Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:13
- Nahlásit

PetraK
si mažeš Rulandský šedý na nohy no jo to sou ty buržousti !!

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:15
- Nahlásit

PetraK
mám tu první anglínu
šiš, ty taky? no tak ji měj pěkně od sedmi, a v půl devátý jsi tu a já frčim až v půl jedenáctý

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:17
- Nahlásit

Fajka
si mažeš Rulandský šedý na nohy no jo to sou ty buržousti !!
to víš, jsou z Praheeee, ty si žijou ináč než my, zpodhůří a zpodpraheee

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:20
- Nahlásit

PetraK
Taky přeju krááááááásnej víkend!

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:21
- Nahlásit

Fajka
Ta stránka s prochajdama je dobrá. Jsem se inspirovala a krom Terezínky mrknem i na Výšinu (se tam chodim v noci bát).

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:22
- Nahlásit

Fajka
no jo to sou ty buržousti

pani ste vůl a korunovanej

Janiii

zpodhůří a zpodpraheee

se tu řídíme heslem - kdo maže ten jede

mishi
Dík a taky tak :.-)

alias
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 13:04
- Nahlásit

čus babinec
ešusová jsme vůůůůůl - sem zazdila 5p - bééé budu bečet -sem tak chtěla letos už jít s ondruchem - máme na něj i krosničku - sem vůl volovatej blbej - mi leze mlíko na mozek

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 13:44
- Nahlásit

Janiii
Tak ta Karkůlka s vlkem byla, a přežili to všici
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/vystavy/ podjestestedska-vystava-psu-lb-13_9_2008

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 08:00
- Nahlásit

Fajka
no moc vám to slušelo holky tak ještě jednou gratulujem - a pan rozhodčí byl nějakej ostříhanej, skoro jsem ho nepoznala

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 08:47
- Nahlásit

právě jse si došla koupit snídani a svačinku, abych se najedla než vyrazím do Prahy protože předpokládám, že v příštích dnech budu jíst kašičky

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:04 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

jooo, a podívejte co jsem vyfotila!!!!

to na zádech je prosím Berni! a nad ní Apolenka!!! naše domina se válela po zádech jak prdlá a nechala se vokusovat
sakra, sice nevim proč je to tak veliký, ale aspoň to dobře vidíte, vy babičky a karkulky

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:04
- Nahlásit

Janiii
Ahoooj díííky

abych se najedla než vyrazím do Prahy protože předpokládám, že v příštích dnech budu jíst kašičky
Sem ti zapomněla napsat že když ti zadělaj díru tak to hned vytvrdí a můžeš jíst okamžitě pouze s ohledem na to jak moc a kde to máš umtvený aby si nepokousala sama sebe

Tak pak dej vědít dojmy...a jestli ještě sme kamarádky

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:08
- Nahlásit

Fajka
Sem ti zapomněla napsat že když ti zadělaj díru tak to hned vytvrdí a můžeš jíst okamžitě
nooo, stejně se raši najim
Tak pak dej vědít dojmy...a jestli ještě sme kamarádky
rozkaz, napíšu sms, protože nevim kdy se vrátim a jestli ještě do práce, nebo rovnou domu a co a jak

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:10
- Nahlásit

Janiii
Bernííí je supeeer tak vidíš taky zraje jako víno

nooo, stejně se raši najim
jo to já taky a hned

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:12
- Nahlásit

Fajka
tady je celá série fotek z jejich prdlení a hraní - já si to tááák užívala
ale v pátek přijel i brácha s Airin, a na tu si samozřejmě dovolovala - Vašek ji chytnul, sprdnul ji a byla v pohodě - ale to si nehrála, to si hrály Airin s Apí ... až když v sobotu Aja odjela s Míšou domů, tak Berni převzala štafetu

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:31
- Nahlásit

Janiii
Se pak mrknu až bude klídek...
Tak asi záviděla jak na to koukala a chtěla si taky pohráááát

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:35
- Nahlásit

Fajka
Tak asi záviděla jak na to koukala a chtěla si taky pohráááát
no asi
a co vy vlastně, byly jste na tom Ještědu? nebo jste to odložily ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:41
- Nahlásit

Janiii
Nééé páč nikdo nedorazil

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:42
- Nahlásit

Fajka
zrovna mi přišla smska s potvrzením termínu dnešní návštěvy u zubaře jsem jim chtěla napsat že nikam nejedu ale potvrdila jsem to teda nooo ... ale "běda váááám, jeslti dostanu pětku"

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:47
- Nahlásit

Janiii
běda ti !!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:33
- Nahlásit

žjooo, ženský, tady vobrásk"!! Já byla na anglíně, tak až se kapek rozkoukám a popracuju, tak si to přečtu!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:37
- Nahlásit

alias

Vy jste chtěli jít?? no to mě mrzí, mě ani nepřišlo na mysli Ti říkat, myslela jsem,že v tom frmolu asi nebude moc času

Fajka

tý jo gratulace obří!!Jste holky žiškovný!!!

Janiii

Tý jo tak taky šikovný. Vona to taková domina nebude, což?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:43
- Nahlásit

PetraK
Děkujéém
Tak co francův nápoj byl třeba ? Nebo bude třeba? Jak jste ťapkali ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:27
- Nahlásit

Fajka
Na Francův nápoj nedošlo, došlo na Rýnskej nápoj, když jsme dorazili k ségře. ale nejdřív jsem si musela jít hodit chrupku, páč jsem v pátek místo toho, abych si užila toho, že jsem doma sama a gaučovala, tak jsem hasila. Je ze mě hasič profík, kterej umí uhasit mísu s těstem připečenou přes chňapku k plotýnce puštěný na šestku! Heč!!!! Bože holky toho smradu v bytě!! Ještě, že nebylo mínus dvacet, pochcípaly by všechny kytky a Kosťa by měl nudli u nosu . Pochodování bylo prima, Ešusek dokonce jezdil na kolotoči. Škoda, že vám to nemůžu ukázat -mám to sice natočený ve foťáku, ale nedostanu to sem, takže si to prostě musíte jen představit

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:33
- Nahlásit

Janiii
Koukla jsem na ty fotky, děláš s Berni nechutnou vražedkyni a je to přitom plyšáček.

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 18:42
- Nahlásit

plechová huba hlásí příchod!!!!!
ne, pusu už mám citlivou, už hodinu (po 4,5hodinách), pan doktor má zlatý ručičky a ještě zlatější umrtvovací injekci a podobný serepetičky, necítila jsem vůbec nic - jen na začátku, tak mi ještě něco přihodil, a pak už jsem byla docela i v klidu ... teď to začíná přicházet k sobě, tak to bolí, ale to už přežiju příští středu jdu znova, dodělá to, a pak v pondělí zas, s dalším zoubkem ... mam pocit, že tam budu jako doma ale co, hlavně aby to všechno spravil
PetraK
Koukla jsem na ty fotky, děláš s Berni nechutnou vražedkyni a je to přitom plyšáček
jo, vona je plyšáček - ale jen s Apí asi ví, že je to rodina

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:41
- Nahlásit

Janiii
Hip hip hurá, Janiii zubaře zdolá!!!
Tý jo tak hlavně ať to brzo dopadne a super, že je pan dochtor kapacita.

asi ví, že je to rodina

no však ale se nemusí zase kámošit s úplně všema psama co potká, ne? Já nevím, jak to má,ale pokud si jich jako nevšímá sama od sebe, tak co? Taky se nekámošíš s kdeký na potkání, ne? Krom mě teda

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:03
- Nahlásit

Já nevím, jak to má,ale pokud si jich jako nevšímá sama od sebe, tak co?
právě naopak, ona si fen všímá velice intenzivně ... prostě na ně vlítne - je jí jedno že ta druhá fena ji ignoruje ...a nedej bože aby si na ni vrkla, to má berni bez varování za krkem v tu ránu ale udělá to u 8 fen z 10

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:22
- Nahlásit

Janiii

aha, a kde k tomudle přístupu přišla trumpeta jedna? To jako vymyslela vlastní hlavou, nebo se jí něco stalo?

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 07:23
- Nahlásit

PetraK
To jako vymyslela vlastní hlavou, nebo se jí něco stalo?
nad tím jsem už asi milionkrát přemejšlela a jediný co mě napadlo, a myslim, že by to mohlo trochu souviset, že ji "napadla" dospělá fena, když bylo Berni asi 6 měsíců. Berni s ní chtěla běhat, štěkala na ni (to dělá dodnes), no a fena ji srolovala pod sebe, Berni okamžitě na záda, roztáhla všechny čtyři a uplně se podřídila (to to ještě uměla ) ... jenže ta dospělačka do ní "šla" - nepokousala ji, to ne, ale stála nad ní a cvakala těsně u ní tlamou, vypadalo to jak když se zakusuje - no blbě se to popisuje ... bylo to na poli, kam nám zdrhly, takže chvíli trvalo než jsme k nim doběhly, dospělá fena se nedala uřvat ...
ale mysli, že zbytek vymyslela vlastní hlavou, protože je prostě hrozně dominantní - co se psů týká, na mě to naštěstí nezkouší - se zlou by pochodila

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání