| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:39
- Nahlásit
Terri
Chladící kousátko na prorůstající zoubky.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:26
- Nahlásit
holky prosím nevíte náhodou někdo o tom že by VZP přispívala na školu v přírodě? náš mladej jede a někde jsem to zaslechla a vůbec nevím kde mám pátrat
Jinak Garfildová máš nádhernou holčičku a moc povedené fotky
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:29
- Nahlásit
Petra
http://www.vzp.cz/cms/internet/cz/Klienti/Pripravi li-jsme/vyhody2009/op_tuzemske
Jinak na těch stránkách najdeš i jiný věci, na který přispívají...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:50 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
Dítě a oba zákonní zástupci jsou pojištěnci VZP ČR
děkuji ale tomuhle nerozumím. u VZP jem jen já a oba kluci ale manžel né tak to nemám nárok?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 16:24 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Koukám, že se tu objevily nové fotečky dětiček..... krásné jako vždy, všechny
Petra
pokud je napsáno Dítě a oba zákonní zástupci jsou pojištěnci VZP ČR , tak myslí oba rodiče a dítě... pokud tam není pojištěný i manžel, tak máš smůlu
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 17:55
- Nahlásit
brut
tak mám smůlu nedostanem nic, to je vháji zeleným
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 22:01
- Nahlásit
GarfieldJo jo. Fotím za vytrvalého:
"Gárfííílde, nesmííííš, zůůůůstaň! Nesmíš miminkó! Zůstaň! Ty hajzle vrať se na místo a zůstaň! Ježišmarjá to je debil! Sedni a zůstaň! FUJ NEOLIZUJ JU! Gafine nevrč! Já tě zabiju ty kurvo, nevrč!"
BLIK!
"Tak a táhni ven, sem nesmíš!"
No ale určitě to za tak krááásný fotky stojí.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 18:33 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Nazdárek,dětičky jsou jako vždycky boží a ksichtíkový fotky jsou nejlepší
Garfield
Ty jo,to je plavkyně Asi po tatínkovi
Eimy
Já teda žádnýma děsama netrpěla.Vždycky jen před kontrolou jsem blbě spala,protože jsem měla strach,aby mimčo bylo O.K. a pak samozřejmě večer,když už kopal a já marně vzpomínala,jestli ten den kopal hodně nebo málo.Ale na kolejích jsem měla blbej pocit i jako netěhotná (jen jako návštěvník).
My jsme se dneska vrátili z dovolená na horách.Musím Adámka pochválit,protože byl perfektní.Cestu (cca 5 hodin) zvládl bez větších problémů a tam jen spinkal,papal nebo se na nás usmíval.Horskej vzduch mu asi dělal dobře.Už jsme okukovali,kde to bude nejlepší příští rok a hlavně ten další,když ho pomalu začneme učit a lyžičkách.
Jenom mě trochu zlobí,protože se naučil přetáčet ze zad na bok a není schopen ležet rovně,ale vždycky leží jakoby v luku a já mám strach,aby neměl problémy s páteří.Ale když ho narovnám,tak za chvilku tak leží zase.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 19:58
- Nahlásit
abby
Já se bojím jen v noci, kdy už komplet celý koleje ztichnou a není tady v podstatě žádnej pohyb (takže tak v 1 nebo ve 2 v noci... ) Jinak přes den to neřeším vůbec... I tak si myslim, že se tady nemám čeho bát, jen si prostě hodně domýšlím...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 16:05
- Nahlásit
Garfield
krásný fotečky, krásná Myšma, krásný Garfield, předpisový kynologický zákus.
Chudák Garfield, ten si s tebou tedy užije. Nemyslí si "na focení je strejda dobrej,co?"
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:49
- Nahlásit
abby
.Ale když ho narovnám,tak za chvilku tak leží zase.
to dělala Vikinka taky..neděs se...on se srvná fakt..něčím ho zabav tak aby se otočil zpětky sám..jak sem Vikču otočila já byla jak na pérku::
|
abby
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 11:06
- Nahlásit
sarax
Přes den je to v pohodě,to na něj začnu mluvit a ona se natočí na mě,ale jak to mám udělat v noci.Když ho dám do "normální" polohy,tak se stejně za chvilku přetočí,jak chce on a nebo ho při tom vzbudím a je zle.Mám jen strach kvůli páteři.
Jo a teď začíná objevovat nohy,tak je to děsná sranda
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:50
- Nahlásit
Jenom mě trochu zlobí,protože se naučil přetáčet ze zad na bok a není schopen ležet rovně,ale vždycky leží jakoby v luku a já mám strach,aby neměl problémy s páteří.Ale když ho narovnám,tak za chvilku tak leží zase.
moje oba kluci spinkali na boku a myslím že je to i lepší kvuli hlavičce, nemají ji placatou nebo k jedné straně. Hlídala jsem aby pokaždém krmení sem je dala na jiný boček a na zádíčkách spinkali jen v kočárku a nebo když usnuli na gauči. A hlavně sem měla strach že se mi na zádech udusí ublinknutím.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 14:33
- Nahlásit
Ahoj,tak jsme včera oslavili 3 měsíce Adámek nám dal dáreček,sám se úplně poprvé přebalil ze zad na bříško a zpět.Bylo to strašně rychlý,takže jsme zůstali stát s otevřenou pusou.Jinak máme 64cm a 7 kilo.Takže jsme pořádnej chlap.Aby toho nebylo málo,tak se už nevejde do autosedačky,takže musíme koupit novou.Tak teď sedím na netu a hledám nějakou jetou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 14:59
- Nahlásit
abby
Adámek nám dal dáreček,sám se úplně poprvé přebalil
No vidite, to je šikula, aspoň už nemusíš v noci vstávat, teď už ho jen přeučte na nočník )))))))
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 15:31
- Nahlásit
abby
To si děláš srandu?
Ty jo my byli včera na prohlídce v 10ti měsících a Sandule má necelých 8 kg, doktorka se tvářila, že je to OK
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 16:02 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Gerda
Tak koukám,že takovej dáreček nám zase nedal.Oprava:převalil se
Garfield
Srandu si nedělám.On je prostě kus chlapa.V "chytrých! knihách píšou,že dítě by mělo mít min.: 2dvojnásobek porodní váhy v 5-ti měsících a v roce trojnásobek.Na tvým místě se nevzrušovala.Každý dítě to má jinak.Pokud je zdravá,tak bych to neřešila.Já taky neřeším,že máme asi nějak moc.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 16:13
- Nahlásit
abby
Ona měla svůj přesný dvojnásobek v šesti měsících, ale je fakt že porodní váha nebyly ani ty 3 kg
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 16:23
- Nahlásit
abby
2dvojnásobek porodní váhy v 5-ti měsících a v roce trojnásobek.
porodní 4.38 a v 25 měsících 12 kilo
taky nejsme v tabulkách
jen je dloooouhá
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 16:26
- Nahlásit
sarax
Právě proto bych ty tabulky neřešila.Známá měla kluka,který se narodil s 3,65, ve třech měsících měl 7,6 a v roce 9,9.Je totiž strašně živej
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 16:28
- Nahlásit
Garfield
Vykašli se na to,doktorka by ti řekla,kdyby něco nebylo v pořádku.Já taky mrněti nebudu nasazovat dietu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 16:33
- Nahlásit
Garfield
sarax
abby
Taky bych to neřešila.Jára při narození 4,75,v roce 15,ve dvou 15 a ve třech16,5.A Teď má dva metry a je ho kus chlapa.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 22:30
- Nahlásit
Garfield
jo jo, my též měli spodní hranici váhy, vono je to i tak nějak v rodině
Pokud jí a nestrádá, je to ok
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:02
- Nahlásit
Hele, jsem byla dneska očkovat a vyděsil mě veterinář, máte nějaký osvědčený termíny odčervení psů s ohledem na těhotenství a plánovaný termín porodu?
A ta druhá věc, na kterou mě přivedla Sarax, nevíte, jestli se dá sehnat postýlka se zvýšenýma, případně výškově nastavitelnýma, postranicema? Mám důvodnou obavu, že by tam jeden ze psů mohl vyskočit.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:44
- Nahlásit
kachna_
jestli se dá sehnat postýlka se zvýšenýma, případně výškově nastavitelnýma, postranicema?
no až tak nevím..ale určo jde k dřevěný přidělat cokoliv
add odčervování..odčervovala jsem cca měsíc před termínem a pak do roka a půl vikiny po 3 měsících...tedka po půl roce až 9 měsících
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:58
- Nahlásit
sarax
.ale určo jde k dřevěný přidělat cokoliv
To jo, ale varianta ostnatý drát už byla zamítnutá a ty zábrany z Nuseláku bohužel nejdou odšroubovat.
Ještě nás napadla síť proti mouchám.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:15
- Nahlásit
sarax
Fakt je potřeba takhle odčervovat.Tak to jsme nějak podcenili.Na konci března jdeme k vetovi,tak se přeptám.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:36 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
abby
Já odčervovala normálně...co půl roku. Když byla mrně, tak jsem jednu dávku přidala. Vetka mi řekla, že nebezpečí přenosu je jen kdyby ji olizoval na obličej a nebo až se mu bude na zahradě hrabat v hovnech
Vidíš...teď bych mu měla dát další...
kachna_
A musíš psa k postýlce pouštět??
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:43
- Nahlásit
Terri
Říkáš,olizoval na obličej,jo,tak to jsem v klidu.Abby se k malýmu a ni nepřiblíží.Ale musím promluvit do duše našim,protože jejich pes by láskou malýhjo sežral a v nestřeženém okamžiku ho olizuje všude.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:54
- Nahlásit
Odčervovala jsem stejně jako obvikle každý půl rok, jen kocourovi jsem dávala asi víc (za Martínka) teď už kocoura nemáme, ale já mám zvířata venku tak je to asi jiné. Ale čuba Peťulku pořád olizuje a Martínka taky Bady miloval a nikdy se nic nepřihidilo
|