Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:14
- Nahlásit

Janiii

A tak to je prostě první krůček, já bych to viděla tak, že až děda s babi uviděj, tak do toho půjdou taky. Ono jim to nedá!

ale Báruška je krasavice

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:21
- Nahlásit

Janii
docela změno co... od pudlice k vovčounce?
Budou s váma cvičákovati?

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:37
- Nahlásit

Fajka
on mámy přítel už ovčáka měl, chodil na cvičák, takže ho chtěl zase
A tak to je prostě první krůček, já bych to viděla tak, že až děda s babi uviděj, tak do toho půjdou taky. Ono jim to nedá!
no zatim jsem ráda, že jsem nedotáhla ten hovězí nápad, pořídit k berni kámošku/kámoše berňáka. páč mi stačil ten včerejšek - babička malou cpala vším možným, vyprávěla mírový mámě, jak zjišťovala jestli malá jí chleba, a nevim co ještě, pak jí šla nasypat granule protože usoudila že má Bára hlad - a nasypala granule na zem!! v přítomnosti Berni!! tak dostali seřváno, že tohle ať už nikdy nedělaj, že by to mohla bejt taky pěkná rvačka no prostě včera jsem poprvé za dlouhou dobu děkovala, že je Berni "jedináček"

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:43
- Nahlásit

PetraK
dala jsi ségře číslo na mě? ještě tu nebyla, tak snad to stihne kdyžtak tu na ni můžu počkat kdyby to nestihala do půl pátý, ale potřebovala bych to vědět

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:48
- Nahlásit

Janiii

ještě tam nebyla???? Bože co dělá?? Tvoje číslo jsem jí dala, zkoušela jsem jí teď volat, ale je nedostupná to už musela domů dorazit určitě!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:15
- Nahlásit

PetraK
předáno, už to máme v autě a peníze mám u sebe!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:21
- Nahlásit

Janiii

TAK HURÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! Díky moc, měla jsem strach, že když ségra řekla, za patnáct minut jsem tam, dorazí pozejtří !!

Díky moc za odvoz.

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 12:44
- Nahlásit

ahoj babky, co je novýho?
já makám jak černá, mám tu toho nějak moc
jinak jsem dodala fotky z tábora na web, takže kdo chcete, kochejte se Pani Fajkýšová, moc děkuju ještě jednou Pájovi za fotky z karnevalu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 15:18
- Nahlásit

Janiii

já sem servaná jak starej plakát dneska - kam mám kouknout na fotky?

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 15:28
- Nahlásit

Tak jsem zas jednou tady, od včerejška mám brigádu, tak to sem nějak nestíhám... Tak aspoň zdravím

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 15:38
- Nahlásit

Eimy

No a novinky nějaký nejsou??? CO?

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:11
- Nahlásit

PetraK
fotky jsou všechny na webu tábora - a že jich tam je to máš na dlouhé zimní večery
Eimy
hoooooj, pani, vod tý doby co seš mladá pani tak nás pěkně zanedbáváš co máš za brigádu??

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:27
- Nahlásit

Janiii

díky za odkaz číhnu ale až záfrta odpoledne, teď už letím, páčko a mějte se .

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:55
- Nahlásit

Fajka
hoooj pani, jak to uděláme s tím pátkem? asi nebudou uplný vedra, ale pršet by snad nemělo, uděláme nějaký to masíčko a zakoulíme? případně můžeme Activitit či vyvádět jiné nezpůsobilosti

rendik
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 12:08
- Nahlásit

Lidijové, nechcete si o víkendu udělat vejletek do Prahy do Komořan podívat se na agility závody Noční hrátky? Že bych vám dala něco do tý vaší sbírky...

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 12:39
- Nahlásit

rendik
ahoooj, holka!! bohužel v pátek jedem do jablonce, a v sobotu dopo vezeme s Fajkou ty věci do Dášenky ... a co když to necháš na nějakou další akci? určitě se zase nějaká najde

rendik
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 13:01
- Nahlásit

Janiii
a co když to necháš na nějakou další akci? určitě se zase nějaká najde
Ok, mě je to celkem jedno, ve skříni je místa dost, budu sbírat dál

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 13:19
- Nahlásit

rendik

Híml, já jsem taky o víkendu pryč, ale víš co, vždycky se najde místo, kde se to hodí. Když to nebude do Dášenky, můžou to být Maršovice nebo kdokoliv jiný. Jsi z Prahy?

rendik
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 13:29
- Nahlásit

PetraK
Kdepak, jsem z jižních Čech, ale o víkendu se budu vyskytovat v Praze a další víkend možná taky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 13:41
- Nahlásit

rendik

Hele ale tak mě napadá - což to dát do útulku někde u Vás? Však všude budou moc rádi. Případně můžem zkusit odchytit někde Dejavu jestli neví, kdo z jihočeských by to teď potřeboval nejvíc?

rendik
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 13:48
- Nahlásit

PetraK
Případně můžem zkusit odchytit někde Dejavu jestli neví, kdo z jihočeských by to teď potřeboval nejvíc?
To je dobrej nápad

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 13:50
- Nahlásit

rendik
Tak jo, jdu hledat Dejavu

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:41
- Nahlásit

tak jsem zpet od lekare, bohuzel jihoceske utulky moc neznam osobne, ale znam Petru a Misu z Cibely, ktere prakticky s dobrovolniky supluji absenci neexistujiciho zadneho utulku v jindrichohradeckem okresu, takze ti budou urcite vedet, kam s tim a ze to nezneuziji, tim jsem si 100% jista

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:44
- Nahlásit

BTW i ty utulky v Tabore, Klatovech, Strakonicich i Budejicich moc dobre spolupracuji, takze zalezi, co mate a kde by to potrebovali, myslim, ze s klidnym svedomim tam kamkoliv

rendik
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:57
- Nahlásit

dejavu
nemám nic speciálního-konzervy,granule,pár pamlsků...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:17
- Nahlásit

rendik

hele ešče esli můžu poradit- zkus pohovořit doma a v okolí /třeba v práci /na téma starý ručníky, deky ložní prádlo atd. páč co já vím, tak to se taky vždycky hodí a kolikrát to doma zavazí. Případně i starý misky plastový z kuchyně, to se taky vždycky šikne. Já takhle oběhla u nás barák a to by člověk nevěřil kolik se toho sejde

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:27
- Nahlásit

PetraK
já jsem přemejšlela čím ještě Dášence pomoct k tomu, co jsme posbírali na táboře, přihodili jsme k tomu taky ještě pár pamlsků ... chtěli jsme koupit nějaký pytel granulí, a nakonec jsme usoudili, že dáme radši peníze, a ať si za to poříděj co potřebujou ... takže tu částku od tebe nějak navýšíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:33
- Nahlásit

Janiii
... takže tu částku od tebe nějak navýšíme

super! já si právě říkala, že nebudu kupovat, že tam hodím prašule, protože oni koupí to co zrovna budou potřebovat - třeba nějaký léky-což je nejpravděpodobnější, páč za léky lítaj prachy furt.

Holky - jsem hrozně moc ráda, že se to takhle dalo dohromady, děkuju vám moc já si takhle útulkářsky soukromničím už nějakou dobu a teď když jsem se dostala k těm konzervám, tak jsem si říkala, jak to podělit. Ptala jsem se Dejavu, ona mi hodila dva útulky, ale tam nemám šanci to dostat, tak jsem si vzpomněla právě na tu Dášenku... a na to, že Janiii..... a ... už to jelo a vůbec mě nenapadlo, že se takhle rozdováníme a pojede tam karavana s nákladem předpokládám, že jsme na tom všechni stejně- že máme hroznou radost!!!

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:37
- Nahlásit

Jeste jsou dobry stary lyzarsky ponozky na oblecky pro ty mrnave pejsky

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:42
- Nahlásit

Zdarec děcka probíhám kanceláří, páč jsme se zrovna vrátili z Prahééé

Janiii
hoooj pani, jak to uděláme s tím pátkem? asi nebudou uplný vedra, ale pršet by snad nemělo, uděláme nějaký to masíčko a zakoulíme? případně můžeme Activitit či vyvádět jiné nezpůsobilosti
JJ máme vás na programu v pátek a pak v sobotu ráno ta Dášeňka

PetraK
Taky sem doma našla dvě starý deky a nějaký ten ručníček tož to přihodím k tomu...no a jasně že jestli posíláte taky prašulky tak něco přihodím, případně částku zakulatím, dorovnám, či tak co bude třeba

A radost je veliká páááč se na to těším že budou mít radost oni a určitě to s Janii vyfotíme ať z toho taky něco máte !

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání