Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:36
- Nahlásit

No to je přesně Fajkýš dyž hárá a je v nejlepším ale to asi u Ešuska nehrozí co?
že by "On je žena?"
PetraK
třá ani nevíš, co máš doma, třá je to malá Ešusová

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:48
- Nahlásit

Janiii
hele, jak je známo, klucí dospívají později, tak třeba to začne zkoušet na tebe fakt doopravdicky až teď - nebo opakovaně, jako že to už delší dobu nezkusil, co kdyby to prošlo ... dokud baští, lítá po poli, jen nemá zájem o jakoukoliv činnost, tak bych ho fakt nechala, bez balonku beze všeho, vyčurat, proběhnout a dom, a zkusila bych to za pár dní

to mě taky napadlo, že jako to zkouší, ale ve čtyřech letech? No tuhle metodu zkusím, ale bohužel až po víkendu, páč jedeme k tý ségře a tam bude blbnout s klukama. Možná teda. Uvidím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:49
- Nahlásit

Janiii
Fajka
třá je to malá Ešusová
jéžiš ešče falešku k tomu všemu!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:56
- Nahlásit

PetraK
každopádně podej hlášení, páč budu zvědavá jak jste na tom!

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:57
- Nahlásit

Ježíš bude pantomima jo? to zas bude vostuda
Fajka
to mě ještě napadlo, jeslti chceš fakt vostudu, tak si můžem zahrát Česko - to je teprv depka, že nevim základy ze sportu, vědy a literatůůry, historie a tak podobně ... jediný co mě ukliďnilo, že to neznali ani protihráči

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:00
- Nahlásit

Tož báby - za chvíli valim dom, tak si ten společnej víkend užijte krásnově, pozdravujte v Dášence a Janii - krásnou oslavu

Tož v panedělnik dasvidáňja

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:03
- Nahlásit

PetraK
děkujem za přání, budem fotit - jak na oslavě, ale určitě v útulku!! a v pondělí se budem chlubit až to pěkný nebude
a hlavně ať je Ešus v pohodě

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:06
- Nahlásit

PetraK
Hezkýho víkenda a podrb Ešuska
A ať je brzo zas OK !

Janiii
Mě to je úplně jedno v čem si utrhnu vostudu, páč v pantomímě, kreslení, zpěvu a vědomostech sem na tom úplně stejně

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:14
- Nahlásit

Fajka
páč v pantomímě, kreslení, zpěvu a vědomostech sem na tom úplně stejně
zpívat nebudem - teda nevim o tom? a jinak budem dvě takový, nebůůůj
já se na vás táááák těšim!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:17
- Nahlásit

Janiii
Uf sem si voddychla že se zpívat nebude... ale zas třeba by taťkovi emigrovala všecka ta havěť jako třá myši a ták

já se na vás táááák těšim!!!
jj my tééž

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:20
- Nahlásit

Fajka
ale může se hrát na klavír bude tam přítomna moje žačka co jsem ji měla na klavír ale s mojí rukou by mi míra asi ublížil, kdybych sedla k piánu ale to by byla šou panečku

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:29
- Nahlásit

Janiii
ale může se hrát na klavír
já začínám a končím u pec nám spadla což zas tak náročné nebude

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:58
- Nahlásit

a to my hrály rády 4ručně, to byla ta správná pr*el
no co, třá dneska předvedem teda spíš tříručně ikdyž ruka už je dobrá - teda dokud s ní nic moc nedělám ale je to pokrok, už nebolí pořád

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:18
- Nahlásit

Janiii
hele radši nedráždi hada bosou nohou a na klavír se vyprdni, to už rači to kreslení

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:21
- Nahlásit

Fajka
hele radši nedráždi hada bosou nohou a na klavír se vyprdni, to už rači to kreslení
si přiznej, že se bojíš co bych loudila za zvuky
spíš se bojim, že by ke klavíru pak sednul Míra a co já potom, co chuděry moje uši
Míra už frčí s Berni a věcma směr Benešov, prej se i do auta vejdu ještě vezmou benzín - ten se tam taky vejde a jedou pro mě a vyrážíme
taže za pár hodin ahoooooj

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:26
- Nahlásit

Janiii
Já ještě trčím v práci pak pošta nakoupit, venčit .....tak pak na ná houkni nebo písni na mobil, kdy máme doraziti
Tak zatím čus

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:27
- Nahlásit

Jo a ještě poznámka pro zasvěcené ...
ŘEPA HUJER, KOUKEJ SE PŘIDAT A NEŠMÍRUJ JENOM

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:28
- Nahlásit

ježíš tu máme aj šmíráky jooooo

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:30
- Nahlásit

Fajka
ježíš tu máme aj šmíráky jooooo
a z táborových řad - jak já pak před lidma vypadám
pak na ná houkni nebo písni na mobil, kdy máme doraziti
no nejpozději v ACHT, vosum, řikala růžena z prasečáku a když stihnete tak klidně v půl osmý. spíš bych psala, kdybysme se někde zasekli a nestíhali ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:38
- Nahlásit

Janiii
OK

no nejpozději v ACHT, vosum, řikala růžena z prasečáku a když stihnete tak klidně v půl osmý. spíš bych psala, kdybysme se někde zasekli a nestíhali ...
acht.... jo to sou štyry + štyry to snad zvládnem
a dorazíme

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:03
- Nahlásit

tramtadadááá, pět ódy na útulek budem až zítra společně, teď jen přidám odkaz na fotečky z útulku aby se měla Ešusová čím kochat v práci
Fajka
a gratulacéééé k výstavě!!! Míra se ptal, proč jste tu polskou potforu nesežraly - teda Fejkyn, ne ty, předpokládám

mishi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 21:46
- Nahlásit

Teda holky, smekám klobouk! Je super, že byla akce útulek úspěšná! Já dneska projížděla okolo a vypadá to tam nádherně! I když teda z ulice není moc poznat, že jde o útulek. Kolik tam mají pejsků?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 07:37
- Nahlásit

Janiii
Dobré ráno, já dám fotky až dneska večer, včera už sem to nestihla. Akci sbírku bych hodnotila jako hooodně vydařenou, na to že to nebylo dopředu plánované ae jen taková hurá akce

Za gratulaci moc díky zadařilo se jak jsme vůbec ani nečekali

Míra se ptal, proč jste tu polskou potforu nesežraly - teda Fejkyn, ne ty, předpokládám
no nesežrali páč Pája fotil, já pejsky nepapám a Fajuška je přece dobře vychovaná a ví že pejsci v kruhu se nepapaj.. žeště jí budu muset řádně vysvětlit že ani návštěvy se nepapaj a Míra s Janii obzvlášť ne

mishi
vypadá to tam nádherně! I když teda z ulice není moc poznat, že jde o útulek
Ona to má paní doma a je fakt že prostředí tam mají udělaný moc hezky Kolik přesně tam bylo pejsků sme se myslím neptali ale mohlo jich tam být aktuálně tak 30-40??? Hrozně těžko se to odhaduje...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 07:56
- Nahlásit

Janiii
Trénujeme na IPO v kruhu

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 09:50
- Nahlásit

žeště jí budu muset řádně vysvětlit že ani návštěvy se nepapaj a Míra s Janii obzvlášť ne
hele, ale zas my to u ní čekali, takže jsme se v podstatě ani nelekli bez koše by to byla jinááá
počet psů taky neumim odhadnout, ale jsou všichni spokojení, a moc se mi líbilo to, že nejsou separovaní v kotcích, vyhřívali se na sluníčku nebo pobíhali na zahradě a muchlali se s námi, vypadali všichni spokojeně každému z nich bch ale stejně přála, aby měli svého muchlacího páníčka

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:09
- Nahlásit

Janiii
Fajka

Holkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý to je nádhera - hele normálně mám vodu ve vočích . Jsme dobrý . Jsem moc ráda, že se to povedlo. A viděli jste veverku??

A jak se povedlo grilčování, ženy, víno, zpěv, tanec, malba a spol??

Gratulace výstavkujícím

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:10
- Nahlásit

Janiii
Jak čekali ??? to jste neměli čekat!! Měli jste dělat jako by nic a vona by dala určitě pokoj Tak třeba příště...

ale jsou všichni spokojení, a moc se mi líbilo to, že nejsou separovaní v kotcích, vyhřívali se na sluníčku nebo pobíhali na zahradě a muchlali se s námi, vypadali všichni spokojeně každému z nich bch ale stejně přála, aby měli svého muchlacího páníčka
svatá pravda!

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
A viděli jste veverku
jj zkoušela sem jí i vyfotit, fotky sem hodím večer

A jak se povedlo grilčování, ženy, víno, zpěv, tanec, malba a spol??
No jasněěěě že povedlo !!!

Gratulace výstavkujícím
Kujeeeeeeem

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:40
- Nahlásit

Fajka
No jasněěěě že povedlo

a kdo si vzal na starosti štriptejz na stole?

jj zkoušela sem jí i vyfotit, fotky sem hodím večer

tak to už se těším! A rozvázala vám tkaničky??

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:01
- Nahlásit

Fajka
Jak čekali ??? to jste neměli čekat!! Měli jste dělat jako by nic a vona by dala určitě pokoj
nééé, nebyli jsme nervní a neřikali jsme - teď, teď určitě po nás skočí ... ale tak už ji trochu známe, takže nás to spíš nepřekvapilo být bez koše, tak nervní asi malilinko jsem
PetraK
celý víkend byl prostě bezvadný, jak grilčo tak útulek, veverku paní nepustila, takže tkaničky zůstaly netknuté, ale lítal tam (je to veveřák) fakt zběsile takže vyfotit ho byl problém to ovšem aportující Astičku taky

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání