Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 21:41
- Nahlásit

Eimy
VEELKA GRATULACE
nadherny jmeno a na fotky mimca se mooc tesim to sem zas i mrknu

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 23:41 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Eimy
Vzhledem k tomu,že mám pár Jakubů v rodině,tak mi nezbývá než vyjádřit upřímnou soustrasssssssst.
Ale ne........krásnej kluk,krásný míry...dodej krásný fotky a já se budu kochat.
sem uplně zapoměla napsat gratulujůůůůůůůů!!!!!!!!!!!!!!!!

Meta
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 07:19
- Nahlásit

Gerda
jo paní, neštěstí nechodí pohorách, ale po lidech
Ale pes má na tom svůj zásadní podíl...tady vidíte, kam ta psí láska vede...

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 11:20
- Nahlásit

Meta
jo paní, neštěstí nechodí pohorách, ale po lidech
Ale pes má na tom svůj zásadní podíl...tady vidíte, kam ta psí láska vede...

jednak jaky nestesti stesti je to
a druhak psi laska?este ze jsme na cz psu cizi by si to vylozil ruzne?

Meta
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 13:19
- Nahlásit

sarax
ztráta psa, smutek, utěšování - no a příroda potvora vám pošle náhradu, abyste si zachovala zdravý rozum

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 16:09
- Nahlásit

Meta
příroda potvora vám pošle náhradu
dvojitou pani, dvojitou - hovárda i děcko. Teď už budete potřebovat jen hodně neurolu nebo seruprámu, aby vás nekleplo z dvou mláďátek ))))

Dáška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 18:29
- Nahlásit

Eimy
Jééé my tak ygratulujeme a hlavně ať je zdravej!!!

brut
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 20:35
- Nahlásit

Eimy
mooooooc gratulujeme a přejeme Kubíkovi do života jen to nejlepší. Těším se na fotečky a povídání

AOZ
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2009 13:07
- Nahlásit

Eimy
ahoj, gratuluji k mimču

pro ostatní
aktuálně už je mi zdravotně dobře, nezvracím..mám přečtené knihy nezoufejte jsou ještě horší děti..vtipný a hezký, vzhůru do jináče...vtipný, ale ta část porodní hrůza, mám slíbeného prevíta ??

ale začínám pátrat po KOČÁRKU..a to je hrůza
domů se nám nevejde, takže bude jinde líbí se mi představa např. tohle http://www.nej-kocarky.cz/bumbleride-indie-sety-3v 1/
kdy tu tašku můžu vyndat a odnést dítě domů např. když spí

jezdíte někdo denně do lesa ? je trojkolka lepší(asi ano), nafukovací kola, a co ten test na ty jedovaé látky..to je tak těžký

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 13:39
- Nahlásit

Tak jsme konečně doma... Zatím se s malým sžíváme, byli jsme spolu v porodnici docela málo, já byla "mrtvá" po porodu (popiíšu pozdějc ), protože jsem před ním měla naspáno jen dvě hodiny a ztratila jsem docela dost krve, tak jsem měla Kubu u sebe až druhej den... Pak měl ještě žloutenku a byl na ozařování, tak jsme si tam pobyli...

Jinak porod:
v 1:15 jsem se vzbudila s bolením břicha ve 2:15 cca jsem vzbudila manžu a o třičtvrtě na 3 jsme vyrazili do porodnice... Tam to napřed vypadalo, že mě s poslíčkama pošlou domů, ale byla jsem otevřená na 3 - 4 cm, tak mě přijali, dali hned kapat kapačku, než dokapala, prdla mi voda a pak už se nestihlo nic klistýr, holení... A šlo se rovnou rodit... Dělali mi nástřih a kvuli zánětům mě malej hodně uvnitř potrhal, protože byl docela velkej... Takže šití docela veliký, ale už se cejtím celkem dobře... Malej je hodný mimčo, vlastně jen spí a jí, jen dneska ráno trochu stávkoval a vydržel vzhůru hodinu, ale jinak se za 15 - 20 minut nabaští a vydrží 3 nebo i 4 hodinky spát...

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 13:52
- Nahlásit

Jinak za gratulace děkujeme

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 14:46
- Nahlásit

A fotky tady, zatím jen to, co dával manža po porodu
http://www.modrykonik.cz/album/album.php?vAlbumID= 462794

Martina
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 16:54
- Nahlásit

Eimy
Vítejte doma !!! S dovolením jsem nakoukla Kubík je krásnej kluk, ať Vám roste ve zdraví a dělá jen samou radost.
Jo a jen taková jadna technická. Osobně se neznáme, tak jen takovej dotaz: Seš jako plnoletá jo? Já že na té fotce vypadáš jak moje šestnáctiletá dcera.

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:46
- Nahlásit

Martina
Pani plnoletá už chvilku jsem (4 roky )... Já si dycky myslela, že vypadám starší a vono neee, jooo? Je fakt, že když srovnám svou fotku ze 14 a z teď, tak tam moc velkej rozdíl není

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 13:34
- Nahlásit

AOZ
bydlim na Kokořínsku, takže les ano. Máme použitej Bébécar style, čtyřkolku, odpruženou, nafukovací kola. Odendavací korbičku jsme zatím nijak nevyužili.
Jestli tam máte špatné cesty (vymleté, velké převýšení a tak), osvědčil se nám šátek (nebo nosítko)
Jo a čtyřkolku máme protože je stabilnější
http://www.baby-eshop.cz/kocarky-bebecar1/kocarek- bebecar-style-at-se-sportovni-sedackou-2007 ale starší typ

abby
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 17:03
- Nahlásit

Eimy

Malej je nádhernej už teď,co teprve až se trochu rozkouká

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 17:27
- Nahlásit

Eimy
Krásný mimčo, blahopřeju!!!!!!!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 10:17
- Nahlásit

abby
Lola1
Díky za pochvalu a gratulaci

Garfield
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 10:42
- Nahlásit

Eimy
Je moc krásnej a Ty taky moc mrtvě nevypadáš .
No počki a v kolik se teda narodil? Jakože dojem z porodu máš jakej? Rychlovka a pohoda? Nebo rychlovka a děs? Nebo Ti to i tak přišlo dlouhý? Ježíš ženská vykládej, žeru každý slovo.

Garfield
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 10:44
- Nahlásit

Už vidím, narodil se v 5.15 hod? Tak to byl úžasnej fofr, to Ti hrozně moc závidím. Musí to být vlastně strašně krásnej zážitek. Kamošce se teď taky narodilo mimčo a porod byl za 2 hoďky zfouklej, fakt bych to chtěla takhle zažít. Opravdu to musí být hezký.

Garfield
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 10:49
- Nahlásit

Garfield
Jo a co psice na něj?

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 22:07
- Nahlásit

Garfield
Dojem z porodu celkem fajn I když o dalším mrněti asi nebudu chtít nějakou dobu slyšet Ale už si to pořádně ani nepamatuju...
Psice je s babičkou na chalupě, takže se zatím ještě neviděli, ale jsem zvědavá, co bude říkat

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 22:26
- Nahlásit

Garfield
Jinak jsem do toho popisu zapomněla připsat že mi museli přidávat ještě kyslík u toho tlačení... Já na to úplně zapomněla, ale manža mi to připomněl V podstatě si z toho porodu nic moc nepamatuju, nebejt toho šití a toho jak jsem furt utahaná, asi ani nevim, že jsem rodila a věřila bych, že malýho mi přines čáp

No a přechválila jsem toho mýho lumpa, dneska zlobí a nechce pořádně spinkat, i když teď teda chrní

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 18:04
- Nahlásit

Eimy
a pak ze nebude!
taky moc gratulacujeme ..a casem zas dodame basnicku )

abby
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2009 09:08
- Nahlásit

AOZ

Kočárek se mi líbí.Nízká váha,polohování (stejně bych zkusila,jestli jde až do lehu a jak snadná je ovladatelnost polohování),je dlouhý (ještě si zjisti šířku).Areretace kolečka je super (bez toho bych do trojkolky nešla,právě proto,že chodíme hlavně do lesa).Já třeba ještě potřebuju ruční brzdu,protože bydlím na kopci a bez ní je cesta dolů celkem záhul.Autosedačka je kvalitní,takže super.S taškou na přenos ti moc neporadím,nemám to a co jsem viděla u kámošky,tak si v tom ani přenos dítěte neumím představit.Hlavně ne malýho mrňouska a větší dítě v tom tahat nebudeš.
Osobně jsem s trojkolkou moc spokojená a jediné,co mi vadí a to celkem dost je,že nemá přehazovací rukojeť,protože bych jo hodně využívala.

abby
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2009 09:15 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

A ještě se pochlubím s tím svým princátkem,jak nám krásně roste

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2009 13:15
- Nahlásit

abby
Krásný fotky. Vidím v něm úplně "doktora", ale když chci, tak jsi tam taky, je to zvláštní, ale lze v něm najít podobu Vás obou.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2009 15:15
- Nahlásit

abby
s takovou fotkou by se mohl chlubit i profesionální fotograf . Hezounký dítě

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2009 21:11
- Nahlásit

Tak my máme nějaký nový obrázky:

abby
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 09:44
- Nahlásit

kachna_

Ale to jsou fotky od profi fotografa.Nechávali jsme tam fotit prcka,když mu bylo necelých 9. měsíců.

Garfield

Díky za pochvalu,ale to dítě ze mě nemá vůbec nic.Je to celej Diviš.KDyby byl holčička,tak alespoň něco by ze mě měl,ale takhle ...

Eimy

Je naprosto boží

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání