| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 11:18
- Nahlásit
Garfield
Gratulace pani dvojmyšmová Garfieldová! Můžete už doma vyhlásit matryjarchát!
Nová myšma Deniska,
velká jako teniska
obra Koloděje,
hleď ať se to děcko stále směje!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 15:04
- Nahlásit
Garfield
Veliká gratulace letí k druhé slečně a přání hodně zdraví
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:19 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Děkujeme, děkujeme.
Holky jsou téměř přesně 2 roky po sobě a starší Sandra přijala sestru velice hezky. Pořád ji hladí a pusinkuje a pomáhá mi koupat a přebalovat a houpe ji a ani stopa po žárlivosti. Fakt medvídek.
Podruhé to bylo výrazně jednodušší a rychlejší jak prvně a to i přes tu komplikaci, že Deniska šla prckou napřed, tak další životní vstupy snad bude mít optimističtější
Pes příchod nového člena rodiny nijak obzvlášť neřešil. Čuchl, lízl a šel pryč a stejně se chová i do teď. Ale bydlí na zahradě a my v domě, což je odlišná situace, než když jsme mu do bytu donesli vetřelce a 3 dny v kuse ho chtěl soustavně sežírat
Ovšem mám, pokud jde o potomstvo, vystaráno. A žádný - nikdy neříkej nikdy - si vůbec nepřipouštím. To slovo v americe neznáme.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:30
- Nahlásit
Garfield
Jéé, tak to taky moc moc gratulujeme.
Ovšem mám, pokud jde o potomstvo, vystaráno. A žádný - nikdy neříkej nikdy - si vůbec nepřipouštím
Já zase říkala, tak a mám "vodrodíno" a dejte mi pokoj. A za 10 let bylo vše jinak Takže opravdu NIKDY neříkej NIKDY
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 05:17
- Nahlásit
Garfield
Ovšem mám, pokud jde o potomstvo, vystaráno.
Jasně pro dnešek by to stačilo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 19:55
- Nahlásit
Garfield
velká gratulace!!!!!!!!!! zdravím malinkou jmenovkyni
Gafa zdraví boxerka Giordi, snad si nás ještě pamatujete od wami a ze cvičáku... Giordi je už babičkou, má 5 vnoučat.
a nás čeká dvounohý přírustek zhruba za 14 dní...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:40
- Nahlásit
Garfield
Moc moc gratulujeme a přejeme malému Garfílděti do života jen to nejlepší
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 22:22
- Nahlásit
Garfield
Jéje, už?! To to letí, panečku...Moc a moc gratuluji!!!!
Ovšem mám, pokud jde o potomstvo, vystaráno. A žádný - nikdy neříkej nikdy - si vůbec nepřipouštím.
HAHAHA! Počkej za patnáct let
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:30 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit
Jmenuji se Julinka, vykoukla jsme na svět sice o měsíc dřív, ale i tak jsem byla docela cvalda. Měřím 49 cm a vážila jsem 2960 g.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 18:43
- Nahlásit
Ovšem mám, pokud jde o potomstvo, vystaráno. A žádný - nikdy neříkej nikdy - si vůbec nepřipouštím
neznám matku, která by tohle po druhém neřekla a znám jich mnoho, co si za 10-15 let mákly na porodním sále.
Hafina a Garfield
Gratulujeme!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 22:28
- Nahlásit
Hafina
Jeeee gratulujeeeeem, beruška malá
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 22:36
- Nahlásit
Jinak se pochlubím naším lotrem
Hamounek:
A elektrikářský geny :
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 18:28
- Nahlásit
Denisa
Samozřejmě že si pamatujeme. S tou psí babičkou jsi mě teda ale dostala, mám pocit, že na Zetoru jsem byla tak loni ) a to by ta psice fakt nestihla.
Jinak teda doufám, že v tuhle chvíli už i vy jste rozrostlí o jedno dítko a že už si užíváš ten úžasnej a nenahraditelnej pocit - mít to za sebou a vědět, že je vše OK. Dej vědět co nejdřív.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 18:29
- Nahlásit
Hafina
Ahoj paní velice gratulujeme. A to se na mě nezlob, ale o měsíc dřív s touhle váhou? Tý bláho! Prvorozená Sandra se narodila v termínu a měla 2950 , takže si fakt nemůžeš teda vlastně můžeš stěžovat.
Ještě jednou veliká gratulace a hodně klidný pohodový první rok, pak už to jde obvykle samo. Dalo se to zvládnout?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:27
- Nahlásit
Hafina
koukám, že holčina už je na světě
Tak to moc gratulujeme a přejeme do života jen samou radost, zdraví a hodně psů
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:09
- Nahlásit
Děkujeme za gratulace
Garfield
V době porodu už jsem zase ležela 3. týden v nemocnici, takže když jsem začla rodit, jen jsem se přesunula z gyndy na porodní sál. Porod byl rychlovka. Teda, celý den před tím jsem měla bolesti, ale to se dalo přežít a když mě píchli na monitor, tak mi sestra řekla, že to nic není, že to mám z toho, že chodím. Závěrečná fáze, teda od toho, kdy mi řekli, že začínám rodit, mi trvala 2,5 hodiny. Já se nestlihla ještě ani rozkoukat a malá už byla venku. Ani epidurál jsem nestihla . Tatínek pořád vykládá, jaká byl ten porod pohodička, no já bych to tak teda nehodnotila, ale aspoň, že to bylo rychle za mnou.
Jinak jsme rádi, že malá byla takovej "cvalda". Aspoň nemusela do inkubátoru a z porodnice nás pustili jako normálí donošený miminko. Akorát nás trápí žloutenka.
Arisek je z malé úplně odvařenej. Jakmile kvikne, už leze k postýlce a kouká, jestli je v pohodě, když malá dýl a hlasitěji brečí, tak brečí s ní. Pořád se ji snaží olizovat, za což bych ho občas s chutí přerazila. První den byl masakr, ale naštěstí si zvykl poměrně rychle, jinak by mě brzo odvezli do Černovic.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 08:04 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hafina
Arisek je z malé úplně odvařenej.
závidim. Mája s Bes se tvářej, jako by Lucka byla srmtelně nakažlivá choroba, jen Cir je v pohodě, no a štěně má zase tendence jí lovit
Dneškem máme doma batole
(fotka je teda ze včerejší oslavy u rodičů )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 00:53
- Nahlásit
kachna_
Jeeee gratulujem, to je hrozný, jak ten čas letí.... Ani se nenaděju a bude rok tomu našemu lotrovi...
Malé to moc sluší
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 17:41
- Nahlásit
Garfield
díky, no ono to letí... Giorda oslavila 21.6. už 7. narozky a její štěnda oslavila 25.6. už své 3. narozky! No a právě jedna ta její dceruška porodila 3.6. své dětičky, čili naše vnoučátka
ten červen máme nějakej rodící totiž
a to Giordinin otec je taky 21.6. a ten oslavil už 12 let!
a my jsem se teda rozrostli 12. 6. o dcerku Alici
takže Giordi obdržela v červnu kromě funkce "babička" ještě další funkci a to "ségra"
fotky jsem si dovolili dát k Giordě do alba... takže nějaká fota tam budeme přidávat postupně...
http://giordiables.rajce.idnes.cz
zdravíme taky Eimy, tu jsme párkrát viděli kdysi možná si nás taky uvědomí...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 17:45
- Nahlásit
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 22:13
- Nahlásit
Hafina
Moc,moc gratulujeme a přejeme Julince do života jen to nejlepší
A lidi,co blbnete,cokoli do čtyř kilo je prostě králík a hotovo.Děti se počítají až od 4 výš
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 00:17
- Nahlásit
Denisa
Jo joooo uvědomuju si
abby
tak to my jsme králika moc dlouho neměli
Jinak o víkendu jsme byli u mýho táty na návštěvě, tak se tam prcek vyřádil na zahradě
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 19:04 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Chválím všem přírůstky do rodin a krásné dětičky
Asi se někde všichni dovolenkujete a prázdninujete, ale musím taky přidat pár foteček. Dorotka oslavila 3. narozeniny, tak se taky musím pochlubit jak nám ta princezna roste.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 19:17
- Nahlásit
Martina
To je princezna krásná, velká, pavoukovatá
A co ty? Už se blýská na lepší časy?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:01
- Nahlásit
kachna_
Díky za optání, neskutečně to letí, už to bude 8 měsíců co manžel zemřel, příští týden by oslavil čtyřicátiny, tak jsem z toho zase nějak rozhozená. Teď jak měla Dorotka narozeniny, tak to bylo taky takový smutný, ale to bude pořád něco. Jestli je to blýskání na lepší časy to, že už každý večer nebulím do polštáře tak asi jo. Začala jsem chodit do práce a doma tři holky, takže mám fůru starostí kolem a na přemýšlení mi nezbývá moc času. Nemůžu se ohlížet zpět, jak jsem to mohla zvládnout, takže žiju a plánuju tak max. 14 dní dopředu a funguje to.
Mají lidi různě podělaný život, jsou na tom i hůř, vždycky si říkám, že bych to snad já nějak zvládla, ale to že nemají holky tátu s tím se asi smířit nedá. Ale už mi aspoň tak nerve srdce pohled na spokojené rodinky, tatínky poskakující kolem ratolestí apod. Ale video a fotky kde jsou holky s tátou zatím prohlížet nemůžu, to pořád hrozně bolí.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 09:14 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit
Nejradši bych to sežral, ale panička je ostražitá...
protahováníčko
Tak už má malá 3 měsíce, letí to. Je to uplakánek a uvztekánek, občas bych nejradši utekla, ale co jsem si upekla, to si taky musím sežrat .
V úterý jdeme na očkování, tak jsem zvědavá, kolik váží a měří.
Arinek ji bere jako to něco, co mu tady otravuje život řevem a krade mu to páníčky, takže ji povětšinou ignoruje. Jen někdy se jí snaží celou oblízat. Ale říkal, že to řvoucí má prima hračky, takže jí je pravidelně krade. Štěrchátka, která jdou umýt ho nezajímají, ale plyšáci, který se musí prát (i když už jsem to pomalu vzdala, skoro pořád bych je musela prát) to je jeho.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:41
- Nahlásit
Hafina
ta je roztomilá, a malinká
Je to uplakánek a uvztekánek
a zkoušelas nosit v šátku, nebo manduce?
a k pesovi, čas čas čas, ono se fakt časem zlepšuje
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 15:41
- Nahlásit
kachna_
...a malinká
To je tím, že je o měsíc dřív, ona je drobulinka, ale roste ...
No nosíme v šátku, na Manducu je zatím malá, ještě pořádně neudrží hlavu (ale už máme koupenou doma). Právě máme spíš problém, že je to nosící dítko a kočárek máme tak nějak na nic. Všichni na mě divně čumí, když s ní jdu v šátku a minule mě v autobuse poučoval nějaký důchodce a koukal na mě u toho jako na blba.
Pes je v pohodě, on ji má rád, ale zatím si s ní nemůže hrát a prostě na ni žárlí, ale když kojím, jde za mnou a je s námi, když mi malá usne na pohovce (přes den v postýlce ani ránu), tak si lehne k ní, nebo když kvikne, jde ji kontrolovat atd., takže žádná řevnivost nebo tak. Akorát když se věnujeme malé, chce, abychom se zároveň věnovali i jemu. Prostě jako bychom měli druhé malé dítě.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 00:10
- Nahlásit
Hafina
malá je krásná
Mně se nechce ani věřit, že tomu našemu drakovi bude co nevidět rok... Šíleně rychle to uteklo... Kolik váží a měří netuším, ale trochu se bojím toho, co se dozvím na roční kontrole
Jinak teda už zkouší chodit (zatím udělá sám tak jeden pidi krůček ve vidině toho, že se bude moct potom hned chytit za ruce ), leze úplně všude (hlavně tam, kam nemá samozřejmě )... Je to taková naše neřízená střela země - země
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:35
- Nahlásit
Hafina
juj, to je krásná princeznička
má malá 3 měsíce,
to je hrůza, jak to letí ...ale fakt se vám holka povedla
Je to uplakánek a uvztekánek
vydrž ještě, za pár týdnů bude vše o hodně lepší a uvidíš, že jak se začne pohybovat, tak budete mít po uplakánkovi....spíš bych se děsila toho, že bude zvědavá jak opička a budete potřebovat deset očí, aby jste jí uhlídali
Ohledně šátku... kamarádka v něm nosila synka a jak si na něj navykl, tak taky nechtěl být v kočárku, tam totiž neměl rozhled Teď čekají další a už se těší, že kočárek bude jen a jen na nákupy a případné přebalení prcka, protože mrně zase bude nosti v šátku.
Jo a malej má zádička v naprostém pořádku, na radu doktorů s ním každý den cvičí protahovací cviky a to i teď, když jsou malýmu tři roky. Nějak si na to zvykli a mají malý večerní překoupací rituál
Eimy
teda ta první fotka je úžasná
To už mu bude rok? To je šílený....
Jinak teda už zkouší chodit (zatím udělá sám tak jeden pidi krůček ve vidině toho, že se bude moct potom hned chytit za ruce ),
tak to se připrav na start "běhu" , tohle je otázka pár dní, než získá naprostou jistotu a pak nebudete vědět, kam dřív koukat
|