Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:17
- Nahlásit

Eimy
panebože...

Mně se dneska zdálo, že se fence babičky narodily myši...

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:23
- Nahlásit

Syska
To mně se noc před tim, než jsem si udělala první těhotenskej test zdálo, že jsem byla na kontrole u doktorky, která mi řekla, že čekám trojčata
A další den mi vyšel pozitivní test, tak jsem čekala, co na tom UZ bude ve skutečnosti

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2009 11:30
- Nahlásit

jablunka
Jak je to možný,že ty miminka už nejsou miminka?
No to mi povídej. Pořád to byly tři roky do rachoty a teď už je to jen rok a půl. Fakt je to divný.
Jinak Štěpánek už je kus chlapa. Přesně takhle usínala prostřední holka, než jsem se otočila, tak spala, kdykoliv a kdekoliv.
Garfield
kráááásnýý

Petra
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2009 20:38
- Nahlásit

Martina
jablunka
Garfield
nádherný děti a povedený fotky
holky hlásím že si dal Peťka říct a teď po dva dny sedá na nočník a pokaždé se vyčůrá a dneska i kakal, ale hned hlásím dopředu že má takové světlé chvilky a pak třeá tak za tři dny se zase klíďo píďo bude posr....

Petra
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2009 20:40
- Nahlásit

holky byli jsme na očkování proti zarděnkám, jaké mám čekat reakce?????????

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2009 01:28
- Nahlásit

Garfield
šecko nej k svatku paní

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2009 13:07
- Nahlásit

Eimy
Jak jsi psala o tom termínu početí dle ultrazvuku, dostala jsem jsem včera výsledky vyšetření a jsou tam oba termíny - jak podle poslední menstruace, tak podle ultrazvuku

Lola1
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2009 13:28
- Nahlásit

Všechny miminka jsou nádherný a vypadají chytře. No delfíni jsou úžasní, to neumím ani v mém věku.

Garfield
Dotaz: proč nemá tafťka taky otevřenou pusu? To se teprve naučí?

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2009 13:42
- Nahlásit

kachna_
aaaha, tak já uvidim, co mi napíše do průkajdy doktorka, až tam půjdu příště... Doufám, že je mrně v pořádku...

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 10:59
- Nahlásit

tedaaaa Martina
Dorotka jako vždy krásná fakt není už takový miminko ale pěkná slečna
jinak s těma krámama ani nemluv.Vikča se postaví čelem k hračkám,předkloní a jako opatkama vyhazuje vše za sebe
Garfield
tyy jo seš si jistá že to dítě má pozemský rodiče??? nádherný fotky ,naprosto uchvacující
jablunkano ty asi potřebuješ abychom přijeli brzo????Štěpán je stále k nakousnutí
Eimy
kachna_
dámy add termíny,ani dle menstruace a ani dle UZ mi nikdo nikdy neřekl kdyže budu rodit dle všeho první děti endonošený..o dost a Vikina přes termín,ale bůhví že

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 11:14
- Nahlásit

jinak teda Jimmi konečně ti sem dám fotku v pyžámku..
je nejoblíbenější pýýýjo a se zoubkovou vílou je boží

Petrateda s tím očkováním nevím už
ale bylo to celkem v pohodě myslím

Martina
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 11:45
- Nahlásit

sarax
ta je krááásnáááá, fešanda. Na tý druhý fotce se tváří jak profi modelka.
To já když řeknu Dorotce usměj se, já si tě vyfotím, tak udělá tohle:

Smečka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 18:37
- Nahlásit

Martina
To já když řeknu Dorotce usměj se, já si tě vyfotím, tak udělá tohle:

Fáze křeníků taky jsem měli...

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 19:22
- Nahlásit

Martina

jj šklebení je boží

Martina
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 19:38
- Nahlásit

sarax
Smečka
A já myslela, že typický americký umělý smích umíme jen my.

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 20:04 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Krásné fotky! No fakt, kde jsou doby mimin

A add Křenidlo, my máme "jak se mračí děda"...

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 00:58 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Táák mám zas jeden přiblblej dotaz Dostala jsem se teď do stádia, kdy mám strach skoro ze všeho (bydlíme na kolejích se společným soc. zařízením) - když si jdu do sprch vyčistit zuby furt koukám, jeslti tam neni schovanej někdo, kdo by na mě mohl skočit, to samý když jdu na záchod, prostě furt všude koukám a hledám nějaký nebezpečí, nějakou zradu, co by se mohla stát (hlavně teda večer ) Je tohleto normální? Nebo jsem na nejlepší cestě do blázince a s tím, že čekám mimčo to nemá nic společnýho?

Jooo a ještě, neznáte někdo někoho, kdo má zkušenost s kočárkama od firmy Růžovej Panter? Já tam po nějakejch koukala a líbily se mi docela, ale nikde na netu jsem k tomu nenašla nějaký větší vyjádření... Ani extra chválu, ani že by si někdo stěžoval...

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 07:51
- Nahlásit

Eimy
Je tohleto normální? Nebo jsem na nejlepší cestě do blázince a s tím, že čekám mimčo to nemá nic společnýho?
Neboj,je to přirozený a normální,jen to nesmíš nechat růst,to by pak byl problém.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 07:57
- Nahlásit

sarax
no ty asi potřebuješ abychom přijeli brzo????
No jasně,fčera bylo pozdě.
Štěpán je stále k nakousnutí
Občas spíš k zakousnutí.
sem dám fotku v pyžámku..
je nejoblíbenější pýýýjo a se zoubkovou vílou je boží

Vikinka je nádherná,má upa profesionální úsměv.

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 08:29
- Nahlásit

Lola1
Dotaz: proč nemá tafťka taky otevřenou pusu? To se teprve naučí?

...no, prosil Myšmu, aby ho to naučila, ale prý je na to ještě moc malej, naučí ho to, až vyroste...

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 08:31 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Eimy
No Růžovej panter prodává celou řadu kočárků, takže záleží na značce, ale jestli myslíš nějaký ten přímo jejich "značku", tak neznám nikoho, kdo by ho měl, ale strašně moc informací (a nejen o kočárkách) je na www.emimino.cz, jen najít správnou sekci. Je tam sbírka rad a zkušeností napříč celým mateřstvím.

PS: ...a pocítíš ještě stovky otázek nejen před porodem, ale taky po něm a tam je hafo názorů a osobních zkušeností, ze kterých jsem většinou zjistila, že je "vše v normálu"...

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 11:05
- Nahlásit

Garfield
Myslim právě konkrétně tu jejich značku... Ve městě jsem ve čtvrtek jeden ten kočárek viděla, ale bylo mi blbý otravovat Jinak za stránky děkujiiii

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 11:24
- Nahlásit

jablunka
manža mě naštěstí tolik vyšilovat nenechá Takže to nemůžu nechat přerůst někam dál, páč bych si pak nedošla ani na ten záchod

Smecka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 11:39
- Nahlásit

Eimy
Tak děsy v těhotenství neměla, zato v šestinedělí ...
V těhotenství jsem byla hrozně citlivá na pachy. Jak mi běžně téměř nic nevadí , v tomto období se mi ze všeho zvedal kýbl.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:02
- Nahlásit

Smecka
Jo, absolutně nejhorší byl smrad z masa. Měla jsem čich lepší jak lovecký pes, cítila jsem, že sousedka o tři patra níž peče sekanou a dělalo se mi blbě

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:04
- Nahlásit

Smecka
Tak v šestinedělí už naštěstí budem bydlet jinde než tady (tady si to nedovedu s prckem představit )... Mě to právě děsí, protože si představuju, jak přes vrátnici prošel ňákej úchylák nebo bezdomovec a schoval se na dámskejch sprchách nebo záchodě a čeká tam, aby mě moh přepadnou a tak
Blbý je že přes den se sem dostane fakt v podstatě každej a nikdo potom v noci neřeší, jestli tu někdo cizí je nebo ne, navíc relativně nedávno dokonce někdo vykradl pokoj hned vedle nás... Kontrola kdo sem jde funguje jen v noci od 23 do 6 do rána...

Jinak pachy taky vnímám doooost, ale úplně blbě se mi z toho nedělá

Smecka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:34
- Nahlásit

Eimy
Tak v šestinedělí už naštěstí budem bydlet jinde než tady (tady si to nedovedu s prckem představit
Zrovna jsem si říkala jestli je možno být s prckem na koleji. Je fakt že jsem nikoho takového nezaregistrovala, ale je vůbec něco takového zakotvené v kolejním řádu?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:06
- Nahlásit

Eimy
Doufám, že je mrně v pořádku...
jo

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:06 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Smecka
U nás existujou pokoje - s vlastní kuchyňkou a soc. zařízením - v podstatě normální byt, který jsou určený pro manželský páry s dětma... respektive pro páry s dětma s tím, že manželský páry mají přednost... Máme tam podanou žádost, tak uvidíme, jestli nám to přiklepnou, pokud ne, budem muset jít někam jinam Každopádně vím, že mi kdosi říkal že v jedné budově kolejí stojí kočárky, že tam páry z dětma bydlej...

Ale v kolejním řádu to myslim není ani uvedený, nemaj to napsaný vůůůůbec nikde, ale jak se říká - líná huba holý neštěstí, takže jsme to pozjišťovali takhle...

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:09
- Nahlásit

Martina
sarax
teeeda holky jsou boží, a ty oranžoví nosíky, jak je možný že je ještě mají ????
nebo je vidím jen já
Martino ty si to očkování nepamatuješ??? na předchozí stránce sem se ptala na reakci na zarděnky???????

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání