| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:06
- Nahlásit
ankaras
ve velkých švýcarech bohužel přehled nemám máme pár kamarádů, kteří s námi jezdí a mají všsp, ale většinou ani nevím, z jaké je mají CHS ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:08
- Nahlásit
Janiii
tak to potom jo jsou z té ceny docela paf tu fotku bych poslala pasovku tou se nic nezkazí když budou chtít tu tak je to dobrý a kdyby si poslala nějakou normál tak aby se třeba nesmáli pasovkou nic nezkazíš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:16
- Nahlásit
Janiii
Pošli tu s Bernie a napiš, že se omlouváš, že nemám momentálně k dispozici žádný ofiko foto, protože ho ve fotolabu zmordovali. A máš to, určo zaujmeš neotřelou fotkou
ankaras
tak to už se asi neuklidní
já v to tak trochu doufám, i když na něj nadávám, že je to magor pošahanej. My jsme totiž oba stejní
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:16
- Nahlásit
Janiii
Určitě pasovku - teda aspoň co koukám, co posílaj k nám se žádostma o práci...
Jinak jak jste tu mluvili o tom, jak jste si přivezli domů štěnda, tzak my jenom sešli z jednoho patra do druhýho. Teda u Gastona. U Barči to bylo jinak, tu měli naši asi hoďku v autě, ale zvládla to v poho. Naši teda ůbec psa nechtěli - teda taťka jo, mamka ne a tak jsem to rozhodla za ně a rovnou jim řekla, že v neděli se jedou podívat na bernardýna, pže táta je miluje.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:18
- Nahlásit
Bernardýnka je Bára a staford je Gaston. Někdo se mě tu ptal, kdo je Bára a Gaston. V neděli se nám povedla skvělá věc - šli jsme na prochajdu s oběma a Barunka urvala obojek. Normálně zatáhla a bylo po obojku.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:19
- Nahlásit
mishi
já tu fotečku nevidim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:21
- Nahlásit
Janiii
holký, potřebuju poradit. mám posílat životopis, a chtějí poslat i fotku. jakou mám poslat?
A co vorvaň????????
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:22
- Nahlásit
Fajka
to je podpora tady teda
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:22
- Nahlásit
mishi
ty jsou prďácký, oba!!!
Fajka
A co vorvaň????????
tyjo, tak ten mě nenapad
no nic, tak holt dojdu k foťákovi no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:23
- Nahlásit
Janiii
ankaras
to je podpora tady teda
No to já zas jooo, co bych pro kamarádku neudělala že jooo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:24
- Nahlásit
Fajka
ty tu fotku taky vidíš?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:25
- Nahlásit
když se klikne na ten křížek tak se zobrazí
a jinak tady prosím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:26
- Nahlásit
mishi
Ti jsou bomboví
Fajka
A co vorvaň????????
tady je někdo vůůůůl jak anjééél neviděla jsem sice, ale.... opět zapracovala bujná fantazie
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:27
- Nahlásit
už to vidim, jsem trubice
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:31
- Nahlásit
neviděla jsem sice, ale.... opět zapracovala bujná fantazie
tak bujnou fantazii nemáš
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:33
- Nahlásit
Janiii
Fajka
vy dvě se znáte osobně?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:33
- Nahlásit
Dík - se mi to někdy zobrazí a někdy udělá tohle. Ale vzhledem k tomu, že jsem znásilnila na chvíli šífovi počítač, můžu bejt ráda za cokoliv. Teď volal, že se vrátí odpolko ze školení a nějak jsem mu nevysvětlila, že už je to zbytečný. Asi je workoholik.
Oni jsou úžasný, jen Bára je prostě našich a ty jí maj na zahradě. Na prochajdu jde jen když je u nás můj přítel, pže můžem jít s oběma a já oba najednou nezvládnu a abych chodila s každym zvlášť, na to nemám tolik času... Ale ona je hrozný péro. Gatson se teď hodně uklidnil a spíš polehává, ale jeho štafetu nabrala Bára a občas fakt čučim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:34
- Nahlásit
mishi
Ale vzhledem k tomu, že jsem znásilnila na chvíli šífovi počítač
tak bacha, abys to nevzala šmahem i se šéfem
|
ankaras
Člen |
- Nahlásit
já jsem debilka já už bych měla fakt volat do toho ústavu, u vás přece vim že se znáte, chtěla jsem se zeptat petry
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
Janiii
vy dvě se znáte osobně?
nééé já sem tu osobu nkdá v životě neviděl!!!
PetraK
tady je někdo vůůůůl jak anjééél jj korunovanej a titulovanej
mishi
Jůůů my tu máme aj bernardííínáááááá
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:36
- Nahlásit
Jak jste tu někdo psal o podpatečkách a elegantních kalhotách - já takhle chodim do práce každej den (teda krom podpatků, neumim v nich dobíhat na bus) a každej den taky měnim gatě a čistim kabát, pže Gaston hopsne na gatě a Baruna rovnou na ramena. byste nevěřili, jak krásně si se mnou povídá z očí do očí. O silonkách ani nemluvě, ty jsou jen na jedno použití.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:37
- Nahlásit
mishi
tak koupit ještě jednoho na záda
náhodou čivavu tady nikdo nemá?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:39
- Nahlásit
mishi
nemám podpatky styl "9cm jehly" v tom bych se zabila, nehledě na moji výšku 181cm bych srážela stropy ale i tak se klátím jak blb no, o elegantní chůzi nemůže být řeč
a prosím Ešusovou znám jen z vyprávění - a z telefénu!! takže po hlase se jí už taky nebojim
Fajka
vy dvě se znáte osobně?
nééé já sem tu osobu nkdá v životě neviděl!!!
počkej, ti to připomenu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:39
- Nahlásit
Fajka
nééé já sem tu osobu nkdá v životě neviděl
: a tetkon už máš titul nejen před, ale i za jménem
ankaras
chtěla jsem se zeptat petry
s Janiii se známe přes net celkem dlouho, což? a nikdy to nedošlo k tomu, abychom se viděly, tak snad to napravíme aspoň v zimě. Viděla jsem se zatím párkrát jen s Alias - to je ta úča co má mlíko na mozku a k tomu rýžbejčici a skororýžbejka a prtě Ondráška - takže tu moc nepobejvá.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:40
- Nahlásit
PetraK
Nevzala. S oblibou mu říkám, že je jiná generace, tudíž už je starej. Jednou se totiž zmínil, že naše generace (jako já a on) se důchodu nedočká, tak jsem mu jemně naznačila, že on je jiná generace nežli já.
|
ankaras
Člen |
- Nahlásit
jste správná banda
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Janiii
takže po hlase se jí už taky nebojim
zááááásadní chyba, záásadní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:42
- Nahlásit
mishi
že on je jiná generace nežli já
jo tak to už asi dospěl do věku, kdy se gerenační rozdíly radši stírají, aby tolik nebyly vidět
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:42
- Nahlásit
ankaras
Na záda? Ale to oni zvládaj i ty dva. Jsou totiž všude.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:43
- Nahlásit
PetraK
s Janiii se známe přes net celkem dlouho, což?
tyjo, no pár let už to bude
jooo, a víš co jsi psala na začátku tady toho fora - že sem moc nechodíš, že jen nakoukneš do Výcviku a zas pádíš ... a dneska??? záááávislááááák
zááááásadní chyba, záásadní
taky neříkám, že se nevykecám z toho osobního setkání, ještě nevim jestli si chci zpackat život
|