| Autor |
Zpráva |
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2009 14:32
- Nahlásit
Martino, mně se líbí všude
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 14:41
- Nahlásit
fromeli
Zrovna nedávno jsem na tebe myslela, moc gratulujem a malýmu hodně štěstí do života
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 18:31
- Nahlásit
Eimy
No to víš, nějak není čas
hmmmm, o tom bych taky něco věděla
Ještě, že je koník, jinak bych nevěděla, jak se vám daří a že jste v pohodě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 18:34
- Nahlásit
fromeli
obrovská gratulace letí k Vám ..... maličkej je fešák a myslím, že vše nepříjemné je díky němu zapomenuto
Snad Vás někde na Spořilově potkám, až zase pojedu za ségrou nebo na veterinu
Jo a fotky jsou nádherné
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 20:06
- Nahlásit
fromeli
páni gratuluju moc..na weby jsem koukla, vypadá to nadějně jen na babycafé mě trochu vyděsilo zjištění, že existuje taky web o uklízení
all
díky za gratulace
zdá se mi že tady nikdo neříkal nic o tom, že by mu bylo špatně, mně je, jsem unavená a snad z toho ani nemám radost. prostě jsem si to představovala trochu jinak, ale prý je to normální
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 20:12
- Nahlásit
Ale inspirovala jsem se k námu knih objednala jsem si tuhle
http://www.moje-kniha.cz/knihy/oddechova-literatur a/humor-a-satira/vzhuru-do-jinace.html
a k ní ještě tuhle
http://www.moje-kniha.cz/knihy/oddechova-literatur a/humor-a-satira/to-je-vas-pes-2.html
máte vy nějako osvědčeenou, myslím teď o těhotenství
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 20:17
- Nahlásit
AOZ
antonín pařízek: kniha o těhotenství a dítěti.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 20:44
- Nahlásit
AOZ
zdá se mi že tady nikdo neříkal nic o tom, že by mu bylo špatně, mně je, jsem unavená a snad z toho ani nemám radost. prostě jsem si to představovala trochu jinak, ale prý je to normální
já říkala a říkala a říkala a nikdo mi nepomohl
U dvou těhotenství ze třech jsem 5 měsíců prozvracela (první 3 celý den, další 2 ráno) a poslední 2 měsíce nespala, takže jsem si opravu užívala 5. a 6. měsíc jinak to byla muka. Ale vydržať, pak to mrňous všechno vynahradí.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 20:52
- Nahlásit
Martina
já říkala a říkala a říkala a nikdo mi nepomohl
věř tomu, že kdybys mi u toho řekla, že bude blbě i mně tak ti ráda pomůžu zatím nezvracím držím to, ale budí mě to, už kolem 5tý ,ani nepočká než se vzbudím
kachna_
juknu na ní, tamta bude spíš humorná asi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:08
- Nahlásit
AOZ
Určitě si přečti od Ivana Krejčího "Jsou ještě horší děti než ty vaše" Je to jediná knížka o výchově dětí, která mi kdy k čemu byla. Teda kecám, ty ostatní jsem taky použila - když jsem s nima řezala holku hlava nehlava a řvala u toho "tak blbý děcko snad ani nemůže být moje, kurňa řekni mi, po kom si takovej dement"
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:18
- Nahlásit
fromeli
gratulujem
brut
Zase aspoň nějaký zprávy jsou...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:25
- Nahlásit
Biluška
ty ostatní jsem taky použila - když jsem s nima řezala holku hlava nehlava
v tom případě: Kniha o těhotenství a dítěti, 7OO stran, měkké desky, něco jako zlaté stránky v době své největší slávy...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:48
- Nahlásit
kachna_
tak jsem koukala na tu knížku od tebe a prý tam detailně popisují porod, tak zatím počkám. Jak bych si jí koupila tak bych to četla i když mne to děsí a zatím dělám, že nic takového není
Biluška
přečtu, když seženu, díky -)
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 22:10
- Nahlásit
Brut, s pozitivním testem jsem všechno špatné hodila za hlavu. Původně jsme čekali dvojčátka, ale v sedmém týdnu to jedno zabalilo a zůstal nám Alex.
AOZ, mně tedy bylo docela dobře, zkraje jsem musela častojíst, ale neobjímala jsem mísu ani jednou a vůbec celý těhotenství jsem měla asi za odměnu Jo a knihu jsem tedy nečetla žádnou, stačilo mi to, co jsem našla na netu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 22:13
- Nahlásit
fromeli
To je jasný,že jsi těhotenství měla za odměnu a za ty trápení před tím
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 09:02
- Nahlásit
fromeli
Gratuluju k prckovi.Malej Alex je úžasnej Dočista krasavec
AOZ
Taky velká gratulace.Já zvracela denně do 5. mesíce a celkově pro mě bylo těhotenství na tom všem to nejhorší.Ale odměna je sladká a voňavá.Malej je strašně hodnej,takže věřím,že průběh těhu má pak vliv i na dítě,tak se hlavně nestresuj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 10:37
- Nahlásit
Proč by v kočárku měla jezdit jenom Lucinka?
AOZ
No detailně tam popisují úplně všechno . Já jsem si jí kupovala až někdy v osmém měsíci, tak mi to tak nepřišlo.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 22:42
- Nahlásit
AOZ
jinak mně zle nebylo, teda blbě od žaludku jo, ale s mísou jsem si nepovídala ani jednou, tak doufám, že už teď ani nebudu Ale ospalá jsem byla na začátku a jsem hodně často i teď ke konci... Ale střídaj se u mě i aktivní období...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:32
- Nahlásit
Tak to sem snad můžu napsat:dneska ráno v 5:15 se eimy narodil syn Jakub.51cm a 3850g.Mooc gratulujeme a přejeme hodně štěstí,zdravíčka a radosti
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:50
- Nahlásit
Eimy
Gratulujeme!!! Přejeme hodně zdraví Kubíčkovi i mamince a Kubíčkovi, aby se tu líbilo
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:58
- Nahlásit
Eimy
Moc moc všichni gratulujem prckovi a i rodičům
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:10
- Nahlásit
Eimy
Jééé kukačka už není dva v jednou!!!
Gratulaceeeeeeeeee od prohovanejch fajfek
Kubíček je krásný jméno, jednoho doma máme !! Tak ať hezky roste a je zdravej jako buk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:19
- Nahlásit
Eimy - KUKAČKOOO - GRATULUJU!!!! MOC GRATULUJU!!!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:48
- Nahlásit
Eimy
Jéé je to možný, že to tak uteklo. Takže se také připojujeme s gratulací. Hodně zdravííííííííčka!!!!Těšíme se na fotečky miminka.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:59
- Nahlásit
fromeli
krásné mimčo, blahopřeji též!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 23:55
- Nahlásit
Dvanáctihlavá saň z Orientu gratuluje brněnským přátelům
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 07:16
- Nahlásit
Eimy
Gratuluji moc a zároveň malinko závidím, že už to máš za sebou. Já teprve začínám funět a připadat si jako koule a když si představím, že to potrvá do konce roku, tak nevím, jak to přežiju
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 20:10
- Nahlásit
Eimy
Moc gratulujeme a už se šííííleně těšíme na fotky a detaily a napínavé vyprávění a tak...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 20:16
- Nahlásit
gratuluji také všem čerstvým i zasloužilým matkám k novým psovodům!
Meta
Pani, vy taky? Já myslela, že máte akurát novýho hovárta?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 20:48
- Nahlásit
Eimy
mamino gratulujem!!!!!!!!!
|