| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 19:28
- Nahlásit
Všem moooc děkujeme za pochvaly, jen se nám teď ten náš obluďák někak osypal a vůbec netuším po čem Tak asi poletíme k doktorce...
PetraK
Peti, baštila jsem Emessin, ještě ho mám zbytek, byly to zázvorový bonbony, kupoval mi je tehdy manža, pač v nich nebyly žádný barviva Ale fakt mi pomáhaly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2009 09:32
- Nahlásit
tak jen poslední hlásání- se zázvorovejma bonibonbónama se můžu jít bodnout, páč známá je na tom stejně jako Martina. Nepomohly, huž to zkoušela.
Ale díky všem za konzultace a všem díťátkům zdar!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:03 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Mám dotaz.
Dotaz se týká očkování spratků ve věku cca 1,5 roku.
Očkování se týká zarděnek, spalniček a příušnic v jedné vakcíně (živá vakcína Priorix).
Problém se týká skutečnosti, zda může očkované dítě právě prodělávající reakci na očkování (horečky apod.) nějak ovlivnit zdárný průběh vývoje svého mladšího sourozence toho času umístěného teprvá 1. měsíc v matčině lůně?
Ptám se proto, že styk těhotné ženy s virem zarděnek vede většinou k potratu a bohužel často i k těžkému postižení budoucího dítěte. Přičemž kamoška nedávno očkovala dceru, sama jsouc v 1. měsíci a asi 14 dní na to potratila.
Tudíž? Jaké jsou Vaše zkušenosti?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:05
- Nahlásit
Garfield
Osobní zkušenost nemám,ale asi bych radši s očkováním počkala.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:11
- Nahlásit
jablunka
Pozdě. Já očkovala nevědouc.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:23
- Nahlásit
Garfield
Hm.....tak to už se nedá nic,než počkat.Držím palečky!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 13:21
- Nahlásit
Garfield
Chceš tím jakože naznačit, že toho nebohého pejska budete stresovat vlastnictvím dalšího haranta?? Chudáček malinkatej
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 13:22
- Nahlásit
Biluška
Oprava: Další nebohý harantík se bude stresovat tím otřesným psem. Začínám dnes (slovy dnes) třetí měsíc.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 13:49
- Nahlásit
Garfield
Začínám dnes (slovy dnes) třetí měsíc.
ty si březí??????????????????? Zase???????????????????
šiš a proč?????????????????????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 13:51
- Nahlásit
davidkova renata
má ráda manžela a nechce zůstat u jednoho dítěte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 13:52
- Nahlásit
Garfield
Oprava: Další nebohý harantík se bude stresovat tím otřesným psem. Začínám dnes (slovy dnes) třetí měsíc.
Chudák pes, chudák malé dítě, chudák velké dítě, chudák matka, chudák otec, chudák sousedi.......
davidkova renata
ty si březí??????????????????? Zase???????????????????
To sou věci viď? Svět se zbláznil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 13:55
- Nahlásit
brezen2008
má ráda manžela a nechce zůstat u jednoho dítěte
na to se neptám!Ptám se proč je zas březí???!!!
Biluška
To sou věci viď? Svět se zbláznil
ty vogo,sem úpa f šoku...no co se to dneska děje..??..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 14:09
- Nahlásit
Garfield
tak gratulujem
brezen2008
nechce zůstat u jednoho dítěte
a to si jako myslí, že u toho druhýho bude chtít zůstat? To je ta dnešní doba, jedno jí přestane bavit, pořídí si druhý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 14:19
- Nahlásit
kachna_
jedno jí přestane bavit, pořídí si druhý
ty seš přeci blpka )))))))))))))))))))))))))
tak gratulujem
to já právě nevim...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 14:38
- Nahlásit
Hele,třeba se ještě ukáže,že je to faleška
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 18:24
- Nahlásit
Garfield
to jsou novinky tak gratulujem
jinak přidávám nějaký nový fotky toho našeho opičáka, už je mu měsíc a tejden... toto letííííí...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 18:26
- Nahlásit
jana33
Hele,třeba se ještě ukáže,že je to faleška
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 18:34
- Nahlásit
Garfield
Bóže defče, to máš z toho, jak ti furt řikaj - za toho čokla ti to pámbu voplatí na dětech. A už je to tady! )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 18:57 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Mě teda dělá největší starosti jak Garfield to díťato pojmenuje. K Myšmě dost těžko najdou odpovídající ekvivalent Holt si nasadili laťku vysoko a včil budou mít problém
Mohli by mít třá Žabžu, nebo Kunču....ne to ne, to zní blbě. Tak teda Žabžu
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 22:13
- Nahlásit
Garfield
blalhopřeju, čtu se zpožděním, to víš, novopečená důchodkyně.
Biluška
pro myslíš, že by to nemohl být Žabžák? Nechala bych to na pachatelích.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 08:16
- Nahlásit
Eimy - ani som nevedela, ze uz to je na svete! A je to teda nadhera! Nech je zdravy a stastny po cely zivot
Garfield - Len otazka, k dalsiemu dietatu pribudne aj dalsi Garfield? Vies, aby sa nemuseli o jedneho hadat
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:27
- Nahlásit
pigie
jo jo, už se vykulil děkujem za pochvalu a za přání
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:50 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Biluška
Mě teda dělá největší starosti jak Garfield to díťato pojmenuje. K Myšmě dost těžko najdou odpovídající ekvivalent Holt si nasadili laťku vysoko a včil budou mít problém
Mohli by mít třá Žabžu, nebo Kunču....ne to ne, to zní blbě. Tak teda Žabžu
Žabža by byla dobrá, ale asociuje mi to fenu německýho občáka jednoho známýho z dávných let. Fena byla super, ale páneček byl trochu magor a tak to fena slíza s ním. Lidi neměli rádi jeho a nakonec ani ji, bo kde se objevila Žabža, tam se objevil on a bylo po náladě.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:52
- Nahlásit
Eimy
Rostete do krásy. A co? Pohoda? Spinká hezky a nepláče? Šestinedělí užíváš v klidu a bezstarostně?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:56
- Nahlásit
No my jsme tak nějak usoudili, že na nás v důchodu za a) někdo musí vydělávat. Za b) nechceme jedináčka, bo sourozenecké mlaty jsou nejlepší vstup do skutečného života. Za c) život vnímám jako veselejší, když budeme rodiče chobotnicové, kteří se jedním chapadlem věnují čoklovi, druhým chapadlem koňovi, třetím jedné ratolesti, čtvrtým druhé ratolesti, pátým sobě samým, šestým svému partnerovi a sedmým třeba práci a domácnosti, člověk pak není útlocitnej a neváže se hystericky na jedno dítě nebo na partnera a naopak toho má tolik, že mu vlastně všichni permanentně lezou na nervy, všichni ho serou a ve výsledku nechce vidět ani jednoho z nich, což považuju za nejlepší cestu k udržení přirozené harmonie rodinných vztahů a vůbec.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:25
- Nahlásit
Garfield
tož velmi gratulujeme k Myšmě číslo II
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 18:36
- Nahlásit
Garfield
Díky za pochvalu No je celkem v pohodě, jen hroznej žrout... A šestinedělí jsem si užívala (to je hrozný, jemu bylo v úterý už 6 tejdnů ) chozením do školy, ale jinak se hodně staral manža, takže krom kojení a mazlení se o malýho stará on...
Jinak na kontrole v šesti tejdnech měl malej 5300g a 61,5cm, doktorka říkala, že vypadá jak kdyby mu byly 2 měsíce... Je vůbec normální, aby přibral za 4 tejdny 1200g? Dneska za 4 hodiny, co jsem byla ve škole (s tím, že jsem ho nakrmila těsně, než jsem odešla) vypil 280 ml mlíka a než jsem přišla, už měl zas hlad... Mi z něj roste pořádnej otesánek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 19:37
- Nahlásit
Garfield
Žabža by byla dobrá, ale asociuje mi to fenu německýho občáka jednoho známýho z dávných let. Fena byla super, ale páneček byl trochu magor a tak to fena slíza s ním. Lidi neměli rádi jeho a nakonec ani ji, bo kde se objevila Žabža, tam se objevil on a bylo po náladě.
Toš to ste docela v pérdeli a zbývá vám akorát Kunča
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:09
- Nahlásit
Eimy
na kontrole v šesti tejdnech měl malej 5300g a 61,5cm
Lucince jsou čtyry měsíce, má 5750 g a 61 cm
|
Eimy
Člen |