Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 10:33
- Nahlásit

brezen2008
hele, co jsme pili - to vím moc dobře Já už od časného rána šampaňské, tudíž teď nevím, jesti ono způsobilo to, že si z obřadu nic nepamatuju, nebo to fakt byla prostě síla toho okamžiku.
Jídlo jsme měli naprosto fantastické, měla jsem nejlepší hovězí vývar na světě - takový fakt nedělá ani moje maminka a svíčková se té její rovnala. Pak byl raut a grilovaly se steaky, celé krkovice a kýty. Z toho já bohužel neměla ani sousto a ani z našeho báječného dortu. Tož asi tak
A teď z jiného soudku - ty Maršovice - nemáš to nějak v kooperaci s Luckou T.? Protože já jsem se s ní domlouvala, že bych jí to hodila, ona prý vždycky jednou za čas veze něco do nějakého útulku. Takže pro mě je to jednodušší v tom, že ji to hodím na cvičák a ona to vyzvedne a nemusíme se s tím nikde tahat...

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 11:01
- Nahlásit

Mel
Já slintám, jenom to čtu (o těch pochutinách). Bych asi nevydržela nepapat takový dobroty, navíc teda taky, aby mě to pití nezabilo a dočkala se vášnivého happyendu. Já na svatbě vlastně jen žrala, když to tak vemu kolem a kolem.

Mar
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 11:03
- Nahlásit

Mel
kytu sem mela - byla BOZIII !
dort sem teda taky neochutnala, bo me to po tech X pivech neprislo jako gut napad

jinak nevim teda vo sile vokamziku,ale co sem te tak videla mysim, ze za to vobradovy vokno muze to sano

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 11:48
- Nahlásit

Mel
super,jo je to vona,tak super,já jí budu předávat věci 13.6 do auta,bo jedem na voříškiádu a pak 14.6 jedem do kralup na hepyjending )

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 12:50
- Nahlásit

brezen2008
tak fajn, já to dopravím nějak Lucce a máme po starostech

Mar
hele, jako zase tak moc jsem nebyla Všechno jsem pečlivě poslouchala i instrukce před obřadem, ale nějak jsem přeslechla, že po výměně prstýnků se máme hned líbat. Vyměnili jsme si prsteny, manžel mě chtěl políbit a já mu furt šeptala do ucha, že ještě néééé, že nám musí oddávající říct, že si máme dát první manželské políbení. Prej si lidi vzadu v lavicích mysleli, že to naše asi pětiminutový dohadování je už ten polibek a tak se tomu tlemili

Garfield
hele, víš, jak mě je líto, že z toho božího žrádýlka já neměla skoro nic? Já měla ten výbornej oběd, pak jsem byla děsně nacpaná a pak už asi přepitá... takže já fakt přísahám, že jsem neměla ani kousek dortu, ani nic z rautu a ani nic z toho grilu...
třeba o tomhle vůbec nevím, že tam bylo...

Weroniica
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 12:55
- Nahlásit

Se tady pochlubím malou Timanovou Sem hlídala dneska sestřičku a poprvé zvládla uplést celej věnec Hele

Mar
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 12:56
- Nahlásit

Mel
OT:se hod online

a tohodle v tym lilku sem si teda taky nevsimla - predpokladam ze to vsecko bylo na tom nejvetsim stole uprostred ty akce,keryho sem si vubec fsimla,ze tam je, nekdy kolem 1 rano

abby
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 20:07 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Garfield

Malá je naprosto úžasná.A už tak velká slečna.Přiznám se,že jsem taky nejdřív přemýšlela,kde přišla k tak divné bouličce,ale pak mi to došlo

sarax
člověče,ta tvoje princezna mě úplně dojala.Chůdě malý

mel
Hele,já si ze svatby nepamatuju taky nic a v mém případě to z alkoholu nebylo určitě.To už jsem byla ve čtvrtém měsíci s tím malým prďouskem.Takže se přimlouvám za sílu okamžiku.A o jídle mi ani nemluv,až na fotce jsem zjistila,jak jsme měli pěknej raut.

Jinak my jsme dneska měli vyrazit na týden do Tater,ale vzhledem k počasí nebo nečasu,který tam je a já jsem nějak nepočítala,že budeme v květnu potřebovat pro malýho zimní bundu,jsme nikam nejeli a vymýšlíme náhradní program.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 15:34
- Nahlásit

Ahoj holky,
některé mě tu znají, na cz-pes chodím už asi 4 roky a často čtu vaši diskuzi, hlavně v poslední době, kdy se to tak rozrodilo a já vlastně taky. Nejdřív vám chci moc pogratulovat ke krásným miminkům!
My máme Barunku, které je 7,5 měsíce (kdo se chce mrknout www.baramisu.rajce.net) a právě řeším situaci, kdy B. začíná klečet a co nevidět chodit po čtyřech a máme doma dva malé pejsky (boloňáka a havaňáka) a zároveň i malý byteček u rodičů v baráku. Nejsem zastáncem skleníkových kytiček, ale přeci jen řeším, jak se bude Barunka vlastně batolit po zemi, kde cupitají i pesani....? Řešili jste to nějak? Vyhradit místnost jen pro Barunku asi těžko půjde... Já si vlastně ani nedokážu představit, kolikrát za den B. bude po té podlaze lozit...? A jak často vlastně vytírat? Asi denně, že? Jo, máme plovoučky. Všem hrozně moc děkuji.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 15:39 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Verca
Mi to prostě nedá,ale kolik "malá" vážila.

Jinak ......situaci bych nijak nehrotila,prostě podle potřeby zameteš a vytřeš,časem přijdeš na to,že malá nadělá víc než psi.

edit:už sem to našla...Naše sluníčko Barborka, 52 cm a 3940g.
byl jí pořádnej kousek.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 15:53
- Nahlásit

No na holku slušný výkon, co? Bobek byla nafouklá a ta pusa jak Angelina Jolie.

no a k těm psům... ani jsi nehlídala, když prďole strkalo ručky do pusy, kterými šmatlalo po zemi? Myslím, že plovoučky jsou v tomhle lepší. V koberci mi přijde, že je více sajrajtu než ze psů.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 15:56
- Nahlásit

Verca
ani jsi nehlídala, když prďole strkalo ručky do pusy, kterými šmatlalo po zemi?
Nijak extra.A měli jsme i koberce.
No na holku slušný výkon, co?
No po pravdě vůbec nevypadá jako novorozenec,kdyby tam nebyla ta čerstvě ufiklá pupečka,tak bych přemejšlela o 2 až 3 měsíčním miminku,podle těch faldíků.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 16:00
- Nahlásit

To říkal každý, že vypadá jak dvouměsíční. Taky se tak chovala. V porodnici se už usmívala, hlavičku držela jak profík... Ty faldíky na nožkách má totožné dodnes, jinak se už trochu vytahuje.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 16:02
- Nahlásit

Verca
To říkal každý, že vypadá jak dvouměsíční.
To ještě jde,mě prvního kluka nominovali rovnou na půlročního.Při narození měl totiž 4,750kg a 54 cm.
Ty faldíky na nožkách má totožné dodnes, jinak se už trochu vytahuje.

Počkej,ještě z ní bude modelka.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 16:10
- Nahlásit

jablunkatakový macek?! Jak jsi ho vytlačila?! nemáš nějakou jeho fotku? to si ani nedokážu představit.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 16:21
- Nahlásit

Verca
takový macek?! Jak jsi ho vytlačila?!
Celkem v pohodě a rychle......5:45 první bolesti,ale to jsem ještě nevěděla o co jde
7:45 odjez do nemocnice,páč už začalo bejt jasný o co jde
9:30 Jára na světě,ale při porodu mu pan "doktor!!" promáčkl hrudník,páč mě nechal samotnou s tím,že jako prvorodička mám času dost a já po vytlačení hlavy nedostala další kontrakce.

nemáš nějakou jeho fotku? to si ani nedokážu představit.
Fotky jsou,ale jen obyč,před 19 lety se ještě na jiný nehrálo.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 17:51
- Nahlásit

jablunka
jo tááák, tak to digifoťáky fakt nebyly.
Někdy si říkám, že ti doktoři jsou fakt hovada.

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 22:36
- Nahlásit

Verca
hele add lezení po podlaze..lezeme a chodíme po kobercích a linu spolu se psovou..nïc neřeším..fakt..leze jí do pelechu a podobně a fakt to neomezím páč se mi psová urazí

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 08:34
- Nahlásit

Verca
Ty vogo, to je babizna obrovská. Jako doufám, že ta fotka trochu klame, protože to dítě na ní by mohlo klidně vstát a odejít po svých usmívat se s Angelininou pusou do objektivů fotoaparátů.

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:12
- Nahlásit

Verca
No kdopak nám sem zavítal od boloňáků? Fotky malé sleduju, je moc pěkná.
K tomu lezení: stejně jak už tu bylo napsáno, taky jsem to moc neřešila, jen častěji odčervuju, cca každé 3-4 měsíce.
jablunka
Při narození měl totiž 4,750kg a 54 cm.
a to je jako možný přirozenou cestou jo? Tý vado. Je mi zle, jen si to představím.

Meta
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:47
- Nahlásit

Je mi zle, jen si to představím.
Jo, mně taky. A právě odcházím k doktorovi a běda vám! Jestli jste ty palce drželi mizerně....

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:50
- Nahlásit

Meta
tak držíme palce ještě pevněji

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:10
- Nahlásit

Meta
A právě odcházím k doktorovi a běda vám! Jestli jste ty palce drželi mizerně....

Fšak sou děti štěstí,tak se nic neboj,to bude pohoda.
Martina
a to je jako možný přirozenou cestou jo?
Tou nejpřirozenější.A fakt to bylo,až na doktora,v pohodě.Holt sem dobře stavěná.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:53
- Nahlásit

díky moc za rady, tak já teda budu dělat, že se nic mimořádného neděje.

Garfield
Klame to, měla normálních 52 cm. Ale oba jsme vysocí, takže není žádné prďolátko.

Martina
ahoj. no jo, říkala jsem si, že kde jinde mi poradí, než maminy pejskařky. Jinde bych ani neměla odvahu se ptát. Bo by mě hned seřvaly.
Chtěla jsem si spíš utvrdit, že to nemám až tak řešit.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:57
- Nahlásit

Verca
Jinde bych ani neměla odvahu se ptát. Bo by mě hned seřvaly.
To zkus,třá na modrým koníkovi,nebo na mojem dítěti,to uvidíš ten šrumec.

abby
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 13:16
- Nahlásit

Verca

My máme teda zatím jen 6 měsíců,ale už ho musím mít na zemi,protože je strašně akční.PO čtyřech už se nějakou dobu pohybuje.Ještě to není lezení,ale přískokama vpřed,ale jak ho někam dám,tak ani nedoufám,že ho tam taky najdu (kde jsou ty krásné časy).Psa neřeším.Každý den luxuju a chlupy všude měl i když na zemi nebyl.

Jinak se musím pochlubit,dneska je nám 6 měsíců.Udělala jsem dort (teda,nazývám to tak jen podle dortové formy),tak pak hodím z oslavy nějaké foto.Máme 69cm a 8260g.A máme za sebou první sedací pokus.Moc se mu to teda nepovedlo,ale i ta sekunda se počítá

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:02
- Nahlásit

abby
Gratulujeme k půlročnímu výročí a taky k jaksi fyzickému zdárnému růstu. Máme rok a měsíc a o čtvrt kila víc než vy

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:12
- Nahlásit

abby
Máme 69cm a 8260g
v půl roce? Tý vado, tak to je chlapák, nejspíš chce být asi členem NBA. Takže gratulujeme k půl roku, není to tak dlouho co tu byl porod v přímém přenosu co?

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:26
- Nahlásit

jablunka
To zkus,třá na modrým koníkovi,nebo na mojem dítěti,to uvidíš ten šrumec.
bojím se už jen při té myšlence.

abby
teda, tak to jste fakt dobří! Barunka se zatím plazí,sedí, už tak nějak stojí opeřená, snaží překonávat různé překážky, ale lézt po čtyřech ještě ne, zatím klečí na čtyřech a kývá se dopředu a dozadu.
a gratulujeme k výročí.

my teda měli v půl roce 7900, takže taky pěkný macek,ale zase je to váha ukázková, protože v půl roce se má dosáhnout dvojnásobku porod. váhy, takže super ne?

Jo a když už tady otravuji, tak jsem se chtěla zeptat, jestli jste něco mrňatům dávali na žužlání třeba od toho půl roku? nějaké kukuřičné křupky a tak?

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:37
- Nahlásit

abby
velká gratulace..je to fakt kus chlapa
jako přes 8 kilo??my máme tedka 13,5

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání