| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:13
- Nahlásit
PetraK
si mažeš Rulandský šedý na nohy no jo to sou ty buržousti !!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:15
- Nahlásit
PetraK
mám tu první anglínu
šiš, ty taky? no tak ji měj pěkně od sedmi, a v půl devátý jsi tu a já frčim až v půl jedenáctý
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:17
- Nahlásit
Fajka
si mažeš Rulandský šedý na nohy no jo to sou ty buržousti !!
to víš, jsou z Praheeee, ty si žijou ináč než my, zpodhůří a zpodpraheee
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:20
- Nahlásit
PetraK
Taky přeju krááááááásnej víkend!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:21
- Nahlásit
Fajka
Ta stránka s prochajdama je dobrá. Jsem se inspirovala a krom Terezínky mrknem i na Výšinu (se tam chodim v noci bát).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:22
- Nahlásit
Fajka
no jo to sou ty buržousti
pani ste vůl a korunovanej
Janiii
zpodhůří a zpodpraheee
se tu řídíme heslem - kdo maže ten jede
mishi
Dík a taky tak :.-)
|
alias
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2008 13:04
- Nahlásit
čus babinec
ešusová jsme vůůůůůl - sem zazdila 5p - bééé budu bečet -sem tak chtěla letos už jít s ondruchem - máme na něj i krosničku - sem vůl volovatej blbej - mi leze mlíko na mozek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 13:44
- Nahlásit
Janiii
Tak ta Karkůlka s vlkem byla, a přežili to všici
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/vystavy/ podjestestedska-vystava-psu-lb-13_9_2008
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 08:00
- Nahlásit
Fajka
no moc vám to slušelo holky tak ještě jednou gratulujem - a pan rozhodčí byl nějakej ostříhanej, skoro jsem ho nepoznala
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 08:47
- Nahlásit
právě jse si došla koupit snídani a svačinku, abych se najedla než vyrazím do Prahy protože předpokládám, že v příštích dnech budu jíst kašičky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:04 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
jooo, a podívejte co jsem vyfotila!!!!
to na zádech je prosím Berni! a nad ní Apolenka!!! naše domina se válela po zádech jak prdlá a nechala se vokusovat
sakra, sice nevim proč je to tak veliký, ale aspoň to dobře vidíte, vy babičky a karkulky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:04
- Nahlásit
Janiii
Ahoooj díííky
abych se najedla než vyrazím do Prahy protože předpokládám, že v příštích dnech budu jíst kašičky
Sem ti zapomněla napsat že když ti zadělaj díru tak to hned vytvrdí a můžeš jíst okamžitě pouze s ohledem na to jak moc a kde to máš umtvený aby si nepokousala sama sebe
Tak pak dej vědít dojmy...a jestli ještě sme kamarádky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:08
- Nahlásit
Fajka
Sem ti zapomněla napsat že když ti zadělaj díru tak to hned vytvrdí a můžeš jíst okamžitě
nooo, stejně se raši najim
Tak pak dej vědít dojmy...a jestli ještě sme kamarádky
rozkaz, napíšu sms, protože nevim kdy se vrátim a jestli ještě do práce, nebo rovnou domu a co a jak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:10
- Nahlásit
Janiii
Bernííí je supeeer tak vidíš taky zraje jako víno
nooo, stejně se raši najim
jo to já taky a hned
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:12
- Nahlásit
Fajka
tady je celá série fotek z jejich prdlení a hraní - já si to tááák užívala
ale v pátek přijel i brácha s Airin, a na tu si samozřejmě dovolovala - Vašek ji chytnul, sprdnul ji a byla v pohodě - ale to si nehrála, to si hrály Airin s Apí ... až když v sobotu Aja odjela s Míšou domů, tak Berni převzala štafetu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:31
- Nahlásit
Janiii
Se pak mrknu až bude klídek...
Tak asi záviděla jak na to koukala a chtěla si taky pohráááát
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:35
- Nahlásit
Fajka
Tak asi záviděla jak na to koukala a chtěla si taky pohráááát
no asi
a co vy vlastně, byly jste na tom Ještědu? nebo jste to odložily ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:41
- Nahlásit
Janiii
Nééé páč nikdo nedorazil
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:42
- Nahlásit
Fajka
zrovna mi přišla smska s potvrzením termínu dnešní návštěvy u zubaře jsem jim chtěla napsat že nikam nejedu ale potvrdila jsem to teda nooo ... ale "běda váááám, jeslti dostanu pětku"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:47
- Nahlásit
Janiii
běda ti !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:33
- Nahlásit
žjooo, ženský, tady vobrásk"!! Já byla na anglíně, tak až se kapek rozkoukám a popracuju, tak si to přečtu!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:37
- Nahlásit
alias
Vy jste chtěli jít?? no to mě mrzí, mě ani nepřišlo na mysli Ti říkat, myslela jsem,že v tom frmolu asi nebude moc času
Fajka
tý jo gratulace obří!!Jste holky žiškovný!!!
Janiii
Tý jo tak taky šikovný. Vona to taková domina nebude, což?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:43
- Nahlásit
PetraK
Děkujéém
Tak co francův nápoj byl třeba ? Nebo bude třeba? Jak jste ťapkali ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:27
- Nahlásit
Fajka
Na Francův nápoj nedošlo, došlo na Rýnskej nápoj, když jsme dorazili k ségře. ale nejdřív jsem si musela jít hodit chrupku, páč jsem v pátek místo toho, abych si užila toho, že jsem doma sama a gaučovala, tak jsem hasila. Je ze mě hasič profík, kterej umí uhasit mísu s těstem připečenou přes chňapku k plotýnce puštěný na šestku! Heč!!!! Bože holky toho smradu v bytě!! Ještě, že nebylo mínus dvacet, pochcípaly by všechny kytky a Kosťa by měl nudli u nosu . Pochodování bylo prima, Ešusek dokonce jezdil na kolotoči. Škoda, že vám to nemůžu ukázat -mám to sice natočený ve foťáku, ale nedostanu to sem, takže si to prostě musíte jen představit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:33
- Nahlásit
Janiii
Koukla jsem na ty fotky, děláš s Berni nechutnou vražedkyni a je to přitom plyšáček.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 18:42
- Nahlásit
plechová huba hlásí příchod!!!!!
ne, pusu už mám citlivou, už hodinu (po 4,5hodinách), pan doktor má zlatý ručičky a ještě zlatější umrtvovací injekci a podobný serepetičky, necítila jsem vůbec nic - jen na začátku, tak mi ještě něco přihodil, a pak už jsem byla docela i v klidu ... teď to začíná přicházet k sobě, tak to bolí, ale to už přežiju příští středu jdu znova, dodělá to, a pak v pondělí zas, s dalším zoubkem ... mam pocit, že tam budu jako doma ale co, hlavně aby to všechno spravil
PetraK
Koukla jsem na ty fotky, děláš s Berni nechutnou vražedkyni a je to přitom plyšáček
jo, vona je plyšáček - ale jen s Apí asi ví, že je to rodina
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:41
- Nahlásit
Janiii
Hip hip hurá, Janiii zubaře zdolá!!!
Tý jo tak hlavně ať to brzo dopadne a super, že je pan dochtor kapacita.
asi ví, že je to rodina
no však ale se nemusí zase kámošit s úplně všema psama co potká, ne? Já nevím, jak to má,ale pokud si jich jako nevšímá sama od sebe, tak co? Taky se nekámošíš s kdeký na potkání, ne? Krom mě teda
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:03
- Nahlásit
Já nevím, jak to má,ale pokud si jich jako nevšímá sama od sebe, tak co?
právě naopak, ona si fen všímá velice intenzivně ... prostě na ně vlítne - je jí jedno že ta druhá fena ji ignoruje ...a nedej bože aby si na ni vrkla, to má berni bez varování za krkem v tu ránu ale udělá to u 8 fen z 10
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:22
- Nahlásit
Janiii
aha, a kde k tomudle přístupu přišla trumpeta jedna? To jako vymyslela vlastní hlavou, nebo se jí něco stalo?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 07:23
- Nahlásit
PetraK
To jako vymyslela vlastní hlavou, nebo se jí něco stalo?
nad tím jsem už asi milionkrát přemejšlela a jediný co mě napadlo, a myslim, že by to mohlo trochu souviset, že ji "napadla" dospělá fena, když bylo Berni asi 6 měsíců. Berni s ní chtěla běhat, štěkala na ni (to dělá dodnes), no a fena ji srolovala pod sebe, Berni okamžitě na záda, roztáhla všechny čtyři a uplně se podřídila (to to ještě uměla ) ... jenže ta dospělačka do ní "šla" - nepokousala ji, to ne, ale stála nad ní a cvakala těsně u ní tlamou, vypadalo to jak když se zakusuje - no blbě se to popisuje ... bylo to na poli, kam nám zdrhly, takže chvíli trvalo než jsme k nim doběhly, dospělá fena se nedala uřvat ...
ale mysli, že zbytek vymyslela vlastní hlavou, protože je prostě hrozně dominantní - co se psů týká, na mě to naštěstí nezkouší - se zlou by pochodila
|