| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 11:22
- Nahlásit
Janiii
mishi
Když jsem přemýšlela tehdy o tom, že by Ešus třeba jednou mohl canisterapeutit (což fakt ovšem u ohaře a s jeho povahou, nepřichází v úvahu) dostala jsem se přes Zvířetník kam píšu do kontaktu s jednou supr osobou z Motola, která dělá na dětský psychině a pak mě napadlo, že na chalupě je moře, moře malejch keramickejch květináčů a že by se jim to mohlo hodit na nějakou terapii, sáhli po tom nadšeně a tak teď čas od času naložíme na chalupě do auta přepravku s květináčema (který teda musím odrhnout, protože už léta leží ve sklepě a je to fkt opruz šmrdlat kartáčem jeden mini květník za druhým) a odvezem to do nemocnice, kde to buď děti malujou (pár mi jich taky pupíci poslali) a nebo teď nově ubrouskujou. Tak mám radost, že maj mrnítka zábavu.
Jinak Brtník je ten kdo je údajně žlutej a je to můj mužik
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 11:26
- Nahlásit
PetraK
ahá, napadlo mě to, tak jsem ráda že jsi to potvrdila. tak to je fajn, že se děcka zabaví - a mimochodem, ta ubrousková technika je ale děsná piplačka mě se na tyhle druhy práce moc klepou ruce - asi nejsem po mamince
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 11:29
- Nahlásit
Janiii
Je to ale na druhou stranu uklidňovačka. Je ale škoda, že u mě výsledek rozhodně neodpovídá vynaloženému úsilí myslím, že i dítě ve třetí třídě má lepší výtvory Bez nadsázky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 11:30
- Nahlásit
Janiii
tak to je fajn, že se děcka zabaví -
já jsem taky ráda moc a když mi poslali ty svoje výtvory, měla jsem obří radost a mám je vystavený na chalupě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 11:31
- Nahlásit
a kde máme Žíhaňákovou?
že vona šla shánět ty borůvkový knedle
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 11:46
- Nahlásit
Janiii
že vona šla shánět ty borůvkový knedle
béééééé nééééé, makám jak schroub a bez knedlůůůůůůůů
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:13
- Nahlásit
Fajka
chuděrko, no knedle mít taky nebudu, a asi nebudu mít vůbec nic, hlava se mi zas může rozskočit, já už se na všechno vyprdnu velebnosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:14
- Nahlásit
Fajka
makám jak schroub a bez knedlůůůůůůůů
no ale to je f pořádku, šrouby žádný knedle stejně nemaj.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:03 - Změnil/a: mishi
- Nahlásit
Janiii
Normálně jsem na tu angličtinu šla! Ale hnedle jsem lektorku upozornila na to, že to je vražedná hodina a když bčas nepřijdu, ať se nediví. Normálně vytáhla šedivou Headway a že jako pojedeme podle ní! To jsem zvědavá, koho z toho chce učit. To už je jako že pro hodně pokročilý.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:06
- Nahlásit
Jinak jedli jste někdo jáhly? Mamka byla včera za kámoškou ve zdravý výživě a něco jí tam sovítilo, tak mi koupila na oběd sladký jáhly a teda to je hnus, velebnosti!!! Mi to ůbec nechutná!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:22
- Nahlásit
mishi
jedli jste někdo jáhly?
nikoliv, asi nemám natolik osvícenou mamku
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:37
- Nahlásit
Janiii
To buď ráda. Tu místo toho žvejkám buchtu. Eště že mě můj drahý dnes vyvede na véču.
A propó - Gaston mě včera pěkně vypek. Se bavil tim, že za nim běhám jak idiot a když jsem mu řekla, že už mě to nebaví a sedla si, přiběhl s pohledem: A to bylo všechno, jo? Tele.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:00
- Nahlásit
mishi
jáhly co to je???? nevim a určitě by mě to nechtnalo
Sem místo knedlů dala Langoše....
Se bavil tim, že za nim běhám jak idiot a když jsem mu řekla, že už mě to nebaví a sedla si, přiběhl s pohledem: A to bylo všechno, jo
to ta moje se v takovejhle situacích ani nejde podívat a z dálky provokuje...už nemůžeš co????
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:07
- Nahlásit
Fajka
No jo, asi vyměnim Gastona za Barunu, bernardýn je přece jen lenivější. I když občas jí taky chytne rapl a pak lítá jak utržená ze řetězu. Ale ona není tak vyčůraná jako Gaston.
Ty jo, langoše bych si dala taky! Nebo párek v rohliku! Jůůůů, já mám hlad na maso!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:10
- Nahlásit
mishi
No jo, asi vyměnim Gastona za Barunu, bernardýn je přece jen lenivější
si pořid to co mám já, to má dvě stádia buď to lítá jako šůs a je k nedostižení a nebo se to za tebou vleče jak lemra....obojí se střídá v nepravidelných intervalech, tož nmikdy nevíškdyž výjdeš z domu co bude
Langoš s masem ?? neznám, okradli mě! já mám jen kečup a sýr
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:14
- Nahlásit
teda langoše bych si taky dala! já měla kousek kuřátka grilovanýho, ale na hlavu to moc nepomohlo
nejradši bych to tu zapíchla a frčela dom
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:18
- Nahlásit
Janiii
Jé je další co by nejradši chodil s mokrým hadrem na hlavě
to je snad už civilizační choroba či co
Piješ dost?????
Myslím vodu???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:20
- Nahlásit
Janiii
Hele dotaz neznáš tydle lidi????
Maj salašnický....
http://glarika.cz/
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:35 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
Piješ dost?????
Myslím vodu???
jojo, pořád se tu něčím nalejvám, vlastně mě bolí už od úterý, jen prášek to na chvíli utlumí ... ale to budou nervíky ...
Hele dotaz neznáš tydle lidi????
neznám, mají velký švýcary, těch zas tolik neznám
ale co tak koukám na akitku která se jim narodila, ty bílý znaky,to je takovej pěknej "nestandardní berňák"
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:42
- Nahlásit
Fajka
Jsem koukala na tvoje stránky... Moooc hezký!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:42
- Nahlásit
Janiii
to je uplně nestandardní berňák
Já myslela jestli jsme na tom táboře někoho neokouzlili natolik že to hnedka chce
Jinak asi si myslím že pokud mají labradory a salašnický a k tomu berou akitu jo, tak teda asi budou dooost zklamaný páč akity jsou marťani ...
No a ta vzácná modrá no komment....
... ale to budou nervíky ...
hmm tak bacha na to, to se pak můžeš dostat někam kam bys nikdy nečekala ..vím o čem mluvím...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:43
- Nahlásit
mishi
Jsem koukala na tvoje stránky... Moooc hezký!
díky
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:52
- Nahlásit
Fajka
Na jak dlouho máte ty 15km výlety?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:54
- Nahlásit
mishi
Jak kdy někdy to zvládnem za dopoledne když je chladnějš a máme akční náladu a někdy když děláme pauzy tak se to protáhne do odpoledne
Nechceš jít s náma teď v sobotu na Ještěd?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:04
- Nahlásit
Fajka
Já myslela jestli jsme na tom táboře někoho neokouzlili natolik že to hnedka chce
jako že by si táborníci pořídili k všsp i akitku jo? tak nevím, ty lidi mi ani podle fotek nic neříkají, tak asi ne
a s nervíkama nestraš, musim to ustát, prostě musim
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:05
- Nahlásit
Fajka
Pro nás je to dlouhý, tohle nezvládnem. Máme doporučenejch půl hoďky, ale o víkendu zvládl hodinu. Ale na Ještěd jsme šli, když byl ještě zdravej, až z Vesce a bylo to výborný!
Jsem spíš přemejšlela, že bych dojela autem do Tanvaldu a šla na tu Terezínku, ale musim mrknout na mapu, jak je to daleko a vymyslet trasu. Nás už se bohužel velký vejlety netýkaj, ale taky mě nebaví chodit jen kolem baráku...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:05
- Nahlásit
Tak holky, uš ste dojedly knedle a dopily vodu???
Já z chvilku mastim dom, Ešus má nový voblečení s novým obojkem získal i novej košik. Na houby, snad zejtra na pochodu ňáký najdem.
esli už se nikdá nevozvu, padla jsem vysílenim
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:07
- Nahlásit
PetraK
hužij si víkend i za mě, ten můj bude sice značně akční, ale asi za prd - a nevysil se, kdo by nám to tu v pondělí vyprávěl (no dobře, kromě spousty dobrovolníků, který půjdou s tebou )- a že budu potřebovat v pondělí ráno rozveselit, před cestou k zubaři
pěkný víkend
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:10
- Nahlásit
mishi
škoda nooo tak dáme třeba někdy prochajdu kolem jabloneckých přehrad.... po rovince pěkně ...... nenáročnou
PetraK
Hezký víkedn a nezapomeň na francův nápoj
Janiii
ten můj bude sice značně akční, ale asi za prd
kdyby něco písni, sem na mobilu furt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 15:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
před cestou k zubaři