Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 747 . 748 . 749 . 750 . 751 . 752 . 753 . 754 . 755 . 756 . 757 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:37
- Nahlásit

inu
no já nevím, dyš to uměj na domácí, proč to neuměj na cizí?
tohle by mně taky zajímalo..... to řeším s mladou a nějak se nemůžu dobrat výsledku. Asi je to tím, že doma si sou svou nějakou pozicí jistí, ale venku je jistota pryč a zbývá jen ten pocit mini součásti celého obludária ( světa )

tohle řikám dávno
a já se pod to podepisuju

pod tohle se podepíšu i já....a kladně by jsme mohly zvládnout i tu petici... by se jistá skupina lidí divila

Se nehádejte.....plive jak lama tak vembloud

Fajka
no nesedět tam a netrpět tak se se i zasmála

hele já sem ted zjistila e nevím co mám jíst nedošlo mě že mléčný výrobky s antibiotikama nejdou
no,některejm atb jogurty nevaděj...musíš se juknout do příbalovýho letáku. Jinak doporučuju uvařit polífku, rozmixovat a pak jíst, zrovna tak můžeš omáčku s přílohou, ale vše mixuj nebo alespoň sekej na mini kousky, pak taky můžeš máčený rohlíky do čaje či mlíka, kafe ( brrrrrrrr, z toho mám těžký osipky a zvedá se mi kufr, ale tohle by jsi jíst mohla)

PetraK
kdepááák - samas říkala, co je psáááno, to je dáááno
ale když si to přečeteš ještě jednou, tak tam vidíš tu nadsázku a hlavně reakci na tvůj praštěnej nápad.... takže zůstává první varianta, kterou zrealizujeme

zas skleróza. zapomnělas, že jí to posílilo , ty matlo.
to sem zjistila později ....tak pštrosy raději vynecháme a použijem vembloudy

no to teda nene! Sem snad padlá na hlavu?
to nevím, jestli si někdy někde na hlavu padla nebo ne

ak kdo to mohl bejt?? já ani nevim v čem voni jedou. Nebyla to Fifina??
to fakt netuchám.... ale se můžu zeptat mladýho, až se večer uráčí přijet, co hrajou za mjůzik

to tě furt ešče ta Žížala jůlije baví??
sem nevyrůstala na Jůlii, fůůůůj, bléééé, ale na trepskejch, páč děda byl starej trempík a nic jinýho doma nehrál ( teda mimo lidivek) .....a hrál vše na housle, kytáru a tahací harmoniku

no bať, řikám, že je dělaj přes kopírák

KáPéBéčka, aby se nemuselo té lepčí polovině dát zapravdu
hlavně aby se to vokecalo a ukázalo se, jak moc je to těžká práce

tak fur nepiš, že su pštros!! Je to nebezpečný!!
si vembloud, si vembloud, si vembloud...stačí to třikrát?

gůůt, budu hlídat telefon

oregáno nemám, páč jsem měla, ale nevím proč- nemá to tu vůni
a chceš odříznout oregáno? Odkopnout nemůžu, páč jsem ho sázela letos a potřebuje alepoň rok na dokonalé usazení ( takže příští rok klidně odkopnu kousek)

loď?? Tak tam nevím vůbec nic teda, ale nevěřila bych tomu.
sem samozřejmě myslela loď s někým, kdo by se o štěnítko staral

co je todle za blbou motivaci?
to je normální pozitivní motivace.... bordel= piškotek , klid=pochvala před nastoupenou jednotkou

ale co, dělám bordel celej život a piškoty mě nedostaly
se budeš divit, až jich dostaneš celej pytlík a budeš je muset zbaštit

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:40
- Nahlásit

PetraK
páč to fakt nemůžeš už
upeču se, umřu
Ach jo, to mě tak štve, todlecto

emá nějakej ten svatební seznam věcí?
právě, že ne. Dneska ve tři to jdem s mámou vybírat a vona navrhuje porculán (hnus), řetízek s přívěškem pro štěstí (sem jí to dala k 25tinám) nebo ňákou knížku vo manželství (hrůza).

Já bych taky nejrači něco ftipnýho, ale.. vono to nejde. Nechcu to tady psát veřejně, ale .. prostě to bohužel nejde

jak čučku??
von, nebo já?

AMTO JSOU NEMOCE.
no, Bechťa je třá taky porucha vomezená imunita, víme?

Fajka
vo mléčnejch výrobkách tam nic neříkaj

To je super, pošli Čífa vybrakovat OD Ještěd

Eště, že ses mrkla.. páč vím, že některý atb nesnesou kyselý, jiný mlíko a dalším je to fučík...

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:43
- Nahlásit

brut
Asi je to tím, že doma si sou svou nějakou pozicí jistí, ale venku je jistota pryč a zbývá jen ten pocit mini součásti celého obludária ( světa )

Esli to nebude tím, že venku sou připosraní, tak si ten svůj pocit důležitosti musej udělat aspoň doma

No, každopádně by si to vopčas mohli vodpustit.. ale jak říkám, dyš je na mě hnusnej, tak si to nenechávám líbit

.plive jak lama tak vembloud
ale lama je přece bezhrbej vembloud.. dyk to říkají křížofky

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:53
- Nahlásit

inu
dyš já neumím řídit jen jednou rukou
votevři vokýnko na druhý straně a ne u sebe

jo, to sem taky četla, ae nechcíííííí mě stačí ten dementní Bechtěref
fakt si na to dávej pozor.... tohle je naprostý svisnstvo

sobotu se mě vdává kámoška z gymplu a pozvala mě na svatbu. Řeším, co jí dát.
tohle je dost příšerný, nemám to ráda, páč sem vždycky tak trochu mimoň..... já bych měla jít v srpnu na svatbu bratránkovi a při dotazu, co chtěj, sem dostala stejnou odpověď jak ty.
Nakonec jsem se rozhodla to vyřešit poukázkou do Ikei, kde si nakoupí věci do nového baráku podle vlastního výběru

PetraK
impakt příde vo nudle?
nene, nejdřív vyrobím domácí nudle ve velkém množství a pak budu dělat výrobky s fima...huš se těším

dík, jdu hledat jak se tam dostat. Dá se tam parkovat?
musíš zaparkovat na Jarově a ten kilák tam dojít.... on je tam ofiko vstup zakázán, ale nikdo to nedodržuje. Ti to najdu na mapě

Fajka
ted sem četla leták a tam je jen že nesmím alkohol..to je jasný a nic kyselýho... vo mléčnejch výrobkách tam nic neříkaj ... takže to by asi s těma jogurtama šlo ne? ty kyselý nejsou dyž nejsou zkažený že jo?
jogurty jsou nakyslý, ale pokud si jich nedáš deset, ale jen jeden, tak ti vadit nebude. Ovšem raději si udělej pudink nebo domácího pribináčka, oboje tě dost "zaplácne" a nebudeš mít hlad

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:58
- Nahlásit

brut
jogurty jsou nakyslý, ale pokud si jich nedáš deset, ale jen jeden, tak ti vadit nebude. Ovšem raději si udělej pudink nebo domácího pribináčka, oboje tě dost "zaplácne" a nebudeš mít hlad
ok tak jogurty teda vynechám a počlu čífa pro pudinky... nemám doma ani v prášku ale spíš si nechám koupit hotový a různý druhy bo jináč by se mě jeden druh hned přejedl jak se znám

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:59
- Nahlásit

inu
Esli to nebude tím, že venku sou připosraní, tak si ten svůj pocit důležitosti musej udělat aspoň doma
to je jinými slovy to, co jsem psala

No, každopádně by si to vopčas mohli vodpustit.. ale jak říkám, dyš je na mě hnusnej, tak si to nenechávám líbit
sem měla takovýho manžela...děs a běs, teď to dělá holka, takže pokaždý to schytá z první ..... sem ráda, že alespoň mladej je v tomhle normální

Ale víc to dělaj lidi nejistí, sociálně nestabilní, nervově labilní a hlavně s pocitem vlastní méněcennosti...... tohle je nejen téměř citát z chyytré knihy, ale bohužel zkušenost získaná z práce v sociálních službách.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:00
- Nahlásit

Fajka
můžeš taky tvaroh a pokud ti koupí pudink v prášku, tak ti napíšu receptík na vynikající domácí pribiňáček....můžeš ho i zamrazit a mít z něj zmrzlinu ( a když ho poleješ čokoládou, tak budeš mít domácího Míšu

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:02
- Nahlásit

brut
votevři vokýnko na druhý straně a ne u sebe

já to teda skusím..

tohle je dost příšerný, nemám to ráda,
vítej na palubě: nesnáším svatby. Jakýkoliv. Je to hrozná nuda. KDyš je to f kostele, tak emancipovaný holky z 21. století čtou z nějaký staletý kníšky vo tom, jak správná žena má bejt podřízená svému muži
Kdyš je to na radnici, tak jim k tomu hraje stopadesát let starej šlágr a nebo se čtou příšerný básničky, popřípadě jim tam místní ochotník zpívá (ano, na vlastní svatbě nemůžeš mít vlastní produkci)
Nakonec všichni gratulujou a voslintávaj nevjěstu a ženicha říkaj jim ty dokola vomílaný fráze: gratuluju a hodně štěstí ( i přes to, že někdy víš, že si bere kreténa s kerým to blbě skončí)

Pak všichni dostanou svíčkovou, dort a dou dom...

Rači s čoklem do lesa než toto

poukázkou do Ikei
to by šlo.. v jaký hodnotě?

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:05
- Nahlásit

brut
to je jinými slovy to, co jsem psala
samci jedni zatracení

sem měla takovýho manžela...
no, tak ne, že bych na něho řvala, to nemám ráda a to nefungá, jen mu doporučím, aby si to na mě laskavě nevylejval... většinou to zabere a dyš ne, dostane ticho k přemejšlení..

Ale víc to dělaj lidi nejistí, sociálně nestabilní, nervově labilní a hlavně s pocitem vlastní méněcennosti......
páč normálně sebevědomej čék si nemusí nic dokazovat, žeáno..

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:06
- Nahlásit

Fajka
nechám koupit hotový a různý druhy

myslím, že sou čtyry? Vanilka, čekuláda, jahoda a karamel... ale ať ti nekupuje nějaký Áro a Mince, ty sou chnusný...

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:10
- Nahlásit

inu
ale ať ti nekupuje nějaký Áro a Mince, ty sou chnusný...

no eště aby na mě šetřil že ?

brut
receptík sem klidně hoď oni si daj určo i ostatní..akurát já ted nevím essi budu mít sílu se s něčím klohnit
nestíhám vás ani dočítat natož nad tím rozmýšlat a reagovat.. tož se vomluvuju... du sebou fláknout do betle...

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:10
- Nahlásit

inu
já to teda skusím..
vyzkoušej... není to sice stejný jako když si otevřeš u sebe, ale pomáhá to.... jo a nezapomeň pootevřít okýnko za sebou, jinak to dělá docela nepříjemnej kravál

vítej na palubě: nesnáším svatby. Jakýkoliv. Je to hrozná nuda
mno, jak která...sem byla párkrát na tzv. desetiminutofce a bylo to fajn, ale většinou všichni dělaj ooobr svatby s půlhodinovým proslovem, kterej stejně nikdo neposlouchá a spoustou přiblblejc fotek.

KDyš je to f kostele, tak emancipovaný holky z 21. století čtou z nějaký staletý kníšky vo tom, jak správná žena má bejt podřízená svému muži
Kdyš je to na radnici, tak jim k tomu hraje stopadesát let starej šlágr a nebo se čtou příšerný básničky, popřípadě jim tam místní ochotník zpívá (ano, na vlastní svatbě nemůžeš mít vlastní produkci)
Nakonec všichni gratulujou a voslintávaj nevjěstu a ženicha říkaj jim ty dokola vomílaný fráze: gratuluju a hodně štěstí ( i přes to, že někdy víš, že si bere kreténa s kerým to blbě skončí)

na některých místech můžeš mít vlastní hudbu a i v tom kostele záleží na faráři a na dohodě těch dvou s ním..... ovšem vcelku máš pravdu, tamto jsou vyjímky

Pak všichni dostanou svíčkovou, dort a dou dom...
zapomněla si na polífku s játrovejma knedlíčkama

to by šlo.. v jaký hodnotě?
já si říkala že tak v 1000,-

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:12
- Nahlásit

inu
Rači s čoklem do lesa než toto
no souhlas!!!! já svarby taky jako moc nemusim sem na tom stejně proto rači nechcu ani tu vlastní

a už du....

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:15
- Nahlásit

Fajka
eště aby na mě šetřil že

tak f tom případě ať ti koupí Maty, to je voříškový a tuze tóprý

brut
em byla párkrát na tzv. desetiminutofce a bylo to fajn,

taků svatbu sem nezažila.. esli se někdy vdám, tak chcu, aby tam lidi přišli v oblečení, v jakým se cejtí dobře, klidně i s čoklama a hlavně žádný stupidní zpívání brrr..

na některých místech můžeš mít vlastní hudbu
spolužačky todle řešily hodně a neprotlačily to. Jako by byl problém někam hodit kazeťák s CýDý

zapomněla si na polífku s játrovejma knedlíčkama
jo a na děravou lžíci, rozbitý talíře a chomout s bičem, já vím...

já si říkala že tak v 1000,-
jop, to bych snad mohla zchrastit.. dyš dneska s mámou nic neseženem, du pro tu poukázku.

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:16
- Nahlásit

Fajka
proto rači nechcu ani tu vlastní
Asi tak.. je to vlastně taká předražená žranica.. a vopčas mi to přijde jako výhradní šaškárna pro příbuzný

hezky relaxuj!

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:18
- Nahlásit

inu
samci jedni zatracení

ne, že bych na něho řvala, to nemám ráda a to nefungá, jen mu doporučím, aby si to na mě laskavě nevylejval... většinou to zabere a dyš ne, dostane ticho k přemejšlení
dobrá varianta

páč normálně sebevědomej čék si nemusí nic dokazovat, žeáno..
přesně tak

Fajka
nestíhám vás ani dočítat natož nad tím rozmýšlat a reagovat.. tož se vomluvuju... du sebou fláknout do betle...
dobře děláš

Ještě řekni čífovi, ať ti koupí v lékárně Laktobacila, aby ti obnovoval střevní floru

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:19
- Nahlásit

brut
Ještě řekni čífovi
Audinka dneska bude řádit po šóstkách jako divá

dobrá varianta
která fungá

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:27
- Nahlásit

Fajka
já svarby taky jako moc nemusim sem na tom stejně proto rači nechcu ani tu vlastní
by ste měli právě tu krátkou....desetiminutofku, ale musíe si jí rovnou objednat a nejlépe j udělat utajenou jen se svědkama... apk časem třá pro kamarády udělat ohníček s opejkáním špekáčků a při té příležitosti jim oznámit, že máte svarbu za sebou...to samý s rodinou, jen tam bych nedělala ohníček se špekáčkama, ale max. klasickej oběd či posezení v kavárně

inu
taků svatbu sem nezažila.. esli se někdy vdám, tak chcu, aby tam lidi přišli v oblečení, v jakým se cejtí dobře, klidně i s čoklama a hlavně žádný stupidní zpívání brrr..
právě, že tam mají neformální oblečení, řeknou jim jen ty základní formule kvůl "ano" a podepíšou se do knihy...pak jdou dom....naprostá bomba svatba

spolužačky todle řešily hodně a neprotlačily to. Jako by byl problém někam hodit kazeťák s CýDý
musej si vybírat místa, kde to de.... v Práglu to taky nejde všude a u nás s tím prý začali až loni

jo a na děravou lžíci, rozbitý talíře a chomout s bičem, já vím...
děsně blbý zvyky.... chápu, že to dělaj na vesnicích, kde se dodržují tradice, ale nechápu, proč to lidi berou jako naprostou důležitost a nezbytnost

jop, to bych snad mohla zchrastit.. dyš dneska s mámou nic neseženem, du pro tu poukázku.

Koukám, že vymýšlení variant rychlo obřadu bez zbytečných lidí a zbytečnejch zvyků se mi líbí..... nemáte někdo zájem?

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:29
- Nahlásit

inu
Audinka dneska bude řádit po šóstkách jako divá
ať se hošánek snaží.... šak mu tu péči Fajka tisíckrát vrátí

která fungá
to je na tom nejdůležitější ...... někdo hledá funkční varianty půl života a nenajde

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:34
- Nahlásit

brut
že tam mají neformální oblečení, řeknou jim jen ty základní formule kvůl "ano" a podepíšou se do knihy...pak jdou dom....
hehe, to by mě asi pár existencí dlooooouuuuuho nevodpustilo

ale jak říkám: do harantův a tohodle.. času dost

musej si vybírat místa, kde to de....
to máš těžký, spíš si vybíraj místa, kde se jim to líbí a pak zjistí, že tam to nejde.. a otázka je, co je větší priorita: jestli místo nebo mjůzik..

ale nechápu, proč to lidi berou jako naprostou důležitost a nezbytnost
tak ňák.. proč vždycky rozmlátěj takovej hezkej talířek? Dyby mě ho rači dali...

Koukám, že vymýšlení variant rychlo obřadu bez zbytečných lidí
A kdo to jé? Kdo to jé?

nemáte někdo zájem?
těžko bys mě udělala ideální svatbu, dyš ta moje momentální je: vůbec se nevdávat

šak mu tu péči Fajka tisíckrát vrátí
dyby tady eště byla, určitě by k tomu měla ironickej komentář ze života...

někdo hledá funkční varianty půl života
a někdo si rovnou najde normálního chlapa, s kterým tohle hledat nemusí...

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:42
- Nahlásit

inu
hehe, to by mě asi pár existencí dlooooouuuuuho nevodpustilo
teď měla takovouhle svatbu moje kamarádka.... ani brácha nevěděl, že se s přítelem vzali a taky to vydejchal, zrovna tak rodina jejího nastávajícího to unesla..... holt každej nechce, aby se mu tam slezlo půl příbuzenstva a spousta známejch, který by pak pomlouvali, jaká ta svatba byla atd.

to máš těžký, spíš si vybíraj místa, kde se jim to líbí a pak zjistí, že tam to nejde.. a otázka je, co je větší priorita: jestli místo nebo mjůzik..
nebo to skloubit.... udělat návrh více míst a pak je obejít s tím, že se dostatečně včas zeptají na možnosti, které jim kdo nabídne.... no a pak už jen vyberou tu nejlepší variantu

tak ňák.. proč vždycky rozmlátěj takovej hezkej talířek? Dyby mě ho rači dali...
a to zase nemusím, ale nechápu to... zvlášť tam, kde se ty starý zvyky neudržují...asi mají strach, že by mohli vybočit z řady či co

A kdo to jé? Kdo to jé?
to jsou všichni ti, co se na svatbu nabalí ..... takže všichni mimo nevěsty, ženicha a dvou svědků

těžko bys mě udělala ideální svatbu, dyš ta moje momentální je: vůbec se nevdávat
hmmm, tak ne ...ale kdyby si si to rozmyslela, tak klíďo dej vědět

dyby tady eště byla, určitě by k tomu měla ironickej komentář ze života...
to je možné, ale obě víme, že mu tu péči opravdu vrací víc jak tisíckrát

někdo si rovnou najde normálního chlapa, s kterým tohle hledat nemusí...
jo, jenže ono jich zase až tak moc není

Sem našla dobrej článeček:
http://hobby.idnes.cz/psi-pizza-navod-pro-majitele -pejsku-kteri-by-pro-mazlika-skocili-i-do-ohne-1lw -/hobby-mazlicci.asp?c=A100720_102345_hobby-mazlic ci_bma

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:50
- Nahlásit

A tady je ještě jeden zajímavej:

http://www.novinky.cz/veda-skoly/206448-psi-kteri- kousou-nejsou-vztekli-jen-potrebuji-antidepresiva- tvrdi-vedci.html

Jdu venčit

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:54
- Nahlásit

brut
holt každej nechce, aby se mu tam slezlo půl příbuzenstva a spousta známejch,
tak vo pomluvy mě nejde, ale zaprvý by na mě každej čuměl, za druhý by mě všichni přáli to nejlepší, i ty, co mě nemaj rádi a za třetí by mě tam volíbávali a tak ...
Kdybych se teoreticky vdala za Kuboje, tak by to nerozdejchala jeho část rodiny, si myslím. Navíc jak tě furt někdo zve na svý svatby, tak cejtíš tu blbou potřebu se revanšovat a najednou to naskakuje ve velkým...

no a pak už jen vyberou tu nejlepší variantu
pozdě, huž sou vdaný i s blbou mjůzyk

to jsou všichni ti, co se na svatbu nabalí
no co máš dělat? Maminky se přece tááááák těší, až si budou zamačkávat kapesníkem voči a vysírat nevěsty do běla!!!!!

ale kdyby si si to rozmyslela,
tak silný ty prášky, co mě dochtor předepsal, zase nejsou

ale obě víme
no, my to víme, my jo

jenže ono jich zase až tak moc není
to je mýtus.. já eště žádnýho nepotkala

Sem našla dobrej článeček:
ts, ne, že bych psékovi nepřála, ale vo pizzu se nedělím

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

mám doma hodnou maminku co uvařila polífku už včéra

]ať žijou hodný maminky!!!

já na to nějak vůbec nemám chuť s
no neni dost divu

vyhublá nit-řiť

spíš neviditelná řiť
ale ten puhding zkus hodně si ho vychlaď

tak tam vidíš tu nadsázku
brut
tak tam vidíš tu nadsázku
NE-VI-DIM NIC!!

a použijem vembloudy

to je Inu.

jestli si někdy někde na hlavu padla nebo ne

z višně, tvrdil to Psíček

ale se můžu zeptat mladýho,

klid, to jen že mě to napadlo

ale na trepskejch

to sou asi samý písničky vo trepkách a papučkách, že jo ?D

.a hrál vše na housle, kytáru a tahací harmoniku

a taky babi na nervy odhaduju, ne?

aby se to vokecalo a ukázalo se, jak moc je to těžká práce

..stačí to třikrát?

mi ne, vembloud je Inu

a chceš odříznout oregáno

nenene, nech ho v klidu, ať se zabydlí, a ať máš pro svou potřebu.

loď s někým, kdo by se o štěnítko staral
a tak, tož to je jiná.

to je normální pozitivní motivace..

normální pozitivní motivace jako traverzou

až jich dostaneš celej pytlík
mám grif, jak se zbavit nepohodlnýho jídla

s fima

neřiká se s váma??
že ty taky nemáš žuby jako ahrošek?

inu

upeču se,

aspoň uvidíš, jak bylo těm rakvím

Ach jo, to mě tak štve,

já vim, no. Vim, krz ty záda.

nebo ňákou knížku vo manželství

ne hrůza ne, zkus sehnat: Proč muži neumějí naslouchat a ženy hledat v mapách. Nebo se to jmenuje Proč ženy neumějí hledat v mapách a muži naslouchat?? To nevim přesně, mám to doma, je to neuvěřitelná čurina, ale HODNĚ POUČNÁ čurina, páč dobře nahlídneš do těch druhejch a když máš v hlavě mozek, tak pak různý věci odmávneš a neřešíš. A ešče se u toho ty dva nařehtaj. nemám ráda literaturu tohodle tipu, ale todle doporučím.

Bechťa je třá taky porucha

no ale kapek jinýho kalibru, to je jako srovnávat devítku a kanón!!
(kurnik šla bych si zastřílet!!)

von, nebo já?

No jako že Ti jednu navaří?

ale lama je přece bezhrbej vembloud.

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:10
- Nahlásit

PetraK
aspoň uvidíš, jak bylo těm rakvím
taková podpásofka
Ty z toho ale zánět neměly, víme?

ne hrůza ne, zkus sehnat: Proč muži neumějí naslouchat a ženy hledat v mapách.
jo, hrůza, páč ženich je dost takovej... specifickej

šla bych si zastřílet!!)
já taky, ale z luku

že Ti jednu navaří?
né, kdyby to udělal, tak by to udělal naposledy. Jeho čučky jsou spíš.. verbální a přímo do černýho

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:18
- Nahlásit

inu
taková podpásofka

malilinkatá

Ty z toho ale zánět neměly

to ne, ty z toho měly rovnou pophřep

. specificke

aha

já taky, ale z luku

seš lučišník??

Já radši palný zbraně, ani nevim proč

né, kdyby to udělal, tak by to udělal naposledy.

aha,to mi odlehlo, fuj. U tohodle chytám právě z první.

verbální a přímo do černýho
ne že by tohle bolelo míň. Tady musím přiznat Brtnikovi body, on tohle ne.Asi bych vraždila ale, jsi vlídná cholera asi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:20
- Nahlásit

JOOO teď jsme se tady s kolegyní hrozně řehtaly.
Něco jsme hledaly a narazily na můj dopis. psala sem do Dojčlandu. Adresa? Ramstein.
Jak sem fakt debil, pochopitelně jsem jim tam hodila i to druhý M, který tam ovšem pochopitelně bejt nemááááááá

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:24
- Nahlásit

PetraK
to ne, ty z toho měly rovnou pophřep

Jedeš na Pecku? Že bych Ti jich pár napekla

aha
asi tak :-/

seš lučišník??
bohužel né, ale dycky sem chtěla.. jenže von luk je drahej

aha,to mi odlehlo,
neboj, s násilníkem bych nebyla. Na to se mám moc ráda
Ale Kuboj žencký nebije..

ne že by tohle bolelo míň
hůř se to hojí než voteklá huba, to je fakt...

jsi vlídná cholera asi.
spíš se jednou utrhne ucho...

inu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:25
- Nahlásit

PetraK
narazily na můj dopis. psala sem do Dojčlandu. Adresa? Ramstein.

Voe, cos jim tam psala?

MAJN HERZ BRÉÉÉÉÉÉNT!!! ICH LÍBE DICH ABER GIB MIR BENZÍÍÍÍN!

?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 12:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu

Jedeš na Pecku?

ráda bych

Že bych Ti jich pár napekla

ale tetkon už si nějak nejsem jistá

bohužel né, ale dycky sem chtěla..

mo je máma je. Teda byla.

jenže von luk je drahej
no a kdyby se Ti na něj poskládalo příbuzenstvo k vánocům, narozkám či tak?

Na to se mám moc ráda

chytrá!!!!
Ale Kuboj žencký nebije..
taky na to nevypadá, ale můžu se plést, že jo. Ani já nejsem neomylná

hůř se to hojí než voteklá huba, to je fakt...

musíš bejt zarputilá, esli neni debil pochopí, že určitý věci NE-E.
ale nesmíš to řešit tichou domácností. a hlavně ne v době konfliktu. Musíš mu vysvětlit, co Ti to dělá, když tohle dělá. On to možná ani neví. Muži jsou prostoduší
spíš se jednou utrhne ucho...
džbánku asi ne, džbánku ne

<< 1 ... 747 . 748 . 749 . 750 . 751 . 752 . 753 . 754 . 755 . 756 . 757 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání