| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:46
- Nahlásit
PetraK
musíš jich vzít víc najednou se pak dostaneš třá do Gínesovy knihy rekordů jako nejvíc zalepená (tím pádem nejlepčejc schovaná) Ešusová na světě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:50
- Nahlásit
Fajka
mohla bys mi prosím tě dát do mailu nějaký kontakt na toho vašeho zubaře? telefon, adresu, a nějaký uklidňující zprávy typu jak je šetrnej, bezbolestnej, milej, krásnej (to radši ne, už takhle si připadám jak imbecil že se klepu jak ratlik, a ještě před pěknym chlapem?)
zoubek se začíná zas ozývat, jestli to nepřejde, příští týden bych musela jít do akce
|
alias
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 14:08
- Nahlásit
koukam že se tady probírají zubaři ) sem zrovna od něj přišla - mam takovýho fešáka mladýho ale nějak to na mně jako uklidńovák taky nezabírá ) dneska jsem se tam dokonce málem povblila když mi stříkal do zubu jakýsi svinstvo - to je taaaak hnusný že se mi kroutí huba ještě teď / fuj a za 14 dní jdu zas - halt když se k zubaři podáívam jednou za 5let to se pak nesmim divit že jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 14:11
- Nahlásit
ZASE SE MI FORUM POHNULO, AŽ PŘI PŘÍSPĚVKU ALIAS ty vostatní nic
Janiii
jako nejvíc zalepená (tím pádem nejlepčejc schovaná) Ešusová na světě
spíš jako nejvíc bezplombová Ešusová, páč by mi to fšechno vytahalo
Janiii
Zkus si kloktat hřebíčkem - teda vývarem z něj.
alias
fuj, co to máš za zážitky? Tagle po dofče?? Byli jste na tý picošce?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 14:23
- Nahlásit
alias
no já právě za 5 let co tu bydlim, prostě nesehnala zubaře - jen jednoho, a toho mi nikdo nedoporučil, že to je hotová sebevražda k němu jít ... a protože jsem neměla problémy, tak jsem k němu nešla ... takže až já vlezu do zubařského křesla, bude to taky masakr motorovou pilou proto jsem se ptala na tu celkovou narkózu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 14:33
- Nahlásit
Janiii
sem zpět
Kontakt pošlu ... je to zubařka a mooc milá a fakt díky ní sem se přestala bát. Dala mi dokupy celou čuňu a to sem taky minimálně 5 let nebyla...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 14:34
- Nahlásit
Fajka
fakt hele fakt? jako vopravdicky? a injekce dává hned nebo musim škemrat? lidi já nechciiiii, já už fakt budu hodná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 14:38
- Nahlásit
Janiii
čestný pionýrský
Injekce je samozřejmostí u jakéhokoliv zákroku, o nic neškemráš.. dokonce ti při první návštěvě udělá rengen celý čelisti aby ti řekla jak na tom fakt si a jsou tam vidět i skrytý kazy pod plombama...
Věř tomu že víc než já jich mít nebudeš
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 14:41
- Nahlásit
Fajka
uffff, tak pošli kontakt, budu volat ... a připravim si prasátko a celoživotní úspory páč to co uvidí v mé tlamě, to dlouho neviděla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 14:42
- Nahlásit
Janiii
No když si nebudeš vymejšlet jak já že chceš předělat celej spodek na bílo... tak to nebude tak hrozný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 14:59
- Nahlásit
Janiii
máš mail
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:40
- Nahlásit
Fajka
celej spodek na bílo...
celej spodek na bílo ??? To je hit letošního podzimu? To se jako nesmí ale vopalovat, ne?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:44
- Nahlásit
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:45
- Nahlásit
Janiii
nesměj se, esli chceš bej in musíš jí mít porculánovou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:47
- Nahlásit
Janiii
PetraK
Tssss. teda vy ste ale ježibabky Do pece s váma !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:54
- Nahlásit
Fajka
Do pece s váma
no to ale bude Janiii vopálená!!! to nebude in.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:56
- Nahlásit
tak jsem si tam zavolala, půjdu k pándoktorovi, a hned v pondělí, snad nebude nějakej extrasaďour
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:58
- Nahlásit
Janiii
a hned v pondělí, snad nebude nějakej extrasaďour
no vidíš super Neboj nebude ono jejich hlavní moto je bezbolestné ošetření a žádný strach Tak pak dej vědět co a jak
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:59
- Nahlásit
Fajka
tobě vyhrožuju i v mailu
jeslti mi budou ubližovat, tak jim řeknu ať ti příště žádnou injekci nedávají
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:02
- Nahlásit
Janiii
jeslti mi budou ubližovat, tak jim řeknu ať ti příště žádnou injekci nedávají
no jasně za dobrotu na žebrotu to je svět todlecto
Nebuuj já to taky přežila a už se tam nebojím chodit
Neříkej mě že si větší strašpytel než jááá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:06
- Nahlásit
Fajka
co se zubařů týká tak jsem ooobrstrašpytel ale uklidňuješ mě, že místo abys psala "ježiš zubař, tě lituju, já to teď mam za sebou, tak až za půl roku, ..." tak že jsi v pohodě, tak snad to bude lidma tam a bude to dobrý. ale co, přežila jsem jiný hnusy, přežiju zubaře taky jsem ženská, a ta vydrží přeci všechno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:12
- Nahlásit
Janiii
já sem taky obrbojimbojim a taky sem nebyla fakt snad pět let hlavně kvůli strachu... no a jako musím říct že se to s normálním zubařem nedá srovnat.. . budeš si připadat jak VIP pacient jediný co by tě mohlo porazit je účet.. bolest určitě NE
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:14
- Nahlásit
Fajka
tak víš jak, prostě účet zaplatim, se nedá nic dělat ... na stálo tam asi stejně nebudu moct zůstat, uvidim, jeslti to pak půjde zkloubit ... ale aspoň akutní pomoc se cení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:20
- Nahlásit
Janiii
jo to souhlas, ale já sem takovej strašpytloň že už sem si říkala že si nějakej peníz dycky našetřím a dám bokem a jednou za rok to do sebe prostě investuju, páč jako nemít čím kousat řízek tak budu hodně nepříjemná
To víš, nekouřím nepiju atp ale v tomhle případě se ráda rozmazlím
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:26
- Nahlásit
Fajka
máš mail
To víš, nekouřím nepiju atp ale v tomhle případě se ráda rozmazlím
tak tak, ale rozmazlovala bych se i jinak, než šetřením abych mohla ukousnout řízek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:38
- Nahlásit
Janiii
máš odpověď
ale rozmazlovala bych se i jinak, než šetřením abych mohla ukousnout řízek
ale jo to jo, ale já ti nějak asi děsně stárnu nebo co a díky situaci v rodině si jako uvědomuju že není nad to bejt zdravej a fit a občas něco pěknýho zažít... nějak mě ty hmotný věci nic neříkaj .. do hrobu stejnak půjdem s holým zadkem..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:48
- Nahlásit
Fajka
naprostej souhlas
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:58
- Nahlásit
Janiii
Tak sem se právě dopátrala že Hořák v sobotu v našem kruhu nebude že bude Jančík a jsme jediná akita
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:59
- Nahlásit
Fajka
Hořák v sobotu v našem kruhu nebude že bude Jančík
tak to pošli do kruhu Páju a máte všechny tituly doma
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 17:10