| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:26
- Nahlásit
Fajka
a nemáš to zánět okostice?
já bych řekla, že ne, votevřít to de, ale bolí to a je to právě v tom pantu. Hledala jsem na internetu a vyjely na mě děsný hrůzy, tak jsem to radši zavřela, ale řekla bych, že to souvisí s tou mou dijagnózou (i když ta mě převážně leze po zádech a po nohách). Když to po curenzymu nepovolí, jdu k dochtoroj pro nějaký protizánětlivý léky. Ale snad to přejde, curenzym je na záněty, hojení po úrazech, apod.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:27
- Nahlásit
inu
A cožeto? Usekla ste si vobě nohy
neee...stříhala sem stromy to mám dycky tak na tejden a mám toho plný brejle..ještě mě chybí kus ale to nestihnu zítra sem celejden v tahu, v pondělí práce pak ty zuby a tejden out of order...takže sem to dneska nedodělala a zase se to vo tejden posune
zase muset tahat takovej kufr jak číf, tak bych potřála k foťáku krom filtrů a vobjektivů eště i nosiče... třá toho baču s řidičákem
no já prskám i když mám ten batoh s fotákem jen nadzvednout..děsný..mě právě vyhovuje to štěně v kapse
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:30
- Nahlásit
Fajka
stříhala sem stromy
sem si říkala, že to nebude jen tak
a co stříháte? Ty konifery?
mě právě vyhovuje to štěně v kapse
mě taky, ale mohlo by to mít výměnnej objektiv. Dneska se mě při focení nevímjak podařilo zapnout nějakou funkci, ale ta se pak vypnula a nedokázala jsem ji najít..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:31
- Nahlásit
inu
já bych řekla, že ne, votevřít to de, ale bolí to a je to právě v tom pantu
nebo se mě stalo jak byla volná kůže a dásně u těch osmiček tak se mě tam dostal bordel a pak se to zanítilo a bylo to podobně bolestivý jak zánět a ted co tu jednu stranu nemám se to docela zatáhlo a je to od tý doby v klidu tak jestli to třeba nemůže bejt něco podobnýho..jakou máte tu dáseň kolem posledních klů? zubů? zarudlou?
co je to? co je to????
hmmm rači néééé...to je srdcofka.... nebo leda mailem ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:33
- Nahlásit
inu
mě taky, ale mohlo by to mít výměnnej objektiv. Dneska se mě při focení nevímjak podařilo zapnout nějakou funkci, ale ta se pak vypnula a nedokázala jsem ji najít
to se mě děje docela běžně...
a co stříháte? Ty konifery
no ten smrkovej plot ten starší je v poho tam si hlídám vejšku ale některý sem nechala blbka přerůst a to je fpr...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:35
- Nahlásit
Fajka
dásně u těch osmiček
to psali na netu, že někomu kvůli tomu vytrhali čtyry zdravý zuby, než zjistilo, že je to v kloubu Já to mám lokalizovaný v kloubu, bolí to buď při žvejkání nebo při zívání (když se to otevře moc) a začalo to zničho nic, což odpovídá tý mý diagnoze, na druhou stranu se mi ještě nikdy nestalo, že by to vlezlo zrovna do čelistního kloubu
.jakou máte tu dáseň kolem posledních klů? zubů? zarudlou?
v normě. Na tý straně se mě vosmička před časem klubala, ale todle je úplně jiný.. ale stejně votravný
to je srdcofka
tak huž nevyzvídám ale třá sme se vám na to mohli složit
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:36
- Nahlásit
Fajka
to se mě děje docela běžně..
no ja, ale tahle vypadala, že by ten blesk zvládla
no ten smrkovej plot
vopruuuuuuz!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:40
- Nahlásit
inu
nikdy nestalo, že by to vlezlo zrovna do čelistního kloubu ale to se zdá že je to v kloubu ale jesli tam vyrostli ty vosmy tak by to bejt mohlo...
ale třá sme se vám na to mohli složit
no drahý to nejní ale to by ste nedali pošlu mailem....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:42
- Nahlásit
Fajka
ale to se zdá že je to v kloubu
a když mě vod toho bolí ucho, to je taky vod zubů?
ale to by ste nedali pošlu mailem..
sem zvědavá... a pak něco vymyslím
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:48
- Nahlásit
Fajka
a pak něco vymyslím
sakra, todle bude na kebuli náročný...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:48
- Nahlásit
inu
a když mě vod toho bolí ucho, to je taky vod zubůpani mě od toho bolela i mandle a nemohla sem polykat
mate to fmailu...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:51
- Nahlásit
Fajka
mě od toho bolela i mandle a nemohla sem polykat
a co zabralo? Atb?
mate to fmailu
jo, viděla jsem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:55
- Nahlásit
inu
a co zabralo? Atb? no hlavně vyplachovat tantumem verde
jo, viděla jsem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:56
- Nahlásit
Fajka
no hlavně vyplachovat tantumem verde
to bych mohla zkusit, zatím vyplachuju vodolem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:58
- Nahlásit
inu
to bych mohla z
to zkus určitě !!! hlavně at se to dostane mezi dásně a zub
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:02
- Nahlásit
Fajka
to zkus určitě !
když se mě ta osma klubala, tak zabral Herbadent, asi na tom něco bude akorát teď maj lékárny zavřeno :-/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:06
- Nahlásit
inu
tak ráno ale fakt to zkuste. Mě to zabralo... a myslím že by to mohlo bejt u vás odobný pokud máte kolem tý osmy volnou kůži a dáseň
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:07
- Nahlásit
inu
ono je to tantum verde i nějaký anitibakteriální čistí a ještě to umrtvuje bo co takže by to mělo momoct...akorát teda stojí snad 120 nebo kolik...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:14
- Nahlásit
Fajka
korát teda stojí snad 120 nebo kolik...
to je proti Curenzymu furt pakatel.. zkusím, budu se kurýtovat perorálně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 17:45
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
tady máte něco na poslech:
http://www.youtube.com/watch?v=C_GvdACehRA&feature =player_embedded
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 17:53
- Nahlásit
inu
okamžitě mazej zpátky na dovolenou!!!!!!!
tsss, neříkej dvakrát... možná už v úterý budu zase v chatičce a koupat se ve Vltavě a hlavně po těhle deštíkách budu sbírat houbičky
Sme se byli s wami v pátek v noci koupat v lomu kousek od nás. Předpokládala bych, že v jednu ráno tam nikdo nebude, ale omyl.... se nás tam sešel dost velký počet a k tomu dva pséci ( dobrman s krysaříkem). Wami byla vařená po cestě k nám a my z koncertíku Nezmarů... mimochodem, byl super
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 18:05
- Nahlásit
inu
koukám, že bolavý kloubík je asi místní specifikum.... jinak já měla téměř totožný problém asi před 3 lety a byl to zánět trojklannýho nervu... malinko atyp, ale to je u mně normálka. Zabraly protizánětlivý léky, žádnej průvan a otevřený okna u auta, klid a hlavně teplo ( takže nahřátej kapesník lupnutej na půlku ksichtu)..... bolest to byla děsná
Se loučím, vrací se wami s mužským z vejletu a tak se jdu postarat o plesnifce a připravit jim pozdní oběd
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 18:28
- Nahlásit
brut
byl to zánět trojklannýho nervu
a kam jsi s tím šla? Za obvoďákem?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 20:52
- Nahlásit
inu
kam jsi s tím šla? Za obvoďákem?
na zubní,sem si myslela, že je to od zubu, pak na neurologii
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 20:55
- Nahlásit
brut
a zubní,
se mě tam nechce, páč huž sem tam skoro rok nebyla, navíc si budu muset předtím nechat udělat rtg stoliček což znamená běhat přes celý město, vobjednávat se apod.
sem si myslela, že je to od zubu,
já si to moc nemyslím.. no, curenzym moc nezabírá, asi bych to měla jít pořešit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:03
- Nahlásit
inu
já si to moc nemyslím.. no
mně to tenkrát začalo jako od ucha (osmičky), pak se bolest přesunula pod oko a nakonec mně bolela celá půlka obličeje.
Od tý doby mně chytil stejný zánět dvakrát a pokaždý to bylo jiný
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:26
- Nahlásit
brut
mně to tenkrát začalo jako
mě to sedí přesně v tom pantu a ozývá se to, když ho používám. Jsem ochotná věřit tomu, že je to prostě zase autoimunitní zánětlivá reakce typická pro mou diagnozu, jen se mi ještě nikdy nestalo, že by to vlezlo tam, i když vlézt to může teoreticky kamkoliv, kde je nějaký kloubní spojení. V pátek někam zajdu, uvidíme, co s tím provedou..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 22:20
- Nahlásit
inu
mě to sedí přesně v tom pantu a ozývá se to, když ho používám. Jsem ochotná věřit tomu, že je to prostě zase autoimunitní zánětlivá reakce typická pro mou diagnozu
v pantu to asi nebude zánět trojklannýho nervu, ale něco jiného..... pokud se ti to stalo najednou a bez příznaků,tak by to nějaký zánět být mohl, ale v tomhle případě to může být cokoliv. Jakou máš diagnozu? Určitě s tím zajdi k doktorovi, nemá cenu něco zanedbat ...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 01:36
- Nahlásit
esusova mi dluzi fotku a kalhoty
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 08:08
- Nahlásit
argosek