Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 12:42
- Nahlásit

PetraK
Hele zavolejte až v den, kdy tam pojedete
rozkaz šéfe!
výletík byl sedmikilometrový - Prokopským oudolím se zastávkou na utopence a piviště
tak to musela být paráda!!!
Fajka
nééééé, já vlastně ještě nesnídala vůbec
pani, koukejte se najíst, ne že budete do zítřejšího večera držet hladovku, abyste pak nebyla jak otesánek "jed jsem, sněd jsem mámu s tátou ..."

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:01
- Nahlásit

Janiii

Jo bylo tam hásky. Jen čiglistůch by mohlo bejt míň

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 08:34 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Ahoj při pátku!!
ráno jsme chystali věci, které povezeme s sebou, abysme se po práci nezdržovali a mohli vyrazit směr grilování a kdybyste viděli tu HROMADU věcí, které máme, plus když si představím to, co odvezla pani Fajkýšová z tábora, holky jsme dobrýýýýýýý ráno jsem prolezla kumbál, kde má Berni věci, a přihodila jsem na kupičku ještě jeden obojek, a asi tři starší hračky - Berni to skoro oplakala - a pak ještě nějaký vzorky těch granulí a Candiesky, ať se maj psiska dobře a pak přihodíme nějaký prašulky, aby měli na veterináře nebo na co je potřeba.
jsem ráda, že tě to Jani napadlo, s tou táborovou sbírkou, a jsem ráda že jsem tak kladně zapůsobila na tolik kamarádů a lidiček na táboře no a Hešusová ty seš jednička permanentně, vo tom žádná
zítra tu hromadu vyfotíme, ať máte všichni radost!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:21
- Nahlásit

Janiii
a kdybyste viděli tu HROMADU věcí, které máme, plus když si představím to, co odvezla pani Fajkýšová z tábora, holky jsme dobrýýýýýýý
No Jasně že jsme
Ahojda
super já taky pořád jěště permanentně něco přihazuju

jsem ráda, že tě to Jani napadlo, s tou táborovou sbírkou, a jsem ráda že jsem tak kladně zapůsobila na tolik kamarádů a lidiček na táboře
No mě to jen tak blesklo hlavou co kdyby a ono to vyšlo na jedničku

no a Hešusová ty seš jednička permanentně, vo tom žádná hlavně to byl původně její nápad s tou akcí i s Dášeňkou

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:23
- Nahlásit

No mě to jen tak blesklo hlavou co kdyby a ono to vyšlo na jedničku
na jedničku s óóóóbr hvězdičkou!
Fajka
Míra tam zítra asi sjede s námi, abysme to všechno nemusely tahat samy, sbalila jsem náš pidi foťák,aby aspoň nějaká dokumentace byla na čase se domluvíme večer, už se na vás těšíme.
P.S.: koule připravený a sbalený

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:28
- Nahlásit

Janiii
Míra tam zítra asi sjede s námi, abysme to všechno nemusely tahat samy,
No príma bude veselo
Foťák taky vemu...

Jo a hele Pája si taky koupil kuličky tak je vemem taky ať můžem hrát všici, co?

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:32
- Nahlásit

Fajka
Jo a hele Pája si taky koupil kuličky tak je vemem taky ať můžem hrát všici, co?
no jasně! hlavně musíme hrát než bude tma
kdybysme náááhodou dorazili na sever nějak extra brzo, napsala bych a můžete dorazit dřív (třeba po sedmé), ale to fakt v tuhle chvíli nejsem schopná říct, uvidíme jak se prohrabeme přes prágl ...
Ešusová že ty seš zas na těch utopencích a pivišti

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:36
- Nahlásit

Janiii
Tak jo domluveno berem je dyž tak tam brácha rozsvítí ty pullitříčky jako minule a můžem hrát
Estli taky nemá bolehlav jako já, mě to nějak nechce přejít či co, asi změna počasí a to přitom mělo bejt o víkendu krááásně ale moc to tu nevypadá

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:39
- Nahlásit

Fajka
a to přitom mělo bejt o víkendu krááásně ale moc to tu nevypadá
teď mi akorát brašulje volal a řikal co tam máte za hnus - koukejte to rozehnat! tady teda pod mrakem, ale docela teplo ... no kdyžtak maso opečem na pánvi a sednem dovnitř no akorát koulet se bude v obýváku blbě

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:44
- Nahlásit

Ale tak snad se to vybere

akorát koulet se bude v obýváku blbě
no asi by se tam blbě hledalo to borůvčí co?

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:47
- Nahlásit

Fajka
no asi by se tam blbě hledalo to borůvčí co
tak to se bude blbě hledat i na zahradě ale zato tam má tatínek výýýsoký a hustý smrky

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:50
- Nahlásit

Janiii
ale zato tam má tatínek výýýsoký a hustý smrky
Ještě že sou ty koule těžký a padaj směrem dolů vejšky já nemusím

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:05
- Nahlásit

Holký brejtro!!!

Jasně že sme jedničky - vo tom není vůbec pochyb!!!!!

Já mám hroznou radost, páč śe mi navíc líbí, jak jeden kamínek uvolní kolikrát velkou lavinu a že tohle bude lavina-jen aby se vešla do auta???

Jo a hele Pája si taky koupil kuličky

- promiňte holky, ale přepadla mě puberta :

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:06
- Nahlásit

PetraK
promiňte holky, ale přepadla mě puberta
když nebude velká tma tak ti je i vyfotíme ať z toho našeho grilování taky něco máš

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:07
- Nahlásit

tohle bude lavina-jen aby se vešla do auta???
tak z toho mam taky trochu strach, no kdyžtak pojedu s Berni vlakem - ale to by se Fajka asi masa nedočkala, páč já a vlak, skončila bych určo někde v Plzni musim věřit Mírovi a jeho rovnacím schopnostem, co se skládání věcí do auta týká

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:10
- Nahlásit

tyjo, jen aby naše párty nedopadla takhle
nebo dokonce

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:20
- Nahlásit

Janiii
to hoření je boží

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:25
- Nahlásit

Janiii
když nebude velká tma tak ti je i vyfotíme

, tak nevim, aby se to pak ale dalo zveřejnit

musim věřit Mírovi a jeho rovnacím schopnostem, co se skládání věcí do auta týká

přesně! Hele ženská je vod toho, aby připravila věci, který jdou do auta. Jak to tam chlap nacpe, to už je pak jeho problém

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:27
- Nahlásit

PetraK
Hele ženská je vod toho, aby připravila věci, který jdou do auta. Jak to tam chlap nacpe, to už je pak jeho problém
na tohle téma mam přímo traumatickou vzpomínku z dětství
tatínek před odjezdem na dovolenou taky vždycky skládal věci do auta, bylo nepředstavitelný co tam dovedl naskládat, a já jak jsem pomáhala mamince snášet věci k autu, tak jsem si nesla plyšového pejska, který měl se mnou jet na sedačce!! taťka ho viděl, zajásal, a ucpal s ním díru mezi kuframa

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 12:38
- Nahlásit

Janiii
přímo traumatickou vzpomínku z dětství..............a ucpal s ním díru mezi kuframa

- tak tohle sem dneska potřebovala

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 12:40
- Nahlásit

PetraK
služebníček ...
cos provedla tomu Ešusovi, čéče? nenapadá mě nic, kromě těch háravek, ale to by nebylo i na chalupě

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:11
- Nahlásit

Janiii
ˇiš taty leje jako z konve

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:13
- Nahlásit

Janiii
cos provedla tomu Ešusovi

já fakt nevím, proč takhle spratkovatí. Pořád mi tam straší to požírání trávy místo akce, kterou má konat. Jako vzdor či co? Ale proč ho nic nebaví, jako dobře, kdyby vzdoroval když má poslouchat, tak to by mi hlava pobrala. Ale proč si ostentativně nechce hrát? Jako kdyby mi chtěl ukázat že mě má na háku či co ?

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:15
- Nahlásit

PetraK
a baští normálně? jeslti jo, tak nemocnej by bejt neměl ... ale věřim ti, představa že z mýho cvoka by byl najednou kliďas a ignorista, asi by mě odvezli, protože bych zešílela strachem, co to je proboha za nemoc

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:17
- Nahlásit

Fajka
taty leje jako z konve
tak kdyšták budem vevnitř a bez koulí
máme vzít Activity?

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
No a co třeba se fakt zklidnil a dostal rozum.... to zas by nemoc nebyla ne?
Janii
tak kdyšták budem vevnitř a bez koulí
No Pája huž mi tuskuhral že ziminku nerad že pudem jen na chviličku ...

Ježíš bude pantomima jo? to zas bude vostuda

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:23
- Nahlásit

Fajka
ˇiš taty leje jako z konve

To přejde, to přejde, to přejde!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:27
- Nahlásit

Janiii

No jí normálně - akorát ohrnoval nos nad rybama, který do sebe předtím s nadšením vdechoval. On i lítá normálně, v poli, v lese normálka. Jen ten těžkej nezájem o hru a POSLUŠNOST. Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc mi to fakt připadá, že mě dusí, že ukazuje, že je kápo. Tak nevím, co s tím. no.

Fajka
se fakt zklidnil a dostal rozum

ten rozum právě u něj moc nehrozí, já čuchám nějakej průšvih - jen nevím jestli průšvih jako výchovný, nebo jako nemoc. Ale kdyby nemoc, tak nebude lítat, vystavovat zvěř atd.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:29
- Nahlásit

PetraK
Jen ten těžkej nezájem o hru a POSLUŠNOST

No to je přesně Fajkýš dyž hárá a je v nejlepším ale to asi u Ešuska nehrozí co?

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:32
- Nahlásit

PetraK
hele, jak je známo, klucí dospívají později, tak třeba to začne zkoušet na tebe fakt doopravdicky až teď - nebo opakovaně, jako že to už delší dobu nezkusil, co kdyby to prošlo ... dokud baští, lítá po poli, jen nemá zájem o jakoukoliv činnost, tak bych ho fakt nechala, bez balonku beze všeho, vyčurat, proběhnout a dom, a zkusila bych to za pár dní
Pája huž mi tuskuhral že ziminku nerad že pudem jen na chviličku ...
já mu dám na chviličku!! ať si vezme kombinézu jako by šel sáňkovat a basta
Ježíš bude pantomima jo? to zas bude vostuda
co pantomíma, ale kreslení jaká je vostuda

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání