Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 747 . 748 . 749 . 750 . 751 . 752 . 753 . 754 . 755 . 756 . 757 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 12:37
- Nahlásit

Tak čtyřlístek nemám ...... cena se dostala tak vysoko, že nejsem ochotná tolik zaplatit , holt mi bude chybět dál...

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 12:39
- Nahlásit

Fajka
Kujem za držení palčáků ale mě to čeká až v sedum večer
to nevadí, držení palečků dopředu alespoň zmírní blbej pocit

už ted mám z toho bolehlav ...
vydrž, prťka, vydrž!!..... ještě dneska, pak budeš mít klid a pohodu

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 12:54
- Nahlásit

brut
Tak čtyřlístek nemám
to je škodááá a kolik za něj nakonec chtěli???

ještě dneska, pak budeš mít klid a pohodu
no už at to mám zasebou nesnášim to čekání před tím...

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 13:01
- Nahlásit

Fajka
to je škodááá a kolik za něj nakonec chtěli???
nakonec jsem skončila s přihazováním na 550,-, ale měli to tam nastavený na vyšší částku. Mrzí mně to, páč bych měla všechny číslovaný díly a jen bych čekala na výhodnou nabídku u těch tří nečíslovaných.... teď holt budu muset hlídat i tohle poslední

no už at to mám zasebou nesnášim to čekání před tím...
tohle naprosto chápu, taky nenávidím to čekání. Proč jdeš až takhle pozdě večer?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 13:10
- Nahlásit

brut
s přihazováním na 550
tyjo to je dobrá pálka za jeden časák
to je škoda že to nevyšlo a co nějaký bazary nebo antikvariáty a nebo výměna s někým za něco jinýho ?

Proč jdeš až takhle pozdě večer
páč to je nějakej dochtor co normálně dělá v nemocnici a tohle má jako vedlejšák tak proto sou ty časy až tak hodně odpoledne nebo večer ... vidim to že než dojedem domu tak to bude na svalení do postele..tak snad to nejhorší zaspím a nebo budu ponocovat a nepude to ani spát....

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 13:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

omyl...

kapek ve mě hrklo.

tak se to právě začíná organizovat

jsem v klidu, i kdyby došlo na lámání chleba, tak jeden podpis bude s největší pravděpodobností chybět a tím pádem to bude neplatný.

..... mám jiné jištění

háhááá, dost nespolehlivý ale, co já vim teda.

tak hrozný to být nemohlo

i mohlo, mohlo

.ale s dětma je to moc dobrý nápad,

to mě napadlo, když jsem kdysi plánovala s Ešusem, že bychom dělali canisterapii, ale ten potrhlo na to nejni. .

to každej začátek bývá těžkej...zkus to znova
ne-e, jak to neklapne z první, tak se k věcem nevracím. jsem hrozná.

já se ti neřehtám

to zrovna tak TOBĚ BUDU VĚŘIT

NE!!!!! Max. Scoote

to je skorem stejný. Věř mi.

tak to zavání průšvihem a na to jsem tak trochu srab...

no to se ti vzhledem k podmínkám tam ani nedivím. Snad se to jednou zlomí?????

nebo mně zavřou

Brůta s sebou a jsi jištěná

mno, tak jsem to taky nemyslela
zas irónyje?

stejně jako u nás

hm, všichni musej hrát budko-budko, kdo v tobě přebývá

.čék snadno zapomíná na věci, které mu nejsou příjemné

tak třá mně ten bordel nevadil, se mi líbilo dívat se na dva spokojený čokly.

to nevíííš,

hele nestraš jo, nestaš!!

a pak že za dobrej skutek není člověk potrestán..... je!!!!

no je, právě že je, dyk se to i řiká.... každej dobrej skutek JE PO ZÁSLUZE POTRESTÁN.

když jim chce pomoct ňufákem nebo jazykem

Pupíík malej obrofskej přerostlej , fakt vidím ten jeho plesnivej gezicht, snaživý vočka...

minimálně jim nehrozí útok žádné kočky
tak to bezpochyby

nakonec jsem skončila s přihazováním na 550,-,

týý vado!! Takovejch penízůch. Ale chápu, když to člověk potřebuje nutně, tak je ochotnej do určitý míry i cokoliv. Tak třebas jindy!!

Proč jdeš až takhle pozdě večer?

sice čeká, ale myslim, že to bude i lepší večer, než kdyby jí mučil přes poledne, snad nebude takový horko aspoň. Bože je mi špatně za ně za vobě!!

Fajka

VONA JE FAKT TADY!!! HÍÍÍLF MIR HÍÍÍLF MIR!!

no to je ale nápad
sem snad magor, víš kolik jich je???

Kujem za držení palčáků ale mě to čeká až v sedum večer
už ted mám z toho bolehlav ...

aha!!! ty vole, ale jak tyhle věci nesnášim, udělo se mi špatně, /nepřeháním/ pani myslim na vás už s předstihem!!

..a vypadá to fakt dobře a krom toho je ta kůra nekřesťansky drahá

přesně tak! No jsem na to zvědavá, my teď používáme krom kůry i drcený štěpky z větví, taky dobrý, ale tohle bude lepší.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 13:42
- Nahlásit

Fajka
tyjo to je dobrá pálka za jeden časák
to není zase až tak vysoká suma..... ty nečíslovaný se pohybujou až okolo 5.500,-...no a z nich mi chybí tři

to je škoda že to nevyšlo a co nějaký bazary nebo antikvariáty a nebo výměna s někým za něco jinýho ?
bazary, antikvariáty prolejzám jak já, tak dětičky, ale zatím nic.... a výměna nehrozí, buď si je lidi nechávaj nebo s nima kšeftujou na aukru nebo jinejch servrech

páč to je nějakej dochtor co normálně dělá v nemocnici a tohle má jako vedlejšák tak proto sou ty časy až tak hodně odpoledne nebo večer ...
aha, tím se vysvětluje čas a taky to, že jsi s těma předchozíma neměla žádnej problém

vidim to že než dojedem domu tak to bude na svalení do postele..tak snad to nejhorší zaspím a nebo budu ponocovat a nepude to ani spát....
myslím, že první varianta bude ta pravá

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 14:01
- Nahlásit

PetraK
sem snad magor, víš kolik jich je???
počkej tadle informace že chceš se všema se ke mě nedostala ta nám to drobátko komplikuje

! No jsem na to zvědavá, mi teď používáme krom kůry i drcený štěpky z větví, taky dobrý, ale tohle bude lepší
já tím zabila dvě mouchy jednou ranou akorát to tím štěpkovačem projíždím dvakrát a jde to líp když jsou pořádně rozčepejřený a suchý

no dyž už sem dáváme recepty tak i něco málo ze zahrádky se sem vejde

brut
ty nečíslovaný se pohybujou až okolo 5.500,-
koukám že každej koníček co se dostane do určitýho stádia je pěkně drahej

buď si je lidi nechávaj nebo s nima kšeftujou na aukru nebo jinejch servrech to se nedivím když za časák za 4 kačky můžou mít 5 litrů

bože vědět to tenkrát tak jich čék nakoupil kila

čas a taky to, že jsi s těma předchozíma neměla žádnej problém
jj udělal to fakt dobře a precizně myslím že nebyl žádnej problém a to hojení a bolest k tomu prostě patří...ale je fakt že sem byla šoklá jak rychle byl stolička venku doufám že to bude tak jak minule a hned při vodchodu do sebe hodim brufíčka a budu spinkat celou noc jak nemluvňátko

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 14:06
- Nahlásit

PetraK
kapek ve mě hrklo.
mělo by pořádně

kdyby došlo na lámání chleba, tak jeden podpis bude s největší pravděpodobností chybět a tím pádem to bude neplatný.
tak tomu holka nevěř.... pokud to dá Fajka s Inu dohromady, tak to přepošlu do Němec k rodině, aby vše vyřídili a zařídili. No a vzhledem k tomu, kde dělá bratránek, tak s tím nebude zase až takový problém, si myslím.... ještě zdůrazním, že to musí podepsat všichni

háhááá, dost nespolehlivý ale, co já vim teda.
teď už spolehlivý, páč jsem to inovovala

i mohlo, mohlo
máš někde důkaz? Že by jsi vyfotila a poslala mejlíkem..

to mě napadlo, když jsem kdysi plánovala s Ešusem, že bychom dělali canisterapii, ale ten potrhlo na to nejni.
u nás taky není ani jeden na canisku...tak zase pro změnu občas chodím na onkolu a čtu dětem pohádky a příběhy ( těm malejm samozřejmě). Teď sem tam dost dlouho nebyla, páč jak sme měli doma tu mononukleozu a další infekce, tak sem se neodvážila ani přiblížit...ale po prázdninách bych zase ráda začala ( teda jestli o to ještě budou stát.... od tý doby, co se vyměnilo vedení a sloučily se dvě oddělení dohromady, tak mi přijde, že to nějak pokulhává)

ne-e, jak to neklapne z první, tak se k věcem nevracím. jsem hrozná.
na tohle ale musíš získat cit a to cvikem... tady nejde udělat z první... vím o čem mluvím, taky je občas dělám, i když to můj šálek kávy není

to zrovna tak TOBĚ BUDU VĚŘIT
kdybych se řehtala, tak plaším ptáčátka....se jen tiše směju pod stolem

to je skorem stejný. Věř mi.
není, sem porovnávala, kdysi dávno

no to se ti vzhledem k podmínkám tam ani nedivím. Snad se to jednou zlomí?????
to by bylo moc fajn, páč věřím, že tyhle přírodní věcičky a lidi fakt dokážou kolikrát zázraky

Brůta s sebou a jsi jištěná
by chudák musel letět v kleci v zadu v letedle a to se mi hodně moc příčí.... sem v tomhle tak trochu magor

zas irónyje?
jááááá? Nikdy!!! Bych si nedovolila

hm, všichni musej hrát budko-budko, kdo v tobě přebývá
nejhorší je, když se dva plesnifci a malá Beruška nacpou pod konferenční stolek a nemůžou ven

tak třá mně ten bordel nevadil, se mi líbilo dívat se na dva spokojený čokly.
no jo, ale ty jsi ujetá, což evidentně Brtník není ....si představ, že se mužskýmu líbilo, když tu byla wami s větší částí smečky.... prý má přijet zase ( sem asi z nepejskaře udělala začátečníka pejskaře...ale víc psů nastálo než dva doma odmítá)

hele nestraš jo, nestaš!!
nestraším, jen tak nenápadně upozorňuju, varuju a připravuju

Pupíík malej obrofskej přerostlej , fakt vidím ten jeho plesnivej gezicht, snaživý vočka...
....a velký packy, který se jim chystají pomoc na nožky vidíš taky? To byla málem moje smrt, když sem viděla, že je chce popostrčit

tak to bezpochyby
bych řekla, že tohle je na tom všem jediný pozitívum.... piraňa dobře hlídá okolí, už to odnesl jeden lístek z růže, šlahoun vína a taky špachtle

týý vado!! Takovejch penízůch. Ale chápu, když to člověk potřebuje nutně, tak je ochotnej do určitý míry i cokoliv. Tak třebas jindy!!
tak zase až tak moc to nepotřebuju, ale chtěla bych sbírku zkompletovat a to mi prostě těch pár čísel kazí..... takže mi nezbejvá, než se obrnit trpělivostí ( to je něco pro mně) a čekat na další nabídku

sice čeká, ale myslim, že to bude i lepší večer, než kdyby jí mučil přes poledne, snad nebude takový horko aspoň. Bože je mi špatně za ně za vobě!!
neboj, obě budou v pořádku...a s tím horkem máš pravdu, alespoň bude chladněji a nebude se Fajce rosit čelo

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 14:10
- Nahlásit

Fajka
ta nám to drobátko komplikuj

původně to nebylo v plánu, ale proč to nevzít z jedný vody načisto

akorát to tím štěpkovačem projíždím dvakrát a jde to líp když jsou pořádně rozčepejřený a suchý

no ty suchý jsme všechny při sobotnim mejdanu s Brtnikem spálili. Idioti.

no dyž už sem dáváme recepty tak i něco málo ze zahrádky se sem vejde

co se sem vejde??

to jo! ale co já říkám, kdybych spočetla prachy za koncerty a hlavně za ten v Lipsku, kde jsme kupovali lístky až na místě..... možná bych mohla bejt milijounářka.

doufám že to bude tak jak minule
bude!!

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 14:12
- Nahlásit

Fajka
sem zjistila, že nemám levný koníčky ... a tohle je spíš chuť a snaha než opravdová sběratelská vášeň, nemám ráda nekompletní věci ( a to mi ještě čeká doplnit chybějící čísla Rychlých šípů, což bude taky slušná pálka) a navíc mají ty první čísla obrovské kouzlo tím, jak jsou ty postavičky jiný

to se nedivím když za časák za 4 kačky můžou mít 5 litrů
za 7kaček ne za 4 ...ale je to tak... rohodila jsem sítě po známých, pokud by se někdo k nějakým číslům náhodou dostal, tak ať mi dá vědět. Ale zatím nic....

bože vědět to tenkrát tak jich čék nakoupil kila
přesně tak

jj udělal to fakt dobře a precizně myslím že nebyl žádnej problém a to hojení a bolest k tomu prostě patří...
tak tentokrát to bude ještě rychlejší a uvidíš, jak krásně budeš po návratu spinkat

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 14:28
- Nahlásit

PetraK
hele, co jsem našla na aukru ( sem hledala něco jinýho)
http://www.aukro.cz/item1154619391_placka_rammstei n.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 14:44
- Nahlásit

brut

mělo by pořádně
budu statečná, budu statečná a budu doufat.

tak tomu holka nevěř
vzhledem k tomu, kde dělá bratránek, tak s tím nebude zase až takový problém, si myslím

nebudu statečná, budu si zoufat?????

.... ještě zdůrazním, že to musí podepsat všichni

poslední naděje, že než to dáte dohromady budu v důchodu

páč jsem to inovovala

co je inovačního na igeliťáku?

Že by jsi vyfotila a poslala mejlíkem..

foto v telefénu, večer zkusim nacpat do PC, jestli to půjde stejně jako fotky s Frydrýškou, dostanu infarkt, dřív než porodim.

..tak zase pro změnu občas chodím na onkolu a čtu dětem pohádky a příběhy ( těm malejm samozřejmě).

to by mě nenapadlo!!!! Myslíš, že to jde všude a po pracovní době??
já jsem se moc těšila, jak s Ešusem budem chodit za dětma, jenže on třeba dospělý postižený nerad, bojí se jich , takže to jsme skončili. Asi jsem měla začít hned, když byl malej, jenže to zas byl naprosto splašilej, všichni říkali, počkej tak do třech let, to se možná zklidní /no to se teda stejně nezklidnil/, ale hlavně vím jak reagoval, když jsme bydleli na dovče v penzionu spolu s posiženýma s Německa. škoda no. Ale vižla je poděs, asi se na to opravdu moc nehodí.

na tohle ale musíš získat cit a to cvikem...

no já vím, ale víš co- moje druhý jméno je netrpělivost. Navíc všechno dělám dost jako velkorysou rukou- maluju, střihám, lepím.... no tak to pak vypadá, jako když to dělá malý dítě

se jen tiše směju pod stolem

taky hraješ butko, butko??

není,

i je . víš proč?? Páč jim Skůtřík dělal remix

že tyhle přírodní věcičky a lidi fakt dokážou kolikrát zázraky

měl David přes kolegu jednu takovou šikovnou známou, jenže ztratil kontakt

by chudák musel letět v kleci v zadu v letedle a to se mi hodně moc příčí..
no mám to stejně, zvíře do letadla jen v nouzi největší. Vím moc dobře co to odbnáší , fuj hnus.

Bych si nedovolila

Lhát se nemáááá!

nacpou pod konferenční stolek a nemůžou ven

tomu se řiká pohyblivá domácnost

no jo, ale ty jsi ujetá, což evidentně Brtník není

Brůtofko, měla by sis dávat pozor na jazyk. Jednou se ti to vymstí!!!!!!!!!!!!!!

.ale víc psů nastálo než dva doma odmítá

voni stagnujou! Zamrzli ve vývoji!!

jen tak nenápadně upozorňuju, varuju a připravuju
no tak hlavně a předefšim si mě měla říct, zásadní info, a to ,že Fajfka bude bežžubá až k večeru.

....a velký packy, který se jim chystají pomoc na nožky vidíš taky?

néééééééééééééééééé, ale už jo!

už to odnesl jeden lístek z růže, šlahoun vína a taky špachtle

dobrý skóre

takže mi nezbejvá, než se obrnit trpělivostí
au. to si asi zlobila a todle máš za trest

, obě budou v pořádku..

uf ale je mi prostě špatně.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 14:45
- Nahlásit

PetraK
co se sem vejde??
rady ze zahrady

všechny při sobotnim mejdanu s Brtnikem spálili. Idioti
neboooj budou další

ale proč to nevzít z jedný vody načisto
no to sem na Inu zvědavá jak todle chce zařídit

brut
nemám ráda nekompletní věci
to zavání detailismem a to je nebezpečný vcelku

za 7kaček ne za 4
sem se sekla tak to byl asi ohníček za čtyři týjo my taky nějaký čtyřlístky doma měli ale kde je jim konec až budu ještě přeorganizovávat bordel na půdě tak na tebe budu dyžtak myslet a jestli něco najdu pošlu ti to.. .

uvidíš, jak krásně budeš po návratu spinkat
kéž by ..akorát ted sem koukala na nivinkách že přesně v tom směru je v Prahé děsná zácpa tak budem asi muset vyrazit o dost dřív a ne naposlední chvíli jako dycky

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 14:47
- Nahlásit

brut

hele, co jsem našla na aukru

tý jo, kde jsou doby, kdy člověk nosil zapíchaný placky na tašce

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 15:07
- Nahlásit

Fajka
to zavání detailismem a to je nebezpečný vcelku
mno, tak krapítečko by se o tom mluvit dalo, ale harantííía jeden nepořádnej mužskej mně z větší části vyléčili

sem se sekla tak to byl asi ohníček za čtyři
jj, Ohníček byl za 4

až budu ještě přeorganizovávat bordel na půdě tak na tebe budu dyžtak myslet a jestli něco najdu pošlu ti to..
budeš mooooc hodná

akorát ted sem koukala na nivinkách že přesně v tom směru je v Prahé děsná zácpa
ta je bohužel v Práglu každou chvíli....tak raději vyražte dřív, ať někde neuvíznete

PetraK
tý jo, kde jsou doby, kdy člověk nosil zapíchaný placky na tašce
mám ještě nějaký doma.... a tuhle nechceš? Když už jsem tam přihlášená?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 15:10
- Nahlásit

brut
a tuhle nechceš?

ne-e, díkuju, tetkon sem se dala na užitečnější věci. Mám třebas ramštajní skleničku na pití V práci se mi nemůže stát, že by mi někdo sebral skleničku na pití, fšicí vědí, že bych jim ty pařáty urazila

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 15:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

rady ze zahrady

a tak, já čekala foto nějaký. Už sem jak ten pan argosek

všechny při sobotnim mejdanu s Brtnikem spálili. Idioti
neboooj budou další

pravda, zahrada je plná, tři obří smrky, dvě velký borovice a plus pár menších. Zásoby jsou. Ale že už sem to mohla vyzkusit.

no to sem na Inu zvědavá jak todle chce zařídit

spolíhám na to, že todle se jí nepovede

.akorát ted sem koukala na nivinkách že přesně v tom směru je v Prahé děsná zácpa

žiš nojo, dyk ty seš tady? V jaký lokalitě?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 15:16
- Nahlásit

PetraK
a tak, já čekala foto nějaký
no dobrá ale až zejtra dneska už nějak nestíhám

brut
tak raději vyražte dřív, ať někde neuvíznete
jj už nervízně tlačím na čífa a on je ledově klidný že to budu v pohodě.... dobrý essi příjedem pozdě de do křesla místo mě ON!!

potřebuju help!!!!
sem si barvila vlasi a v rukavicích byla díírečka má černý ruce jak prase čím to smejváte?? mastným to nejde, ocet nic, alkohol nic nemůžu jít v červenci k zubaři v rukavicích

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 15:19
- Nahlásit

PetraK
žiš nojo, dyk ty seš tady? V jaký lokalitě?
No já to mám myslím v Kobylisích a tady píšou tohle :
http://www.novinky.cz/domaci/206382-doprava-v-praz e-kolabuje-kolem-uzavirky-v-kbelske-je-parkoviste. html
no já mám pocit že tudyma zrovna jedem

zahrada je plná, tři obří smrky, dvě velký borovice a plus pár menších
sim tě do pátkuu ti jich tam popadá určo hafo

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 15:25
- Nahlásit

PetraK
budu statečná, budu statečná a budu doufat.
ti nevím, jestli se momentálně nechováš jak pštros, kterej strčil hlavu do písku....když on nikoho nevidí, tak vlastně nikdo nevidí jeho

nebudu statečná, budu si zoufat?????
jo, holka, co je psáno, to je dáno

poslední naděje, že než to dáte dohromady budu v důchodu
bych s tím zase až tam moc nepočítala..... vše sepsané musí být do konce srpna, páč pak přijede bratránek k nám .... no a od tý doby už to nebude zase až tak dlouho trvat

co je inovačního na igeliťáku?
jinej igeliťák? ...ale jinak tu mám několik podložek, ty igeliťáku, bych si na něm zapařila pérdel a měla tam pupínky

foto v telefénu, večer zkusim nacpat do PC, jestli to půjde stejně jako fotky s Frydrýškou, dostanu infarkt, dřív než porodim.
sem zvědavá

to by mě nenapadlo!!!! Myslíš, že to jde všude a po pracovní době??
mělo by to jít, pokud se přihlásíš jako dobrovolník, což se dá někde na stránkách dohledat....se ti podívám, jestli nemám odkaz na Motolské dobrovolníky a pod nima by to šlo určitě.

já jsem se moc těšila, jak s Ešusem budem chodit za dětma, jenže on třeba dospělý postižený nerad, bojí se jich , takže to jsme skončili.
Brut je klidnej, ale nemá rád moc dotyků, takže se odtahuje...a piraňu díky jejím zkušenostem nikam vzít nemůžu...

no já vím, ale víš co- moje druhý jméno je netrpělivost. Navíc všechno dělám dost jako velkorysou rukou- maluju, střihám, lepím.... no tak to pak vypadá, jako když to dělá malý dítě
tebe bych chtěla něco učit.... zřejmě bych si musela předem vzít mepromabat, stejně jako na synka

taky hraješ butko, butko??
jo, se Svinííí

je . víš proč?? Páč jim Skůtřík dělal remix
to že jim dělal remix neznamená, že je to podobný.... navíc já mám stejně raději naše český trempský

měl David přes kolegu jednu takovou šikovnou známou, jenže ztratil kontakt
tak ať ho kouká dohledat, páč tyhle věci a lidi se nemají ztrácet z očí, můžou moc pomoc

no mám to stejně, zvíře do letadla jen v nouzi největší. Vím moc dobře co to odbnáší , fuj hnus.
já lítám moc ráda, ale něco jinýho je kabina a něco jinýho přepravní prostor..... ani si nepředstavuju, ajk těch chudákům musí bejt

Lhát se nemáááá!
tssss, nelžu!!! Vidíš někde nějakou lež? Já ne!!

tomu se řiká pohyblivá domácnost
tomu se říká ...opět mokrej koberec a převrácenej stolek

Brůtofko, měla by sis dávat pozor na jazyk. Jednou se ti to vymstí!!!!!!!!!!!!!!
co zase máš? Sama neustále zdůrazňuješ, že si ujetá a když ti to někdo potvrdí, tak se čertíš

voni stagnujou! Zamrzli ve vývoji!!
já ho takhle připravuju na nový přírůstek, který chci

no tak hlavně a předefšim si mě měla říct, zásadní info, a to ,že Fajfka bude bežžubá až k večeru.
sem se to taky dozvěděla, až dneska

néééééééééééééééééé, ale už jo!

dobrý skóre
to je zatím.... jen se děsím, co ještě vymyslí a bude jí připadat nebezpečný

au. to si asi zlobila a todle máš za trest
sem to vyřešila a zase tam nějakej čas nepůjdu, páč z toho pak mám zlý sny

uf ale je mi prostě špatně.
tohle naštěstí na mně nefunguje, ale chce se mi zase spát...že by to bylo ono?

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 15:31
- Nahlásit

PetraK
ne-e, díkuju, tetkon sem se dala na užitečnější věci.
ok, tak já to vypnu,aby mně nelákalo koukat na Čtyřlístky

Fajka
nervízně tlačím na čífa a on je ledově klidný že to budu v pohodě.... dobrý essi příjedem pozdě de do křesla místo mě ON!!
tohle by na něj mohlo zabrat

potřebuju help!!!!
tak holka se mnou jsi na špatný adrese, páč já si vlasy nebarvím... melíry mi dělá kamarádka kadeřnice

No já to mám myslím v Kobylisích a tady píšou tohle
budete muset jet jinudy, páč tohle fakt stojí a vypadá to na moc dlouhé stání..... se kouknu, jak by jste mohli sjet ( ale potřebuju ulici zubaře)

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 15:38
- Nahlásit

brut
http://www.novinky.cz/domaci/206382-doprava-v-pra ze-kolabuje-kolem-uzavirky-v-kbelske-je-parkoviste .html
dik nestíhám smažim čínu ..poslední jídlo na dva dny a nemám čas to zjištovat..
je to ulice Klapkova

páč já si vlasy nebarvím
nev..a co Ešuska ta se barví????
cooooo???

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 15:47
- Nahlásit

Fajka

no dobrá ale až zejtr

klid, nejsem netrpělivá jako pan argosek
má černý ruce jak prase

rrrááámštááájn,

nemůžu jít v červenci k zubaři v rukavicích
proč ne?? Vem si nějaký svářečský, budeš působit kapek industrijálně a dochtor se bude bát a nebude surovej.

tak co takhle černej lak na nehty?? Jestli jde jen o nehty a ne o celou pařátu

to je divný, že to nejde důle???? Dycky to odrhnu kartáčkem , páč já se zamatlám pokaždý.

No já to mám myslím v Kobylisích

ty jo tak to nestíhám Ti tam dojet pofoukat bebí!! Což mě mrzí, páč sem si tak říkala, že bych dorazila a před výstupem udělala trochu vzrůšo,abys přišla na jiný myšlenky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:00
- Nahlásit

brut

nechováš jak pštros,

neblbni, pude po mě Fajka!! Víš jak je na pštrosy vysazená!!

.když on nikoho nevidí, tak vlastně nikdo nevidí jeho

a vono todle nefungá??

jo, holka, co je psáno, to je dáno

sem nevědíla, že ste fšeho schopný!! Ale já taky!! Uvidim, jak se to vyvine

. no a od tý doby už to nebude zase až tak dlouho trvat

ste horší než průjem!!

brut

pérdel

a musela bys k Fyfynový, páč fšichni pérdelové sou u Fyfynový

sem zvědavá

na foto, nebo na to esli to stihnu?

se ti podívám, jestli nemám odkaz na Motolské dobrovolníky a pod nima by to šlo určitě.

díky bych mohla třeba aspoň takhle. POkud bych to ustála, já jsem hrozná.

Brut je klidnej, ale nemá rád moc dotyků, takže se odtahuje...a piraňu díky jejím zkušenostem nikam vzít nemůžu...

no takže jsme na tom stejně, prostě prt.

tebe bych chtěla něco učit....

to fakt nechtěj, máma když mě učila lyžovat přišla vo rozum. To mi byly 4 roky, od tý doby se to s ní táhne

to že jim dělal remix neznamená, že je to podobný..
já vim, já jen tak žertovala Ivánku.

raději naše český trempský

to je na mě moc malej bordel

tak ať ho kouká dohledat
zkusim zatlačit na pilu.

ajk těch chudákům musí bejt
strašně, hlavě při dlouhých letech. Třá ten kocour co letěl chudák x hodin z Číny. Jak to vypadalo v přepravce si dovedeš asi představit. To je pro to zvíře hrozný. Ale to byl případ, kdy to jinak nešlo, pánící se stěhovali. Tak to prostě se udělat musí, ale na dovču?? Ani nááhodou. A přiznám se, že bych ani štěně neprodala, kdyby mělo letět. prostě ne.

Já ne!!

já jo, ty sis zas záměrně sundala okuláre!

opět mokrej koberec a převrácenej stolek

Sama neustále zdůrazňuješ, že si ujetá

sem jen magor, nejsem ujetá, to je rozdíl. Myslim.

já ho takhle připravuju na nový přírůstek,

tak dej vědít, jak to klaplo.

sem se to taky dozvěděla, až dneska

no protože tady nikdo neaktualizuje data

a bude jí připadat nebezpečný

tohle naštěstí na mně nefunguje,

na mě hrozně!!!
ale chce se mi zase spát...že by to bylo on

esli jedna z nich dostala narkózu, tak možná už jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:01
- Nahlásit

PetraK
tak co takhle černej lak na nehty?? Jestli jde jen o nehty a ne o celou pařátu
voe černý ruce a ještě černý nehty by se mě nakonec zubař bál ..no drhnu to ale ňějak to nechce hlavně že kolikrát z hlavy to smeju raz dva
jo a hnědá je černá ... takže ramštajn vespolek

Ti tam dojet pofoukat bebí!! Což mě mrzí, páč sem si tak říkala, že bych dorazila a před výstupem udělala trochu vzrůšo,abys přišla na jiný myšlenky
sim tě prd na to to je přes celooo Prahé
mě ho pofoukáš tu na foru let rači za Ešuskem venku je akurát na prochajdu..letim venčit

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:04
- Nahlásit

Fajka
dik nestíhám smažim čínu ..poslední jídlo na dva dny

Sem se koukala a myslím, že bude nejlepší sjet směrem na Zdiby a pak Ústeckou ( Horňáteckou)až do Kobylis....tím by jste se vyhnuli koloně ( teda doufám, že se neroztáhne až takhle daleko)
Tady máš odkaz na mapy ( jeď šipkou nahoru, aby si se dostala ke sjezdu

http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=klapko va%2C%20praha@sss=1@ssp=85844968_112323096_8585935 2_112335896@x=133148288@y=136108672@z=14

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

jo a hnědá je černá ... takže ramštajn vespolek

Jooo, jooojoooooo, FAJKA RRRRRAMŠTÁÁÁJN FOR EVRRRRR!

to je ale divný, že to nejde!! Někdy hůř, ale dostanu to dolů dycky. Odličovadlo taky nic?

sim tě prd na to to je přes celooo Prahé

no sem myslela, že by se to třeba dalo, ale to bych dojela a ty už bys tam nebyla, zvlášť, když je dochtor rychlej jak průjem, to bude ruk-cuk. Nejedeš sama, že ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:06
- Nahlásit

Fajka

hele mám se zeptat Brtnika na nějaký možnostě, kudy tam?? Jestli to tam zná?

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:21
- Nahlásit

PetraK
neblbni, pude po mě Fajka!! Víš jak je na pštrosy vysazená!!
sem na ní zapomněla, noooo

a vono todle nefungá??
jen naivní pštros si tohle může myslet

sem nevědíla, že ste fšeho schopný!! Ale já taky!! Uvidim, jak se to vyvine
vyvine se to v mimino, nooo

ste horší než průjem!!
my? My jsme v to naprosto nevinně

musela bys k Fyfynový, páč fšichni pérdelové sou u Fyfynový
tam se taky chystám....asi tak 4 roky

na foto, nebo na to esli to stihnu?
na oboje

díky bych mohla třeba aspoň takhle. POkud bych to ustála, já jsem hrozná.
ještě neděkuj...je musím nedřív najít ...si musíš vybrat alespoň trochu perspektivní oddělení

no takže jsme na tom stejně, prostě prt.
přesně tak

to fakt nechtěj, máma když mě učila lyžovat přišla vo rozum. To mi byly 4 roky, od tý doby se to s ní táhne
sem pro jistotu svůj rozum nepokoušela a frkla harantíí ségře, aby je to naučila

já vim, já jen tak žertovala Ivánku.
sem pochopila,a le stejně se musím bránit, páč i ty skůtry vydejchávám tak tak

to je na mě moc malej bordel
na tebe malej, na mně akorát

zkusim zatlačit na pilu.
netlač moc, aby se neskřípla

strašně, hlavě při dlouhých letech.
tohle je ten problém, kterej sme řešili se štěnětem australáka z Austrálie.... sem mrtvičná, jen si představím, jak chudák je sám takovou dobu v přepravním prostoru a navíc s přestupem

já jo, ty sis zas záměrně sundala okuláre!
je nemám pro jistotu vůbec

sem jen magor, nejsem ujetá, to je rozdíl. Myslim
ne, je to stejné, akorát s jiným názvem...tak se nevztekej a buď hezky hodná, ať nedostaneš další piškotek

tak dej vědít, jak to klaplo.
určitě, nejdřív se musí piraňa zbonitovat a příští rok nakrejt, pak by mohlo štěnítko klapnout

no protože tady nikdo neaktualizuje data
no a čí je to chyba, velkomajitelko fora? No čípak?

na mě hrozně!!!
asi je to prací, že jsem otrnula

esli jedna z nich dostala narkózu, tak možná už jo
takže za to spaní může ospalá Imunita a hubená niť Fajka

Tak dámy, loučím se, jdu něco dělat, abych neusnula..... se tu ještě ukážu

<< 1 ... 747 . 748 . 749 . 750 . 751 . 752 . 753 . 754 . 755 . 756 . 757 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání