| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 12:36
- Nahlásit
inu
a ten nejspíš nevotočí hlavu, co?
no to teda dost votočí, proto Ti řikám, ať nejsi blbka a ty lázně si vydupeš, pomůže Ti to. Na to abys trpěla seš dost mladá.
jenže to bych musela jezdit každej rok na měsíc a kterej zaměstnavatel mě todle bude tolerovat?
Inu promiň, ale zdraví máš kurnik jen jedno!! JEĎ DO LÁZNÍ NEBO NA TEBE POŠLU RRRRRAMŠTAJN! a to se Ti hned přitíží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 12:38
- Nahlásit
Fajka
inu
co pečete??? Podle reakce Fajfky to spálený rakve nebudou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 12:40
- Nahlásit
PetraK
Podle reakce Fajfky to spálený rakve nebudou
ale jo ty by se k tomu taky hodily
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 12:41
- Nahlásit
Fajka
Ale tak zase nestahujme kalhoty, když brod je ještě daleko
PetraK
Na to abys trpěla seš dost mladá.
tos mě měla říct, dyš mi bylo vosmnáct
Inu promiň, ale zdraví máš kurnik jen jedno!
to já vím, ale bohužel tenhle svět je nastavenej tak, že musíš pracovat, jinak nemáš chechtáky a s těma všema poplatkama
co pečete???
perník A povedlo se ho nepřipálit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 12:49
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Včera večer odjela wami s chlupatcema a je tu zase nějak moc prázdno
inu
Anykylozující spondylitidu alias Bechtěreva
ty voe, to snad ne ........Ty si mladý muž? Páč jestli si dobře ze školy pamatuju, tak je to převážně jejich onemocnění. Si alespoň ve stádiu naprosté hybnosti?
inu
Fajka
hele, vy dvě střelený kozy ....a co mám říkat já? A to sem se teda rozmnožila a své "kvalitní" geny předala dětičkám..... s vidinou, že se o mně brzy budou muset starat. Ale kdyby takhle uvažoval každej, jak vy dvě, tak už tu není ani živáček....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 12:54
- Nahlásit
brut
áč jestli si dobře ze školy pamatuju, tak je to převážně jejich onemocnění
tohle jsou kecy, pani, tomu nevěřte!
Si alespoň ve stádiu naprosté hybnosti?
co to jé? Jako jestli jsem nějak jinak vomezená než imunitně? Díky bohu, zatím můžu říct, že se držím.. chtělo by to sice víc toho tělocviku, ale zatím je to dobrý.
Ale kdyby takhle uvažoval každej, jak vy dvě, tak už tu není ani živáček....
Já vám nevím, pani, ale neš jsem se s tím jakš takš srovnala, tak jsem si řekla, že fakt nechci za vosmnáct let držet svý děcko za ruku, poslouchat jak brečí bolestí s vědomím, že pro něj nemůžu nic udělat. A že to nastane je téměř tutáč.. vy byste si to na triko hodila?
Každopádně jestli mě někdy hormony vobludí, tak aspoň hned po narození nechám testovat, abych věděla, co můžu čekat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 12:55
- Nahlásit
inu
Ale tak zase nestahujme kalhoty
ty asi stáhnul Argosek, dyš je tetkon nemůže najít
tos mě měla říct, dyš mi bylo vosmnáct
no tak ses to dozvěděla vo pár měsíců pozdějš
ale bohužel tenhle svět je nastavenej tak,
ano já vím, ale tohle není čurina. Jsem pro rovný chování, ale někdy to společnost neumožňuje. Nemusíš tedy hlásit, při nástupu do práce co ti je, a pak se to prostě nějak pořeší. NEBLBNI KURNIK, nechtěj mě nato.. víš co! Tomu sousedovi ten Jáchymov, fakt vždycky pomůže.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:00
- Nahlásit
PetraK
ty asi stáhnul Argosek
to jsem asi nepotřebovala vědět
pár měsíců pozdějš
fantasto
Nemusíš tedy hlásit, při nástupu do práce co ti je
to ani nemám v plánu, ale myslíš, že si vopčasnýho kulhání nikdo nevšimne? A nebo: že se na měsíc vypařím a k tomu eště budu mít ročně 20 dní dovolené, páč lázně se do toho nezapočítávaj? Ukaž mě takovýho samaritána. To si může dovolit máma pár let před důchodem, ale já těžko
fakt vždycky pomůže.
ale mě skoro (zatím) nic není, vopravdu. Sem pohyblivá, bolesti nemám denně.. a tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:06
- Nahlásit
inu
to jsem asi nepotřebovala vědět
to neva, ale tetkon to víš, takže jednak si informovaná a druhak Tě to pobavilo
fantasto
tak sem se už narodila
ale já těžko
přestaň na to koukat takhle, vylejt někoho není úplně až zas tak snadný a zdraví máš prostě kurnik jen to jedno!
Sem pohyblivá, bolesti nemám denně.. a tak
on taky, ale právě díky těm lázním může celý rok fungovat, kurnik.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:07
- Nahlásit
PetraK
vylejt někoho není úplně až zas tak snadný
myslíš? Dyk říkám, že seš fantasta
le právě díky těm lázním může celý rok fungovat, kurnik.
to se má, máma to bohužel říct nemůže
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:08
- Nahlásit
PetraK
no nad sebou se radši ani nezamýšlím - tupá, tupozraká, egzéme gezichte, povahou hajzlík, agresivní a steklá. Povaha krycycího samce by to sice možná vyrovnala, ale se zdravím taky nic moc, takže výsledek???? taky to nemá cenu
a navíc si taky koza, páč by se u tebe děti měly nádherně.... ale to vím, že slyšet nechceš
inu
ale to je pravda, promořenost naší familije toudle roztomilostí je 90%
ste jako pokusní králíci? Páč takovou promořenost jen tak někdo nemá, to je fakt a pěkně na prd
k tomu mám na jednom voku vadu čočky, na druhým rohovky (momentálně mi to dělá takovej rozdíl, že mi nikdo nechce dát silnější brejle a tak blbě vidím), dysplazku vobou patel třetího stupně, jsem homozygot pro mutaci MTHFR, chybí mě vod přírody zub, mám podivnou hyperbilirubinémii, toho lukcusního Bechtěreva a vo povaze se radši ani zmiňovat nebudu
taky super kombinace ... zase se ale u doktorů nenuděj, než jim vše vyjmenuješ, tak si daj kafčo
Nejhorší je, že dyš se rozmnožím, tak je obrovská pravděpodobnost, že to další generace taky schytá :-/ Páč geny imunitního systému se dědí s pravděpodobností větší než 50%
můžeš si nechat udělat genetický testy společně s budoucím tatínkem a vypočítat pravděpodobnost.... může se stát, že on přetluče tvé geny a bude to v pohodě
S těma lázněma je to na velké prd, páč by je opravdu potřeboval každý, jenže..... klasika, jak to asi tak může u nás ( a bohužel nejen u nás) vypadat
pojde s náma na ten trek???
jeden problémeček pani: nebudu vám stačit :-/ a páč se relativně rychle unavím, tak budu i hrozně zpomalovat tohle chci zkusit přerazit tréninkem, ale nevím, jestli to půjde
tak že bych se přihlásila taky a mohly by jsme si vzájemně dodávat energii, páč jsem na to naprosto stejně a navíc s berlema se nedá nijak rychle chodit ( teda na krátkou vzdálenost se dá i "běžet", ale to fakt jen na kousek a na rovném místě)
kachna_
Já jenom, jsi si jistá jezdí opravdu do lázní?
ty si taky trupka
fakt jezdí do Jáchymova a nemusí do dolů
PetraK
inu
já léta lázně odmítám
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:12
- Nahlásit
Hele, Ešusko, co chci říct je to, že tahle choroba je tak individuální, jak jen to může být. Můj strýc má srostlých několik obratlů a už se nenarovná. Moje matka se sice narovná, ale už nevyleze na kolo nebo koně. Viděla jsem na rehabilitaci chlapi, kterej jinak vod pohledu nic nebylo až na to, že prostě nedokázali otočit krk. Syn od kolegyně má bolesti, ale je naprosto pohyblivej. Jeho babička má srostlou celou páteř a je nepohyblivá..
nikdo neví, kam to zajde a co a jestli to nakonec sežere. Co pomáhá jednomu, nemusí pomoct druhýmu..
já někdy do těch lázní třá pojedu ( i když když slyším mámu, co jí vopčas přidělej do pokoje, tak bych už druhej den šla sedět za vraždu ), ale letos fakt ne.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:18
- Nahlásit
brut
Páč takovou promořenost jen tak někdo nemá, to je fakt a pěkně na prd
Co čekáš vod něčeho, co je vysoce dědivý? Haleluja
ase se ale u doktorů nenuděj,
nenuděj, ale zase jich musím oběhat neuvěřitelný množství.
ůžeš si nechat udělat genetický testy společně s budoucím tatínkem a vypočítat pravděpodobnost.... může se stát, že on přetluče tvé geny a bude to v pohodě
Takhle to v tomhle případě nefungá: markerovej gen je gen imunitního systému a imunitní systém se snaží o co největši rozmanitost, proto se vždy vybírají geny vod jednoho, který ten druhej nemá.. no a proto je to taková svině zatracená, protože i kdyby to ten druhej nepřenášel, tak stačí, že to dodáš ty a je vymalováno
Samozřejmě, že se dědí jen predispozice, ale zase 80% lidí s predipozicema to někdy schytá a to je nechutně velký číslo :-/
tak že bych se přihlásila taky a mohly by jsme si vzájemně dodávat energii, páč jsem na to naprosto stejně a navíc s berlema se nedá nijak rychle chodit
Vytvoříme tým omezených inuitid A energii můžu dodávat akorát ve formě čekuládovejch tyčí.. akorát by Fajkýšová mohla napsat, co je to za trek a kolik se musíme uplazit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:22
- Nahlásit
inu
tohle jsou kecy, pani, tomu nevěřte!
sme se učili, že je to převážně onemocnění mužských genů a tak se objevuje u mladých ve věku okolo 20 let. .....sem se šla ještě juknout do sešitu
Ale je možný,že od dob mého studia se změnil výzkum a tím i závěr. Přece jen sem ze školy už hodně moc let...
co to jé? Jako jestli jsem nějak jinak vomezená než imunitně? Díky bohu, zatím můžu říct, že se držím.. chtělo by to sice víc toho tělocviku, ale zatím je to dobrý.
jj, jako jestli ste omuzená jen imunitně, ale pohybově to zvládáte bez větší potíží
Já vám nevím, pani, ale neš jsem se s tím jakš takš srovnala, tak jsem si řekla, že fakt nechci za vosmnáct let držet svý děcko za ruku, poslouchat jak brečí bolestí s vědomím, že pro něj nemůžu nic udělat. A že to nastane je téměř tutáč.. vy byste si to na triko hodila?
nemám Bechtěreva, ale trochu něco jiného a v kombinaci s dalším.... a stejně jsem do toho šla. Vyplatilo se, harantííí sou zdraví a pokud neudělají nějakou vědomou botu, tak to tak i zůstane. A nejsem sama...
Každopádně jestli mě někdy hormony vobludí, tak aspoň hned po narození nechám testovat, abych věděla, co můžu čekat...
jj, tohle jsem taky udělala.... naprosto tomu rozumím a souhlasím, potom má člověk čas vše sám v sobě zpracovat a děti postupně připravit, takže nejsou zaskočený ( i když ta příprava by měla být i bez testování)
ale mě skoro (zatím) nic není, vopravdu. Sem pohyblivá, bolesti nemám denně.. a tak
no, do lázní nemusíš vyloženě na měsíc.... můžeš mí i kratší pobyt od 14 dní. Nebo můžeš mít i víkendy několikrát v roce.... myslím, že by jsi nad tímhle systémem měla uvažovat, může ti prodloužit tu dobu, kdy ti nic moc nebude a nebudeš mít každodenní bolesti
PetraK
o důchodovém systému, jeho nastavení, využívání a přiznávání bych mohla mluvit celé hodiny .... nejen z vlastní zkušenosti, ale to víš
inu
PetraK
taky, ale právě díky těm lázním může celý rok fungovat, kurnik.
bych řekla, že v těhle případech je to na tom, v jakém stádiu se oba nacházejí a pak jak silná je jejich imunitní reakce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:25
- Nahlásit
inu
myslíš?.
tak tu nadbytečnost taky nemůžeš použít vždycky. A taky ne vždycky narazíš v práci na xindly.
třá používaj jiný procedury v Třeboni? A taky v Jáchymově maj tu vodu.
Co pomáhá jednomu, nemusí pomoct druhýmu..
no jo to je jasný, ale tys to ani nezkusila, ty troubo jeden imunitní.
já někdy do těch lázní třá pojedu
ne třá a ne někdy. Pojedeš určo!! Přece si nenecháš ujít skvělou příležitost k vraždě!
Já Tě prostě donutim! Stejně jako jsem donutila kolegyni po operaci slepáku. Viděsila jsem jí tak, že ledva jsme domluvily, už šla volat panu dochtorovi, že si to rozmyslela, a že do těch lázní teda radši pojede.
brut
páč by se u tebe děti měly nádherně..
hele nemyslím, že steklá cholerická matka je vo nádherně, dyk by to smrádě mělo tik dřív, než by se narodilo. Ne já se můžu starat tak maximálně vo vypučený a odložený děti. Jsem prototyp správnýho magora, ne prototyp správnýho rodiče
já léta lázně odmítám
no další taková moudrá!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:27
- Nahlásit
brut
sme se učili, že je to převážně onemocnění mužských genů
jo, jo, tydle kecy jsem slyšela taky.... tak co sem teda já? Výjimka z pravidla?
že od dob mého studia se změnil výzkum
výzkum se nezměnil, jen nastala rovnoprávnost
ale pohybově to zvládáte bez větší potíží
když to přijde, tak kulhám, jinak jsem bez obtíží..
Vyplatilo se, harantííí sou zdraví
sázka do loterie todlecto. No, eště budu přemejšlet..
i když ta příprava by měla být i bez testování)
hm a todle třeba nevím, jak bych dělala
nebudeš mít každodenní bolesti
právěže zatím to každej den není, jsou to spíš takový vobdobí, třá týden, dva týdny, pak pár měsíců pokoj, někdy je to dost drsný, někdy to jen tak pozlobí a zmizí..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:27
- Nahlásit
inu
brut
tak že bych se přihlásila taky a mohly by jsme si vzájemně dodávat energii, páč jsem na to naprosto stejně a navíc s berlema se nedá nijak rychle chodit
Vytvoříme tým omezených inuitid
bože vy ste krafky!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:29
- Nahlásit
PetraK
ale tys to ani nezkusila,
kdyby mě to totálně uzdravilo, stojím první ve frontě
Přece si nenecháš ujít skvělou příležitost k vraždě!
Ty se směješ, ale bejt někde měsíc s dýchavičnou vlezlou chrchlající drbnou kerá nemá základní hygienický návyky musí být očistec
Já Tě prostě donutim!
Já mám tvrdou hlavu! Navíc to vobnáší intenzivní běhání a dopročování se různejch doktorů, pojišťovny a tak
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:30
- Nahlásit
inu
Co čekáš vod něčeho, co je vysoce dědivý? Haleluja
z lajckého pohledu, že to zmizí....z odborného, že by se konečně mohl podařit ve výzkumu průlom a nějaké řešení
nenuděj, ale zase jich musím oběhat neuvěřitelný množství.
já taky,ale zase sem se to naučila brát s humorem a brát to jako nezbytnou součást svého žití.... a funguje to bezvadně
Takhle to v tomhle případě nefungá: markerovej gen je gen imunitního systému a imunitní systém se snaží o co největši rozmanitost, proto se vždy vybírají geny vod jednoho, který ten druhej nemá.. no a proto je to taková svině zatracená, protože i kdyby to ten druhej nepřenášel, tak stačí, že to dodáš ty a je vymalováno
a dopr... tak to je trochu na pytel, nicméně bych do toho stejně šla...bez předběžných testů
Samozřejmě, že se dědí jen predispozice, ale zase 80% lidí s predipozicema to někdy schytá a to je nechutně velký číslo :-/
víš, nejhorší je koukat na statistiky ( i když to člověku nedá a hlavně mu to občas někdo krásně vpálí)
Vytvoříme tým omezených inuitid A energii můžu dodávat akorát ve formě čekuládovejch tyčí.. akorát by Fajkýšová mohla napsat, co je to za trek a kolik se musíme uplazit
supééér, to je přesně podle mého gusta....se nebudu muset bát, že mi utečeš a já půjdu pozadu sama ... ty tyčky, já koláčky ... budeme dobrej tým
Si to Fajka nechává schválně pro sebe, aby nás předem nevyděsila, či co
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:31
- Nahlásit
PetraK
bože vy ste krafky!!
Tak co takhle tým inuitně vomezenejch kravek?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:35
- Nahlásit
brut
že by se konečně mohl podařit ve výzkumu průlom a nějaké řešení
jedno by tu bylo: manipulace na embryonální úrovni
Ve starým věku je již pozdě.
nicméně bych do toho stejně šla.
já nevím, fakt nevím, jestli to za to stojí.. já jsem houby množitel
bez předběžných testů
já huž votestovaná sem a krycího samce bych netestovala, až pak vodchov
nejhorší je koukat na statistiky
já na ně zas tak nekoukám, ale koukám na vlastní lýnyji a asi budu muset souhlasit. Zatím se to v našem vrhu neprojevilo akorát u bratra, i když může mít nějakou mírnou formu. Každopádně on jedinej testovanej není.
se nebudu muset bát, že mi utečeš
toho se fakt bát nemusíš
ty tyčky, já koláčky
huž aby mě přeléčili tu hubu nebo je budeš muset udělat v tekutým stavu
Fajka nechává schválně pro sebe
páč jak ju znám, tak de tak osmdesátku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 13:45
- Nahlásit
PetraK
Ne já se můžu starat tak maximálně vo vypučený a odložený děti. Jsem prototyp správnýho magora, ne prototyp správnýho rodiče
ále prd
no další taková moudrá!!
to víš, znáš mně, néééé?
inu
jo, jo, tydle kecy jsem slyšela taky.... tak co sem teda já? Výjimka z pravidla?
spíš vyjímka potvrzující pravidlo .... navíc tam nebylo psáno, že to nemůže být v ženském genu,ale vyjímečně.
výzkum se nezměnil, jen nastala rovnoprávnost
týýývoe, zrovna v tomhle? Bych si teda ztěžovala
když to přijde, tak kulhám, jinak jsem bez obtíží..
pokud je to jen občasné kulhání, tak to je super..... hlavně aby o tak vydrželo ještě hooooooodně moc dalších let
sázka do loterie todlecto. No, eště budu přemejšlet..
jenže vždycky je to sázka do loterie.... si vem, kolik lidí si pořídí děti aniž by vědělo, že maj v sobě nějakej blbej gen a ten se spojí se stejně blbým genem druhýho a pak mají doma třeba mongolíka či něco horšího. Nemůžeš nad tím přemýšlet takhle ..... musíš to brát z pohledu, jestli do toho vůbec chceš jít.... já chtěla, páč děti mám ráda a vždycky jsem chtěla velkou rodinu, tohle pro mně byla priorita i za předpokladu, že zůstanu ochrnutá ( popř. zůstanu na sále)
hm a todle třeba nevím, jak bych dělala
víš, ono by ti to šlo samo, sem to taky dělala, aby děti někdy nebyly nemile překvapený...ale to je na přímou diskuzi a ne po netu
právěže zatím to každej den není, jsou to spíš takový vobdobí, třá týden, dva týdny, pak pár měsíců pokoj, někdy je to dost drsný, někdy to jen tak pozlobí a zmizí..
super.... fakt přeju, aby tohle období vydrželo drahně let
PetraK
bože vy ste krafky!!
nene, my sme omezené imunity
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 14:00
- Nahlásit
brut
že to nemůže být v ženském genu
v čemžeto?
Bych si teda ztěžovala
až přijdeš na to komu, udělám to
hlavně aby o tak vydrželo ještě hooooooodně moc dalších let
to právě nikdo neví... a možná je to tak dobře
kolik lidí si pořídí děti aniž by vědělo, že maj v sobě nějakej blbej gen
jenže voni to neví, kdyžto já jo. Jakože nevědomost hříchu nečiní, ale jít do tho prostě s tím, co vím a vyrobit další utrpení... mám moc silný svědomí..
jestli do toho vůbec chceš jít..
dobrá otázka
vždycky jsem chtěla velkou rodinu
já dřív taky, ale dneska mě to nějak přešlo
.ale to je na přímou diskuzi a ne po netu
no, jasně..
fakt přeju, aby tohle období vydrželo drahně let
nejlépe to bezpříznakový
my sme omezené imunity
ha, začínám bejt čtyřjediná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 14:02
- Nahlásit
PRÁVĚ SEM SEŽRALA KUBU!!!!
To aby nedošlo k mejlce !!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 14:10
- Nahlásit
inu
takhle tým inuitně vomezenejch kravek?
a můžou tam i momentálně zavostalý??
brut
ále prd
právě že ne. Hele vím co vyprodukovaly dvě cholery v naší rodině. Tim myslim mou máteř a fotra. Další dvě cholery na entou. Nejsem žádnej sasrak přírody, abych to musela za každou cenu množit. Dítě má vyrůstat v příjemným prostředí a ne že ho vodkojí trotl Voni ty hodiny věděj, proč nezatikaly
to víš, znáš mně, néééé
jo proč tělu dopřát něco, co mu bude trošku příjemný
kolik lidí si pořídí děti aniž by vědělo, že maj v sobě nějakej blbej gen
jenže voni to neví, kdyžto já jo.
Brůtofko- v tomhle Imunitě naprosto rozumim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 14:12
- Nahlásit
inu
ty vole za chvíli z tebe bude devítihlavá saň!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 14:16
- Nahlásit
PetraK
a byl dobrej?
momentálně zavostalý??
ale musíš zavostávat v našem tempu, jinak tě brůtofka majzne po palici, jako každýho, kdo bude vybíhat z řady
Dítě má vyrůstat v příjemným prostředí
jo proč tělu dopřát něco, co mu bude trošku příjemný
třá čekuládu, že
v tomhle Imunitě naprosto rozumim.
SÁSRAK!!!!!!!!
ty vole za chvíli z tebe bude devítihlavá saň!
depak, já chci těch hlav dvanáct
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 14:17
- Nahlásit
inu
čemžeto?
aha, sem zapomněla, že nejsi odborník.... se omlouvám
Vzhledem k tomu, že ten chybnej gen se vyskytuje nejvíc v mužské populaci, tak je předpoklad, že v ženské je něco, co tomu brání
až přijdeš na to komu, udělám to
mám hledat nebo si najdeš někoho sama....klidně i toho, co s tím nemá nic společnýho, však on stejně nebude vědět o čem je řeč
to právě nikdo neví... a možná je to tak dobře
ti to přeju, ty trupko ..... vím, jak to s těma předpovědma je
jenže voni to neví, kdyžto já jo. Jakože nevědomost hříchu nečiní, ale jít do tho prostě s tím, co vím a vyrobit další utrpení... mám moc silný svědomí..
jenže sou lidi, co poprve nevěděli a pak riskli buď a nebo...to nejsou už ty nevědomý
dobrá otázka
pokládat otázky umím
já dřív taky, ale dneska mě to nějak přešlo
sem taky skončila u dvou vlastních dětí, páč sem usoudila, že všeho moc škodí
no, jasně..
nejlépe to bezpříznakový
hele, tohle si pochopila hned ....a samozřejmě bezpříznakový
se množíš a ani nevíš jak, viď?
PetraK
ještě že jsi tam prskla obrázek, ale stejně si nejsem jistá, že jen nezakrejváš svůj sklon
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 14:20
- Nahlásit
Fajkóóóóó, už se vám ozval ten kolega z O2? Právě byl vznesen dotaz
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 14:21
- Nahlásit
burt a esus se k sobe maji jako caj a hrnek