| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:41
- Nahlásit
Fajka
nevíš jestli mají s AA taky nějaké srazy? nebo jenom klubovku?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:42
- Nahlásit
ankaras
se ptáš mě jo????? to je dobrý, nezapomeň že já sem japonec
Musíš na Bubu nebo Roxíka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:45
- Nahlásit
Fajka
to já se zeptam ale já myslela že jezdíš taky na klubovce jsem tě viděla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:47
- Nahlásit
ankaras
neni žádná kulička
ale jdi ty! Vždyť to bude tvůj malinkatej pupík pupíkatej voňavej (když se teda nevyválí v nějakým sajratu hned ), furt je to mímo. Enem je větší než třeba pudliště.
Janiii
mě je to putná
táák je to dobřééé, no hlavně, aby Ti to bylo putna až budeš někde poblíš Bernie , mluvím z vlastní zkušenosti
Fajka
není třeba stačí dyž Fajkýš votevře hubu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:48
- Nahlásit
PetraK
tak to je pravda doufam, že se ke mě bude mít a ne že si řekne,ty jo to je nějakej pacient, s tou nikam nejdu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:51
- Nahlásit
ankaras
ne že si řekne,ty jo to je nějakej pacient,
teď ne, ale za třičtvrtě roku si to řekne určitě. Někde na procházce! S tím počítej a rovnou se vobjednej předem k Chocholoušovi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:53
- Nahlásit
PetraK
tak dobře, jdu tam volat že mě tam za chvilku mají
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:54
- Nahlásit
ankaras
ale já myslela že jezdíš taky na klubovce jsem tě viděla
to jo to sem byla poprvé... ale o žádných ofiko srazech fakt nevím ..
doufam, že se ke mě bude mít a ne že si řekne,ty jo to je nějakej pacient, s tou nikam nejdu
si vzpomínám jak dyž sme si vezli malou Fajušku domů od chovatelky tak celou dobu mě seděla na klíně otočená čuňou ke mě a snad celý to dvě hodiny co jsme jeli se mi upřímně dívala do xichta v očích výraz...... a tohle je co??? s tímhle já mám bejt až do konce života jo????
PetraK
není třeba stačí dyž Fajkýš votevře hubu
Nooo dyby se takhle smála Janii bych to i pochopila... ale ty nás ještě na živo neznáááš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:00
- Nahlásit
Fajka
ale ty nás ještě na živo neznáááš
to ne,ale mám bujnou fantazii
ankaras
že mě tam za chvilku mají
řekni že žádáš na psí pavilón! Ať si mezi svejma
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:01
- Nahlásit
snad celý to dvě hodiny co jsme jeli se mi upřímně dívala do xichta v očích výraz...... a tohle je co??? s tímhle já mám bejt až do konce života jo????
Berni chvíli na začátku cesty plakala, teda spíš fňukala, ale pak jí asi došlo že je to zbytečný, že z auta jí nepustim, tak většinu z těch skoro 5 hodin prospala a doma byla v pohodě, zlatíčko naše
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:02
- Nahlásit
Fajka
fakt? a ted je určo nejspokojenější hafan to když my si vezli malamutku tak to celý prospala a pak jsme jí pustili vyčůrat a ona zalezla pod auto, tak se tam táta plazil a chytal jí no vostuda opět a zase ale ted pojedeme 5 hodin místo 1 hodiny, takže to se bude plazit víckrát
PetraK
tak dobře jsem zvědavá kam mě tam šoupnout
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:04
- Nahlásit
Janiii
naše malamutka řikala mamka, že najendou na zahradě zmizela a když jí našla, tak seděla u kotce a rozhlížela se mamka řiká že jí tam pořád ještě ted vidí jak tam seděla a rozhlížela se a vypadala spokojeně
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:05
- Nahlásit
Nazdar damy
ankaras
Co se americkych akit a klubovych srazu tyce, nejvyznamnejsi akci je vikendova akce v Roznove pod Radhostem, ktera ma uz dloholetou tradici , tusim uz od r. ´97 (!) tehdy jako setkani pratel akita inu, samozrejme, vzhledem k (ne)rozdeleni plemene.
Na podzim pak byva vikendovka u Prahy, letosni se kona tento vikend ve Svojeticich u Prahy.
Jinak o "ofiko" srazich nevim.
Pokud vim, akiti vychazka, na kterou se chysta Fajka a ta akiti akce v Koline byly prvni srazy akita inu, uskutecneny ciste jako soukroma akce a mam pocit, ze to bylo letos premiera. Ale je to v tomhle tematu dost OT, myslim
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:07
- Nahlásit
Roxana
ahooj, vyspáno?
ve Svojeticích? vyrážíte tam? to je dobrý, to by bylo blízko
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:10
- Nahlásit
ankaras
vyspáno?
doruzova
Do Svojetic nevyrazime, nebudu o vikendu doma, ale nemas to daleko, tak klido jed mrknout
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:12
- Nahlásit
Roxana
no já bych se chtěla jet mrknout na Sen zvířat, ted jesm si o tom přečetla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:18
- Nahlásit
Janiii
Fajka
snad celý to dvě hodiny co jsme jeli se mi upřímně dívala do xichta v očích výraz...... a tohle je co??? s tímhle já mám bejt až do konce života jo????
u nás se po zjištění, že se ten bezva vejlet z pelechu nějak protáhnul, usedavě plakalo, až se Ešus uřval. Když se probudil a otevřel ty svý modrý kukadla, chvíli koukal kolem sebe a pak mu to došlo! :"To neni sen!! Vono se mi to nezdáloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!! Mamííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííí" pipina malej. Jen moje plyšová beruška pro štěstí ho trošku uplatila, když jí mohl žvejkat hlavu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:20
- Nahlásit
Roxana
Ahoj...
Ale je to v tomhle tematu dost OT, myslim
to je vpoho, tady se dá splknout o všem
akiti akce v Koline byly prvni srazy akita inu, uskutecneny ciste jako soukroma akce
původně to mělo bejt soukromé ale pak se do toho zamíchal KMPP a bylo to pod jeho záštitou... měla by z toho být tradice
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:26
- Nahlásit
PetraK
a za jak dlouho se uklidnil?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:31
- Nahlásit
ankaras
NIKDY! UŽ NIKDY!!
jooo děfče, kdo chce kam.....
třeba Ešus ale naštěstí fakt asi nikdy , ale to je maďar bláznivej
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:32
- Nahlásit
PetraK
zase se doma dost pobavíte ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:35
- Nahlásit
ankaras
to jo -páč je myslím zatím jedinej pes na světě, který si chodí kupovat tatranky a umí říct RUM! . A když byl teď poslední dobou takovej jako klidnější, byla jsem hodně, hodně nervózní.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:38
- Nahlásit
PetraK
a kolik mu je?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:42
- Nahlásit
Fajka
mrkej, znáš je? jsou tady od nsá z plzně,, to je krásnej pes http://www.celysvet.cz/chovatelska-stanice-akita-i nu-plzenska-perla.php
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:43
- Nahlásit
ankaras
Za měsíc mu budou čtyři roky, je to velkej hošíček už
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:43
- Nahlásit
PetraK
tak to už se asi neuklidní budete mít veselej život
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:48
- Nahlásit
ankaras
mrkej, znáš je? jsou tady od nsá z plzně,, to je krásnej pes http://www.celysvet.cz/chovatelska-stanice-akita-i nu-plzenska-perla.php
Znám je jen z inzerátů a tak, naživo sem je ještě nikdy nepotkala..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:02
- Nahlásit
Janiii
když si tady přes ty berňáky vyznáš se v chovatelských stanicích i přes VElkého švýcarského psa? kamarádka by si ho chtěla koupit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:04
- Nahlásit
holký, potřebuju poradit. mám posílat životopis, a chtějí poslat i fotku. jakou mám poslat? jako "pasovku", nebo od pasu nahoru, nebo celou postavu, nebo něco neformálního - jako třeba u stolu v kanclu, nebo cooo? ... asi je to jedno, protože jakmile se fotim oficiálně, tak vypadám jako ještě větší dement než normálně jediná fotka na který vypadám trochu slušně, je s Berni, to by asi nebylo nejvhodnější
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:05
- Nahlásit
Janiii
já bych poslala pasovku
|