| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 11:21
- Nahlásit
Martina
upřímnou soustrast a moc držíme palce, ať v té pro tebe nelehké bitvě zvítězíš.... drž se!
Jinak holky opravdu rostou jak z vody a do krásy
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:28 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
Martina
ahoj proboha co se stalo, moc mě to mrzí, a mylsím na tebe
přeji upřímnou soustrast.
Holky máš moc krásné a velké
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:33 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
url=http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/3/3060/306010 6_85d88b8b4a33b32c116ce9d92dd6c9ac/images/IMG_4675 .JPG]http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/3/3060/30601 06_85 d88b8b4a33b32c116ce9d92dd6c9ac/images/IMG_4675.JPG [/url
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:34
- Nahlásit
je to fotka z podzimu. Nějak zapomínám fotit
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:46
- Nahlásit
Martina
Taky upřímnou soustrast - drž se, je to šílený
Ten loňskej roky byl snad nějakej zakletej na tohle
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:44
- Nahlásit
to sem tomu dala chtěla jsem tu fotku předělat a úplně jsem jí zkazila a nezobrazuje se
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:20
- Nahlásit
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 17:14
- Nahlásit
Haloooo lidi to jsem nikdo nechodí??????????
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 18:03
- Nahlásit
Haloooo lidi to jsem nikdo nechodí??????????
Ale tak jo
Lucka roste, zubatí, leze, je to myška malá, má v 8,5 měsíci 68 cm a 7,6 kg
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 19:43
- Nahlásit
A co ostatní mimča? Jak povyrostli?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 22:09
- Nahlásit
Díky všem, držte palce, budeme to s holkama potřebovat.
Petra
ahoj proboha co se stalo
zápal plic + H1N1, 14 dní na ARU v umělém spánku, pneumotorax, pak začínaly selhávat ledviny a pak už byl konec
A co ostatní mimča? Jak povyrostli?
no mimčo to už zrovna není, ale je to v téhle mé podělané situaci ta největší motivace žít dál
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 00:06 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Petra
Já nakukuju.
Martina
Tay držímě pěsti, ať to zvládnete, život dokáže bejt pořádně nespravedlivej...
Lola1
My rostem moc... Dneska (už včera vlastně ) nám bylo půl roku, zkoušela jsem se s ním vážit a měl oblečenej s plínou cca 9,4 kg...
Jinak je to takovej můj malej čertík
a víc na koníkovi
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 00:08
- Nahlásit
kachna_
ony fakt existujou děti, co se vlezou do těch "oblíkacích" tabulek? My teď už pomalu začínáme nosi velikost 80... Když malýho nosím, začínaj mi odcházet záda... Já chci lehký mímo...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 07:31
- Nahlásit
Martina
To je děsný, přejeme ať to zvládneš a ať je to na dlouho poslední nespravedlnost, co se vám stala. Malá má krásný oči
Eimy
oblečenej s plínou cca 9,4 kg...
pevně doufám, že to už budeme chodit.
Já chci lehký mímo...
nedám
Hele, kdy si psy začnou všímat dětí, že neodejdou, když k nim dítě přileze?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 10:09
- Nahlásit
Petra
občas nakouknu, ale celkově sem chodím málo.... nějak se mi porozsypalo zdraví a tak jsem pořád někde pryč nebo polehávám
Koukám, že z Péti roste krásný klučina a určitě je plný rarášků, jak je vidět z jeho pohledu
Martina
taky moc a moc držím palce, protože tohle zvládnout bude stát mnoho energie a pevných nervů..... naštěstí máš doma holky, které ti pomůžou a malou slečinku ( mimochodem roste do krásy), která tě zaměstná natolik, že nebudeš mít čas na nic jiného. Z vlastní zkušenosti ti můžu poradit jen jedno.... koukej dopředu a neohlížej se zpět, jinak se totiž zblázníš ( tuhle "slabost" si můžeš dovolit až ve chvíli, kdy se všechno stabilizuje, doléčí atd. ... navíc holky - větší budou potřebovat pohodovou mámu víc než kdy dřív)
občas sem nakoukni, vlož zase fotky s malou - no, teď už ne moc malou - kráskou a s většíma holkama a uvidíš, jak se ti u nás alespoň trošičku zvedne nálada
kachna_
Lucka roste, zubatí, leze, je to myška malá, má v 8,5 měsíci 68 cm a 7,6 kg
moc pěkný drobeček
jak který pes... oni asi zatím nevědí, co si o malé mají myslet a protože jsou nejistí, tak raději odejdou
Eimy
Dneska (už včera vlastně ) nám bylo půl roku, zkoušela jsem se s ním vážit a měl oblečenej s plínou cca 9,4 kg...
uuuuuž? teda toto utíká ..... na týhle fotce vypadá fakt jak čertík
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 10:10
- Nahlásit
kachna_
Někteří nikdy. Ale jako fakt,Bůce to bylo odjaktěživa jedno,nechala si se sebou dělat co kdo chtěl a muselo toho bejt už hodně,aby hekla ,vstala a odešla,ale třeba Cecílije a Ota,ti vyloženě trpí,když se nemůžou zdekovat a rychle pryč od těch mrňavejch ručiček.
Martina
Držím ti palečky,ať to všechno zvládáš.Upřímnou soustrast a hodně sil.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 12:00 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Díky moc všem.
Nechci to tu nějak rozmazávat, je to téma o dětičkách a spíš radostech, ale musím napsat, že je to těžší než jsem si dokázala představit. Veronika (16,5) má známost, lítají pořád někde autem, tak se bojím víc než kdy jindy. Šárka (13) zase hrozně zlobí, odmlouvá, neposlouchá, kašle na školu. Nejvíc mě štve, že jsem na ty starosti sama, jak se říká na jednu hlavu je toho až dost. Ale aspoň se neptají jako malá: "kde je můj tatínek?", včera mi řekla: "můj tatínek je v nebíčku, vezmeš auto a pojedem za ním jo? kdy za ním pojedeme?" a to mi puká srdce a můžu být v klidu jak chci a jsem zase rozhozená na celý den. A bude to ještě horší, začne chodit do školky a tatínci tam prostě chodí, jen ten její pro ni do školky nikdy nepřijde. Je mi hrozně smutno, že se to ani nedá popsat. To že budu ve svých 37 letech vdova se třema dětma mě ani v tom nejhorším snu nenapadlo. Musím to nějak zvládnout i když někdy mi připadá, že se to prostě nedá.
Omlouvám se, teď už budu přidávat jen fotky, slibuju
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 12:38
- Nahlásit
Martina
Marti,vím že to moc nepomůže,ale vím o někom,koho potkalo před Vánocema to samé,jen jejího manžela zabil chlap v náklaďáku.Je to mamina se čtyřma dětma,z toho Klárka má SMA(těžké fyzické postižení).Možná by si chtěla nakouknout k ní na blog,počíst a případně se s ní spojit a pokecat.Víš,že sdílená bolest je lepší.
Pokud tě to nezajímá,tak se nezlob,byl to jen nápad.
http://www.klarcinblog.cz/
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 17:44
- Nahlásit
jablunka
Pokud tě to nezajímá,tak se nezlob,byl to jen nápad
určitě děkuji, jsem ráda za jakoukoliv pomoc
jsem docela na dně, ale nechci se ládovat práškama, ty jsem teda měla jen přes vánoce a silvestra, jsou to jen oblbováky a stejně to nic neřeší, takže za tohle jsem ráda, díky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 19:02
- Nahlásit
Martina
nechci se ládovat práškama, ty jsem teda měla jen přes vánoce a silvestra, jsou to jen oblbováky a stejně to nic neřeší, takže za tohle jsem ráda, díky
to jsem ráda,že ti to k něčemu bude. tak trochu vím jak ti je a vím,že to teď máš a ještě budeš mít hodně těžký,ale nevzdávej to.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 21:53
- Nahlásit
jablunka
díky moc za ten odkaz, už jsem tam i napsala, musí to být strašně silná ženská, při čtení toho co ona prožívá si připadám, že fňukám, snad mi to pomůže trošku se sebrat, přesně tak jsem ji to tam napsala
já jen doufám, že už mi osud nic hrozného nenachystá, protože jak se říká, že nezůstává při jednom
ještě jednou díky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 22:01 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Martina
díky moc za ten odkaz, už jsem tam i napsala,
Není zač,sem ráda,že ti to k něčemu je a už jsem i četla co jsi tam psala.......nevím jestli se dá říct ,že je to pěkné,když píšeš o tomhle,jestli jo,tak to pěkné je.
A Diny je opravdu neuvěřitelně silná ženská,ale to ty taky,každej kdo si tímhle projde a se zdravým rozumem přežije zaslouží obdiv.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 16:24
- Nahlásit
kachna_
Tak nakonec měl dneska u doktorky "jen" 8,8 kg a 72 cm... Prej je velkej jak 8měsíční mímo no... V čekárně vedle nás ležel na přebalováku 8 měsíční chlapeček a ten byl o něco menší, než my... Achjo, máme doma prostě otesánka
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 16:58
- Nahlásit
Martina
Ahoj musíš být moooc silná, brečím tady nad počítačem a nedokážu si to představi. Drž se. Já ti držím palce a kdyby si někdy něco potřebovala tak určitě napiš ráda ti pomůžu.
brut
o zdraví radši ani nemluv, má v háji záda. Před vánoci mě vyhřezla plotýnka 0,90mm a přestala jsem chodit. Odvezla mě záchranka a po týdnu jsem došla na WC. Teď už chodím ale necítím pravou nohu Dr říká že mě operace namine.
Jinak Peťula je už kus Chlapa má 17,5Kg neměřila jsem ale oblečení máme 104 a víc je mu 2,5roku. Jinak plný rarášků to ani né, je ,moc hodný rád si maluje a umí si hrát i jen tak s židlí, má obrovskou představivost, u Martínka jsme tohle neznali
Jinak všem moc děkuji za napsání taky jen nakukuju ono to nějak nestíhám
Všecky dětičky tady jsou mooc krásný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 17:50
- Nahlásit
Petra
Před vánoci mě vyhřezla plotýnka 0,90mm a přestala jsem chodit. Odvezla mě záchranka a po týdnu jsem došla na WC. Teď už chodím ale necítím pravou nohu Dr říká že mě operace namine.
a jéje, tohle je hrůza. Hlavně, že chodíš a pokud ti budou nabízet operaci, tak jí ber všema deseti a to co nejdřív, ať máš zase klid a můžeš se bez obav pohybovat.
Péťa je šikulka a pořádný kus chlapa. Jestli má tak velkou představivost, tak jí podchyťte, ať má později koníčka ( hlavně v pubertě se bude setsakra hodit). A co Martínek? Jak si spolu kluci vyhrajou a jak je na tom s rýmama?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 17:57
- Nahlásit
brut
Martinovi je už 10, což stojí za to a bude hůř. Puberta klepe na dveře. S Petrem si umí hrát ale umí ho i pěkně nasr***. Jinak Martin váží 50,5kg a měří 158cm
celou zimu jsme byli zdraví, jen teď asi před 14 dny jsme měli virozu ale jimak dobrý klep klep do dřeva.
A co ty co tě trápí se zdravím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:19
- Nahlásit
Petra
Jinak Martin váží 50,5kg a měří 158cm
tak to je taky pořádnej kousek mužskýho
celou zimu jsme byli zdraví, jen teď asi před 14 dny jsme měli virozu ale jimak dobrý klep klep do dřeva.
no paráda .... naprosto úžasný, hlavně, aby to vydrželo
Já? Klasika.... stále nic moc, jen se to postupně horší.... navíc mně čeká taktéž operace ( krční páteře), bederní se zatím posunula do budoucna....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:26
- Nahlásit
a co MEL? kdy tý se to má narodit?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:39 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
brut
Mám doma velké chlapy, já budu proti nim prcek. Mám 161cm a teď jsem přibrala, to válení mi moc nesvědčí. 68kg fuj to je hnus
.... navíc mně čeká taktéž operace ( krční páteře chjo to je k steku co.
Celý život jsem (sportovala) nebyla jsem nikdy žádný lenoch a tohle mě potkalo teď sedím a čumím. Teda už jsem zkusila kolo a docela to šlo ale nevidržím dlouho tak budu vesele tloustnout až prasknu
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:42
- Nahlásit
Jo máme doma nového mazlíka HADA užovku červenou, byla to taková tkanička (vylíhla se začátkem prosince) a teď už je pěkná velká, už žere potkánky a už čtyřikrtát se nám svlíkla
|