jsme to jen na foťák, ale i na tu bídu. Jo účinkují všechny tři, jen Dorotka tam má hodně malý štěk.
http://www.youtube.com/watch?v=OIhMHgbwt5U
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 11:17
- Nahlásit
Martina
prej video sesmolila
jinak pěkný chválím jaqkoukoliv aktivitu a tohle je fakn na koukání
Lola1
moc paní děkujeme naše miminko afgánského kníra lehce dorůstá Trinity a s Viktorkou jsou silná dvojka jen mu stále říká Hamital
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 11:27
- Nahlásit
sarax
jen mu stále říká Hamital
Super jméno!!!!! To by mu mělo zůstat, ty vado, Viktorka je borec, vymyslet Hamitala - to by tě nikdy nenapadlo, viď? Moc se jí to povedlo.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 11:37
- Nahlásit
Gerda
to by tě nikdy nenapadlo, viď? Moc se jí to povedlo.
no to máš pravdu
prostě tu Hamitálkujou všichni..
eště že je mám ,tak mě nasr.ex tchýně že se třepu vzteky..slvěj nějaký narozky v červenci a když v sobotu zjištovala jestli můžem byla jsem na té kníří výstavě tak sem to schytala jsou mi milejší psi než lidi(to jsou) a vůbec měla bych jako když mám ty děti dělat něco rozumnýho :
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 13:14
- Nahlásit
sarax
vůbec měla bych jako když mám ty děti dělat něco rozumnýho
No jasně, má pravdu, mohla bys je dát do týdenních jeslí a školky, pořídit jim ópérku a každej víkend je vzít do obchoďáku, kde si můžou hrát celej den pod zářifkama v míčkách....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 13:18
- Nahlásit
sarax
paní tak kdyžtak udělějte nové fotečky toho afgáního kníráčka
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:39
- Nahlásit
Gerda
kde si můžou hrát celej den pod zářifkama v míčkách....
ty jo to mě nedošlo..já blpka je táhnu na psí tábor a sakra--a k moři jedem jen nirmálka chybí olinkluzív
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:52
- Nahlásit
sarax
já blpka je táhnu na psí tábor a sakra--a k moři jedem
zásadní chyba, odchov dětí mimo mekdonalt a káefcé a burgr kink a nákupní centra, oběd jinde než f ikee na pravidelné sobotní procházce po slevách je prostě ŠPATNĚ! A děti by vůbec neměly bejt v blízkosti psůch, co dyby je kous nebo umazal, rači se těch čoklů zbaf. Čas maj trávit u kompu, nebo čuchánim toulenu v parku na hlaváku.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:56
- Nahlásit
Gerda
tAk u PC času trávěj dost zvláště mladej ale asi ne tolik jak by měl ..,usím přehodnotit život..sakra...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 17:26
- Nahlásit
sarax
Až se budeš zbavovat psůch, vemu si Trini, půjde na zápasy, pracovního afghánka dej březnovejm, maj málo čoklůch....nebo jablůnce, chlupatce eště nemá.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 17:44
- Nahlásit
Gerda
né jablůnce,bo ta má barák a mě se sem tenhle obr už nevejde
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 02:26
- Nahlásit
brezen2008
nejsi obr nee je miminko
a zatím si je milé dámy nechám voba i s harantíma je s nima prdel
zápasej spolů takže mám stofárda co bojuje s afgánem pracovním
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:08
- Nahlásit
jinak my byli na svatbě vdávala se Míša84
tak ukážu jen jednu fotku
kde jsou drůůžičky
a Hamital vyrostl...
tohle je druhej den doma cca a tohle dneska
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:20
- Nahlásit
sarax
Hamitááál je strášně vošklivej afghánek ))))) A jaký má křivý haxničky )))) Za to céra se ti povedla, jednou bude Honza odhánět frajery lopatou od dveří ))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:41
- Nahlásit
sarax
paníííííííííííííííííí,vy se tam už nevejdete
to chce barák,bo hamital vás přeroste v největšího kníračího afgána
malá je boží za drůžičku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:43
- Nahlásit
sarax
jo a asi zavolám na vás Srstku,bo nemá chudáček pelíšek,chudáček malinkatej
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 18:08
- Nahlásit
brezen2008
nene mi barák nechceme..starat se vo střechu a zahradu néé
a pelíšek fakt nemá..teda má ale chce bud Trinitčinej nebo stůl
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 18:24
- Nahlásit
sarax
pelíšek fakt nemá..teda má ale chce bud Trinitčinej nebo stůl
to jsem zvjedavá až vyroste do své krásy,jestli mu bude stačit stůl a ani se nedivím že chce trinči,bo je krásně červenej a von mu sluší
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 22:10
- Nahlásit
sarax
Drůůůůůůžička úúúúúúžasná, fakt fešanda, krásný šatičky, vlásky a košíčky a vůbec - krásná jako princezna!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 17:10
- Nahlásit
To je naše
Lucinka, 49 cm, 3,3 kg, narodila se 27. června
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 17:13
- Nahlásit
kachna_
Tý jo,úúúúúúž!!!
Tak moc gratulujůůůůůůů!!!! Je nádherná!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 17:19
- Nahlásit
kachna_
Gratuluju, taková vlasatice
Krásná...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 17:20
- Nahlásit
kachna_
Veliká gratulace pani! Je to vopravdickej pangáč! Je to eště rak, nebo už je to lef?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 17:30
- Nahlásit
Děkuji moc
Mimochodem, fakt nevim jak, ale v porodnici jsem zjistila, že mám v tašce Cirův obojek.
Gerda
asi rak, lef je až v srpnu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 17:50
- Nahlásit
kachna_
RAK 22.6. - 21.7.
LEV 22.7. - 22.8.
ale v porodnici jsem zjistila, že mám v tašce Cirův obojek.
Uplně tě chápu,já si místo taštičky s toaletníma potřebama zabalila taštičku co v ní nosím pamlsky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 17:53
- Nahlásit
kachna_
jablunka
šmarjá děfčata, já se sekla o měsíc...a přitom sem lef, měla bych to vědět....
Pani, jak vám je? Všecko proběhlo v pořádku?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:57
- Nahlásit
Gerda
Pani, jak vám je? Všecko proběhlo v pořádku?
Jo, celkem proběhlo všecko v pořádku, jenže jsem ještě před porodem chtěla zařídit spoustu věcí a nějak jsem prostě nečekala, že se narodí 14 dnů před termínem, ale donošená je, v pořádku taky, takže si nemám na co stěžovat . Babičky jsou naprosto nadšený, zjistila jsem, že teda zjevně budu mít tři babičky, neb si na Lucinku dělá nárok i "tchýně z předchozího manželství" (a to Petr není už skoro čtyři roky), tak se to snažím rozdejchat.
Šoltyje má asi o kilo navíc, za týden krmení granulema jim zhrubla ta exkluzivní srst, co měli po krmení masem, šoltyje je zacuchaná a protože jsou nevylítaný, hrozej, že každou chvíli explodujou.
Máje se Lucinka stráááášně líbí a hlídala by jí i před Cirem, Hasky s Beskou je jedno, u Cira fakt nevím (tedy kromě toho, že v jedné místnosti bez dozoru dvou osob zatím ani omylem). Zejtra jedou psi s Michalem na výlet, tak se snad zklidněj
|