| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:32
- Nahlásit
PetraK
Nejedeš sama, že ne?
nene, poveze jí čííííf, naštěstí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:41
- Nahlásit
PetraK
jj nejedu sama to bych fakt nedala ...veze mě sám velkej číf
nějaký možnostě, kudy tam?? Jestli to tam zná
nemusíš, hodná brutovka už mě sem hodila nějakej návod
brut
dííkuju dííkuju du přehodit hadry a asi vyrazíme rači ...
tož zatím, až vstanu z umřitejch tak se vozvu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 20:03 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
tyjo, včera se tu řešily choroby a dneska zubááááář že já sem lezu
mě bolí od včera hlava jak střep ale nedá se nic dělat, začínáme vyklízet barák, dneska jsme vyklidili špajz, zítra komoru, no a začnem se skříněma a od pondělí se stěhujem
jooo, a Berni tu měla dneska miminko - kříženec labradora a huskyho, 2měsíční prďáckej
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 20:27
- Nahlásit
Soudržky, tak sem zde. Bylo to příšerné, prohmatal mě hubu, až sem myslela, že ho buď pokoušu nebo budu kvičet, ale trojklanňák to nejní, páč to nebolelo na všech těch větvích, takže prostě zánět kloubu, prej se to děje z jízdy autem a jinejch srágorovin (což odpovídá i tomu, co jsem vygooglila), kdy je votevřený vokýnko... Votevřený vokýnko mám celý věky, ale nikdá mě z toho huba nebolela....
Nebudu to protahovat, dostala jsem nějaký dryáčnický bobule s tím, že by měly do tří dnů zabrat, f opačným případě mám naklusat. Ale asi zaberou, páč huž mám v sobě dvě a je to tak vo 10% lepčí, než to bylo. Jsem ráda, že sem se ukecala, bo o víkendu je u nás pouť, v sobotu jdu na svatbu (vlastní né ) a jíst kachničku se zelím brčkem by se mě asik nechtělo
Jinak jsem vás prolítla a Ešusko, fakt doufám, že seš připravená těhotnět, bo budeš muset svišťovat jak steklá, až splníme Tvůj jednoduchej požadavek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 21:48
- Nahlásit
já taky ....žiju... ale teda .... vo fous... mě už bylo podezřelí že pvní co mě chtěj píchnou je injekce ale do zadku no řekněte je to normální u zubaře???
dyž sem pravila že mám sice zuby fprdeli ale furt ještě v hubě a tohle začíná bejt nějaký divný tak z nich vylezlo že to asi nebude jednoduchý....
no nebylo byla z toho skorem 2 hodinová operace - vykutávání dolní stoličky, broučení kosti, šití a podobný příšernosti ...
ta horní teda byla za 2 minuty venku...
prej drobátko nateču tak prej dybych se ráno nepoznala at se nelekám no jestli umřu ci do hrobu v kroji....
du se svalit a ledovat tož brou...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 21:52
- Nahlásit
Fajka
že to asi nebude jednoduchý...
to jako nevěděli dopředu, jo? Dyk by měli předtím udělat rentgen jako
broučení kosti,
Ňák se mě udělalo slabo spolek masochistů sou zubaři
du se svalit a ledovat tož brou...
dobrou pani a držte se!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 21:57
- Nahlásit
inu
to jako nevěděli dopředu, jo? Dyk by měli předtím udělat rentgen jako
jo věděli ale neřekli to bo sou si jistý že pacient by nedorazil..když to řeknou dopřede na rovinu tak prej víc jak půlka lidí do toho nejde
jináč ale byli děsně hodný jako fakt !! oni za to nemůžou že mám kořeny ve tvaru U a ještě vobtočený kolem hlavního nervu co tam vede
Jináč když se distinguovaný pan dochtor dostal do eifru tak několikrát nahlas vyřkl ty vole .... to sem poznala že není dobře ani jemu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 22:01
- Nahlásit
Fajka
tak prej víc jak půlka lidí do toho nejde
a voni se tomu jako divěj, jó? Bych chtěla vidět, jaký pacienti sou voni
oni za to nemůžou
to já neříkám, a navíc je neznám, ale vopčas mám pocit, že kuchání někeří považujou za jediný řešení
tak několikrát nahlas vyřkl ty vole
ty vole, nechceš nám poslat akutální foto na důkaz, že ti nechali víc jak půlku ksichtu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 22:04
- Nahlásit
inu
ty vole, nechceš nám poslat akutální foto na důkaz, že ti nechali víc jak půlku ksichtu
to víš a ty to zpeněžíš jako zhmotnění noční můry v Elmstreet prej to nejhorši bude 2-3 den
tzn. beru si dovču a do pátku mě venku nikdo neuvidí
[i]a voni se tomu jako divěj, jó
já už se nedivím... já to vědět tak sem taky nedorazila
a du ..sem fakt KO
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 22:07
- Nahlásit
Fajka
to víš a ty to zpeněžíš j
já su sice hajzl, ale zneužívat cizí neštěstí by mě v životě nenapadlo
do pátku mě venku nikdo neuvidí
ne, že byste tam krom veverek někoho měli
já to vědět tak sem taky nedorazila
a du .
jen běž a nezapomeň na nanučky...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 22:09
- Nahlásit
JInak todle je ta fotka blesku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 08:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRAAAAAAAAM RRRRRRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Fajka + Inu
žencký nebohý!!!
No ale teda Inu, ne že by Ty jako ne, to v žádným, ale teda Čibuk je chůdě největčí!!! Já jsem mlčela, páč jsem si to myslela, že to dole nebejvá čurina ani náhodou (nevim proč ty nahoře bývají v poho a ty dolní jsou svině záludný), ale říkala jsem si, že když to prve "šlo relativně jak po másle" (i když to je hodně velká nadsázka), tak že při druhým se to může zatento. nechtěla jsem přivolávat. A vono to dorazilo i bez přivolávání. FAAAAAAAAAJKOOOOOOOOOOO NEBOHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 08:31
- Nahlásit
PetraK
ale teda Čibuk je chůdě největčí!!! Já
dyk sem jí to sama říkala
nechtěla jsem přivolávat.
nemáš bejt náhodou voptimista?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 08:33
- Nahlásit
inu
JInak todle je ta fotka blesku
to je škoda, že ten blesk tam neni
Jinak jsem vás prolítla a Ešusko, fakt doufám, že seš připravená těhotnět
sem v klidu, sem v klidu, sem v klidu,Fajka to - patrně v předoperačním obluzení, přehodila do zcela nové , nerealizovatelné roviny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 08:36
- Nahlásit
inu
dyk sem jí to sama říkala
já vim, já jen nechtěla, abys myslela, že Tě lituju málo nebo tak nějak.
Zuby sou šmejd!!! A tobě už to aspoň zabralo víc?
nemáš bejt náhodou voptimista?
sem. sem optimisticky rači mlčela. Ale spíš v tomdle případku po zkušenostech ostatních sem byla za realistu a proto jsem realisticky mlčela. Bože, bože , je mi špatně jen o tom mluvím, chudák, kdyby to aspoň mohla zaspat. Vím, jsou horší věci, ale todle taky neni jako dyš se člověk kopne do holeně
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 08:46
- Nahlásit
PetraK
to je škoda, že ten blesk tam neni
jak to, že ne? Je to focený v noci, abys věděla Co myslíš, že tam dělá to světlo jako?
přehodila do zcela nové , nerealizovatelné roviny
do jaký? Že bych něco přehlídla?
že Tě lituju málo
voe, já litovat nepotřebuju Rozhodně ne kvůlivá tomudle
A tobě už to aspoň zabralo víc?
Lepčí, ale furt ne v pohodě... uvidíme
Vím, jsou horší věci
No, to sice jo, ale to jaksi aktuálně trpícímu moc nepomůže
Eštěže ty vosmy sou jen štyry
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 08:47
- Nahlásit
Ramštajn děcka..to byla dlouhá noc
sem skorem nespala :-/ to nešlo
A do to ho volá jeden zákazník kterýho považuju za toho nej schmejda co sem zatím v branži potkala... nebyla sem příjemná ale dobře mu tak neměl se trefit
Inu
hele ted sem četla až smsku...vono vám to pako nenapsalo jo že to dorazilo i s čokoškou kereou už má sdlábnutou???
chlap no....
dakže díkujem i za něj a předevčírem už sem vám posílala tu výměnu takže ta by měla bejt u vás ve scchránce dneska
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 08:48
- Nahlásit
inu
jooooo a já už nemám sviňuchu žádnou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 08:50
- Nahlásit
Janiii
ale nedá se nic dělat, začínáme vyklízet barák,
takže už ste bezdomáči??Chceš krabici vod banánů?
kříženec labradora a huskyho
jak to vypadáá? Máš foto?
(už sem fakt jak ten argošek )
brut
sem na ní zapomněla
zas ten záchvat sklerózy, jenže to v tomdle případku může bejt pro mě dost nebezpečný!!! Víš co vona dělá, dyš vidí pštrosa!
naivní pštros
a zas!!! Chceš mě zničit??
vyvine se to v mimino,
....asi tak 4 roky
a to vona určo nemá furt vybitej telefon jako já
Hele nechystáš se příští týden do Prahé? Že bych fikla libeček?
..si musíš vybrat alespoň trochu perspektivní oddělení
Ono je to asi o prvních návštěvách - doufám. První návštěvy v útlucích jsem ořvala hrozně a moc, tetkon už lepčí, když ne dobrý
My jsme v to naprosto nevinně
no já sem to rozhodně nerozjela
a frkla harantíí ségře
to je nejlepší. Zatímco hrozilo, že ségra o svý dítka přerazí hůlky, tak já si vzala trpaslika a šli jsme "jezdit na hajzl" . Ale nedivim se jí, Pípa byl naprosto otřesnej a furt volal: "Padnu, padnůůůů, noooooo vidííš už sempadnůůůůl!" řval a byl vonudlenej. Tak jsem mu řekla, že je první, kdo spad z hajzlu na sjezdovce
na tebe malej, na mně akorát
hele, neřikalas Ty, že se Ti líběj Blekmór?? Myslim, že tu budou.
netlač moc, aby se neskřípla
v tomdle případku se tlačit musí, páč jinak by se nevytlačilo nic
představím, jak chudák je sám takovou dobu v přepravním prostoru a navíc s přestupem
tam je to peklo. Vim, přežijou to, ale ....... zvlášť štěně, vezmou ho od mámy, je samo v zimě, v bordelu, v malým prostoru a tak tak hrozně dlouho, to mi přijde jako zvěrstvo. Ne tohle se mě osobně nelíbí. Když už letadlem,tak s majitelem a v kabině, prý se to zařídit dá. Bývalý kolega takhle cestoval kdysi s Giselou - štěnětem kavkazáka. Se souhlasem cestujících, pilotů a personálu. Jinak prostě já to vidím jako hrůzu teda.
ak se nevztekej a buď hezky hodná, ať nedostaneš další piškotek
tak to budu dělat pěknej bordel, páč piškot teda nechci
pak by mohlo štěnítko klapnout
tak držím palce
No čípak?
mea culpa, mea maxima culpa. Du shánět nějakýho aktualizátora
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 08:57
- Nahlásit
PetraK
že to dole nebejvá čurina ani náhodou (nevim proč ty nahoře bývají v poho a ty dolní jsou svině záludný),
no fakt tjo..dole 2 hodiny nahoře 2minuty...sakra rozdíl teda
a předtím ta dole byla asi jen 20 minut nebo tak nějak.. ale tahle sviňa byla fakt hodně zaraostlá takže nevzrostlá koukal jen vršek takže nebylo za co chytit a nutný hned řezat no a pak byl nejvěší problém vyoperovat ty kožený dyž byly žahnutá nahooooru a kor v zhledem k tý žíle a nervu hned vedle no apak se ulomilo kousek kostečky...no prekérka ..ale už to mám za sebou a i já srabík žiju tak dobrý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
jak to, že ne? Je to focený v noci, abys věděl
možná koukám na jinou fotku??? Focenou navíc v poledne???
do jaký?
jojojoooo, heč!
, já litovat nepotřebuj
no dobře, tak na tebe - víš co!! , ne ale víš jak to myslím. Prostě, že čék v tej srágoře momentální nejni úplně jako bez myšlenky těch druhejch.
Lepčí
esli zase lepčí než včera, kdy to bylo o 10% lepčí, tak se to snad zlepčuje.
No, to sice jo, ale to jaksi aktuálně trpícímu moc nepomůže
no přesně. jediný co si by teoreticky mohlo být polehčující okolností je skutečnost, že:
Fajka
Ty vole Náčelnice Fstala Z Mrtvejch je tu!!!
jooooo a já už nemám sviňuchu žádnou
hele - TY SE MÁÁÁÁŠ!!! Sláva Ti, přežilas!!
sem skorem nespala :-/ to nešlo
nemohli ti dát něco lepčího než brufíka?
nebyla sem příjemná ale dobře mu tak neměl se trefit
JOOOOO!! háájzl jeden!!
TAK A JÁ FOOOOOUKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:02
- Nahlásit
Fajka
nevzrostlá koukal jen vršek takže nebylo za co chytit a nutný hned řezat no a pak byl nejvěší problém vyoperovat ty kožený dyž byly žahnutá nahooooru a kor v zhledem k tý žíle a nervu hned vedle no apak se ulomilo kousek kostečky...no prekérka
NENENENENENENENENENNENENENENENENENE!!! NENENENE!!
BOŽE, HROZNÝ!!!!
a i já srabík
TY VOLE SRABÍK VYPADÁ NAPROSTO JINAK!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:07
- Nahlásit
PetraK
Ty vole Náčelnice Fstala Z Mrtvejch je tu!!!
no jistě bo mě se tak lehko nezbavíte a pozor..znáte to pořekadlo ..co nás nezabije to nás posílí
tož inu tak..ze mě bude brzo extra matriáil..jen sem zvědavá co se tenhle rok ještě vyvojtí bo letos to je fakt jedna jobovka za druhou
A JÁ FOOOOOUKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM
děkuju děkuju...
nemohli ti dát něco lepčího než brufíka?
něco mě nabízeli ale já mám tedle vyzkoušenej a nerada experimentuju a zkouším dalšího něco...
Ale spíš myslím že to nebylo že bych nemohla spát kvůli bolesti....jen se mě to furt vracelo zavřeš voči usneš a najednou máš pocit, že to celý jede znova a sedíš furt na
křesle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:10
- Nahlásit
Fajka
..co nás nezabije to nás posílí
tak si proboha nečti, to co psala brůtofka, to bych byla docela v průseru!!
co se tenhle rok ještě vyvojtí
už konečná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a najednou máš pocit, že to celý jede znova a sedíš furt na
křesle
zaseklej film to znám! Měl tě číf bacit, aby se to posunulo to bys byla posílená ešče víc.
a číf mrtvej teda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:15
- Nahlásit
PetraK
psala brůtofka, to bych byla docela v průseru
šiš co psala ? nemám sílu to hledat?
už konečná
doufám asi se dám na modlení...
Měl tě číf bacit, aby se to posunulo to bys byla posílená ešče víc. a číf mrtvej teda
asi bacim já jeho už zas tomu kreténoj ustoupil .... zabiju je asi voba..od příště už vyřizuju tudle firmu jen já ...fakt...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:20
- Nahlásit
Fajka
.vono vám to pako nenapsalo jo že to dorazilo i s čokoškou
ne-e a já huž se začala bát, že to zase hukradli
předevčírem už sem vám posílala tu výměnu
ježiš, neříkala sem, že se na to máte vyssssssss?????? A proč se na to máte vyssssssss? Mě tady nikdo neposlouchá
já už nemám sviňuchu žádnou
to se máš, já mám eště všecky, ale zatím je vod nich klíííít, to jen ten dochtor furt, že by to vyrval, jako preventivně... znaj voni taky něco jinýho?
apak se ulomilo kousek kostečky
jdu blejt, velebnosti. V tomto bodě bych asi umřela a nebo je všecky hrůzou sfackovala
PetraK
možná koukám na jinou fotku??? Focenou navíc v poledne???
to, že nepoznáš veledílo je tvoje chyba
esli zase lepčí než včera
asi jó. Furt to sice bolí na pohmat, ale dyš melu hubou, tak to cejtím jen do stran a nebo při zívání, normálně huž skoro né... no, co bych chtěla za den a půl... sásrak?
AK A JÁ FOOOOOUKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM
tvůj tuberáckej chrchlot jí asik moc nepomůže
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
šiš co psala ?
že sem pštros
už zas tomu kreténoj ustoupil
PROOOOOOOOOOOOOOOOČ??????
pošli ho na křeslo!
vysyp korále!!
Chceš koberec?? Dva asi, že jo?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:25
- Nahlásit
PetraK
že sem pštros
ty vole, ZDRHEEEEEEJ, dokavaď je Čibuk v Jablonci
PROOOOOOOOOOOOOOOOČ??
Čas mu připomenout, že má bejt hazl z povolání
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:31
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Dneska je hnusnej den...se mi blbě hejbe a bolí mně ruka ( pravá, samozřejmě)
Včera večer měl mužskej "veselo".
V jedenáct se rozhodl, že se půjde s Brutem vykoupat do lomu, co je kousek od nás. Vyrazili a cesta v poho ( na to, že Brut loví, co se kde šustne).
Vysvlíkl se do plavek, páč tam v noci bejvá snad víc narváno než za dne, sundal Brutovi protiklíšťák, normální polostahovák mu nechal s tím, že je hadrovej a uschne. No a že se teda půjdou vykoupat. Najednou se u nich objevil pes a než se mužskej stihl zeptat, co je to zač, tak oba chlupáči začali povrkávat, ježit se, cenit zuby atd.
Takže levou rukou čapl Bruta a strčil ho za sebe, pravou čapl cizího psa a odhodil ho pryč. Při té příležitosti šlápl na nějakej špičatej šutr a vrazil si ho do chodidla.
Dopadlo to tak, že zabránil rvačce, páč to opravdu byl pes a ne fenka, sprdl mladíka, kterýmu pes patřil a málem dostal infarkt, když zjistil, že ten pes byl staford.
Domů přišel sice vykoupanej a z Brutova plavání nadšenej, ale jinak kulhající a nas*anej na nezodpovědný lidi
Janiii
nedá se nic dělat, začínáme vyklízet barák, dneska jsme vyklidili špajz, zítra komoru, no a začnem se skříněma a od pondělí se stěhujem
nezávidím, vůbec ale vůbec nezávidím.... při představě stěhování mám husí kůži, sem zlitá potem a dostávám osipky.....sem se stěhovala 6x za život a už nechci ( teda ještě jednou asi budu, páč doufám, že se nám povede časem koupit jinej barák, ale to je zatím hooooodně daleko)
inu
prostě zánět kloubu, prej se to děje z jízdy autem a jinejch srágorovin (což odpovídá i tomu, co jsem vygooglila), kdy je votevřený vokýnko... Votevřený vokýnko mám celý věky, ale nikdá mě z toho huba nebolela....
To je fakt, z votevřenýho vokýnka je nejvíc zánětů...... já nesnesu ani klimošku, když fouká, takže jí u sebe mám zavřenou....
Fajka
mě už bylo podezřelí že pvní co mě chtěj píchnou je injekce ale do zadku
doufám, že jsi si jí nechala píchnout.... to musela bejt ta osmička hodně blbě ložená, páč se to jinak nedělá
no nebylo byla z toho skorem 2 hodinová operace - vykutávání dolní stoličky, broučení kosti, šití a podobný příšernosti ...
chudáku..... bolí to moc? Zkus si tvář chladit ( namoč kapesník, šátek či něco podobnýho pod studenou vodu a plácni si to pak na to nejvíc bolavý a oteklý místo)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:32
- Nahlásit
inu
veledílo
ale dyš melu hubou, tak to cejtím jen do stran a nebo při zívání, normálně huž skoro né.
tak gůůt, to je posun, proti tomu cos psala
co bych chtěla za den a půl... sásrak?
chtít můžeš. Náhodou, ale malej sasrak to je, ne? už je líp, tak to je hlavní.
tuberáckej chrchlo
tak foukej ty! Akorát jí zapliveš jak velbloud
|