| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:14
- Nahlásit
Fajka, Janiii, PetraK
teda holkiiiiiiii, ted koukam na ty fotky od Fajkysovy, jste teda tridy, klobouk dolu! Az se uvidim s Fajkysovou, tak ji predam tu svoji trosicku do mlejna ..
ja se nemuzu odtrhnout od tech micek .. treba ta britka .. aaaach jo ta je krasna .. myslite, ze by mohla bejt v byte ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:21
- Nahlásit
Janiii
máš odpověď
Roxana
No já bych řekla že jo páč, jsou jen ve voliérách nebo v domečku .... sice paní říkala že se na ní má přijet někdo podívat ale kdybys chtěla můžem na ní spolu zajet mrknout toho 13.9.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:28
- Nahlásit
Fajka
nic nedorazilo ale vyčkám
Roxana
Britka byla křížená, ale krásná, doma budou zvyklé určitě, ale jak píše Jana, tak je předběžně zamluvená - ale třeba by to vyšlo
Fajka
že ty tam chceš Roxanu dotáhnout toho 13. abys viděla Astičku viď???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:30
- Nahlásit
Janiii
to příjde určitě, je to centrum a ten je pomalejší
že ty tam chceš Roxanu dotáhnout toho 13. abys viděla Astičku viď???
na ní myslím kudy chodím... jeden drobnej nápad bych měla ale přemejšlím jestli mám nebo nemám...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:31
- Nahlásit
Fajka
jeden drobnej nápad bych měla ale přemejšlím jestli mám nebo nemám
sem s ním, ale určitě máš!!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:33
- Nahlásit
Fajka
to příjde určitě
už je to tu, stačilo vypnout - zapnout
a děkuju, určitě se ozvu v každém případě ... mě se nezbavíš
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:35
- Nahlásit
Fajka, Janiii
No já bych řekla že jo páč, jsou jen ve voliérách nebo v domečku .... sice paní říkala že se na ní má přijet někdo podívat ale kdybys chtěla můžem na ní spolu zajet mrknout toho 13.9.
Britka byla křížená, ale krásná, doma budou zvyklé určitě, ale jak píše Jana, tak je předběžně zamluvená - ale třeba by to vyšlo
nooo, tak jako nemusi to bejt zrovinka tahle, ale vona tak smutne koukala pres ty mrize ...
mam micu v planu, ale ted hned si ji vzit nemuzu a taky teda by musela umet tu domaci cistotnost a aby nevyskrabala Arusce oci, mozna prece jen kote je asi tvarnejsi ... ale proste jsem se neudrzela a musela vam to napsat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:36
- Nahlásit
Janiii
No u nás v sousedství je takovej pán co měl ovčouna, předloni v létě umřel protože už mu bylo skoro 12 nebo tak nějak... no a pak vím že pán hledal a chtěl dalšího ale zatím nemá ... vím že zkoušel i nějakýho z Grabštejna ale nic mu nepadlo do oka... tak nevím sem myslela kdybych ho potkala zkusit nadhodit Astičku..... ale už sem pána neviděla tak 3 měsíce a hlavně je mu určitě kolem 70 let... takže kdyby se něco stala Astička by zase byla sama nevim noooo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:36
- Nahlásit
Roxana
taky teda by musela umet tu domaci cistotnost a aby nevyskrabala Arusce oci, mozna prece jen kote je asi tvarnejsi tak si musíš k čiči vzít z útulku i Astičku, ta je určitě na kočičky zvyklá a je to
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:38
- Nahlásit
Roxana
Ale joo to chápu já nemít doma piraňku tak sem si taky nejmíň tři odvezla.. doma maj štěstí, páč nemít piraňku tak nic neřeším
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:38
- Nahlásit
Fajka
ahááá, tak to by bylo fajn!! 70tiletý pán tu může ještě 20let být, a pokud měl sám chutě zkoušet najít si nového kamaráda, a klidně staršího (soudím podle Grabštejna) tak by to za zkoušku stálo ...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:39
- Nahlásit
Janiii
tak si musíš k čiči vzít z útulku i Astičku, ta je určitě na kočičky zvyklá no jenze to by Asticce vyskrabala ocicka asi Arisa, vis ...
Fajka
hele, vovcounovej duchodce, to je vono minimalne za pokus to stoji
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:41
- Nahlásit
Janiii
Ale jo si právě říkám že by si mohli dělat vzájemně radost a chápali by vzájemně svoje problémy stáří, když to tak řeknu... no uvidím, zkusím na něj nějak natrefit při vycházkách a Astičku nadhodím... on je moc milej a vždycky rád povídá, takže to nebude problém...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:42
- Nahlásit
Fajka
jsi hůůůžasnááá, pořád to všude říkám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:49
- Nahlásit
Janiii
jéé děkujuuu, no já to zkusím se zeptat, jen sem přemýšlela o tom věku a kdyby se pánovi něco stalo on totiž žije sám... ale tak nějak mi příjde že by k sobě docela pasovali... jeho předešlej se jmenoval Agárek a byl to fakt kus psa.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:01
- Nahlásit
Fajka
já chci taky k babi pořád nacpat nějakýho psa - a je jim 75 ... takhle nad tím člověk asi přemýšlet nemůže
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
Ale já vím nooo, zase si říkám aby pak to pro toho pejsu nebyla rána kdyby zas musel putovat jinám nebo zpátky do útulku pán je přece jen sám...
Ale člověk musí vždycky věřit, že všechno dobře dopadne (což platí i pro tvůj mailík)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:28
- Nahlásit
Fajka
já vím, opakuju si to pořád dokola, jen to uplně vždycky nejde. ale nějak bylo, nějak bude.
aby pak to pro toho pejsu nebyla rána kdyby zas musel putovat jinám nebo zpátky do útulku
na druhou stranu, putovala by zase určitě do Dášenky a tam to zná, tak by ten šok nebyl tak velký podle mě .. ale nesmíme myslet na to horší, musíme hledět vstříc světlé budoucnosti
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:30
- Nahlásit
Roxana
no jenze to by Asticce vyskrabala ocicka asi Arisa, vis ...
no co, tak by tam šla bydlet Ariška, vona pani Fejkýšová taky řekla, když jsme vylezli z auta před útulkem "nojo, tady se bude Fejkyně jednou líbit ..." tak by byly holky spolu no (což nevim, jestli by nevyšlo nastejno jako kdyby Ariška zůstala s Astičkou? )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:38
- Nahlásit
Janiii
no co, tak by tam šla bydlet Ariška, vona pani Fejkýšová taky řekla, když jsme vylezli z auta před útulkem "nojo, tady se bude Fejkyně jednou líbit ..."
a neměla sem pravdu?????
což nevim, jestli by nevyšlo nastejno jako kdyby Ariška zůstala s Astičkou?
Myslím že Ariška + Astička je pravděpodobnější kombinace než Fejkyn + cizí dospělá velká fenka (jakákoliv)
ale nesmíme myslet na to horší, musíme hledět vstříc světlé budoucnosti tak tak...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:41
- Nahlásit
Janiii
no co, tak by tam šla bydlet Ariška hele a ze si teda neudelas takovou vymenu s Berni??? Asticka by se u vas mela urcite jako v bavlnce
což nevim, jestli by nevyšlo nastejno jako kdyby Ariška zůstala s Astičkou? ) Tak jako ne ze by holky byly nerozlucny kamosky, ale zvladlo se to v poho, vid, Fajko Ovsem bez panicek na druhy strane voditka by asi byla mela, no, to jako jooo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:49
- Nahlásit
Roxana
hele a ze si teda neudelas takovou vymenu s Berni???
chudáci v útulku, co by si počali se sviní mojí tříbarevnou to jim nemůžu udělat a právě proto že je taková sviňucha, tak nemůžu risknout, jinak už by Astička jela s námi achjo
Ovsem bez panicek na druhy strane voditka by asi byla mela, no, to jako jooo
to je u nás občas ten rozdíl - když nemá berni na druhým konci vodítka páníčky, je v pohodě - ale taky to není pravidlem. čert aby se v těch sviních vyznal - a teď nemyslim ty vaše pejsáčky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:51
- Nahlásit
Roxana
Tak jako ne ze by holky byly nerozlucny kamosky, ale zvladlo se to v poho, vid, Fajko
jo to jo, řekla bych, že vedle sebe na vodítkách fungovaly nečekaně dobře až na pár maličkostí, až mě to překvapilo
Ovšem bez dozoru by to byla mela to je jasný páč Fajkýš je prudič a Ariška by si to po právu nenechala líbit
Ale celodenní výlety nejsou problém
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:57
- Nahlásit
Fajka
Roxana
a tak to má být
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:07 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Janiii
chudáci v útulku, co by si počali se sviní mojí tříbarevnou to jim nemůžu udělat chudak berni, urcite ji musi mit strasnou skytavku
Fajka
Ovšem bez dozoru by to byla mela to je jasný páč Fajkýš je prudič a Ariška by si to po právu nenechala líbit
A tak to nehrozi, ponevac panicky jsou bdely dozorkyne, ze
Ale celodenní výlety nejsou problém
No to ani nahodu uz se taaak tesim, az mam skoro tresavku Tak se Janiii taky doufam nekdy pridate!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:16
- Nahlásit
Roxana
A tak to nehrozi, ponevac panicky jsou bdely dozorkyne, ze
jj já už mám voči i vzádu
Janiii
uz se taaak tesim, az mam skoro tresavku Tak se Janiii taky doufam nekdy pridate!!!
No jasně já taky a jak vymyslíme něco strategicky uprosted aby sme to měli všichni stejně daleko vyberem vhodný termín a bude vejlééét
Konečně by taky jednou bylo beňákovo plémně v menšině
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:40
- Nahlásit
Fajka
vyberem vhodný termín a bude vejlééét
Konečně by taky jednou bylo beňákovo plémně v menšině
no a proč jsi nás asi zvala 13. na Ještěd cooo? je mi to jasný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:57
- Nahlásit
Nažďáár bábyyy!!
Ty fotky jsou skvělý!!!! Díky moc za obrazovou dokumentaci.
Fajka
Prosííím prosííím, přeper pana souseda,ať si Astičku vezme!!
Janiii
Jak dopadnul pohovor?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 14:00 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
Jak dopadnul pohovor?
nijáák, jedu tam zítra, a výsledky budu vědět určitě až bůůůchfí kdy
co Ešus? má klidový režím?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 14:02
- Nahlásit
Janiii, Fajka
vymyslíme něco strategicky uprosted aby sme to měli všichni stejně daleko vyberem vhodný termín a bude vejlééét - tak to je jasny, to musi bejt muj milovanej ceskej raj
|