Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:07
- Nahlásit

PetraK
Janiii
a kdo si vzal na starosti štriptejz na stole?
on je tam i stryptýz???????
Uf já věděla proč se pantomímě vyhejbám jak čert kříži

nééé, nebyli jsme nervní a neřikali jsme - teď, teď určitě po nás skočí ... ale tak už ji trochu známe, takže nás to spíš nepřekvapilo
no čoveče ale když u nás byla mrknout tady Ariška z fora, tak na ty teda vůbec nehupla ale teda ty měli v kapse kuřecí masíčko a vy dete s tyčkou to chtělo aspoň uherák

Janiii
PetraK
Holky mě ta Astička furt leží v hlavě... vždyť je tak bezproblémová, a nikdo o ní neprojevil zájem sem přemejšlela zkusit nějak rozhodit sítě, podle mě by se hodila třeba starším lidem co chtějí do baráčku velkýho psa co už nepotřebuje tolik procházek, stačilo by kdyby jí na vvylítání někdo pozahoval míček a sem tam se s ní prošel po vsi a byla by šťastná a za plotem by respekt taky budila...
nějak na ní pořád musím myslet no ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:25
- Nahlásit

Fajka
no čoveče ale když u nás byla mrknout tady Ariška z fora, tak na ty teda vůbec nehupla ale teda ty měli v kapse kuřecí masíčko
no jo,a Míra aspoň s tyčkou!! kdežto já smrděla cizíma psama a kapsy prázdný se nedivim že si řikala, no co tyhle sem lezou ...
ad. Astička - ani mi nemluv, já na ni pořád myslim, možná z fotek třeba nezaujme, ale na živo, je prostě boží!!!!!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:42
- Nahlásit

Ahojte zencky!
Fajka
Tez gratuluji ke krasnymu umisteni ! Uz jsou z vas zkuseny harcovnici, tak at se dari i nadale!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:49
- Nahlásit

Fajka

Janiii

ad Astička
jdu se zeptat paní Davídkojc a Tinty, jestli by jí nemohly dát na stránky. Že by byla na víc místech.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:55
- Nahlásit

Roxana
Ahojda díky
no zkušený teda zrovna né, ale už to není pro ostudu to naše předvádění

PetraK
Díky, byla by fakt dobrá pro někoho kdo by rád velkýho psa, ale už by nezvlád akčního mlaďocha ... i když ona ta Astička když jsme tam byli, byla akční docela dost ale sedět na lavičce a házet jí míček není až zas tak namáhavý

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:01
- Nahlásit

mě taky hrozně zarazilo, když paní Kubištová říkala, že se na ni neozval ANI JEDEN zájemce je prostě boží, teň šťastnej výraz "tak hoď mi už ten míček!!!" a vůbec bych jí ten věk 8 let nehádala, šmudla jedna ale ona byla aktivní fakt jen u aportu, jinak to není žádný péro z gauče ... prostě samý pozitííva

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:08
- Nahlásit

Janiii

Gerda! Měla by si jí vzít Gerda! Du jí to navrhnout!

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:15
- Nahlásit

PetraK
jenže fotka třeba houbeles zapůsobí, doporučuji osobní setkání - poďvej, jak jsme s Fajkou dopadly, myslíme na ni kudy chodíme, na babču štramandu

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:18
- Nahlásit

Janiii

Já vím, já vím, ale - hele co takhle sepsat o ní víc? Jestli se ozve Tinta či Davídkojc a daly by to na ovčáka v nouzi, bylo by tam o ní víc informací od někoho kdo jí viděl naživo! Nechcete něco sepsat? Aby tam bylo víc než v popisku útulku. Však to nemusí být na román. Jen osobní pocit ze setkání.

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:31
- Nahlásit

Nechcete něco sepsat? Aby tam bylo víc než v popisku útulku. Však to nemusí být na román. Jen osobní pocit ze setkání
román to nebude, to je fakt ale nevim co víc o ní napsat, než co mají na stránkách útulku. Musím říct, že podle fotky by mě taky nezaujala, nejsem typ co by si domů pořídil ovčouna nebo jeho křížence. Ale když sem viděla tu radost ze života, se starým tenisákem nás vítala už ve vratech a vyměnila ho jen na chvíli, když se rozdávaly piškotky na to, že jsme pro ni byli cizí, tak nejevila vůbec žádné známky strachu a hrrr pro míček a rychle zas k nám, před námi ho vyplivla a když jsme ho dlouho nehodili tak si štěkla jako "nevykecávej se, já jsem tady taky!" nový pískací míček taky přijala radostně a hned si ho "adoptovala", trochu lituju lidičky v útulku, protože míček má fakt výrazný zvuk a Astičce se mooc zamlouval. a když ho ještě mohla dojít namočit do vody, byla ta nejšťastnější! je to prostě úžasný stvoření, který by si zasloužilo strávit zbytek života s milujícím páníčkem, který by ji drbal a házel míčky do úmoru ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:57
- Nahlásit

O Astičce:

Kdo je Astička? Je to psí skorobabička. Ovšem pozorte!! Kdo by si představovaval nějakou dýchavičnou psí důchodkyni, ten je hrubě na omylu! Astička je čupr štramanda. S obří chutí do života, s obří láskou ke všem lidem a hlavně s obří chutí běhat za balónkem. Nově příchozí přivítá po svém. Někde dávají chléb se solí, Astička dává tenisák. Je to prostě pes který se narodil s tenisákem místo mozku. Balónek je ochotna vypustit pouze v případě, když se někde rozdávají piškotky. A může-li balónek vyráchat ve vodě a z té vody ho přinést, je to prý vrchol blaženosti. Astička je pes, který vás pravděpodobně neosloví svým vzhledem. Což je ovšem kardinální chyba - když lehce nahlédnete "pod pokličku" uvidíte, že je to to nejúžasnější stvoření. Stvoření, které by si plným právem zasloužilo strávit zbytek života s milujícím páníčkem, který ji bude drbat, drbat a házet míčky. Do úmoru.

co tohle?

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:00
- Nahlásit

PetraK
no vidiš, jak jsi šikovná jen bych možná nebyla tak tvrdá Astička je pes, který vás pravděpodobně neosloví svým vzhledem stačilo by který nemusí všechny oslovit vzhledem protože ona neni vůbec ošklivá, jen je to typ ovčáka a to může mnohé odradit než si o ní cokoliv zjistí - jako třeba já ...
ale jak to zpracuješ, je fůůůk, hlavně kdyby se někdo hodnej našel ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:02
- Nahlásit

Janiii

tož ano, to máš pravdu

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:08
- Nahlásit

PetraK
Možná si to někdo pamatuje, je to ta fenka co jí v Jablonci odebrali paní co jí měla přes rok pouze na balkóně v paneláku a vůbec nechodila ven byla tlustá nepohyblivá, a teď je z ní atletka

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:29
- Nahlásit

Fajka

jdu to přihodit k tomu popisku Dík.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:35
- Nahlásit

PetraK
Super holky, díky za ty popisy, já teď nevím kde mi hlava stojí a těžce nestíhám ale jste zlatý všici !!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:49
- Nahlásit

PetraK
Balónek je ochotna vypustit pouze v případě, když se někde rozdávají piškotky.
tady prosím opravit, balonek dává i bez piškot, hodí ho na zem a čeká ale když člověk nastaví ruku položí ho přímo do ruky Udělala mi to Xkrát za sebou

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:17
- Nahlásit

Fajka
Janiii

holky tak jsem mluvila s paní Davídkojc - a ten náš popisek je na inzerci v ovčákovi moc dlouhej, tam je vždycky prý odkaz na ten útulek. Tak mě napadá, že by to teda chtělo asi se o Astičce víc rozepsat v nabídce útulku. Jenže jak to udělat .-(

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:26
- Nahlásit

PetraK
Ono to tam toho mají dost koukej...

http://www.dasenka.unas.cz/pejsci.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:32
- Nahlásit

Fajka

já vím, já tam koukala. Nechápu, proč ji nikdo nechce. Sáhla bych po ní hned, kdyby to šlo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:41
- Nahlásit

PetraK
Chjooo, dyž ona si to fakt nezaslouží aby o ní nikdo nestál když kouknu na tu fotku a ten pohled.... je mi smutno
Kdybych neměla doma takovou nesnášenlivku tak sem s ní snad odjela ... ona je zrovna ta co by byla vděčná za každý hození míčku, za každý pohlazení za každou prochajdu do lesa na houby a tak... a věřím tomu že kdyby si našla toho správného človíčka nehnula by se od něj na krok... leda když by běžela pro ten tenisááák ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:09
- Nahlásit

Fajka

Zkusila jsem to před chvíli nahodit i s obrazovou dokumentací Brtníkovi, páč tady zrovna byl. A nic. Mám smůlu .

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 22:05
- Nahlásit

Tady je zbytek fotek z Dášenky
http://fajka.rajce.idnes.cz/Akce_Dasenka/#album

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:11
- Nahlásit

Fajka
ty fotky jsou fajn a na jedný se na sebe dokonce můžu i koukat aniž by praskaly monitóry

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:13
- Nahlásit

jo, mám dotaz - ač dítě z vesnice, nějak si neuvědomuju ... kdy proboha skliděj na všech polích kolem tu blbou vysokou a zežloutlou KUKUŘICI??? nemáme kam chodit ven, včera to zas byla procházka okrajema polí a Berni se mohla učuchat, páč to bylo rozrytý od divočáků - a s nima se fakt nemam chuť potkat ... v lese jsou zas neodklizený kmeny stromů po červnový vichřici máme nějaký omezený pole působnosti na prochajdách ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:14
- Nahlásit

Janiii
Brepto!

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:16
- Nahlásit

Janiii
kdy proboha skliděj na všech polích kolem tu blbou vysokou a zežloutlou KUKUŘICI???
No u nás moc kukuřice není, takže nevím moc přesně ale řekla bych jak brambory.. 1-2 týden v září...
Já mám zas problém že nemůžem na obyčejný louky, protože tráva je skoro pokolena a to je moc a vůbec si nejsem jistá jestli to ještě posekají.. když né tak je to v háji

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:20 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Fajka
já právě ze severu na kukuřici zvyklá nejsem, a tady je fakt všude dneska půjdem na socializační procházku k mírový mámě za Bárou, aby zas Berni někdo chvíli okusoval a ona pak byla vděčná že je s námi a nikdo ji neprudí sice krátká procházka, ale večer asi půjdem zapíjet (obzvlášť my dva s Mírou, hahaha) kolegův přírustek do rodiny, tak víc nestihnem
jo a ráno mušim brzo brzičko vstávat, páč jedu na pohovor - tak zítra ode mě budete mít klíííd

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:42
- Nahlásit

Janiii
sice krátká procházka, ale večer asi půjdem zapíjet (obzvlášť my dva s Mírou, hahaha) kolegův přírustek do rodiny
vodou z kohoutku no nic to znám

jo a ráno mušim brzo brzičko vstávat, páč jedu na pohovor jů tak držím pěsti ať konečně něco pěknýho dopadne

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:02
- Nahlásit

Fajka
máš mail

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání