Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:56
- Nahlásit

Janiii
jako např. "táto ty ses zul"

Tož to by můj předchozí šéf asi nerozchodil... nynější rozchodí i horší věci

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:58
- Nahlásit

Fajka
naštěstí mě oba šéfové berou, a vědí, že citáty z filmů jsou moje oblíbená parketa - takže jejich max. reakce je "a to je prosim tě z čeho"

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:59
- Nahlásit

Janiii
říkám mu teda rozhodně jiný věci než broučku jako např. "táto ty ses zul"

tak koukám, že je to podobný jako u nás. Je to tady občas hustá soda a občas je pak řídící i v defenzívě

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:21
- Nahlásit

Prosím prosím, potřebuju něco přeložit do angličtiny a jsem v koncích teda vlastně na začátku a nevím jak to přeložit, aby to neztratilo smyls a pochopil to i číňan ....

Pokud bude vámi nabídnutá cena za dopravu výhodnější, pověříme odesláním vás a vaší osvědčenou spediční firmu.

Nenašel by se někdo prosííííím ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:29
- Nahlásit

Fajka

If your price for transport is preferable, we will entrust you and your transport company with transport.

Si myslim jako. Ale ještě to můžu nechat přeložit úplnýho odborníka, chceš?

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:32
- Nahlásit

PetraK
Nééé to je pro číňany to bue dobrý

Moc moc díííky sem to sama nějak nemohla dát dohromady

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:33
- Nahlásit

Fajka
Nééé to je pro číňany to bue dobrý
jo jako fáákt?
dneska bych nedala dohromady ani pozdrav, nějak mi to nemyslíkuje - kdyby jen dneska, žjo

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:34
- Nahlásit

Fajka

mám to dobře jen jsem přehlídla to slovíčko osvědčenou - takže před to transport company hodíš ještě proven

takže to bude celý takhle

If your price for transport is preferable, we will entrust you and your proven transport company with transport

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:38
- Nahlásit

Janiii
jo jako fáákt?
no jo no....

PetraK
Super díííky moc já spíš vládnu němčinou (i když taky ne na nějaký světový úrovni) ale s angličtinou bojuju jak s větrnejma mlýnama

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:44
- Nahlásit

Fajka
bojuju jak s větrnejma mlýnama

to já teď taky, tentokrát kupodivu naskočila duše starýho vobchodníka, naskočilo to tam samo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:51
- Nahlásit

PetraK
Určitě si na tom líp jak já, já totiž mluvím anglicky a tančím pouze v sebeobraně

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
já totiž mluvím anglicky a tančím pouze v sebeobraně

ale mělas mě vidět na posledním obědě se zahr. partnerama ANI JSEM NEPÍPLA, fakt nekecám. Jak tam byl kolega, tak blok a nevypáčili ze mě nic krom těch dekorativních úsměvů a vopocenýho čela

Včera na první hodině angličtiny - sem byla hustej nemluvící dement a pak jsem se šla po hodině tý lektorky (Australanka je to) normálně zeptat-neb jsme se bavili o tom, že na dovče byla na Corfu, že si nemůžu vzpomenout na jméno toho britskýho spisovatele a přírodovědce, co tam žil a bla bla bla... nebyl najednou problém hovořit. Asi si musí myslet že jsem fakt schíza což není ostatně daleko od pravdy

alias
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:11
- Nahlásit

hoj baby
petraK - sem na tom dalkeo hůůůůř - já totiž nevim ani o čem si povídat ostatně to nevim ani v češtině

jo jinak ve čtvrtek jdu na zápis do škóly - mi ruplo v bedně a řekla sem si že toho ještě nebylo dost tka nastupuju na pedárnu sme zvědavá kdy mi řeknou di domu ivane

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:13
- Nahlásit

alias
sme zvědavá kdy mi řeknou di domu ivane

pani, hele vy nutně potřebujete odfrknout si, dyk vy ani nevíte, jak se menujete! Nejste ivan, ale Aliaska přeciž!!

Seš cvok účo!

alias
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:14
- Nahlásit

vidíš - mi ais leze mlíko na mozek

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:18
- Nahlásit

alias

leze mlíko na mozek

ešče furt ale dobrý, znamená to že máš mozek!

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:37
- Nahlásit

alias
tyjo, pani máte můj obdiv - k děcku ještě školu moje "nevlastní sestra" dodělala teď vejšku, a má dvě děti, 3letýho kluka a skoro roční holčičku - nechápu to

add. jazyky - z vás budu mít normálně depréééze

mishi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 17:25
- Nahlásit

Ahoj všici, tak se mi vrátil šéfik a mám po srandě. Noťásek odpočívá hezky doma a já zase dřu. I když neska jsem měla pohodičku - relativně. Jsem šla na krev a poprvý mi neřekli ani popel a poslali mě rovnou na odběr! Jindy to je: Byla jste v Egyotě, tak půl roku blok. Málo železa, půl roku blok. A na nízkej tlak už si zvykli. Dycky dám to hnusný kafe bez cukru a mažu. Dneska jsem to měla i za rekordní 4 minuty! Jen mi pak trochu zkazily náladu liberecký optiky - 4 hodiny jsem běhala po Liberci a vybírala brejle (už je to akutní, sem zjistila, že ty stávající nejsou špinavý, ale poškrábaný ) a žádný jsem NEVYBRALA! Ve všech sem jak prófa. Nejlepší byla jedna paní, která mi řekla, že si mám změnit obočí a pak to pude. Brrrr. Ani do zveráku jsem to nestihla.

mishi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 17:31
- Nahlásit

Taky mi včera bouchl sporák - najednou z něj začaly lítat plamínky a dosloužil, takže jsme jeli dneska kupovat novej... Psi dostali večer granule a koukali na mě, co to jako má znamenat. Barunce se povedlo na prochajdě přervat obojek a Gaston byl v neděli na prochajdě pod Ještědem v lese a běhal v klidu na volno s náhubkem (i když mi párkrát dal ránu, aby mi připoměl, jak mu ubližuju)...

mishi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 17:33
- Nahlásit

Janiii
Gratulace k opravenýmu zubu!
alias
Jak znovu do školy? Jako na vejšku? A ještě k tomu peďák? Tak to je teda odvaha. Mi stačila praxe na střední. Zlatá školka...

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 18:56
- Nahlásit

mishi
taky jsem vybírala brejle, taky vypadám jak prófa, ale páč je nenosim, tak je mi to fuk - ale když si je vezmu v práci, tak se mě všichni bojej ale je to tak jednou za půl roku ... ikdyž pomalu ale jistě zjišťuju, že jsem asi slepejš, páč nepřečtu na dálku to, co dřív

mishi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 20:54
- Nahlásit

Janiii
No, já bohužel musim nosit brejle furt, takže když bych vypadala jak prófa každej den, je to blbá vizitka. Mi to fakt vytočilo, když už jsem lítala tak dlouho, tak mohly bejt aspoň jedny rozumný a za rozumnou cenu a ne obroučky za bůra a skla za dva tácy.

mishi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 20:57
- Nahlásit

Janiii
Oni taky dělaj menší písmenka. Víš jak, šetří se všude. Takže máš vlastně očiska furt stejný.

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 07:24
- Nahlásit

Dobrý ránko

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:05
- Nahlásit

mishi
Nejlepší byla jedna paní, která mi řekla, že si mám změnit obočí a pak to pude.

tys vůůůůůl Nic si z toho nedělej, já jsem na tom stejně - teď jsem sice bezbrejlovec, ale jako dítě jsem si to taky užila a je mi jasný, že až přijdou ty starý kolena.... tak ani vytrhaný vobočí nepomůže

a dosloužil, takže jsme jeli dneska kupovat novej
tý jo , ale zase hele - kvůli sporáku rozhodně nebudeš muset škubat vobočí , leda vlasy, až Ti řeknou cenu

Jak vypadá Gaston a Barunka??

Jinak NAŽĎÁR ŽENCKÝ!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:07
- Nahlásit

ankaras

Dobrý, dobrý.
I když dneska u mě nevim, jestli bude dobrý, sem vstávala zadelí napřed , na vlasy mi přes noc někdo něco vylil a v tramvaji jsem seděla před idiotem, kterej považoval za důležitý všem ukázat že už je velkej kluk, co umí dělat bubliny ze žvejky a práskat s tím na celou tramvaj

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:15
- Nahlásit

PetraK
takže ráno jak má být to já už taky sedim v práci ale naštěstí jsem dneska jela autem, takže jsem si vlakové příhody nevyčerpala hned po ránu

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:26
- Nahlásit

ankaras

si vlakové příhody nevyčerpala hned po ránu

Buď ráda, ešče teď mi praskaj bubínky kvůli tomu ichtylovi . Sem vůl, měla jsem sežvejkat balík žvejkaček udělat obří bublinu a prásknout mu jí do gesichtu

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:29
- Nahlásit

PetraK
to věřim tak zase lepší než úchylové ve vlaku

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:33
- Nahlásit

ankaras
úchylové ve vlaku

fhůůj , to je fakt, brr. My zatím vystačíme jen z bedomáčema. Hele ale co, až bude ouchyl votravovat vzít foťák a normálně ho začít fotit? Bych řekla, že ho to rychle přestane bavit

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání