| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
Jakto že si tu čteš Cz-psa a neuklízíš a nepereš po táboře !!!!!!!
Jenom sem dopředu píšu (abych na to nezapoměla) že v Dášeňce jsou v sobotu od 9 - 10 hodin!! Tak aby si s tím počítala a byla u nás včas !
Ty woe já čumím jak PUK!!!!
Mrkni na tohle !!
http://www.novinky.cz/clanek/147739-nekolik-tipu-p ro-osamele-zeny.html
Kolik vás to stálo?
|
alias
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 14:36
- Nahlásit
zdarec babinec )
koukam že tu klápete o106 a já furt nestíham a nestíham
janii - to je dost dobrý ))
hele netušíte jeslti jde změnit heslo - si ho nepamatuju a neustále se musim koukat do maila - už mně to faaakt neba
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 14:39
- Nahlásit
alias
ahojda
hele netušíte jeslti jde změnit heslo - si ho nepamatuju a neustále se musim koukat do maila - už mně to faaakt neba
to netuším a sem na tom stejně ... už sem ho kolikrát zkoušela změnit a nejde mi to ačkoliv všichni tvrdí že to jde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 15:02
- Nahlásit
alias
Fajka
Si holky kliknete nad seznamem diskusi na Preference a muzete menit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 15:07
- Nahlásit
Fifi
No to sem blázen, takhle sem to vždycky dělala a nikdy mi to nešlo... teď už to jde Záhada nebo zázrak
Dííky už nemusím to pitomí heslo hledat a kopírovat
|
alias
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 15:30
- Nahlásit
fifi - díky díky díky - zkusila sem to a uvidímež jeslti to pude
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 17:43
- Nahlásit
čau babýýýý, spojení fungujé tak jsem vás zkontrolovala!!!
ale víc přispívat nebudu, až v neděli domá
Pani Fajkýšový děkuju za návštěvu a Ešusová, vám hlásim, že jsme posbíraly pro Dášenku co se dalo lidičky byli úúúúžasný a musim je moc moc pochválit.
tak v neděli hoooj
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 18:01
- Nahlásit
Ahoj, jsem z Liberce a pracuju v Jablonci a určo bych dala něco do kupy, při nejhoršim to bude minimálně deset balení piškot. Ale určo se najde něco víc. A kdyby to byla nějaká dlouhodobější spolupráce, můžu rozjet rozsáhlou akci v práci.
|
alias
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 18:39
- Nahlásit
jo fungluje tooooooo juchuuchuu - už nebudu muset jak debil kopírovat a vkládat )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 21:22
- Nahlásit
mishi
Ahoj, jsem z Liberce a pracuju v Jablonci
Ahojda no vida tož to si můžeme případné úlovky předávati
Zatím je to asi tak, že příští sobotu 30.8 tam povezeme s Janii co se posbíralo na táboře, od Janii, od Ešusové a ode mě.
Příslíbeno je ještě něco od Roxy a když se povede vyzvednout od Rendika a to bych tam zavezla až někdy dýl, až se ještě něco posbírá počítám tak říjnu. Tak kdyby se chtěl někdo přidat nebo se jen třeba zbavit nevyužitých vodítek obojků atp tak budeme jen rádi
alias
jj mě to taky už funguje
Janiii
Dneska sem sepisovala co všechno sme od vás přivezli a je to super! na to že to byla nečekaná hurá akce je to bomba
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 21:55
- Nahlásit
všem
Tak zatím máme toto:
Tábor U nás
Best Choice granule 7,5 kg
Oskar granule 1,5 kg
Profilum nutrion for life 3 kg
sušené hrtany 1 bal
sušené plíce 2 bal
Fitmin 400 g 1 ks
Nutra gets 170 g 1 ks
Nutram 10g vzorek 2 ks
Candies 10g vzorek 3 ks
K9 selection vzorek 4 ks
Candies příchť piškot 10 g 1 ks
Candies Piškot 1 ks
Uzel bůvolí 1 ks
Konzerva kočičí 2 ks
Piškoty 3 bal
sáček plněných pamlsků 1 ks
Obojek černý velký 1 ks
vodítko modré splétané propínací 1 ks
Vodítko šedé široké 1 ks
Vodítko červené 1 ks
Vodítko černé tenké 1 ks
Balonek na šňůrce 2 ks
Uzel s balonkem 1 ks
Gumové přetahovadlo červené 1 ks
Já
Obojek kožený černý 1 ks
Obojek řetízkový stahovací 1 ks
Postroj velikost L 1 ks
Granule kočičí 4 kg
Balonky malé 14 ks
Balon velký 1 ks
Tyčky Propesko 100 ks/bal 1 bal
Pytlíky pamlsků různé 1 kg
Granule Proplan losos cca 14 kg
Piškoty balení 10 ks
Indulona 4 ks
Solvina 1 ks
Mýdlo tekuté 1 litr
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 19:17
- Nahlásit
tak už jsem definitivně doma
k akci útulek - mám tu ještě jednu skládací přepravku plnou piškotů, vzorků od Nutramu, Candiesků, bůvolí kosti, jednu nerez mističku, trimovací hřeben, obojek, no prostě lidičky jsou úžasný
PetraK
a bonus - naše kamarádka má internetový obchod v Brně a až budeme mít zájem a bude nějaká další "akce", mám jí dát vědět, a připojí se jak jen bude moct (např. i barely na krmení, pokud bude zájem,...). Chtěla to dát klidně Dášence, ale než by to stihlo dojít balíkem, bylo by asi pozdě. Jedině by to mohla poslat přímo jim, ale za si říkám, že teď se toho nasbíralo docela dost, tak jestli to nechat na příště? co myslíte?
jdu se hrabat ve fotkách, aby bylo na co koukat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 21:33
- Nahlásit
Janiii
Ahojda, koukla sem na fotečky a koukala sem že Vašek přece jen s Bonečkou šel ani se neptám jak dopadl, určitě na výbornou A co Dana s Meg?
Jooo a veliká gratulace těm tvejm dvoum atletům !!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 21:43
- Nahlásit
Fajka
koukala sem že Vašek přece jen s Bonečkou šel
jestli myslíš zkoušky, Vašek šel, ale neudělali. Hlídačku si paní rozhodčí představovala poněkud tvrdě, ikdyž Bonečka hlídala podle nás předmět pěkně, nakonec to nestačilo. k tomu přičti nula bodů za aport, protože Bonečka za nim ani nevyběhne, prostě nezájem - by to muselo bejt pečený kuře nebo tak něco a na metrovku s ní nešel, odstoupil od toho cviku, protože měl strach, co by to udělalo s tou její nohou, kterou má zoperovanou. prostě to nerisknul, ikdyž věděl, že bez metrovky nemá šanci to udělat. taky to paní rozhodčí ocenila, jako sportovní chování. Zdraví je prostě přednější no a Dana s Méďou samo udělala, holky šikovný!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 21:51
- Nahlásit
Janiii
Ježíš tak to je dobrý, Dana měla takovej strach, z tý stopy a metrovky, že sem si myslela, že to asi neklapne a nakonec jooo a Vašek néééé , sem to vobrátila...
JJ zdraví je jen jedno AspoŇ měla Bonča radost, že si s ní Vašek zacvičil
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 21:55
- Nahlásit
Fajka
AspoŇ měla Bonča radost, že si s ní Vašek zacvičil
to jo, radost měla, a za rok to zkusej prej znova
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 21:57
- Nahlásit
docpu fotky z Haficrossu a zbytek zítra, pádím do pelechu. prádlo na kupě před pračkou a já tu sedim u kompu a sepisuju paměti a to jsem po příjezdu ještě stihla oslavit jednou narozeniny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Halooo ženckýýý, jsem tu v hrozný rychlosti, jen nestačím valit bulvy co jste daly dohromady.
Co přesně mám já nevím, je to ve čtyřech taškách, kde jsou hadry, pár hraček a misky +konzervy a plus posílám v obálce prachy po ségře jo ještě, doufám, že ségra nezapomene koupit tu velkou tašku piškotůch.
JANIIIIIII - BYLO BY MOŽNÝ ABY TI TO V BENEŠOVĚ SÉGRA HODILA NĚKAM DNESKA???
Prosím, prosím ozvi se miii - asi - hoď mi na emila svůj mobil- zavolám Ti, joo? Je mi jasný, že máš po dovče, stejně jako já děsněj šrumec, tak bude lepší to pořešit po telefonou asi.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:49
- Nahlásit
PetraK
jasnačka, jsem v práci, tak s předávkou by neměl být problém. číslo máš už v mailu, nebo to písni sem, je to jedno, nakukuju, páč s prací se to nemá přehánět
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:03
- Nahlásit
Janiii
Mailíka sem četla až teď je to hrozný
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:33
- Nahlásit
Fajka
nějak ani nemam chuť slavit. přitáhla jsem do práce krabici zákusků a chuť žádná ... achjo
PetraK
děkuji za telefonát, pani tak po hlasu se vás nebojim, na fotce jsem vás viděla - můžeme se setkat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:46
- Nahlásit
Tak konečně chvilinka času
Koukám, že se k nám přidali i další
mishi
A kdyby to byla nějaká dlouhodobější spolupráce, můžu rozjet rozsáhlou akci v práci.
to by bylo super- rozsáhlých akcí v práci není nikdy dost. Víš co, útulek uvítá každou věc, kterou nemusí koupit ať je to balení piškotů nebo miska, cokoliv co nemusí koupit jim pak ušetří peníze, který můžou vrazit do veterináře - tam se jich utopí podle mě nejvíc. Jak jsem s Dášenkou mluvila, uvítají opravdu každýho, kdo něco přinese, takže pokud chceš, tak chutě do toho
Janiii
a bonus - naše kamarádka má internetový obchod v Brně
NO TO JE SKVĚLÝ!!!!!! Myslím, že třeba zrovna ty barely se určitě hodí, ostatně, fakt se hodí cokoliv , zkusím rozhodit sítě, jestli se nenajde někdo z Brna, kdo by nějakým způsobem cestoval na Prahu, třeba se něco najde a nebude se to muset posílat balíkem. Ta kamarádka - nemá náhodou maďara Merlina??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:47
- Nahlásit
Janiii
můžeme se setkat
v to doufám, že se podaří
pani tak po hlasu se vás nebojim
no ale to děláte pani chybu, Ešus by mohl vyprávět, jaké to je když páánčička zařve
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:55
- Nahlásit
PetraK
Janiii
Občas jezdíme do Brna za příbuzenstvem, tak kdyby se nikdo nenašel a zrovna jsme tam jeli tak by nebyl problém něco naložit
Janiii
No jo vlastně ty si dneska oslavenec , tak ještě jednou všecko nejlepčí hlavně ať jste všici zdraví
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:01
- Nahlásit
PetraK
no ale to děláte pani chybu, Ešus by mohl vyprávět, jaké to je když páánčička zařve
tak na mě jsi do telefénu neřvala, to bude možná tím
Ta kamarádka - nemá náhodou maďara Merlina??
nemá, má berňáka - kupodivu
Fajka
Občas jezdíme do Brna za příbuzenstvem, tak kdyby se nikdo nenašel a zrovna jsme tam jeli tak by nebyl problém něco naložit
klidně by šlo domluvit, že kdybyste jeli, spojila bych se s Romčou a domluvily bysme to tak že byste to vyzvedli cíleně. ale říkala že co půjde, klidně pošle buď někomu, kdo tam pak věci poveze, nebo přímo útulku ...
ty si dneska oslavenec , tak ještě jednou všecko nejlepčí
a já ještě jednou děkuju!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:34
- Nahlásit
Janiii
to bude možná tím
že by???
Janiii
má berňáka - kupodivu
jaký to div!! , no ale asi to bude tím, že v Brně těžko bude jen jeden takový obchůdek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:40
- Nahlásit
jo, a zapomněla jsem se pochlubit, že má berni novou "kámošku" - teda snad se zkamaráděj
takže pokud jste někdo nekouknul k Berni na web, tak tady je odkaz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:46
- Nahlásit
Janiii
Janiiii -počkej, rozumím tomu dobře tak.... že tohle je nový přírůstek pro dědu a babi????? JOOOOOO??? Honem odpověz - mimochodem pupík je krásná!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:13
- Nahlásit
Janiii
Jééé ta je krááásnáááá
Konečně taky nějaká pozitivní zpráva
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:56
- Nahlásit
PetraK
tohle je nový přírůstek pro dědu a babi?????
to bohužel ne, to si pořídili nového kamaráda mírova mami, protože museli nechat utratit tu pudlici... ale bydlej kousek, takže tam Bára bude asi často
|