Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 14:14
- Nahlásit

Roxana
tak to je jasny, to musi bejt muj milovanej ceskej raj
nene, to bude MŮJ milovanej českej ráj
což v překladu znamená - jsem pro

Roxana
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 14:18
- Nahlásit

Janiii
nene, to bude MŮJ milovanej českej ráj ale no dobre no se rozdelime ne
treba trosky a nejaky lesiky kolem, co vy na to

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 14:27
- Nahlásit

Janiii

sem myslela, že to je dneska?? Ach jo, sem zmatená jak Goro v Tokijů.

No Ešus má fakt "klidovej" režim. Přišla jsem dom s tím, že se půjde pouze na couračku a! v kabelce s novým házedlem. Pes nikde. Za chvíli dorazili s páníčkem z pole doma házedlo jako dobrý, doooobrýýýýýýý, před barákem házedlo jako dobrýýý, doooobrýýýýýýýý. O deset metrů dál už nikoho házedlo na přetahování teda nebralo ani náhodou . Dokonce ho nebrala ani jeho manželka Aischa, měl rypák u země a jel. Poslechl sice, když jsem ho hned nechtěla pustit za Natálkou (další jeho milená), tak aspoň nějaký to pozitivum , ale je furt zahleděnej do dálek. Asi to fakt bude těma babama, páč dneska ráno šel s takovou hnusnou vopratí ze slin, že jsem předstírala, že ten čokl ke mě nepatří ani náhodou .

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 14:29
- Nahlásit

Roxana
Janiii
treba trosky a nejaky lesiky kolem, co vy na to
My jse s Fajkýšem pro fšema šesti tlapama

PetraK
Zdár paní, no jo hárafky jsou hárafky nooooo.... ale furt lepší špatnej vod háravek než špatnej vod nemoci

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 15:43
- Nahlásit

Fajka

No von je hlavně špatnej na hlavu a já už taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 16:14
- Nahlásit

Fajkaááááááá

paní prosím, prosím, Tinta slíbila, že dá Astičku k ovčounům. Můžete zpracovat dvě fotky do velikosti tak 400x300 (vůbec nevím, o čem to Tinta mluví sem na todle vůl) a poslat mi to v emilu? Já bych to pak poslala Tintě, připsala nějaký ten text (ten původní asi bude dlouhý:????) a kontakty a Astička by šupajdila na vovčáky.

Dííík

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:48
- Nahlásit

Fajkýýýšovááááá prosím, prosím,

,
můžete mi pani pomoct s těma fotkama Astičky???? Díkuju.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Achoooj, sooory, sem až dneska.....
Co že to mám udělat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:24
- Nahlásit

Fajka
Achoooj, sooory

v klídku, vím, že lítáš.

Co že to mám udělat?

todle:

paní prosím, prosím, Tinta slíbila, že dá Astičku k ovčounům. Můžete zpracovat dvě fotky do velikosti tak 400x300 (vůbec nevím, o čem to Tinta mluví sem na todle vůl) a poslat mi to v emilu? Já bych to pak poslala Tintě, připsala nějaký ten text (ten původní asi bude dlouhý:????) a kontakty a Astička by šupajdila na vovčáky

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:39
- Nahlásit

PetraK
Achááá OK du na to

Dneska je zas den teda.. asi zabiju vlastního bratra páč je mi z nej nablití možná to není normální ale tak mi hnul žlučí že by ho utloukla Biluščinou traverzou... nějakou extra tvrdou a velkou

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:46
- Nahlásit

PetraK
Huš sem to poslala .. mrkněte na to paní zda je to OK...
Dyž tak to doupravím

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:59
- Nahlásit

Fajka

dík za chvilku na to číhnu, ale jestli je to O.K. to pozná Tinta, já poznám leda kulový

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:01
- Nahlásit

PetraK
Oni mají ty fotky divnou velikost, takže to nejde úplně na ten rozměr, dvě jsou krapet menší, ale to snad neva.. no dyž tak dej vědít

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:09
- Nahlásit

Fajka
myslím, že to bude f pohodě, ale to fakt neposoudím. . Až jak rozhodne velká Tinta. Já tomu prt rozumim.

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:11
- Nahlásit

hoj baby, dneska jsem poblijón, tak jsem doma takže vás pozdravim a zas půjdu do pelechu, celou noc jsem nespala, včera to cestování na pohovor - výsledek budu vědět zítra - a úterní oslava kolegovy dcérušky, ze který jsme přijeli v půl jedný ráno a v pět jsem vstávala ... možná si prostě tělo řeklo o odpočnek tak mu ho jdu dopřát

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:14
- Nahlásit

Janiii
Achuuuj, teda ty si jak Faujuška ta taky od včerejška blinkááá ale ona to nemá od pítí ale protže zas trubka určitě sežrala nějakej kámen
Tak hezky vodpočívej se na tebe budem těšit

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:15
- Nahlásit

Fajka
ale ona to nemá od pítí
a já snad jooo? jsem dělala řidiče a ani včera jsem nic nezapíjela možná je to ta chyba
tak zatim hoj

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:20
- Nahlásit

Janiii

Ahoj poblíjóne - buhví, esli si nesežrala kámen jako Fajuška

Hele holky co tenhle popisek

Astička - 7letá fenka, veselé a velmi velmi přátelské povahy s maximalistickou vášní pro tenisák a drbání. S ostatními pejsky vychází bez problému, lidi miluje. Je to ideální bezproblémový pesan. Mnohem víc se o ní dozvíte v útulku Dášenka.

Může být??? Nesmí to být moc dlouhý.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Super... ještě nějakou vsuvku že na svůj věk hodně vitální nebo akční....

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:56
- Nahlásit

Fajka

vsunuto a odesláno. Tinta to zpracuje odpůldne nebo večer. Tak snad to Astičce pomůže

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2008 13:02
- Nahlásit

na webu Dášenky je poděkování, paní Kubištová to tedy shrnula za psí tábor, snad vám to holky neva, ale my všichni víme, kdo se podílel

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 09:19
- Nahlásit

lidííííí, pozoooor, dneska ráno se u nás stavila mírova máma s Bárou a bacha Berni si chtěla hrát!!!! roztomile do sebe šťouchaly a popoháněly se, no my nad nima stáli a kochali se - až jsme přijeli pozdě do práce

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 09:21
- Nahlásit

Janiii
na webu Dášenky je poděkování, paní Kubištová to tedy shrnula za psí tábor, snad vám to holky neva, ale my všichni víme, kdo se podílel
jooo v pohodě a stejna nejvíc toho bylo z tábora

lidííííí, pozoooor, dneska ráno se u nás stavila mírova máma s Bárou a bacha Berni si chtěla hrát!!!! roztomile do sebe šťouchaly a popoháněly se, no my nad nima stáli a kochali se - až jsme přijeli pozdě do práce
Supéééér ale znáš to kočka si s myší taky nejdřív hraje a pak....

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 09:30
- Nahlásit

Supéééér ale znáš to kočka si s myší taky nejdřív hraje a pak....
a pak jsme jeli do práce, tak snad by máti volala, kdyby byl malér
ale byla to krása, na to že ji nemohla dřív ani cítit a zdrhala před ní případně dělala že žádnýho malýho čokla kolem sebe nevidí ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 10:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
snad vám to holky neva
jak píše Fajka - je to fučík, a stejně toho nejvíc bylo z tábora. Hlavně že se jim to hodí

bacha Berni si chtěla hrát!!!!

Opět si dovolím ocitovat paní Fajkýšovou : kočka si s myší taky nejdřív hraje a pak

Hele a už je dobře??

Jinak holky - Tinta rozhodila Astičku asi na 19 míst, takže snad to zabere

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 10:52
- Nahlásit

PetraK
Fajka
jste nechutný realistky
no je líp, žaludek dobrej, ale zas mě bolí celý tělo, snad nějaká chřipka, ale to ustojim - resp. musim, páč v práci moc práce
Tinta rozhodila Astičku asi na 19 míst, takže snad to zabere
no to by bylo úúúžasný, a Tinta je taky úúúúžasná, že se snaží pomoct

mishi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:05
- Nahlásit

Holky, jste fakt dobrý! Koukala jsem na stránky Dášeňky Už pomalu dávám do kupy nějaký věci, tenhle týden se do toho obujeme naplno, pže jsme byli minulý týden trochu rozsekaný z toho vyšetření na Jaggy a museli jsme se s tím trochu srovnat.
Myslíte, že by se Dášeňce hodily i matrace? Objevila jsem tři matrace, který už jsou určený na vyhození, tak bych je odvezla...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:20
- Nahlásit

mishi

matrace myslím, že jo. Zvlášť teď před zimou.

Janiii

no to by bylo úúúžasný,
moc bych jí to přála, snažila jsem se vysondovat tady u kolegy, jestli by jako..... ale nejde to. On by jo -a i by se k němu hodila, on je sice postarší intelektuál, ale dost hybnej, ale
manža nechce a asi to bude pěkná semetrika , takže prt.

snad nějaká chřipka,
pani to nesmíte ty nemoce takhle kumulovat, musíte si to dávkovat.

mishi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:58
- Nahlásit

PetraK
Super, tak já pro ně o víkendu zajedu...

Pojedete někdo na Sen psů?

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2008 13:00 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

mishi
ahooj, já nee, my máme ten den zrovna jet na akití výlet v železných horách...

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání